|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.6.2007 8:21:21   
tejčica
Samo (Ksenjica 78), čestitke za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image
Nika (Soncek78), čestitke za 2 meseca.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.6.2007 9:50:16   
malecka_mateja
dobro jutro!

mi smo spali celo noč!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeee!mama se ful naspala!user posted image user posted image user posted image
mala je že dosti boljša!in je že bolj živahna!zdaj sma celo jutro noska pucale z baby-vc-om in je mela take gnojne da je kr joj bilo!ampak zdaj jih ni več!

antibiotik ful ne rada dol poje!amapk sej tudi to prakticiramo z brizgalko pa je bolje!upam da bom okmal čisto zdravi!user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.6.2007 9:56:05   
K_a_t_i
Jutro,
jst sem čist v zaostanku tle na RR pa bom sam tole pokomentirala:

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ntibiotik ful ne rada dol poje!amapk sej tudi to prakticiramo z brizgalko pa je bolje!upam da bom okmal čisto zdravi!user posted image user posted image user posted image

Nam je pediatrinja pokazala dobro foro za jemanje zdravil (no, saj lahko, da jo že poznate user posted image ) - daš žličko v usta, izliješ vsebino, potem pa stisneš noska. Otrok avtomatsko pogoltne, ker hoče vdihnit skozi usta. Na ta način je našem dala cepivo za rotavirus.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.6.2007 9:57:09   
draja
Vse najboljše Samo in Nika!!!

Thaiss želim vam lep krst in lepo praznovanja, pa da tako vreme zdrži cel dan.

Skačica mal z zamudo, ampak vseeno čestitke za 10. obletnico.

Drugače pri nas nič posebnega, razen da pomagam možu končati en projekt za službo. Imamo spet paniko - kot ponavadiuser posted image . Ah ti moški, ki vedno mislijo, da jim bo vse pravočasno uspelo, pol pa žene vprežejouser posted image .

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.6.2007 10:00:15   
skačica
Dobro jutro!

Evo, mi smo spali tako kot so pri tinaaji včerajuser posted image . Iza včeraj cel dan ni kakala in se je ob enih zjutraj zbudila in potem do jutra bolj dremala, ker jo je bolel trebušček, napenjala se je, skratka groza..... Šele zjutraj se je pokakalauser posted image , zdaj pa spančka revček moj.

Punce, hvala za čestitkeuser posted image . Je pa teh 10 let minilo kot bi mignil.

Na poroki smo se imeli fino. Nevesta je bila čudovita, družice tudi, ljubezni med njima pa tudi resnično ne manjka in sem prav srečna za njiju..
Mi trije smo bili na večerji do 21- ih, se mi je zdela glasba preglasna za Izo in smo raje popokali, moja sekica je pa žurala do štirih zjutraj.

vzajemna- valda sem take sreče, da sem se zavarovala 3 mesece prekmalu in ne dobim nič, moj mož pa dobi skoraj 500 eurov. Kot da jih on bolj rabi kot jazuser posted image user posted image user posted image  Kdo pa več zapravljauser posted image

Pampars fitke so mi že večkrat popustile in je Izin kakec prišel čezuser posted image  tko, da mi niso bogve kaj

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.6.2007 10:09:46   
tinaaja
Pampars fitke so mi že večkrat popustile in je Izin kakec prišel čez tko, da mi niso bogve kaj

Fora je, da imata najini dve ful drobna stegenca in da jima ne zategne dovolj - vsaj tko sva s svakinjo ugotavljali. Elastika ne prime dovolj tesno in sraca je zunaj. Jaz zdaj plenico nekako drugace nastavim med nogicami - bolj skupaj stisnem - in preverim elastiko. Se je stanje izboljsalo. Se pa se vedno odlocam, a bom uporabljala Paperske al Fixes...

