draja
|
Evo nas s pregleda: Živa se je zredila za 1050 g in tehta zdaj 5090 g, zrasla pa je za 6 cm in je zdaj dolga 58 cm . Imeli smo tudi UZ kolkov in so v redu!!! Bravo mi!!! Drugače pa sem IZJEMNO razočarana nad pregledom in vsem skupaj. Začelo se je že s tem, da smo imeli pregled v isti čakalnici in ambulanti kamor hodijo bolni otroci, ker je bila posvetovalnica kao zasedena . Še dobro da je bila mami z mano, ker se je zbunila, samo žal ni nič pomagalo. Potem ji sestra ni hotela zmeriti glavice, ker kao to NI sistematski pregled ampak navadna kontrola (pa že prvič ne vem koliko je imela obseg, ker mi niso povedali) in da se to meri spet pri 3-eh mesecih - ampak POZOR: mi imamo naslednji pregled 7.8., ko bomo stari že 4 mesece in 1 teden , ker so prej dopusti . In takrat bomo prvič tudi šele cepljeni!!! Zdravnica si ni vzela niti 2-eh minutk za naju, zanimalo jo je samo ali redno jemljemo 7 kapljic AD3 - pa sem rekla, da ne in da jemljemo zdaj Oleovit D3, ker mala ful bruha in je bilo po kapljicah še slabše. Pa je rekla samo A res mislite, da bruha od kapljic? Itak da ne, ampak je bilo še slabše. Aja, pa povem, da ful bruha, tudi v loku (to se nam zdaj kar naprej dogaja) in ona pač odvrne, ja verjetno ima malo refluksa. Ja ok no, to se mi je že zdelo, samo a se da kaj pomagat?????? Ma brez veze. Pa da ne komentiram, da smo jo morali trikrat sleči in obleči, s tem da s takimi razmiki, da nam je vsakič ravno pred slačenjem zaspala. Revica moja. Sem bila ful vesela, ko se jim je fajn polulala med UZ kolkov . Škoda da ni še kakala . Ok zdaj sem stresla malo svoje jeze pa lažje diham. Bomo razmislili o menjavi. Meaa kolki se kontrolirajo z UZ. Mi smo imeli tudi že v P oba kolka 1a, mapak v Postojni ti vedno svetujejo široko povijanje do kontrole. No mi smo široko povijali 6 tednov, ker nam je pediatrinja že na 1. posvetovalnici rekla, da lahko opustimo oz. pampersko tako zavihamo, d aje učinek isti. Študentke pridne pridne. Jaz vas spodbujam. Ve kar pridno za knjige, da bo poletje lepše in sproščeno. No, zraven si pa mislim hvala bogu, da nima tudi jaz kaj na grbi. Še dobro da nisem bila neumna in šla na kkašen magisterij, kaj šele pravosodni izpit. Bi se mi glih zmešalo, ko tako lepo uživam zdaj z Živo v brezdelju. No, ampak kot rečeno ve kar pridno za knjige pa bo!!! Ljubljančanke jaz sem tudi za kakšen klepet jutri. Nekje na suhem po možnosti. pa blizu trgovin . Aja sem pozabila povedat - imeli smo čudovito noč - od 21:30 do 8:15, ko smo jo morali zbuditi zaradi pregleda, z enim dojenjem vmes.
|