|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.6.2007 9:50:03   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

včeraj sem malo preoblekla 3x, ker je vedno, ko se je pokakala vse prišlo čezuser posted image . Klinc pa Fitkeuser posted image

Jaz malega vsak dan preoblečem vsaj 3x, rekord je pa 6x v enem dnevu. Komaj čakam da preneha to polivanje.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
6.6.2007 9:50:03   
simonka
Hvala vsem mamicam in sončkom za čestitke našemu Jakcu.

Sonchek ISKRENO SOŽALJE.

Ljubljančanke kako vam zavidam vaše klepetke - mogoče se kdaj pridružim.

Čestitke našim mamicam, ki so pridne in pišejo diplomo.

Skačica super zdaj pa boš začela user posted image  (telovadit) in boš spet fit. Jaz še vedno čakam Leg magic, sem pa si že nabavila neoprenske hlače za hujšanje tako, da se tudi pripravljam s polno paro.

Bazenček. obroček. rokavčki, blazinica lušten kompletek za naše sončke so dobi v Top Shopu in stane okrog 11 EUR.

Amy 26 super za eurčke pa fino zapravljal.

Danes imamo posvetovalnico in cepljenje pa obvezno javim kako bo.

Prenavljamo kuhinjo - ima katera izkušnje s temi velikimi jumbo hladilniki? Prosim za inf. ker ga nameravamo kupiti.

Sirenca............

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.6.2007 10:04:22   
Gio
*sonchek* iskreno sožalje!

diploma......user posted image user posted image user posted image sploh nimam komentarja....ne vem kdaj pride na vrsto

lep dan vsem

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 10:07:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.6.2007 10:41:13   
tejčica
Men je pa dooooolgčaaaaaaas! Mali spi, za pucat nimam volje...najbolje da grem še ja mal zaninat.

Ljubljančanke, naklepetajte se.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
6.6.2007 10:42:53   
Dajadada
Mene danes ne bo v CPuser posted image , ker morava po les za naš balkon...možek ne more in edini termin, ko lahko dvignemo, je danes do dveh. Potem pa šele ponedeljek, jaz pa že komaj čakam, da ga položimo in da končno uredimo naš balkonček z malo eksotikeuser posted image

*Sonchek*, sožalje. Nesreča je bila v naši bližini. Mene je kar mrazilo, ko sva se z Nejcem sprehajala in poslušala zvok policije, rešilcev, helikopterja. Sva ravno pričakovala mojega očija, da pride in ga sploh nisem upala poklicati, kje je, ker sem se bala, da se ne bo oglasiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3206
6.6.2007 10:42:53   
sezam
sonchek - user posted image user posted image user posted image Sem videla to nesrečo na TV. Moje sožalje user posted image user posted image user posted image

puščanje otroka v avtu - tudi jaz spadam med panike in ju še nisem pustila sama v avtu. Tudi na pumpi ne. Gledam tako, da sem takrat sama v avtu ali vsi skupaj, ko grem/o tankat.user posted image

Čestike Jakcu za 3 mini svečke

Pa lepo čvekajte user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 6.6.2007 10:43:24 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.6.2007 11:39:44   
dskubin
Uffa, kap. Kol ste uspele naklofat v pol dneva, se vidi, da je slabo vreme. No pa vseeno čestitke vsem sodelujočim user posted image user posted image

Jaka, čestitke za 3 mini.

meaa men pp stolček ni všeč,ker ima na sedežu med nogicami prečko.Chicco ima to na mizici,se mi zdi bolj praktično.Sploh pa meni ta stol dela samo napoto,pri Eli je bil čist neuporaben,res pa je da je Ela zelo neješča.Bom vidla če bo pri Boru kej drugač,čeprav se mi zdi da ne bo,ker so te mizice tako visoke,da otrok ful težko je al pa pol riše gor

