|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.6.2007 17:24:03   
simonka
user posted image

Tole pa je zbirka Jakčevih teniskov - zdaj vidite kako naš oči šele zapravlja. Sicer je nekaj popusta pri Adidasu in Nike ker oči tam naroča za trgovino, ampak vseeno pretirava. Smo ga že vsi kregali pa vedno reče, da sem lahko vesela da dinarčke porabi za otročke in ne za druge bedarije. Pa moram takoj biti tiho in že imam izgovor, da pa že grem jaz kaj hitro kupiti.

Tinaaja tin ostale zapravljivke user posted image user posted image user posted image  ali nu luštno majčkeno zapravljat. Ko je moj očka še živel je vedno rekel, da podpiram mariborske trgovce. Pa ne da bi imeli toliko dinarčkov, sam pač ne znam šparat in sproti zapravimo. Upam, da nas ne bo kdaj to po ritki teplo.  user posted image user posted image

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
1.6.2007 17:27:15   
*sonchek*
simonka bravo! user posted image   Pa slike si lahko še dodatno na svojem računalniku malo pomanjšaš user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.6.2007 17:56:19   
Ela80
user posted image
Upam, da bo tut meni ratalo vam pokazat mojga cukra.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
1.6.2007 18:02:47   
Ela80
Sonchek, a mi lahko poveš, kako si dam sliko zraven mojga nika, tko k maš ti ko ti tamail gleda čez ramo, saj vem da je bilo že  ene parkrat povedano samo očitno rabim prtsc. Hvala

Moja punčka je Ela

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.6.2007 18:04:54   
simonka
Soncek isto prošnjo kot ela 80.

Ela 80 lepa princeska je tvoja Ela.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.6.2007 18:12:00   
simonka
user posted image Ela 80 sonchek bo ponosna name kako hitro se uči njena učenkauser posted image user posted image user posted image .
Narediš takole :
v svojem računalniku izbereš sliko in jo pomanjšaš. Nato si jo nekam sharniš in greš na moj profil in klikneš na moj avatar in nato prebrskaj tja kjer si shranila svojo slikico, Nato potrdi in spodaj na koncu še klikni na uporabi.

user posted image  sonchek sem pametna a neuser posted image user posted image user posted image .

Ubogi moji sončki danes pa je mami bolj na RR kot z njimi, je pa babi z nami tako da izkoristim, saj pol spet ne vem kdaj bo spet tolko časa....

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.6.2007 18:13:09   
tinaaja
sliko moras najprej ful zmanjsat na racunalniku, potem gres na svoj profil na RR in dodas avtar..

simonka si vmes ze ugotovila user posted image user posted image user posted image
Jaz nimam kaj delat, ker brina spi od 3 user posted image user posted image user posted image Kadar je hladno, je ta mala prava zaspanka. Midva pa hodiva gleda, ce se diha, ker tok redko tkole spi. user posted image Men je tok cudno, ko nimam nic za delat.
Zdaj pa za dragega darilo zbiram za obletnico poroke user posted image Bom malo zapravljala user posted image k ze dolg nisem.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2007 18:16:05 >

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.6.2007 18:21:43   
simonka
Tinaaja kaj lepega kupi. Bi šla kar s teboj zapravljat.

Še vedno pa ne vem kako se lahko slikici spreminjata, tako kot recimo tvoja princeska najprej en obrazek pa drug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.6.2007 18:22:08   
tinaaja
Ela80 in simonka - cukre imata.. res :)
(sam slikice malo zmanjsajta na racunalniku, ker drugace se vidi samo pol obrazka na ekranu :))  )

Simonka, bom kar via net narocila user posted image Samo ne smem napisat kaj, ker morda kdaj moj mozek zaide sem gor, ceprav dvimim, ker se mu zdi RR user posted image :))) Pri nas ni neke dobre ponudbe tega, kar zelim. Vsaj tisti, ki to uporabljajo, pravijo, da ne.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2007 18:27:24 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.6.2007 18:25:34   
tinaaja
Dvojni avtar: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1140019&mpage=1&key=dvojni&#1157416

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.6.2007 18:44:24   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

user posted image Ela 80 sonchek bo ponosna name kako hitro se uči njena učenkauser posted image user posted image user posted image .

user posted image  sonchek sem pametna a neuser posted image user posted image user posted image .

Sem zeeeelo ponosna! Bravo simonka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.6.2007 19:05:17   
Sibil_
AAAAAAAA-en dan me ni pa morm prebrat cel roman....jao čveke...

Slikce za osebno-hmmm.Nekaj smo poskušali slikat in recimo, da nam je uspelo.Zdaj pa rabim en info-kako to doma sprintat (oziroma moj v službi)?Kaj rabiš?Mislim-a je to navaden barvni printer, pa poseben foto papir?Pa koliko stane ta foto papir?In na koliko pomanjšaš slikice, da pašejo za OI (mater, OI se bere kot olimpijske igre-mal premladi so še naši marčki, ne user posted image )?

