|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.5.2007 13:00:19   
Anonimen
Madonca, človekk ne more malo dlje potegnit, da se ne bi ve tolk razpisale...

No, za nami je spet  kr neki ena noč. Ob 5ih je bilo konec spanja, pa sva ga dala v najino posteljo, pa se je skoz premetaval, pa dudo notr, pa dudo ven, pa notr, ven,... pa zizo... no ob 8ih sva vstala, potem šla ob 9ih nazaj spat in spala do 11.30, ampak po istem postopku kot prej najprej eno zizo, zaspi, se premetava, dudo notr, ven, notr, ven,..potem drugo zizo... no, pol je pa mami minilo in sva vstala. Naredila in pojedla kosilo + 2dl Unija.

Čestitke za 2 mini svečke Jerneju in Živi!

čokolada - jaz sem jo jedla že v porodnišnici in jo jem v abnormalnih količinah, tko kot v nosečnosti in še pred njo.

Thaiss - ti si pa k moj, k ne morem niti v miru zaspat, ker že leta s fotičem. No, in on se pol na moj račun smeje kako spim (poze, da te kap).

Tinaaja, bravo za zaspanko Brino!

Skačica, bravo za tak napredek! Glede kotracepcije pa moja G ne daje nič dokler mati doji in nima mesnstre.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
31.5.2007 13:19:19   
skačica
pri nas enako G noče dajat ničesar drugega. Ne mirene ne injekcij, tako da kondomi so edina zaščita, ki jo lahko uporabljavauser posted image . Ni, da bi blo fajn, ampak kaj hočemo. Bomo že potrpeli teh nekaj mesecev potem pa bo spet vse po staremuser posted image

Moja Iza je danes vstala ob 6- ih in bedela do 10-ih, takrat je zaspala in spi še zdajuser posted image . Sem jaz tud počivala dve uri, zdaj sem pa že pokonci. Čakam sestro da se privleče, ta tudi ne pozna na urouser posted image  pa kosilo sem si malo pripravila potem samo še sfiniširam. Se sliši, ko da kuham same mojstrovine, je pa na tapeti nonstop solata in krompirček pečenuser posted image . Če je pa tko dobro.No, če bo ta mala prišla, bom mogla zraven še kaj mesa naredit.
Tisti teden, ko je mož doma že ob 15.30 pa kuham kaj drugega.

Bom sigurno kupila kake robeez copatke, so res hude, ampak ne vem kdaj bom kaj lutala po Stari Ljubljani. Ebay-a ne uporabljam, ga ne znamuser posted image . Bo treba eno soboto dopoldne it malo po Ljubljani šetat in bomo takrat nabavli.

Mi smo pa v soboto povabljeni na eno poroko, je samo civilni del in večerja in valda gremo. Sem imela paniko kaj oblečt in hvalabogu je zdaj taka moda, da tud me, ki smo ravnokar rodile lahko dobro izgledamo. Imela bom namreč tako lepo tunikouser posted image , lanene hlače in adijo. Simpl ampak lepo, Iza ima  pa tud lanene hlačke, še fotru treba kupit kako luštno srajco, bomo v soboto tik pred zdajci skakal okoluser posted image . No in ravno to soboto imava midva obletnico-10 let odkar sva skupaj in 9 mesecev odkar sva poročenauser posted image  in sva mislila it za vikend na morje. Seveda iz tega ne bo nič, greva pa zato drug vikenduser posted image . Bo kakšna obalka morda za kavico? Bi bila res vesela. Sobota????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
31.5.2007 13:20:13   
Dajadada
Meaa, tukaj najdeš tabelo, o kateri smo včeraj govorile - glede razvoja po mesecih: http://www.babycenter.com/refcap/baby/babydevelopment/6634.html

