|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.6.2007 13:44:06   
tejčica
Pikca, bo Jernej osvajal z dokumentov.user posted image  Luštna slike.user posted image  "Žmukel" pa mislim da ni primorski izraz, sem pobrala še na Gorenjskem. Jaz sem prvič slišala ko je sestrična tako poimenovala knedlje.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
1.6.2007 13:50:54   
Dajadada
Pikca, super slikca.user posted image  Mi se bomo tudi morali tegale lotiti.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.6.2007 13:56:45   
*sonchek*
Wiha, prišla je roba za krst!

user posted image

Pikca - super slikce! user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
1.6.2007 14:00:57   
tejčica
*sonchek*, kje pa si naročila svečo z imenom in datumom? Zelo lepo.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
1.6.2007 14:04:58   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

*sonchek*, kje pa si naročila svečo z imenom in datumom? Zelo lepo.

Slomškova knjigarna user posted image

KLIK

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
1.6.2007 14:06:23   
Naomi
dan,
mal sieste...mali spi user posted image
...glede OI jo mamo mi tut ze izpred 1. maja...smo rabl za u Bovec k hodmo cez IT..pa pol seveda se za soping u IT user posted image ...pa morm rect, da je fotka dobr ratala...sva sla tle u KR...je komiral celo pot u vozicku, sem rekla evo..zastonj sva prsla...pridem not u studio pa oci odpre...je un reku...''pejmo hitr'' in res..dva poskusa naredu pa je blo ;)...tko da ma nas mali ze dokument user posted image
tko...dons gremo pa ven jest...se je mama Naomi odlocla, da ne bo gospodinjila...in bo sla na pizzo user posted image ..pol pa se mal po plenice, pa dariu za tasco- ji bova fondue kupla...k ga se nima( najraj bi pa kupla knjigo..kako ravnati s 1. vnukomuser posted image user posted image )...matr se mi bo tole vrnluser posted image ...in pol bo dan okol...
...upam, da bo drug tedn kej leps vreme, da se spravm mal na morcka in tam mal ostanem...rabm spremembo klime user posted image user posted image
...za shopping in linke tle gor vas mam na IGNORE...user posted image
tinaaja...ful dobra ograjca...res vecnamenska...ucas bos loh pa tut moza not zaprla, ce ne bo pridn...user posted image
kati...we miiiiiiiiiiiss Uuser posted image user posted image
papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.6.2007 14:10:44   
Anonimen
slike za osebno - mene pa zanima kakšno mora biti ozadje - modro, belo? Pa dejte mi še potrebne dimenzije povedat, prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.6.2007 14:15:50   
tinaaja
simonka,sem se veckrat spomnila nate, lepo, da si se javila.

draja, ja draga je ta marela od MC, ker je v bistvu ornk voz kot si napisala, pa ima tud 10,5kg, kar je cist prevec za marelo. v rutarju sem danes vidla eno od chiccota za 80,ki mi je bila vsec.

pikca , jaz moram dat fotke se na racunalnik, da vidim,ce bo potrebna ponovitevuser posted image user posted image

Bila sem v trgovini pikapolonica.. vzamem ene nogavicke in ruko, ki je lahko slincek ali rutka in grem na blagajno. in pred mano ena kupi vozicek. Tam je stalo 5 podajalk in delalo nic, razen ena je fuuul mutila z racunom in garancijo. In to 5 min, med katerimi se Brina zacne jokat. In pol prosim, ce mi lahko ena racuna moji dve zadevici in mi oholo odvrne, da sej bo takoj. 5 prodajalk brez dela, brina joka .. sem se ji samo zahvalila in odvrnila, da pac ne morem cakat in sla ven. Ma a sem prevec smotana, da sem pricakovala, da bodo dale v drugo prestavo, ce otrok joka ???  In to v otroski trgovini...  user posted image user posted image sem prisparala 8€ user posted image ahh whatever, by gone..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.6.2007 14:18:45   
tinaaja
.ucas bos loh pa tut moza not zaprla, ce ne bo pridn...

al pa one mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jjasna, za OI je OK belo ozadje oz tetra.. Dimenzije je sonchek prej napisala..

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.6.2007 14:23:14   
*sonchek*
Evo, sem šla preverit - dimenzije so 3,5 x 4,5 cm user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.6.2007 14:24:33   
Naomi
tinaaja...ma tis prevec pridnauser posted image user posted image
...ej s pikapolonco mam pa jest podobno izkusnjo, sam tle u KR...sem se tut 1sx ven pobrala...k so ble 3, pa je prsla ena na obisk iz bolniske al kva in so ceblale...na blagajni pa nobene...sem tut rekla ce lahko..pa je rekla takoj..sam se je vseen mela za zment do konca...sem tut sam odpelala ven...koze!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
1.6.2007 14:35:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Evo, sem šla preverit - dimenzije so 3,5 x 4,5 cm user posted image

Evo, se mi je zdelo, da so bile une prejšnje k si jih napisala malo čudne. No, bomo pol tud mi kar sami pofotkali našega fanta.

Tinaaja, mogoče imata pa Brina in oči poseben dogovor... ko začne mami zapravljat - Brina vklopi alarm...