Sem pa danes prelutala cel dan in sva z Lukasom uničena-oba.Bo treba kmalu spat...user posted image

Obalke ste danes vse zahinavile-kdaj se spet kaj dobimo?A?Pa imam eno idejo-tiste s starejšpimi otroci jih pripeljite s seboj-se lahko skupaj zaigrajo in imamo me mir.Ker če je samo eden je dolgčas, morata bit vsej dva...user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.6.2007 19:13:36   
soncek78
Hello čvekice user posted image user posted image user posted image ! Ma se prav ne ustavite.... user posted image user posted image user posted image  vas ne moremo dohitet!

No najprej naj voščim vsem minislavljencem... tudi za nazaj, ker me že dolgo ni bilo. user posted image user posted image user posted image  

To je Nikin nov voziček - Brevi Grillo,različica v rdeči barvi user posted image . Enkraten za po mestu in pospraviš ga z eno roko. Nosiš ga kot potovalko, saj ima ročko. Dimenzije so pa take.

user posted image  Dojenje - tudi moja miška se hitro naje (v 5 - 10 min) in si vedno mislim, da ni pojedla dovolj. Ona pa se mi veselo smehlja.  Čokolada - zdaj jo že veselo papcam, saj sem ugotovila,da ji ne škodi. Držimo pesti, da bo tako tudi naprej!  Thaiss - lepo opravite krst! Pa naj bo Matia tako priden kot kadar spi!  Hi, hi, hi! Tejčica - Imaš pa res lepega korenjaka, marelice pa bi tudi jaz rada jedla! Sirenaaaa!!!!  

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.6.2007 19:29:09   
K_a_t_i
O matr punce! Jst sem čist out pa sem šla samo do Trbovelj user posted image
Ok... najprej 1 vprašanje:
Kako dobiš duplikat od Vzajemne? Ker mi smo tud vse stran zabrisal user posted image .

Pikapolonica Rudnik - enaka izkušnja. Tudi jaz sem odkorakala ven, ker niso imeli časa zame. Pa ne grem več tja sploh!

Ostalo pa user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.6.2007 19:38:35   
soncek78
Spet sem tukaj...

Zaščita - mi smo tudi na kondomih, do nadalnjega...

Lepo se imejte!

Pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
1.6.2007 19:53:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
1.6.2007 20:12:13   
A-N-J-A
Mi smo mel rač. v okvari zato sem bla mal odsotnauser posted image ,več napišem,ko bo več časa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
1.6.2007 20:58:55   
Anonimen
user posted image Bravo čveke!user posted image Pa bravo zame... ker sem uspela vse prebrat!user posted image user posted image user posted image

Nč, danes bom urejala album za malega, unga k maš za v roke prjet. No lahko si pa Jureta pogledate tud na netu tu gor geslo obeh albumov je pa: JURE (pisano z velkimi črkami).

Pa lep vikend vsem! Upam, da ne bo dežka, da bomo malo šli premigat rito.

Lahko noč! Lupčka vsem vašim malčkom!

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
1.6.2007 21:29:25   
Sibil_
Aja-še par tem...user posted image

Stajica-mi smo imeli tako z mrežo in tisto peno okrog gornjega roba.So Patriku rastli zobki in je celo obrobo zgrizel od hudega, potem je pa seveda še pena po ustih končala.Posledično ni bil v stajici kaj pretirano dolgo, zdaj so pa notri igrače.No, verjetno jo bomo usposobili sedaj za Lukasa, ker ga na tleh ne morem pustit, rabi pa trdo podlago za gibanje.user posted image

Lasje-meni zaenkrat (še) ne odpadajo, ampak verjetno bodo začeli, ker so mi prvič tudi.Pa se nič ne veselim, prvič sem imela kratke, zdaj so pa daljši in bom verjetno na pol plešasta...eh ja...user posted image

Lukas je pa že začel stvari v usta tlačit-danes sem mu n-krat vlekla iz ust pleničko (tetra), ki jo je on uspešno vedno nazaj v usta porinu in žvečil.Ma za znoret.Napredujejo tile naši dojenčki, ni kaj.user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
1.6.2007 22:18:32   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Vzajemna: jaz sem pošto vrgla stran in šele potem izvedela, da talajo soldke. No, zdaj sem se zmenila, da mi pošljejo duplikat.

Kdaj so pa to pošiljali??? A je treba kej izpolnit pa poslat????