Jaz sem si pa včeraj prvič po porodu privoščila mehiško...mnjami fajitas con pollo. Kakšne reakcije pri sinku ni bilo, mogoče je malo več prdkal danes zjutraj. Zdaj pa res jem že praktično vse, edino svinjino v manjših količinah, pa jagode samo domače.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 31.5.2007 13:22:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
31.5.2007 13:27:34   
Naomi
dan,
no sva iz potepanja po mestu user posted image ...nas otrok ljubi vozicek...za 1 dan ;)...brez problemov  cele 3 urce...no na kavi se je mal crklou u narocku user posted image ...
k se lih s preteklo nocjo ne morva pohvalt, sva se pa s tem user posted image ...sem bla tok besna na mojga k je spal, jest pa dudala tamalga- sej uvidevna zena celo noc vstaja pa ne budi moza, da bo sel moz loh POCIVAT u sluzbo user posted image user posted image ...in pol zjutri k mu je ura zvonila uprasa k sem ga lih dojila..a do zdele je spal...matr!...sej naceloma sva zmenena da ga jasno ne budim...sam k ma pa tamal vaje ponoc je pa kriza...razvajena sem s Svitovim spanjem...pol ga pa zasvira sem pa tecna-na moza...na Svitka ne morm bit user posted image ...sej ni on kriv, ce mami grah jeuser posted image user posted image
...no pa da se se mal pohvalm...tinaaja delam ti konkurenco, k sem jest zdej tut gospa k ji pucajo flat...smo dobil eno prjazno gospo, je dons pucala oz. kidala 5 ur, da je mal u normalno stanje spravla...sem se kr ven pobrala k mi je blo mal nerodn kwa si je mislna...no sej verjetn nch, sam vseenuser posted image user posted image ...zdej se pa tok svet, da hodm s svasaparat ocali okol user posted image , Svit je pa raj zaspal k ne more met uck odprtihuser posted image
bajdvej..tipkam u puhovki pa skibuckah...ja mamo novo klimouser posted image user posted image
no, to je pa nekak vse...
mejckite se...
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
31.5.2007 13:29:25   
Naomi
joooooooooj oprostite slavljencki...ja EGO naomi, sam ona...ne ne CESTITKE skorci maliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
31.5.2007 13:43:45   
erna14
kati:pr men je pa ta problem ker mi kaze da avto ubistvu kuha,kaze mi temperaturo avtomobila na rdecem polju zaradi cesar mi potem klimo vn mece in je kr neki sploh ne morjo ugotovit kaj hudica mu je tako da je moj mozek sklenil da ga bova prodala in da bova iz renaulta presAltala vrjeten na W.
taya85:hvala za pozdravcke jih ziga vraca nazaj,sem nasmu zigcu zadnc kazala njegovo cimro v porodnisnici se mi zdi da je tok zrasla pa da ma se daljse lase.lustna je

jaz sem pa zdele spala 2.5 ure tok v trdo,mali pa se zdaj pancka zdaj bi pa jaz tud tist pecen krompircek jedla k tamle skacica tak lust dela.pr nas bomo pa mel dane za kosilo skutine svaljke pa omakico in rdeco peso ampak sele ob pol petih k lubi prideuser posted image .

papa

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
31.5.2007 13:54:02   
Dajadada
An interesting note: Whether your baby is a night owl or a morning lark, a long sleeper or short sleeper, she'll probably stay that way throughout childhood.

Za nekatere super, za nekatere nekoliko manj. Pri nas smo se že sprijaznili, da nimamo ravno polhka. Za jamrati pa tudi ni, bi lahko bilo veliiiiko slabše.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
31.5.2007 13:55:37   
cv105
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla Veronika! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In čestitke mamici user posted image  in atiju !

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
31.5.2007 14:43:03   
tinaaja
skacica in iza user posted image user posted image user posted image za g in cm juhuhu cestitke! se dobro, da nisi zacela dodajat a ne user posted image ti, midva lahko ustanoviva SA - shoppers anonimoususer posted image

dskubin, tvoje linke bom zignorirala user posted image   user posted image user posted image user posted image bomo to kupovali konec leta za miklcza, bozicka, dedka mraza,...

midve sva bili pri tasci do zdaj, pa vmes smo se 3 obiske zabaval,.. no vsaj doma nisem bila user posted image sibam kosilo dat kuhat

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
31.5.2007 14:44:19   
Barči78
Ojla,

Zdejle mam n hitrco čas malo pozdravit, ker se kosilo samo kuha, otroci pa spijo. Ste se kar načvekale, tko da za brati pa nimam dosti časa.
V glavnem moja ta starejša bejba se je včeraj naučila vozit ta veliko kolo, tko da končno nekdo skrbi za mamičino rekreacijo. Prej je vozila trocikel, pa to se nisva nikamor premaknile, zdej pa ona sede na kolo, pa tuli po ulici ˝Neja šiba˝, mami pa za njo laufa, da se nama vsi smejijo. No, vsaka stvar je za nekaj dobra, treba je dat z riti še 17 kg, zdej pa bo. user posted image

Pa seveda še čestitke za 2 mini svečki Jerneju in Živi user posted image user posted image .