< Sporočilo je popravil jjasna -- 1.6.2007 14:36:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.6.2007 14:59:22   
tinaaja
Tinaaja, mogoče imata pa Brina in oči poseben dogovor... ko začne mami zapravljat - Brina vklopi alarm...

user posted image user posted image user posted image pol bi ga ja lahko prej vklopila, ko sem bila v eurosipinu in je bil racun veliiikooo vecji, ker sem nabavila ful tortelinov, sira, salame user posted image user posted image user posted image Nimava nic pametnega za jest doma oz nisva imela user posted image V eurospinu je pa spala kot polhek - ona ze ve, da mora najprej mami jest, da pol ona cez mlekca dobi  - navihanka moja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.6.2007 15:08:45   
Barči78
No, ste ble pridne čvekice.

Pri nas pa je pica v pečici, solata pripravljena, pa petek je, pa čez 10 minut pride možek domov. user posted image  Prov luštno se imam, otroka spita.
Žan drugače cel dan trenira obrat iz hrbta na trebuh, čist je not padu, kamor ga poležim, takoj je na boku, pol se pa res napenja, da bi svojo suho ritko čez nesel, pa bum nazaj. user posted image  Tolk ga je luštno gledat, se mu moram nasmejat. Tko, da se je zdej najbrž čist utrudil in se mora naspat.

Mam pa en problem, a so še kateri začeli izpadat lasje. Men se bo zmešal, že po prvem porodu sem imela te težave, med nosečnostjo nič, zdej je pa spet katastrofa. user posted image

Pa luštne osebno bodo imele vaše pikice, prov fletne slikce. Nam je kar nekako uspelo pri fotografu, če zanemarimo Žanove odprta usta. Sem mislila, da bo pojedu punco, ki ga je slikala. user posted image

Ja, pa še čestitke današnjim slavljencem. user posted image

Moram it, da ne bo piškot v pečici.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.6.2007 15:09:43   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

fotoalbum: v reviji Monitor je bil pregled ponudnikov te storitve in ta ponudnik je bil ocenjen kot najboljši. Jaz imam namen narediti album ob haninem prvem rojstnem dnevu in ga podariti prababicam, babicam in dedkom.

Kaj imaš ta Monitor še kje v bližini? Če ja, mi lahko prosim pogledaš katera številka (mesec) je, da si preberem? Če ne bo spet treba kaj nameščat (k sm trenutno na Linuxu).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.6.2007 15:11:13 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.6.2007 15:14:16   
erna14
simonka:ej a tole za vzajemno a moras oba obrazca izpovnt al sam unga taspodnga kao za izplacilo ceprav men tole ni najbl jasno kaj in kako

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.6.2007 15:16:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Mam pa en problem, a so še kateri začeli izpadat lasje. Men se bo zmešal, že po prvem porodu sem imela te težave, med nosečnostjo nič, zdej je pa spet katastrofa. user posted image

Ja, men tud izpadajo, ampak jih imam tolk, da mi jih še lep čas ne bo zmanjkalo...
Poškušaj od Ilirije Koprivin šampon - meni malo pomaga.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.6.2007 15:17:03   
tinaaja
A so borovice OK za jest ob dojenju al so tud na kaksnem seznamu hudih alergenov? Sem kupila 2 L, zdaj pa raje vprasam, preden se vrzem v njih 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.6.2007 15:19:50   
Naomi
kukr vem, da gozdni sadezi tut niso lih najbl...tko k jagode...so alergeni...pa brusnice pa ta staff...ma probi mal...jutr pa pol se un L pojej user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.6.2007 15:20:30   
simonka
Erna 14

Erna super a si ti tudi kaj dobila?  Jaz sem izpolnila samo spodnji del, vpišeš št. tekočega računa, če pa hočeš še imeti dodatno zavarovanje Diagnoza pol pa še zgoraj podpišeš in ti že od spodnjega zneska odračunaj del premije. Jaz se nisem odločila za to zavarovanje in upam, da ga ne bom rabila.

Kaj pa ostale punce niste nič dobile od Vzajemne?

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.6.2007 15:30:09   
cv105
Barči78: tudi meni lasje izpadajo. Bojda nekaj cajta traja, pol si pa brez. Hec. No, zares se uštima po določenem času. Upam, da kmalu. Jih lovim po celi hiši. Pa malemu so tudi začele izpadat. Jih je na vsaki plenici polno.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.6.2007 15:30:51   
Naomi
hoodicha...sem dobila ja...pa je u smetehuser posted image user posted image ...bom tut jest za duplikat rekla...pa od fotra sem tut stran vrgla...matr...kooooook dnara ;)...

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
1.6.2007 15:35:42   
Naomi
http://www.vzajemna.si/content.asp?ContentId=1199

to je to...mogoce je blo pa sam 7 € zame ;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
1.6.2007 15:36:01   
tinaaja
Katera je bolj primerna za OI?
user posted image

ali
user posted image
Nobena mi ni ful vsec, ampak veliko bolje kot fotografova..

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2007 15:38:48 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.6.2007 15:38:08   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

Kaj pa ostale punce niste nič dobile od Vzajemne?

Midva sva oba dobila, pa se nobeden ne bo zavaroval - imava že tako ali tako oba kup dodatnih zavarovanj, pa nama še eno res ni potrebno (sploh pa ne pri Vzajemni user posted image ). Nama bodo kar lepo € nakazali, pa bo - jaz jih imam malo manj, možek pa precej - ampak smo oboje nakazali mulcu na račun. Bemu kakšen miljonar je že mali - nazadnje ga bova pa fehtala za cente user posted image user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!