Mi imamo PP še od taprvega, ampak sama ga ne bi nikoli kupila - imamo ga izposojenega od svakinje, ker se mi zdi absolutno previsoka cena glede na uporabnost (pri kvaliteti nimam kaj rečt).
+ otroka lahko privežeš in je dovolj stabilen, da ga pustiš in skočiš npr. na wc
+ ima različne naklone (resnici na ljubo jih nismo nikoli uporabljali, ker ko smo začeli jest, smo začeli v dvignjenem ležalniku)
+ lahko ga znižaš in mlajšega otroka posedeš notri, da starejšega gleda pri igri ipd. (ampak jaz niti tega nisem nikoli uporabila, sem absolutno za plazenje in igranje na tleh in ne neko sedenje po stolih)
- zavzame oh in sploh prostora,
- otrok je daleč od mize - oziroma ni pripraven, da bi ga (ko odmakneš mizico) privlekel prav do mize, da bi lahko jedli skupaj
- mizica na stolčku je absolutno previsoka (težko se nauči jesti, težko kaj dela na njej)
- če (ko) otrok rad sam je, je cel user posted image za to sčistit, enih knofov je za to prevleko dol pobrat, pa spodaj spucat, da ni res (pa sem to naredila samo enkrat samkrat, ker je naš res lepo jedel in ni packal in hrane metal okoli), sem pa brala, da nekatere to vsakodnevno stran jemljejo in pod tušem perejo user posted image (meni bi se strgalo, ker sem bla ful v strahu, da kaj strgam)
- otrok dolgo ne more sam gor in dol lezt, ga je treba dvigovat
- cena
aja btw - uno prečko med nogicami pa lahko tudi odstraniš
V glavnem, mi smo ga uporabljali res samo za hranjenje in za nič drugega. Sem pa glede stolov velikoooooooo bolj zadovoljna s Stokkejevim tip-trapom. Tu mi je edini minus cena (čeprav se ga da dobit ful poceni) in pa to, da verjetno ne moreš dat not tako majhnega otroka kot v PP. No, seveda je to samo moje mnenje.

Sibil - mi gremo verjetno ju3 v LJ (no, če bomo dovolj zgodaj vstali in se zrihtali), za petek bi se mogoče lahko zmenla (ampak nisem sigurna). Ampak če bo dež, me gotovo ne bo - parkirišče je predaleč, pa še placa ni ne vem kolk tam za vozičke. Tudi meni bolj ustreza na plaži.

IZVIRNO SPOROČILO: skačica Pa rečte da nimam krasnega moža. in sem mojga atija za foro vprašala, če bi mi dal parcelco za bajtico, če bi jo gradila in valda je rekel, da mi jo da takoj

user posted image carja sta oba

sonchek, groza, kaj ne poveš. user posted image user posted image Iskreno sožalje vsem. Niti pomisliti ne morem, kako je staršem. Fantom pa user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.6.2007 11:41:15 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.6.2007 11:49:48   
Pikca
Sem pa glede stolov velikoooooooo bolj zadovoljna s Stokkejevim tip-trapom. Tu mi je edini minus cena (čeprav se ga da dobit ful poceni)

to bi pa mene tud zanimalo, kje se da dobit poceni stokkejev trip trap?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.6.2007 12:06:39   
Anonimen
*sonchek* - sožalje!user posted image Sem naprej vso žlahto poklicala, ko sem slišala, da je bila prometna nesreča z dve smrtnima žrtvama, ker so moji strici, tete, sestrične,... tudi iz tistega konca in se vsak dan vozijo po tisti cesti. Pa še stric je že tako ali tako imel pred 10 dnevi nesrečo, tako da ima nov kolk...

puščanje otrok v avtu - jaz sem preveč paranoična, da bi Jureta puščala v avtu. Pa sploh se mi kr srček trga, če joka več kot pol minutke... ja, zato ga pa moramo sedaj nosit skoz po rokah, ampak kaj čem, takšna sem.

Čestitke Jakcu za tretji mini svečke!