Moj Žan ponavadi zaspi okoli 20 - 20.30 zvečer, vendar ga ob 21.30 samo nahranim, ker drugače bi samo 4x jedel, pa še takrat je bolj lene sorte, pa že tko je šlang. Zgleda sm sam še jest ornk v tejle hiši. No, potem pa spimo do naslednjega hranjenja, ki je ob 6.00 zjutraj in spanje dalje. Se mi zdi ful priden,...

Samo zdele je pa tolk zacvilu, da sem skor tipkovnico stresla. user posted image  Ja, zgleda se bova malo igrala.

Tkole se pa mojedva sončka igrata, Neji je tale most kar naenkrat postal zanimiv, le zakaj user posted image
user posted image

Čakam, da bi Žan kaj tolkel po igračah, pa ne kaže ravno interesa, samo rokice gloda in debelo gleda, pa trudi se obrniti na trebuh, tolk je vztrajen, še malo mu rokice nagajajo pol pa bo. A se vaši že kaj stegujejo za igračami?

No tkole, nič se ne bo mamica igrala, že spi, me je zgleda samo malo spomnil na sebe.

Nič, treba bo do konca skuhat, mož bo vsak čas doma, pol pa zopet mami v tek po ulicah. user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
31.5.2007 15:05:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

A se vaši že kaj stegujejo za igračami?

No, naš mali ima v postelji igračke. Posebej zanimiv je en medo, ki ima mašno okoli vratu in vedno ga cufa za tisto mašno. Drugače pa se pogovarja z igračkami sam enih 10 minut, potem se začne zelooo naglas z njimi pogovarjat in na koncu se razpizdi, potem sledi še jok...user posted image Ker očitno nima pri njih odgovora se jih kmalu naveliča. Pa ima klovne na vozičku, ki se vrtijo okoli osi, če po njih vžgeš in to je pa zakon. Ampak se mi zdi, da bolj ne kotrolirano tolče po njih in se smeje, ker potem šumi in se premikajo. No z njimi se lažje pogovarja, ampak se vseeno kmalu razburi... No, skratka zanimivo se je igrat sam če je mami zraven, da govori namesto vseh teh igračk. Pa full mu je zanimivo, če mu da kakšna igračka lubčka - se reži kot utrgan.user posted image

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
31.5.2007 15:50:41   
*sonchek*
Huh, midva sva bila pa danes kar 2x po skoraj tri ure zunaj - je bilo treba izkoristiti sončka! Mali si je pa zdaj privoščil popoldanski (lepotni user posted image ) spanec, jaz pa na RR-ji - spet!

Kaj vse že znamo?
Trenutno nam je najbolj zanimivo prevaliti se s trebuha na hrbet - ni šans, da bi še pasli kravice - je prevračanje veliiiiko bolj zanimivo user posted image Pa po igračah naš že steguje - ropotuljico že fino drži in jo seveda takoj nese v usta - kot tudi vse ostalo user posted image Pa zanimivi so prsti na rokah - jih začudeno vrti pred obrazom in se smeji. Skratka, vsak dan pogrunta kaj novega user posted image

Grem si skuhat Roiboos čaj - zaenkrat še NIČ efekta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
31.5.2007 16:03:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Grem si skuhat Roiboos čaj - zaenkrat še NIČ efekta user posted image

Tudi pri meni s tem čajem ni NIČ efekta, res mi najbolj pomaga Uni. Čaj kot vsak čaj...user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
31.5.2007 16:47:23   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Grem si skuhat Roiboos čaj - zaenkrat še NIČ efekta

Tudi pri meni s tem čajem ni NIČ efekta, res mi najbolj pomaga Uni. Čaj kot vsak čaj...

pa še boljši okus ima Uniuser posted image  - roiboos meni tudi ni preveč dober

Igračke - naš še ne zna prijet, ampak maha, zadane igračke in se mu fajn zdi. Se pa hitro naveliča.

