|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.6.2007 7:22:00   
amy26
tudi jaz bi danes rada prišla vendar še ne vem ali bi ali ne, ker zadnja dva dni sem bila že od doma pa bi danes končno doma kaj naredila, ker med vikendom ni šans, tako da bom videla kake volje bomuser posted image .
lokacija btc-city tudi meni bolj ustreza, če se seveda spokam v LJuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
6.6.2007 7:28:07   
tinaaja
user posted image user posted image simonka in jaka - cestitke za 3 mesece user posted image user posted image

Amy, kar pogumno user posted image eno uro dop pospravljanja, eno pop, vmes pa zasluzen cvek. pa da brina spozna elo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
6.6.2007 7:29:38   
amy26
Da se še mal pohvalim, včeraj sem dobila odločbo od občine, dobila bom 300 EUR neto za rojstvo otrokauser posted image  matr so radodarni, leta 2005 ko sem Aleksa rodila ni bilo nič, l.06 je bilo baje 30.000 SIT neto, zdej pa že tok. Ful sem happy spet bomo zapravljaliuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
6.6.2007 7:31:12   
amy26
vmes pa zasluzen cvek. pa da brina spozna elo

mogoče pa res priletimuser posted image , sam pred tem pa hitro nekaj skuhat za možeka ko pride iz službe, da mi pol ne bi bilo treba hiteti

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
6.6.2007 8:05:14   
thaiss
dobro jutro
user posted image za vse nas!!
Mi smo super pančkali ; od 21h - 7:30!!
Včeraj pa je bil mali full tečen, ne vem al je to reakcija od cepljenja al zobek... ja,ja zobek nas matra, enkica spodajuser posted image
Sva bila zjutraj na masaži za dojenčke in Matia je tako užival, da je proti koncu kar zaspal od ugodja, res super, priporočam mamicam!!!

Vse naj naj Jakcu (simonka) za 3 mini svečkice
user posted image

Obalke meni petek odgovarja, če bo sonček gremo lahko na plažo, tam ko smo ble zadnjič!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
6.6.2007 8:21:15   
draja
Dobro jutro!

Čestitke Jaka za 3 mesece!!!

Mi smo fajn spali - od 21-ih do 7-ih z enim dojenjem vmes. Zdaj je rabila 1 urco da je vse skakala iz sebe in se najedla, zdaj pa spet spančka,mami pa uživa zasluženo kavico.

Čvek jaz pridem!!! Torej CP Pod vodo ob 11-ih. Super, ker grem pol še mal v H&M zapravljat. Sem včeraj dobila odber argument za zapravljanje, ko imam pa črno na belem, da je Živa v 1 mesecu zrasla za 6 cm!
Amy pridi, pridi. Se zadnjič sploh nisva uspeli nič zmenit, ko sva bili vsaka na svojem koncu mize user posted image .

LP in urskas fajn, da ste se spet malo javili. Pa čestitke Žigcu za krstuser posted image user posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
6.6.2007 8:25:14   
amy26
Amy pridi, pridi. Se zadnjič sploh nisva uspeli nič zmenit, ko sva bili vsaka na svojem koncu mize .

pridemuser posted image  pa obvezno se morava skupaj vsesti da res mal počvekava ker zadnjič je blo bolj tako
pol greš v Hm jaz tudi, pa še mal v interspar po okvirje za slikice

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
6.6.2007 8:27:23   
draja
Evo Amy zmenjeno!!! Komaj čakam. Mogoče bova šle tudi midve še v špar po kakšen bazenček za na morje - no vse je odvisno od Živinega razpoloženja.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
6.6.2007 8:36:39   
skačica
Dobro jutro!

uf kake čveke!
Zdaj nimam več časa zvečer hodit gor na RR, ker pač pišem diplomo in me mož nadzorujeuser posted image  ali res pišem ali srfam po netu in potem imam zjutraj tako velik za prebrat.

Jaka, čestitke za 3 mesece!

Žabika, jaz sem tak panik, zato nikoli in nikjer ne pustim Ize v avtu, le na bencinski črpalki, ko grem plačat pa še takrat letim ko kura. Imam pa avto skoz na očeh. Sicer pa itak hodimo okrog bolj z moževim avtom in ga on tanka, se pravi, da se redko zgodi, da jo pustim samo. Drugje pa nikjer, ker imam v glavi vse možne scenarijeuser posted image  kaj se lahko zgodi in ti povem da jih je pol že znanstveno-fantastičnihuser posted image user posted image  Prodajalko bi pa jaz nekam poslala.

