tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja tale zgodba je grozna, zalostna in ne predstavljam si, kako je starsem, patnerju,.. ampak ni mi vsec, da zdaj blatijo PO porodnisnico, ker taka zadeva bi se lahko zgodila povsod. tud dr so samo ljudje. ali je zadaj cloveski faktor ali nepredvidjiv ali neresljiv zaplet - na toliko resenih zivljenj je logicno, da kdaj pride do tako groznega zapleta. ne me narobe razumet - stiska me ob misli, kaj se je zgodilo,ampak naj stroka sodi, kaj se je dejansko zgodilo.. tko kot zabika sem se jaz iz identicnih razlogov odlocila, da rodim samo v lj - strokovnost, center zdravstva, najvec izkusenj... Tudi jaz se strinjam, da se to lahko zgodi kjerkoli in nisem objavila zato, da bo blatila Postojnsko porodnišnico. sezam, moj komentar ni letel nate drugje se je zdaj usulo v stilu "vse ki ste namereavele rediti v PO P, premislite se enkrat". Se mi pa zdi pravilno opomnit ljudi, da ce cutijo, da je nekaj narobe, da je treba zatezit, ce te noben ne usposteva. Hvala za glasovanje :) Bom vzela obe k fotografu. Men je prva tud bolj vsec, ker se vsaj mal smejcka, druga pa se mi zdi kao bolj primerna . A tole, da se za PL ne smes smejat, je novo? Ker jaz sem se ziher na vseh malih fotkah smejala Svasta... No zaenkrat bomo rabili samo OI, tko da se ni potrebe za PL, bomo to pol, ko bo treba. Jaz ga tud nimam.
|