LP
|
Punce ŽIVJOOOOO po doooolgem času..... Nekaj časa sem vas pridno brala, zdaj ste pa čisto prehitre zame.... Ampak kolikor toliko še sledim. Zato najprej HVALA za čestitike od 2-mesečnici in z najine strani čestitike vsem ki ste na istem!!!!!!! Naš Žiga pridno raste, bila sma že v 2 P in je v 3 tednih zrastel kar za 4 cm . . . . nove mere so 5390g in 61,5 cm.... Dolg je kot prekla in prav nič po mami.... Ki še vedno ima svojih 90 kg, ampak JUTRI ČISTO ZARES začne z ločevalno dieto, ker se ne prebavlja več ..... Držite pesti, da se znebim vsaj 15 kg, da ne bom taka big foot mama .... V nedeljo smo imeli KRST.... Bi vam ful rada prilepila slikico, kako lušten je bil naš fant, pa ne znam .... ful je bil priden, vse je predremčkal, sredi maše ko se je pa zbudil pa se je na glas smejčka v cerkvi, in posledično vsi otem njemu in vsi smo šli na koncu nasmejani domov.... Res je to nekaj najlepšega..... Če bo katera rabla idejo za darilo ali kaj podobnega, javite!!!! Kar se tiče faksa pa meni v prvem roku ni uspelo, zdaj se pripravljam na 16.6 in upam, res upam, ad mi rata nardit tale moj ZADNJI kolokvij.... Sej bo.... Potem še diploma in do novega leta nama bo z Žigom uspelo.... UPAM!!!! V glavnem, ne tipkajte tako hitro, da vas bom lahko sledila.... UŽIVAJTE s svojimi malimi srčki še naprej..... In če pogruntam, kako naj pripomam slikico v post, vam pokažem mojega fanta ..... POZDRAVČKI marčevke.... Ful ste fajn punce, vsak dan najdem kak nasvet, idejo, skratka.... Se beremo.... OBJEMČKI!!!!!!!!!!