Ljubljančanke- uživajte danes na kavici in glejte, da ne boste preveč čvekale, vreme je že skisano, ne bi rada, da je še bolj.user posted image

In jaz bom končno postala fituser posted image . Sem včeraj dobila sms, da me na pošti čaka moja mašinca za radiatorčke delatuser posted image - ab trainer in da ga lahko pridem iskat. In seveda takoj nateram moža, da leti na pošto in tam nič zame. Verjetno bo danes kar poštar pripeljaluser posted image  Bom telovadila, da se bo kadijo. Je pa mož prevzel pol kupnineuser posted image  tako, da me bo prišel 25 eurov. Pa rečte da nimam krasnega moža.

Sem bila včeraj cel dan pri atiju in mami in sem mojga atija za foro vprašala, če bi mi dal parcelco za bajtico, če bi jo gradila in valda je rekel, da mi jo da takoj. In zdaj je moj mož čist zagret za hišo in o stanovanju noče nič slišat. Mora pa ati še uredit neke papirje na občini, čez dobro leto ali malo kasneje pa bomo začeli......

Grem se zdej z mojo princesko ukvarjat, se že buni.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
6.6.2007 8:52:43   
*sonchek*
Mi smo imeli pa včeraj namesto praznovanja, dan žalovanja. Sestrična od mojga se je namreč smrtno ponesrečila user posted image user posted image user posted image Stara je bila komaj 19 let. Odpisala je zadnjo maturitetno polo in šla na svojo zadnjo vožnjo. Ona in sošolka sta bili v trenutku mrtvi, za življenja treh fantov pa se še borijo user posted image user posted image user posted image Niti pomisliti si ne upam, kako se počutijo njeni starši - pokopali bodo že svojega drugega otroka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
6.6.2007 8:54:47   
amy26
Sonchek, to je pa res hudo user posted image user posted image user posted image  najhuje kar se lahko zgodi staršem, želim jim iskreno sožalje
držim pesti za fante, da se vsaj oni izvlečejo

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
6.6.2007 9:00:48   
tejčica
*sonchek*, grozno. user posted image user posted image user posted image  

Iskreno sožalje vsem ki ste jo poznali in imeli radi.user posted image

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
6.6.2007 9:12:43   
tejčica
Amy, user posted image  za vašo Občino. Vsak € pride prav, ko tako radi zapravljamo za naše sončke.user posted image  Pri nas dajo 200€.

Thaiss, naj Matiu ostane tak urnik spanja in te malo razvaja.user posted image  

Skačica, user posted image , kar tako naprej in diploma bo kmalu spisana.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
6.6.2007 9:15:27   
Pikca
Dobro jutro čveke,
lepo čvekajte danes na kavici. Mene spet ne bo, se trudim pisat, pa itak je cel mali projekt da jaz dopoldne kam grem z avtom - če mi ga mož pusti, moram pol jaz Živo k babici peljat, pa še zihr bi se zbunila in hotla z mano...

Jaka, čestitke za 3 mesece!

skačica user posted image  je tud moj mene začel nadzorovat (slučajno pride mi lupčka dat, pa mal poškiliuser posted image ), zato pa sem zvečer bolj produktivna pri magistrski, čeprav lahko začnem šele po 22h in grem spat ob polnoči (pol mi začnejo že učke skupi lezt). Parcelca - jaz bi tud... imava v Domžalah že dolgo eno ogledano, samo ne vem, če se bo kdaj uresničilo... mogoče če na lotu zadanemouser posted image

puščanje otroka v avtu - jaz tudi spadam med panike in ju nikoli ne puščam sama v avtu... razen na pumpi (pa še to sem živčna), grem pa redko sama z otroki tankat.

LP in urskas lepo, da ste se spet malo javili.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
6.6.2007 9:18:21   
Pikca
Ojej Sonchek, šele zdaj sem prebrala...sožalje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
6.6.2007 9:19:58   
Sibil_
Sonchek sožalje, niti ne upam pomislit kako je staršem hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
6.6.2007 9:22:45   
Sibil_
Obalke-kaj potem petek okrog 9.30?Kapitanija če je dež, plaža (Palma de Popo) če je sonček?Javite se kdor je za...