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.6.2007 12:18:50   
dskubin

beri ZS user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.6.2007 12:34:30   
Taya85
*sonchek* sožalje tudi iz moje strani user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.6.2007 13:16:48   
soncek78
Italija - Kam se mi najbolj splača it, da bi ceneje kupila opremo? V mislih imam stolček za hranjenje od Brevija ali Peg peregota, voziček pa kakšne igračke. Bi šla pa kam blizu - najdlje do Udin.

meaa- Io bimbo v Trstu je pravi naslov... Tam sem jaz kupila voziček.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.6.2007 14:55:41   
skačica
uh, mala je končno malo zaspala na sedežni, me zanima kok časa bo minilo preden bo ugotovila, da se ne tišči moje zize.
Kak glup dan je danes, men se nič ne da pa moram pucat po stanovanju, da bomo lepega zapustil, ko skoknemo na morjeuser posted image

Stolček za hranjenje- mi smo dobili za darilo primo pappo al kako se napiše( se mi ne ljubi preverjatuser posted image ) in sicer usnjenega, letošnji model. Ga od mojega svakinja uporablja pri drugi hčerki in je navdušena, upam, da bom jaz tudi. So pa prav gledali, da so izbrali takšnega, da paše k najini kuhinji in sedežniuser posted image user posted image user posted image po barvi in materialu.

simonka- pol bomo pa skupaj "švicale" v neoprenskih hlačah, ti na leg magicu, jaz pa na ab-trainerju, če ga bom dobilauser posted image . Upam, da mi ga mož pripelje, ko se bo vračal iz službe, če je sploh že na pošti. Javili so, da bi mogel biti že včeraj pa ga ni bilouser posted image
Jumbo hladilnik bi pa jaz tudi imela, ti ne znam nič svetovat, midva imava old-timerja(obliko, hladilnik je novuser posted image user posted image user posted image )

Kati- šele danes videla ZS, zdaj je urejeno, hvala!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.6.2007 15:14:38   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Sem pa glede stolov velikoooooooo bolj zadovoljna s Stokkejevim tip-trapom. Tu mi je edini minus cena (čeprav se ga da dobit ful poceni)

pa saj ne rabis stokejevega vzet, imajo slo9venske v bc in so ful ceneje, mislim, da okol 50€..   stolcek pa naj bi bil cim bolj trd.. tegale od ikee hvalijo.. cena 10€!!
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.6.2007 15:35:46   
Pikca
samo 10 evrov, pa še hvalijo ga? do katere staosti se ga pa lahko uporablja?

za nekatere trip trape pa sem slišala, da so manj stabilniuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.6.2007 15:50:43   
tinaaja
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1232956&mpage=1&key=antilop&#1233906

Druagce pa tegale tudi  hvalijo (cena 153€ user posted image )
SLEX- STOLÈEK KI RASTE
Inovativen jedilni stol ponuja nov naèin udobnega sedenja za mizo za vse starosti. Enostaven za uporabo. Izredno priroèen. Raste z vašim malèkom. Sedenje na Slex-u vzpodbuja pravilen položaj hrbtenice, vedno na optimalni višini, saj ga enostavno prilagodite otroku. Ergonomsko oblikovan hrbtni naslon nudi optimalno podporo otrokovemu vratu, hrbtu in ramenom v vseh starostih. Prednost za starše: odlièen nakup, saj je primeren tako za otroka v vseh starostnih obdobjih, kot za odraslega. Prednost za otroke: stol Slex zadovolji otrokove vsakodnevne potrebe, je njegov redni spremljevalec v obdobju rasti. Slex ponuja: -sedalna površina stola se zelo enostavno namešèa glede na otrokovo višino - nastavljiv poèivalnik za noge-za lažji doseg predmetov na mizi -s pomoèjo dodatnega mehkega pomanjševalca iz velurja bo dojenèek sedel udobneje.
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.6.2007 15:56:23   
Dajadada
Sem videla tale stolček v Ikei, pa se mi je zdel tako čuden. Mene tale kombinacija jeklo in plastika ni prepričala. Je pa res ugoden. Mi smo nabavili trip trapa. Se mi zdi najboljši, ker gre čisto k mizi, otroci ga lahko uporabljajo zelo dolgo...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.6.2007 16:01:47   
Dajadada
Tinaaja, kje si pa tega ta drugega najdla...tak vesoljski zgleda, kul. Tvoje barve, neuser posted image  

In kako je bilo danes na čveku? A sem kaj zamudila? 

