|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.6.2007 15:39:49   
*sonchek*
Tinaaja jaz navijam za prvo fotko user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.6.2007 15:44:40   
Pikca
Tinaaja jaz navijam za prvo fotko

ja, prva je full luštnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.6.2007 15:46:39   
draja
Tinaaja pa saj sta ja suuuper fotki. Sem pa jaz tudi za prvo. Bravo, dobro ti je to uspelo.

Pikca tudi ful dobre slikice. Mali je pravi pozer. Je pa vaši Živi podoben ne, al se motim?

Bom se mogla tudi jaz enkrat spravit to nardit, sam nam zadnje čase fotkič skoz rdeče učke dela, pa ne vem zakaj. Se nisva še v navodila poglobila, čeprav bo kmalu 1 leto odkar imava fotkiča user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.6.2007 15:49:52   
simonka
Tinaaja obe slikci prekrasni, navijam pa za prvo.

Tinaaja in Sonchek prosim prosim za potek kako spraviti slikici na rač. preko najdi.si.

Registrirala sem se že ... kaj pa dalje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.6.2007 15:51:21   
erna14
simonka:dobis za kofe,jaz mam ze 14 dni tole doma pa k sm vidla da je iz vzajemne sem ze skor stran fliklna pol mi je pa neki reklo ma sej bos pol mal podrobno prebrala pa sm fliklna v predal in pozabla,zdej sm pa tok hit vn poteglna i ja dobim 55.000 sit hudoooooo.hvala se enkrat.ja oddat je treba do 5.6.

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.6.2007 15:52:09   
simonka
Pikca user posted image čestitke za tandemsko dojenje, res pridna.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.6.2007 15:54:22   
simonka
Erna 14 tudi jaz sem se zahvalali, da obstajajo forumi. Naši evrčki (1050 eur) bi šli papa zdaj pa je dodatek k dopustu fajn prišel. Pa še malo več bo saj nam bodo na dan izplačila pripisali še obresti.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.6.2007 15:58:06   
Pikca
čestitke za tandemsko dojenje, res pridna.

hvala, sicer to ni bla ravno moja goreča želja, ampak bolj po sili razmer, ker Žive nismo mogli odvaditi. nam pa kar laufa.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.6.2007 16:00:05   
erna14
tinaaja:men sta tudi obe vsec,sam je prva bol cort

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.6.2007 16:01:00   
Pikca
a to od vzajemne naj bi vsi dobili? jaz sem sicer že pred leti prešaltala na triglav.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.6.2007 16:03:49   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

Tinaaja in Sonchek prosim prosim za potek kako spraviti slikici na rač. preko najdi.si.

ne razumem čisto dobro - sliko iz najdi.si hočeš na svoj računalnik? user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.6.2007 16:07:33   
simonka
Sonchek na naš forum, tako kot si ti poslala slikco od svečke za krst.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.6.2007 16:10:40   
*sonchek*

Sonchek na naš forum, tako kot si ti poslala slikco od svečke za krst.

Aja, jaz vse delam preko strani http://www.shrani.si/
- naložim sliko (Brskaj, nato Pošlji)
- kopiram drugo ali tretjo kodo (za forum) in
- prilepim kodo na naš forum (brez aktivne povezave)

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.6.2007 16:21:16   
*sonchek*
Evo, še v sliki... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.6.2007 16:45:53   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tale zgodba je grozna, zalostna in ne predstavljam si, kako je starsem, patnerju,.. ampak ni mi vsec, da zdaj blatijo PO porodnisnico, ker taka zadeva bi se lahko zgodila povsod. tud dr so samo ljudje. ali je zadaj cloveski faktor ali nepredvidjiv ali neresljiv zaplet - na toliko resenih zivljenj je logicno, da kdaj pride do tako groznega zapleta. ne me narobe razumet - stiska me ob misli, kaj se je zgodilo,ampak naj stroka sodi, kaj se je dejansko zgodilo.. tko kot zabika sem se jaz iz identicnih razlogov odlocila, da rodim samo v lj - strokovnost, center zdravstva, najvec izkusenj...

Tudi jaz se strinjam, da se to lahko zgodi kjerkoli in nisem objavila zato, da bo blatila Postojnsko porodnišnico.