Cestitke slavljencema!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.6.2007 12:54:54   
A-N-J-A
Upam da bosta ta mala vsaj eno uro skupaj spala,da mam mal miruuser posted image .Moj je šel klimo v mjmu avtu nafilat,ker baje ne hladi več dovoljuser posted image .
Mi gremo danes ko se user posted image user posted image zbudita na dolensk(Dajadada blizu tebeuser posted image ),gremo jest.Ta malga bom kar tašči porinla,bom vidla če ga bo mela več kot 5 min.Bo spet rekla-Anja bruhu je-.Ja obriši ga,a je tok težkouser posted image .

tinaaja  glede chicco vozička ki ga prodajajo v Rutarju je pa tkole:zadnjič sem bla v chicco-tu v A hali in mi je prodajalka rekla da bo zdaj kmalu prišel chicco c 0.5(to je ta z rutarja).Da je sicer že neki časa zunaj,ampak ga oni niso smel prodajat,ker ni ustrezal vsem varnostnim standardom,da ga pa v rutarju kar prodajajo(mi je ona povedala).No zdaj so dodali eno varnostno zaponko in ga lahko prodajajo,majo že naročenega.Je pa isti kot mclaren sam ful cenejšiuser posted image .
Jaz sem gledala caddyja,samo ta je za Elo Bor je še premajhen.Je pa zdaj znižan za 20 % in stane samo 55 €.

Drugač pa nič novega,Bor je priden danes je spal do 5-h zjutraj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.6.2007 13:59:43   
tinaaja
tinaaja glede chicco vozička ki ga prodajajo v Rutarju je pa tkole:zadnjič sem bla v chicco-tu v A hali in mi je prodajalka rekla da bo zdaj kmalu prišel chicco c 0.5(to je ta z rutarja).Da je sicer že neki časa zunaj,ampak ga oni niso smel prodajat,ker ni ustrezal vsem varnostnim standardom,da ga pa v rutarju kar prodajajo(mi je ona povedala).No zdaj so dodali eno varnostno zaponko in ga lahko prodajajo,majo že naročenega.Je pa isti kot mclaren sam ful cenejši .

Anja, hvala za info. Ker na slovenski spletni strani ga ni, na It pa je.. Je pa definitivno Mclaren fuuul drag za marelo, ampak mi je pa definitivo najlepsi. Ampak kolesa se mi zdi malo majhna, tko da bo verjetno chicco ali kaksen podoben boljsi. Ce bi nasla marelo, na katero gre MC lupinica (in ni Zapp), bi jo kupila takoj.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.6.2007 14:40:56   
Anonimen
kakanje - naš Jure tud včeraj ni nič kakal in je danes že dvakrat danes pokakal celo previjalno.

plenice - nam Pamperske ponoči ne zdržijo - je vedno zjutaj polulan do vratu, pa sem probala Lumpijeve plenice in so že dve noči suhe, sam trde so zjutraj ker so tolk polne. Ampak men je bolj važno, da ne spi ves poscan (in da ne peremo posteljnino skor vsak dan) kot pa da so trde pleničke.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.6.2007 15:48:43   
sezam
Samo (Ksenjica 78) - čestitke za 3 mini svečke
Nika (Soncek78) - čestitke za 2 mini svečke

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.6.2007 16:03:21   
sezam
Na forumu je bila objavljena ena dobra stran s pesmicami - http://www.micka.si/

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.6.2007 17:49:36   
tinaaja
Se vidi, da je nedelja in so na vrsti obiski, izleti.. Mi smo obiske oddelali, brina je bogatejsa za ene hude kavboje in majcko iz okaidija (obiski prinesli, da ne bo pomote user posted image ).

Tole sem si sposodila pri septembrkah, mislim, da kar drzi.. mene vsakic nasmeje, ko preberem. Ampak zdaj sem prvic brala, ko imam otrocka, pa se mi zdi, da bo res drzalo user posted image user posted image user posted image

> Kako se vedejo ženske pri 1., 2. in 3. otroku:
>
>
>
> Oblačila:
>
> 1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog
> potrdi nosečnost.
>
> 2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.
>
> 3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.
>
>
>
> Ime za otroka:
>
> 1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
>
> 2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to
> ne bi bila ti?
>
> 3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je
> ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!
>
>
>
> Priprave na porod:
>
> 1. otrok: Zelo resno vadite dihanje.
>
> 2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo.
>
> 3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti.
>
>
>
> Oprema za dojenčka:
>
> 1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in
> shranjujete v otrokovo omarico.
>
> 2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z
> največjimi madeži.
>
> 3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!
>
>
>
> Skrbi:
>
> 1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak
> znak nezadovoljstva ga vzamete v roke.
>
> 2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo
> zbudil prvorojenca.
>
> 3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami.
>
>
>
> Aktivnosti:
>
> 1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na
> izlete, sprehode.
>
> 2. otrok: Otroka peljete na sprehode.
>
> 3. otrok: Otroka peljete v supermarket.
>
>
>
> Večerni izhodi:
>
> 1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
>
> 2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko
> pustili številko, na kateri ste dosegljivi.
>
> 3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.
>
>
>
> Doma:
>
> 1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
>
> 2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega.
>
> 3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki.
>
>
>
> Duda:
>
> 1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat.
>
> 2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo.
>
> 3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.6.2007 20:12:51   
thaiss
ojli punce, krst je za nami!!!