Joooj, jaz ne smem v trgovine, sem prejle vidla en tak luškan skiro za Živo (si ga želi), samo ne vem, če se bo že znala peljat. sem ji mislila kupit za RD (oktobra), pa najbrž ne bomo zdržaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
31.5.2007 17:05:15   
Anonimen
Zivjo, se jaz malo, preden se Livija zbudi. Pred nasim odohodom v Nemcijo smo bili na strani 74, ydaj pa ye cey 110.. Cveke.. :)

Tukaj je nekaj iz nasega tripa v Nemcijo:

Dolgo voznjo je prenesla OK, sli smo ob 7.30 zjutraj in je prvo rundo odspala do Salzburga - do 10.30 ure. Tam smo se ustavili pojedli, previli, pojedli in odpotovali nazaj. Na poti gor smo se pol ustavili se ene 4krat in prispeli na cilj cca 19. ura zvecer. Ker je bilo ful vroce, je Livija na cilj prisla ful pregreta (kljub klimi v avtu) ter precej utrujena. Preden smo sli, sem kupila blazinico za naslonit glavo, da bo lazje spala in izkazalo se je, da je to ful dobra stvar. Voznja nazaj je potekala podobno, samo da smo se ustavljali kar na cesti - bilo je neizmerno veliko zamaskov, zaradi praznikov so vsi nemci hiteli na morje.

Tam gor je bilo fino.  Livija je imela druzbo enoletnega Tobiasa, ki se je ze pridno igral. Vsak dan smo hodili na sprehode. Moram rect, da je gor ful zrihtano, povsod plocniki za vozicke prilagojeni, prav tako smo se peljali z vlakom in nam ni bilo treba nikjer nosit vozicka, ker ne bi bilo klancka za vozicke. Liviji se je dopadla voznja z vlakom, ker je skoz gledala skozi okno in opazovala kaj se dogaja.

Mami je zapravila borih 50 EUR za oblekce in za ta denar smo privlekli veliko vreco oblekc v glavnem s kratkimi rokavi in hlacami, ker jih nic nimamo in gor je bilo ful vroce.

Sem pa videla se eno stvar, ki se mi je dopadla. Tobiasu so namesto albuma s slikami, dali natiskat pravo knjigo. Z interneta so vzeli program, tam oblikovali knjigo, poslali po emailu v tiskarno oz. v eno podjetje, in po posti prejeli siskano knjigo. Stvar jih je stala 25 EUR. FUl dobra ideja, mogoce bom jaz tudi dala nareest za Livijo knjigico.

Se ostalo:
kje bi mi dobili eno lustno oblekico za naso princesko, ker gre konec junija na poroko? Seveda ne svojo :) Kje je trgovina Okaidi v Ljubljani?

Kr-enamami: a ti delas faksza racunovodjo? V MB? Ali kje drugje? Jaz sem lansko leto vpisala faks v MB in seveda se nisem anredila nobenega izpita in ga verjetno do jeeseni tudi se ne bom user posted image

Lepo se imejte... in uzivajte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
31.5.2007 17:18:47   
Anonimen
se nekaj stvari sem se spomnila:

"prikolica" za na kolo
- ta druzina pri kateri smo bili, veliko koelsari in rola in si je omislila prikolico za na kolo, kot je spodaj na fotki. Stane res veliko - nekaj cez 700 EUR, ampak je totalno vredna denarja. Osnovni model je brez sprednjega kolesa in balance  (namontirana sta zato, da se lahko rola zraven) ter brez posebnega nastavka, ki je anrejen tako, da se lahko noter vozijo tudi otroci, ki se ne sedijo od 1. meseca dalje.  Osnovna varianta te prikolice stane menda cca 500 EUR, se pa caka kar nekaj emsecev, ker delajo samo po narocilu.
Slikca:
user posted image

Dojenje z nastavki - jaz sem se odlocila, da se poskusimo dojiti brez nastavkom in moram povedat, da nam ze skoraj uspeva. Z nastavki vlece samo se, ce drugace res ne gre. To pomeni enkrat, max. dvakrat dnevno. Ful dober. Sem pogledala videe na www.askleonore.info, kako se sploh pristavi in ugotovila, da mi v porodnisnici sploh niso tako pokazali user posted image verjetno ker smo ze od zacetka dojili z nastavki... no upam, da ne bomo vec dojili z nastavki. Te dni spremljam, kako je in ce je dovolj pokakanih in polulanih plenic in moram rect, da se ni nic spremenilo, celo dvakrat zapored se nama je pokakala na posteljo, da smo morali vse menjat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
31.5.2007 17:34:22   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Se ostalo:
kje bi mi dobili eno lustno oblekico za naso princesko, ker gre konec junija na poroko? Seveda ne svojo :) Kje je trgovina Okaidi v Ljubljani