Čestitke Tjaši in Aljažu za 2 mini svečki user posted image user posted image

Bom še kasneje vse prebrala, ker ob naši ani danes ni šans še kaj user posted image , pa še obiske pričakujem.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.6.2007 16:47:50   
dskubin
Katera je bolj primerna za OI?

Za OI je vseeno, lahko daš tud od sosedovga otroka, pa ne bo noben opazu user posted image , za na potni list pa se ne sme smejat.

Aja, mi smo tudi imeli fotosešn za tamalo, pa nam ni bla nobena slika všeč, k tamala glih takrat, k smo jo mi "mogli" slikat ni hotla sodelovat, pa smo kar eno starejšo sliko lepo preuredili (eno, ko očkotu na rami leži - smo lepo ozadje naredili sami enobarvno, pa očkovo roko stran zbrisali, pa tko - itak noben nič ne opazi), pol sm pa poslala razvit v foto studio - ampak bi ti res svetovala da kar doma sprintaš na fotografski papir, k v foto ti za razvijanje teh bogih 4ih slik poberejo enako, kot če bi oni slikali. V glavnem oderejo te za nič dela.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.6.2007 16:55:25 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.6.2007 16:57:02   
simonka
user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.6.2007 16:59:17   
simonka
Babike pardonček sem zaj.... in je prevelika slikca.
Še bom probala. Ali ne boste hude če bo spet narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.6.2007 17:00:43   
simonka
user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.6.2007 17:02:20   
simonka
Juhu uspelo, še dobro, da nisem več blond ko sem pa tako dolgo rabila user posted image user posted image user posted image .
Se vidi da so kozice in druge bolezni mimo pa je mamica spet cela srečna in ima poleg otročkov še čas za druge bedarijice.
In seveda takoj nekaj novih fotk.
Mi je sedaj dovoljeno ko znam ali ne?

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.6.2007 17:04:45   
dskubin
Ali ne boste hude če bo spet narobe

Ah, kje pa. Ti si kr dej duška. Pa welcome back user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.6.2007 17:11:01   
simonka
user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.6.2007 17:13:45   
simonka
user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
1.6.2007 17:14:16   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

tale zgodba je grozna, zalostna in ne predstavljam si, kako je starsem, patnerju,.. ampak ni mi vsec, da zdaj blatijo PO porodnisnico, ker taka zadeva bi se lahko zgodila povsod. tud dr so samo ljudje. ali je zadaj cloveski faktor ali nepredvidjiv ali neresljiv zaplet - na toliko resenih zivljenj je logicno, da kdaj pride do tako groznega zapleta. ne me narobe razumet - stiska me ob misli, kaj se je zgodilo,ampak naj stroka sodi, kaj se je dejansko zgodilo.. tko kot zabika sem se jaz iz identicnih razlogov odlocila, da rodim samo v lj - strokovnost, center zdravstva, najvec izkusenj...

Tudi jaz se strinjam, da se to lahko zgodi kjerkoli in nisem objavila zato, da bo blatila Postojnsko porodnišnico.

sezam, moj komentar ni letel nate user posted image drugje se je zdaj usulo v stilu "vse ki ste namereavele rediti v PO P, premislite se enkrat". Se mi pa zdi pravilno opomnit ljudi, da ce cutijo, da je nekaj narobe, da je treba zatezit, ce te noben ne usposteva.

Hvala za glasovanje :) Bom vzela obe k fotografu. Men je prva tud bolj vsec, ker se vsaj mal smejcka, druga pa se mi zdi kao bolj primerna .

A tole, da se za PL ne smes smejat, je novo? Ker jaz sem se ziher na vseh malih fotkah smejala user posted image Svasta... No zaenkrat bomo rabili samo OI, tko da se ni potrebe za PL, bomo to pol, ko bo treba. Jaz ga tud nimam.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.6.2007 17:20:41   
dskubin

A tole, da se za PL ne smes smejat, je novo? Ker jaz sem se ziher na vseh malih fotkah smejala user posted image Svasta... No zaenkrat bomo rabili samo OI, tko da se ni potrebe za PL, bomo to pol, ko bo treba. Jaz ga tud nimam.

Ja, novo. Ne smeš se smejat, oči široko odprte, usta zaprta. Tudi jaz sem bila šokirana, prej me je vedno fotograf v smeh spravljal, češ da se ne bom na slikah tako resno držala. Zdej ful komplicirajo za sliko za potni.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!