Hvala za lepe želje, podrobnosti sledijo, ker moram zdej malega skopat in nafutrat!!!

čestitke slavljencem:

Samo (Ksenjica 78) - čestitke za 3 mini svečke
Nika (Soncek78) - čestitke za 2 mini svečke

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.6.2007 21:25:14   
skačica
user posted image Čestitke Samo in Nika za 3 in 2 mini svečkice!user posted image

Zdajle sem se pa nasmejala, ko sem brala kar je tinaaja objavila. Valda sem to že večkrat brala in se vedno znova nasmejimuser posted image . Ja, res bo kar držalo.

Naša gospodičnica že spančka, upam, da bo nočka mirna, ker je bil dan zelo naporen. Cel dan smo bili zunaj pred hišo, imeli obiske, čvekali in se sprehajali. Iza je zaspala 3x po 10 minut, drugače je bila ves čas budna in ne ravno najboljše volje. Ves čas sem jo imela na rokah. Ko smo prišli ob osmih v hišo, sva jo skopala, jaz sem jo podojila in je zaspala. Mislim, da bo dobro spala.  Je pa danes že 2x kakala, tako da jo vsaj trebušček ne bo matral.

Z možem sva se zmenila, da začnem jutri pisati diplomo in sicer od 20 ure dalje, dve do tri urce, ta čas bo on skrbel za Izo, morda bo že spala. Je treba začet pa konecuser posted image , drugače ne bom nikoli diplomirala.

Pampers fit- mogoče so res krive Izine drobne nogice, no malo že ima špehcauser posted image , midva bova uporabljala še vedno včasih Babylove, ker me fitke niso prepričale toliko, da bi samo njih uporabljala.

Jaz pa komaj čakam konec tedna, da gremo na morčka in se odklopimo iz domačega okolja. Bo pasalo meni in mojemu možu. 3 dni razvajanja, sprehajanja in uživanja v družbi moje Ize in moža je res nekaj kar rabim.

Sva se pa danes pogovarjala o hiški in sva prišla do sklepa, da kupiva stanovanje in malo kasneje še vikend in ne greva gradit hiške. Tam nekje drugo leto ali začetek naslednjega se bo to verjetno zgodilo, bi se pa najraje selila v moje konceuser posted image , blizu moje mami. Tako bi imela jaz dokaj blizu službo(30 minut), mož pa tudi  nekaj takega. Jaz v Ljubljani, on v Celju.

Grem, moja Iza se že prebuja. Pa kaj je zdaj touser posted image  Bom tudi danes dežuralauser posted image  Pa menda ja ne.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.6.2007 22:18:53   
tinaaja
Cepljenje proti rotavirusu - a boste cepile? Naj bi bilo cca 70€ na cepljenje, potrebno pa 2x. cepi se samo do 24 tedna, oz do takrat mora bit otrok drugic cepljen.

Skacica, a ti si se vozila vsak dan iz velenjav lj v sluzbo user posted image Ja, jaz bom tud mogla zacet s studijem, moj pa z magistrsko - hehe long shot user posted image

Grem spat..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.6.2007 22:29:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Cepljenje proti rotavirusu - a boste cepile? Naj bi bilo cca 70€ na cepljenje, potrebno pa 2x. cepi se samo do 24 tedna, oz do takrat mora bit otrok drugic cepljen.

2×66€, cepi se pa v razmaku 6ih tednov. Mi smo ga že dali, pri prvi dozi ni bilo neke reakcije. Smo se pa za cepljenje odločili predvsem zaradi vrtca.

Grem spat, sem crknjena - smo danes potrebovali od Lj do Železnikov in nato do Kamnika in nazaj do Lj 4 ure, ker so face zaprle cesto Škofja Loka - Železniki in smo se vozili nekje bogu izza ledjima, da smo pršel na konc sveta - se prav v Železnike. In vse to zato, da smo lahko pojedli kosilo pri tašči user posted image .