Simonka dobrodošla nazaj!!! Zdej ko znaš kr limaj gor fotke user posted image  Zelo lepa sta tvoja fantka

Tejčica full lepa sta tvoja dva sončka. A nebi imela Tajo večkrat doma, da ti čuva Vida, pa bi ti kej več čakulala tu gor user posted image  user posted image  

Pikca super slikce

Tinaaja, mogoče imata pa Brina in oči poseben dogovor... ko začne mami zapravljat - Brina vklopi alarm... user posted image user posted image

Barči meni tudi full lasje izpadajo, povsod jih pobiramuser posted image

Thaiss - lepo opravite krst! Pa naj bo Matia tako priden kot kadar spi!  Hi, hi, hi!
hvala Soncek, upam da bo celo mašo prespal, ker čene bo ajaoajajaojajojjuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
1.6.2007 22:35:00   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image Zenka narocila darilo za moza. Hja, ornk drago je bilo user posted image tko da upam, da bom jaz tudi kaksno lepo presecenje dobila user posted image Me pa izak najblj veseli, ker vem, da bo dol padu, ko bo vidu user posted image Se je koncno spravu spat, da sem lahko kreditno kartico ven privlekla in v miru narocila user posted image

zdaj pa se jaz sibam spat.

Aja, nasa brina pa danes prvi dan ni kakala user posted image Ponavadi je vsaj 3x na dan. A bi jo lahko cesnje zaprle? Se mi zdi, da bi prej drisko imela ne pa bila zaprta.. ahh upam, da ne bo spala ponoci v blatnih oblogah user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
1.6.2007 23:16:41   
simonka
tINAAJA ME RES ZANIMA KAJ TAKO LEPGA SI ZA MOŽEKA NAROČILA. nAM BOŠ ZAUPALA IN NAM DALA KAKO NOVO IDEJO ZA NAŠE OBLETNICE.user posted image user posted image user posted image
Thaiss želim vam čim lepši krst user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
1.6.2007 23:52:47   
cv105
K_a_t_i: jaz sem poklicala na najbližjo Vzajemno in pojamrala, da sem tiste papirje založila in jih ne najdem in mi je gospa rekla, da lahko pridem k njim po duplikat. Pa sem jo lepooooooooooo prosila, naj mi ga pošlje in mi ga bo.user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.6.2007 0:56:03   
sezam
stajice - mi smo jo pri Ani začeli uporablati šele pri ene 10M, prej ni bilo šanse bit noter. Ko pa je začela vstajat in se "učit" hodit, je pa prav uživala. Nikoli ni sedela notri in se igrala, ampak je hodila ob robu, predvsem se je pa prijela za obroče in nato skakala in se smejala user posted image .

slika za osebno - a potem vsi fotografi delajo grozne slike. Pri nas je Ana čisto druga, Žiga pa še nismo slikali.

simonka - user posted image user posted image  lepo da si zopet malo javila. Ja pogrešamo pa kar nekaj "starih" čvek user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja

A Taja kaj liziko z Vidom deli? Takrat ko ne gledaš a?

Ja to se pa pri nas dogaja user posted image . Mu je začela kar tlačit v usta user posted image  - bonbone, flipse,... Včeraj se je igrala v svoji kuhinjci in kao nekaj skuhala in nato žlico v roke in direkt Žigu v usta. On se je pa le oblizoval user posted image  (žlica je bila k sreči prazna) Tako, da rabim še par oči več, da jo kontroliram user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Sicer moram biti pa ves čas ko sta skupaj jaz zraven, vsako sekundo. Ga ima ful rada, ampak ona bi ga sama iz posteljice/ležalnika vzela in ga mečkala, pa kaj vem kaj vse ji še pade na pamet. Še ko grem na wc vzamem Tajo zraven.

Pri nas tudi ni kaj drugače, samo da ga ne vzame ven, ampak se kar k njemu vlegne, še raje bi se pa nanj - ko je v ležalniku user posted image . Dans je bil sploh en hud dan, še posebej ko je bil Žiga buden. Čist skoz je bila zraven njega in "skakala" vanj user posted image

Pikca - ful luštne slikice user posted image

tinajaa - borovnice mislim, da lahko brez problema ješ, saj jih tudi user posted image  lahko kmalu uvajaš user posted image  Brina je pa prava lepotička user posted image .
Aja, pa glede postojne nisem mislila, da me kaj obsojaš. samo svoje mnenje sem še dodal. Tako, da ni panike user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.6.2007 1:30:26   
tinaaja
Aja, nasa brina pa danes prvi dan ni kakala

vceraj res ni, zdaj pa je v prvi uri danasnjega dne ze 2x tooooooookkkkk nadoknadila, da je bilo prvic do vratu (dobesedno), drugic pa sem previla on time. draga hci, ful mi je ljubse, ce ga sracnes cez dan, res.

upam, da malu zaspi in da ga neha srackat user posted image da koncam z dezurstvom...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!