Barči78
|
Ojla, No, mi smo se vrnili iz posvetovalnice. Žan lepo napreduje in je pravi mali moj suhec: odpustna teža: 3570 g - danes 5900 g zredili smo se za CELIH 2330 g v dobrih 3. mesecih. dolžina: rojstvo: 51 cm - danes 64 cm glavica: odpustna: 35 cm - danes - 40 cm. Zaradi kašlja nam je pediater prestavil cepljenje. Pa iz prstka so mu vzeli kri, če bodo mogoče odkrili vzrok tega kašlja, ki se res že dolgo vleče, pa drugače je vse v redu z njim, grlo, ušeska, pljuča,... Tko, da v sredo bodo izvidi, pa res upam, da bodo našli kaj ga draži, da ga mogoče pozdravimo z antibiotikom. Tašča in tast - onadva bi Žana cel dan z vozičkom okrog vozila, ni problema, zelo rada pazita na oba otročka, čeprav Neja ju malo zmatra, sta že okoli 70 stara, samo ju imata pa zelo rada in to mi veliko pomeni. Cepili mi otroka ne bomo, samo kar je nujno. Mogoče mi je malo zoprno zaradi vodenih kozic, ker jih tudi sama še nisem imela in bo kriza, ko jih bo prvi otrok prinesel domov. LeINA - zanimive sanje, to bi blo pestro Zdej si grem pa skuhat kavico, Žan spi, Neja je nekje zunaj z mojo mami, ker sva danes kar pri mojih starših. Se še kaj javim, danes bomo tako zgleda bolj notri, ker je tako čudno vreme.
< Sporočilo je popravil Barči78 -- 4.6.2007 11:56:19 >