Aja - vmes je še na vsak način hotla odnest Žigo v 50 let staro posteljco, ki jo je zdaj zrihtala (nazadnje, ko jo je privlekla s podstrešja in mi jo ponujala, je bla čist pogrižena od mišk pa še vsa zarustana) - ker je zaspan in bo spal! Pa ZIHER bi zaspal, če bi ga dala v postlo, se revež matra na rokah user posted image . No, pa prve korake ga je tudi že učila - mami je pa sam zavpila, da to pa ne bomo še počeli in naj ga lepo ima v naročju user posted image .

Nočko.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.6.2007 22:35:35 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.6.2007 22:52:45   
Anonimen
Uf ste nacvekale...Celo vecnost sem brala user posted image ....Hvala za cestitke ob nasi dvomesecnici,hkrati pa vsem malckom cestitam za nazaj odkar sem se nazadnje javila  ter cestitke danasnjima slavljencema Niki in Samu!!!!

Zdaj ze dve noci spimo 8ur v kompletu plus potem se kakasna urca dve po zizanju,upam,da tako ostane naprejuser posted image

Ja tud mene se fax preganja,se  5izpitov za anredit plus diploma,treba se bo zmigat jauser posted image .

Odpadanje las: meni zaenkrat ne odpadajo.....

Slikce: res so super lustkani vsi nasi soncki user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.6.2007 7:09:44   
amy26

je ne mislim cepit, tudi Aleksa nisem

drugače pa dobro jutrouser posted image  spali smo ok torej prvo rundo 5 ur, pol pa še tri ure zdej se pa spet trudi zaspati

Danes imam G, tok se mi ne ljubi iti najraje bi odpovedala kot da me spet spodaj pregleda, upam da ne bo preveč neprijetno in da bo hitro minilouser posted image , Elo bo pa čuvala prababica.

KATI, torej tašča bi Žigo že učila hodituser posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za mini svečkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 4.6.2007 7:10:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.6.2007 7:12:56   
skačica
Dobro jutro!

Evo, sem prvauser posted image . Izvoliteuser posted image pa še nekaj za pojest user posted image . Bo dovolj, ker moramo hujšat, ne?user posted image

No, midve sva spale ok, ta mala še vleče zdaj, ko sem se pobrala ven iz postelje prej je pa kar nekaj godrnjala. Zdaj je pa raztegnjena čez celo posteljouser posted image

tinaaja- ja, vozila sem se vsak dan, nisem čisto iz Velenja ampak malo ven proti LJ. Se navadiš veš, mi je pa vožnja vzela 50 min v eno smer, imam skoz AC. Se jih veliko vozi že zaradi boljših plač. No, tudi zaradi tega in pa seveda zato, da bi bili čisto na svojem( in te vsakič, ko se nekam odpelješ ne pospremi do avta cela delegacija-tašča in tastuser posted image  in potem ti še mahajo, dokler avto ne izgine izza ovinka, prečekirajo katero novo cunjo ima Iza oblečeno,....user posted image ) se bomo preselili v svoje stanovanje. Sicer sta obadva vredu človeka, ampak te motijo malenkosti, vsaj mene in ker imam dolg jezik jim to tudi vedno povem.
Po drugi strani pa mi tašča veliko pomaga pri gospodinjskih opravilih, ampak to niti slučajno ne odtehta samostojnosti, ki jo pridobiš na svojem. Tako da še kakšno leto in pol in odpeketamo.

Se bomo spodbujale pri pisanju diplom pa pri izpitih pa magistrskih pa..... saj izgleda, da nas je kar nekaj, ki imamo te zadeve še na vesti.
Jaz danes začnem user posted image

No, še 4 dni in mi izginemo na user posted image . Upam, da bomo ta čas že dobili potni list za Izo, da bomo lahko skočili kaj čez mejo. Če pa ne, bomo pa kar pri nas uživali. Saj je tudi zelo lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.6.2007 7:35:33   
amy26
Evo, sem prva .

prva si jauser posted image user posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 4.6.2007 7:40:10 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.6.2007 7:39:09   
amy26
Skačica, jaz bi šla kar z vami na morjeuser posted image  se hecam, komaj čakam da gremo tudi mi kar pa bo šele čez dobra dva mesecauser posted image  no bo že minilo. Zadnjič sem slikala Elo za potni list tako da danes ga dam delat, da gremo lahko tudi mi mal čez mejouser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.6.2007 7:55:28   
skačica
smotka Amy, si me ravno prehitelauser posted image user posted image user posted image . Ja, saj tud mi gremo na pravo morjeuser posted image   šele čez dober mesec in pol, zdaj bomo samo čez vikend dol skočili, da malo menjamo okolje in se navadimo na dopustovanjeuser posted image , da ne bo pol prevelik šokuser posted image .