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 6.6.2007 16:03:23 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.6.2007 16:16:33   
tinaaja
Tega Slexa prodajajo v pikapolonici. Trip trap mora  biti original, ne tak, ki ima noge na A - slika spodaj, ker ta se lahko prevrne nazaj, ko se otrocek odrine od mize.
Za antilop, ikea pa so vse uporabnice navdusene. Jaz ga bom ziher kupila, pa se enega za k babi. Imam doma se mojega trip trapa. Drugace pa so mi za na pot super tisti, ki se pripnejo na mizo.

user posted image

Cvek - ja se nas je kar zbralo, zamujas pa itak user posted image user posted image vsaj kaksno novo trgovino user posted image user posted image user posted image in kaj je NUJNO treba kupit. user posted image user posted image user posted image H&M je prazen pa v Mullerju se vedno nimajo Fitk #3.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.6.2007 16:47:52   
amy26
H&M je prazen pa v Mullerju se vedno nimajo Fitk #3.

Tinaaja, misliš pamperske aktiv fit, imajo jih v Leclerku sem jih zadnjič tam kupila

stolček od ikee res ful hvalijo, že jaz bi ga nabavila za Aleksa pa se mi nikakor ni dalo v A, zdej če bom imela kdaj možnost bom komu naročila da mi ga kupi.

< Sporočilo je popravil amy26 -- 6.6.2007 16:49:20 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.6.2007 17:08:04   
Anonimen
Tinaaja, Pamperske Active Fit 3 boš dobila v Arielu - previrjeno, ker jih je šel moj danes tja iskat. Imamo pa tud mi tist stolček od Ikee in lesenega kakršnega imaš na sliki. Un od Ikee je dober, ker se ga tud enostavno razstavit in umit, ker si kr predstavljam kaj vse bodo počeli naši mali lumpi.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 6.6.2007 17:09:17 >

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
6.6.2007 17:13:52   
Anonimen
Drugače je pa tu gor še par hudih variant stolčkov za hranjenje:
http://www.kiddicare.com/page/navpage?N=364

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
6.6.2007 17:15:22   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pa saj ne rabis stokejevega vzet, imajo slo9venske v bc in so ful ceneje, mislim, da okol 50€.. stolcek pa naj bi bil cim bolj trd.. tegale od ikee hvalijo.. cena 10€!!
user posted image

ja, ampak zakaj en približek, če lahko dobiš original ceneje user posted image
za antilop pa sem videla, da ga vsi hvalijo, malo placa zasede, super za čistit - pomanjkljivost je le to, da je samo tam nekje do 2h let (ali pa niti ne), pa otrok ne more sam not zlezt,... v glavnem, super za pri babici, varuški. Na stokejevem lahko sediš celo življenje user posted image , no, vsaj meni je fajn se gor usest.

za pogledat mi je pa res najlepši tale slex, ampak drag je tut kot žafran, pa ko sem jaz stolčke kupovala, ni blo še nobene, ki bi ga imela in mi iz lastnih izkušenj znala povedat + in -

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.6.2007 17:18:21 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
6.6.2007 17:31:32   
draja
Sonchek iskreno sožalje. Ostala sem brez besed user posted image user posted image user posted image . Tudi moj mlajši bratec je letošnji maturant user posted image user posted image user posted image .

Čvek ja bilo nas je kar 8! Itak vam pa vreme vse pove. Pa se nam je kar mudilo okupirat trgovine ne? Jaz sem v H&M-u pustila 50 evrov in prinesla odmov 5 bodyev (smo prerasli vse z dolgimi rokavi), kratko pižamico in nogavičke. Se že perejo!
Aja Naomi in njen Svit pa sta dokazala, da se mami ne zmišljuje in da mali res prespi celo dopoldne user posted image . Se sploh ni pustil motiti (vsaj dokler sva bile midve tam ne).
Upam pa, da bo naslednjo sredo lepo vreme in se dobimo kje zunaj, ker imam slabo vest, če imam Živo cel dan po shoping centrih.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!