Jaz imampa danes doma pralno-sušilni maraton, nam je skor cunj zmanjkalo ker sem malo zabušavala z pranjem....mi tolr vreme pride kar prav, ko ni za ven it.user posted image

Šibam-sirena..
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
6.6.2007 9:34:56   
tejčica
user posted image  za petek, super lokacija! Ma da je sonce, ker jaz nimam dežne prevleke za vozek!!!

Sibil, uspešno pralno akcijo. Jaz sem moram pa kopalnico spravit drgnit. Upam da mali ne zaspi in imam razlog da nisem mogla.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
6.6.2007 9:35:52   
Žabika
sonchek: joj kako grozna novica. Iskreno sožalje. Sem pa videla slike nesreče user posted image ; žalostno.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
6.6.2007 9:40:24   
*sonchek*
Hvala vsem za sožalje...user posted image user posted image user posted image Jaz si njenim staršem niti blizu ne upam, saj ne vem kaj naj sploh rečem...
V nekaj letih so izgubili dva otroka user posted image user posted image user posted image Še v soboto smo se srečali in je rekla, da samo še maturo odpiše, potem pa pride "težit" in crkljat Anejčka...
Močno upam, da rešijo vsaj življenja treh fantov (eden od teh je njen fant)... user posted image user posted image user posted image

Krst smo pa prestavili - ni variante, da bi bili zmožni izpeljat še to. Najprej pogreb in še krst...Bomo Aneja krstili verjetno septembra... Tako mi je hudo, ker sem komplicirala, da ne želim vabiti vseh sorodnikov - kaj bi dala zdaj, da bi bili lahko še vsi skupaj... user posted image user posted image user posted image Res, nikoli več ne rečem nič takega... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 6.6.2007 9:42:27 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
6.6.2007 9:43:00   
tinaaja
sonchek user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
6.6.2007 9:43:12   
Barči78
O groza *sonchek* - moje sožalje user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste ju poznali, še posebej staršem punc, za katere niti pomisliti ne upam, kako jim je. user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
6.6.2007 9:47:23   
skačica
sonchek, sožalje. Res žalostno.user posted image user posted image user posted image user posted image

pikca, so naši dedci prevzeli nadzor, kajuser posted image  Očitno je to edina rešitev,da nekaj spacava. Se bova pa še vzpodbujale, da bo šlo hitreje.user posted image

draja- čestitke za lep napredek Žive. Pridne punceuser posted image

Jaz pa zdele lenuharim s spečo Izo v naročju- če bi jo odložila bi se zbudila v momentuuser posted image , potem skuham nekaj za kosilo, ko se pa mož vrne pa začnem glancat. Imamo tako po stanovanju,da se bodo še miši zaredileuser posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne, ampak res je treba stvari pospravit na svoje mesto. Izo bo mož pazil. Zvečer pa spet pisanje diplome.
Pa cunje moram oprat, včeraj sem malo preoblekla 3x, ker je vedno, ko se je pokakala vse prišlo čezuser posted image . Klinc pa Fitkeuser posted image

Grem malo hiške gledat in sanjat katera je mojauser posted image ........

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
6.6.2007 9:47:47   
tejčica
Thaiss, s kje pa ti slike lepiš, da te takole lovijo?user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
6.6.2007 9:48:52   
K_a_t_i
Sonchek - iskreno sožalje vsem, ki so jo imeli radi user posted image . Sem morala kr mal Žigca h seb stisent user posted image .

Kofe - prideva! Vidim, da bo gužva v HM, bom probala it prej, da mi ne vsega poberete user posted image . Naomi, prideš, al si boš spet zmisla, da Svit spi user posted image ?

Drugač pa se počutim kt sred gradbišča - zuni režejo asvalt, k t2 optične kable polaga, noter pa sosed že 1 uro vrta. Me že vsi zobi bolijo, k me spominja na une grozne ta grobe svedre k so jih mel včas pr zobarju user posted image .
Thaiss - zobki, že? user posted image

Žabika - maksimalno uživajte!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

ime za punčko
smeja2

Mia (52%)

Mija (28%)

Nia (16%)

Nija (4%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!