Te hu...user posted image  pleničke so spet spustile in Iza je bila cela premočena. Adijo Fit, niso vredne svojega denarja, bom šla lepo v DM spet Babylove iskat. Za tak denar sem res pričakovala več. Tolikokrat pokakana do vratu, sedaj pa še premočena- ne, ne bom jih več uporabljala. Še 2 paketa ponucam pol pa adijos.

Moja sekica bo šla iskat zappa sedaj, ko je v BC v akciji in bom pol lepo iz prve roke izvedela ali je ok ali ni. In si ga bomo mi tud nabavili. Me je pa moj mož že spraševal, če tud ta voziček stane 80 jurjev( tolarjev) in zakaj ga rabimouser posted image  Ko sem mu povedala, da je v akciji "samo" 31 jurjev, se je pa strinjal, da ga mi tud rabimo, ampak šele v jeseniuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.6.2007 8:08:20   
skačica
mojga Ab- trainerja še vedno ni, jaz pa imam trebuh kot da so mi enga user posted image  not pozabliuser posted image Jih bom danes spet poklicala kje se je zatakniluser posted image . Bom prej šla na morje preden mi ga bojo privlekliuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.6.2007 8:29:12   
tejčica
Čestitke otročku od Freye za 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že odtelovadila, se stuširala in sedaj ob RR pijem kavico in čakam da se moje dete zbudi. Kako lep, umirjen začetek dneva.user posted image  
Sezam, super stran s pesmicami, hvala.user posted image

Tinaaja, sem se fino nasmejala ob teh primerjava kako se vedemo pri 1., 2, ali 3. otroku. Nekatere pa še držijo.user posted image

K_a_t_i, kaj Žiga je potem že shodil?user posted image  Ma kar mal hude tvoja tašča, res.
LeINA, user posted image  za Taia da tako lepo spančka.

Amy26, dobro opravi pri G.

Skačica, uuu ti si nam pa močen zajtrk postregla. In kako naj potem shujšamo?user posted image

Cepljenje proti rotavirusu - mi malega ne bomo cepili. Nisem preveč nakljonjena cepljenjem. Kar je nujno in konec.

Danes popoldan moram it pa še do osebne zdravnice. Si moram dat odstranit dva znamenja pa že kar nekaj časa odlašam, ker me je groza zdravnikov.user posted image

Uživajte z vašimi sončki.

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.6.2007 9:19:48   
tinaaja
Sem ze prej spisala roman, pa je slo v franze user posted image user posted image

Skratka, imam cas, ker je mala med igranjem zaspala user posted image Men tok cudno (v pozitivnem pomenu), ko Brina spi, ker ne vem, kaj naj delam user posted image Prvi mesec in pol prakticno ni spala in sem se skoz z njo ukvarjala, zdaj pa je zgleda koncno zacela pana tud cez dan. Jo prav vidiva, ko rata tecka, da jo je treba vzet v roke in v par minutah zaspi. Moram si pripravit studijsko literaturo in izkoristit ta cas. user posted image je boljs na rr pisat user posted image

Skacica, a teb so tud enga not pustil. Mene ze mami terorizira, kdaj bom zacela telovadit in me dreza v trebuh user posted image In sem se danes spravila trebusnjake delat pa se par vaj user posted image IN se zjutraj stehtala, zapisala kg in si odprla dnevnik mojega futranja. In bom pisala,kaj jem - tko morda cesa ne bom dala v usta. Pa po 7 uri zvecer moram ukinit kakrsnokoli prehranjevanje. Aja, pa kruh omejit. Hvala bogu bo zdaj sezona sadja in brina nima problemov (tok tok). En ornk zajtrk pa kosilo, ostalo pa bolj sadje, kompoti, zelenjava, jogurti,..

Kati - ga tasca malo serje.. Moja pa ima ful respekt - no saj sem parkrat tko reagirala, da si nic ne upa.. V bistvu ima se prevec respekta, mi gre kar malo na zivce. no, moram pa rect, da sta oba zlata in da si boljse tasce in tasta ne bi morala zelet user posted image Seveda vcasih kaj penim, ampak v ostalih 98% pa je vse super.

Amy, dobro opravi.. Saj bo hitro mimo pregled, pol pa za kaksno leto nic user posted image

Nic grem kaj pocet, dokler pikica spi..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!