Okaidi je v Intersparu Vič user posted image

Pa super ideja za darilo knjigica...Jaz nameravam mojmu škratu kar kakšno pravljico napisat, pa bi dala potem to tiskat za 1. roj. dan - no, se mi zdi tak lep spomin še za naprej....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
31.5.2007 18:12:11   
K_a_t_i
Žabika, res nam je hudo - midva sva se lihkar prklatla domov user posted image .

Zdej grem pa brat vse kar ste dons naklofale...

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
31.5.2007 18:50:04   
Sibil_
Dan!

Obalke-kaj se dobimo jutri al ne al kako?Naj se javi katera pride no, da ne bom sama tam čakala brez veze...Bova pa sama z Lukasom-tako da lahko čvekaammm....user posted image

Če katera pride na Obalo naj prej javi-sigurno bo kakšna obalka za srečanje.

Mi imamo v torek posvetovalnico in me prav firbec kako in kaj.Po cunjah sodeč je kar zratel, ker mu določene stvari številka 68 že komaj zaprem-ampak res komaj.Zdaj pa ne vem-ali Lukas tako raste al so štvilke totalno narobe delane.To je tu mač no, pa ne more nosit številke 74 pri treh mescih no....user posted image

Tiste, ki greste na morje-Kdaj boste dale vaše otroke prav v morje?Frdov obroč imam, pa ne vem kdaj se ga lahko da noter-kaj pravite?A že pred 4-im mesecem?No, velik je že zadosti....

LP,
SIbil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.5.2007 19:45:11   
tinaaja
Sem pa videla se eno stvar, ki se mi je dopadla. Tobiasu so namesto albuma s slikami, dali natiskat pravo knjigo.

tole mi je zabika posredovala, da naj bi bili zelo kvalitetni: http://www.myphotobook.eu/
jaz bom naredila knjigico za krst kot zahvala botrom in za nas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.5.2007 20:05:02   
Žabika
fotoalbum: v reviji Monitor je bil pregled ponudnikov te storitve in ta ponudnik je bil ocenjen kot najboljši. Jaz imam namen narediti album ob haninem prvem rojstnem dnevu in ga podariti prababicam, babicam in dedkom.

naša nočka: 8ur + 4 ure. Zelo zadovoljivo.

Kati: Ja res nam je hudo. Jaz sem šla od doma ob 10:30 in prišla domov ob 17:30. Pet ur sem sedela v Čolnarni, ostalo minutažo pa sem naredila na poti in malo po trgovinah. Hana je imela vmes tri hranjenja, ostalo je prespala. In ko sva prišli domov je v ležalniku zaspala utrujena od celega dneva. Ja težko je tole življenje v vozičkuuser posted image .

Erna: Srečno Veroniki!

ANJA: kako je tvoja glava?

copatki: nisem zasledila - kje v Stari Ljubljani naj bi jih imeli?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.5.2007 20:33:26   
tinaaja

robeezke imajo v LJ v Stiefelkoenigu in v Gloss Junior

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.5.2007 20:45:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

robeezke imajo v LJ v Stiefelkoenigu in v Gloss Junior

Cisto ste me zrajcale s temi ceveljcki... so tako cute... pa ravno kaksne rabimo user posted image
Kje je ta Gloss Junior?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.5.2007 20:47:17   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

cer,
sibil..robeez mas u stari LJ na mestnem trgu trgovina glos junior...user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
31.5.2007 20:48:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Cisto ste me zrajcale s temi ceveljcki... so tako cute... pa ravno kaksne rabimo user posted image
Kje je ta Gloss Junior?

Nasla: Trgovina Gloss Junior, na Mestnem trgu 6, LJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kaj vam je lepše za deklico?
ruby19

Kaj bi izbrale?

Sara (81%)

Sara Ana (19%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!