|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.6.2007 14:39:39   
draja
Punce hvala za tolažbo. Zaenkrat je OK in po tistem ni več kakala (trkam). Tinaaja hvala za ponujeno pomoč, ampak mislim, da bo vse ok z nama. Če se ji kri ponovi bom definitvno klicala na Metelkovo. Sicer bi sigurno že klicala, če ne bi imela že iz P izkušenj s tem, kjer so mi 3 različne pediatrinje isto povedala. Me je pa vseeno vsakič prav groza razvit plenico, ko ne vem kaj me čakauser posted image .

Soncek78 čestitke za OK izvid UZ kolkov in za lep napredek tvoje princeske!!!

Tejčica faca tale tvoja Taja v plenicah user posted image . Sam ne ji čez par let povedat, da si objavila to slikouser posted image user posted image user posted image .

Lejci luuuuuštno punčko imate!!! Naslednjič pa se nam obvezno pridruži na kavici, da jo oz. vaju tudi v živo spoznamo.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
9.6.2007 15:00:53   
thaiss
Tejčica upam, da ste se pokakali...itak je že user posted image tko da ste verjetno doma!!
A Taja si je kar od Videka plenico nadela??? Faca!!!

Mi sma šli zjutraj pokazat Matio k eni fizioterapevtki za otroke, pa je potrdila, da je malenkost ampak čisto,čisto malo hipoton. Pokazala nam je nekaj vaj, ki jih bova izvajala do pregleda v RA, ker škodit itak ne more!!!
Še dobro, da imamo nekaj poznanstva, da smo pravočasno ukrepali in zamenjali P, ker una je ADIO user posted image . Po njeno se otroke do 3 meseca samo spremlja kako napredujejo - cm in kg.
Ostale nepravilnosti pa se odpravlja kasneje!!!  user posted image  user posted image

Soncek78, super da so kolki OK. Tudi v cm nas dohitevate, bravo!!!
Kje ste ble z Niko včeraj??

Simonka tudi Jakcu user posted image  za kolke, pa lep vikend!!! user posted image te že pograšamo user posted image

Draja upam, da bo tvoja pikica kmalu boljša!!! user posted image

Tinaaja & ANJA ta marela od Chiccota je super, jo ima kolegica. Tudi cena je ok, tam čez je 94€
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.6.2007 15:07:39   
Anonimen
do 14.6 se dobite v tusevih drogerijah fischer price glasbenega polzka za 11eur..v babycentru pride okoli 22eur ce se prav spomnim...aha sem nasla http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=100056

rabite samo 5tusevih zvezdic... ce katera zeli polzka in nima zvezdic naj mi pise,jih imam se nekaj na zalogi
http://www.tus.si/index.php?NivoId=513

preberem vas zvecer in naklofam se jaz kaj vecuser posted image

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
9.6.2007 15:58:12   
soncek78

Soncek78, super da so kolki OK. Tudi v cm nas dohitevate, bravo!!!
Kje ste ble z Niko včeraj??

Bila sem na upravni enoti in na banki. Potem sem mogla pomagat moji sestri. Upam, da bo ta teden bilo lepo vreme, ker sem že štufa tega dežja.

Evo mojo Niko, ki se senčka na terasi. Seveda je tukaj vreme še bilo lepo...

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=81081&asortType=9&apage=2

Pa še nekaj slikic sem dodala v album.

Lep pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
9.6.2007 16:14:10   
tinaaja
Lejci,Soncek78 - cukre imata user posted image user posted image

Thaiss - ja, sem te hotla vprasat, zakaj ste bili napoteni v RA. JA, z vajami se ful naredi pravijo, tko da vsak dan malo telovadbe in bodo v RA samo zacudeno gledali, zakaj ste tam user posted image Chicco vozicek - hvala za info! v LJ ga imajo zaenkrat le v rutarju, pa bi raje kupila kje drugje, gelde na to, kaj je anja zadnjic napisala (da so imeli neke cudne ne varne). Morda ves, kje v IT je kaksna stacuna, ki pridaja chicco.. Morda pa se bo moj strinjal z nakupom user posted image Danes mu je bil vsec, samo jaz bi rada videla vse barve.

Bi ze morali it na piknik, pa pikica spancka. Pol moramo se papat in ravno ok 5:30 bomo tam z "rahlo" zamudo

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
9.6.2007 16:33:53   
tejčica
No, Taji je svečka pomagala user posted image  in je sedaj že vsa naspidirana. Se je pa tudi pri nas vreme skisalo, tako da smo notri.user posted image
Soncek78, user posted image  za UZ kolkov. Mala je pa prava lepotička.
Lejci, luštne slikice.user posted image

Thaiss, ne ne, to niso Vidove plenice. Mi je ostalo še nekaj njenih in sem jih spravla (vse enkrat pride še prav user posted image ) in smo tisto dali gor. Vidovo plenico ni šans da ji zapnem (ima Pampers 4), še 6 sem ji komaj. Pa pridno delajte vaje z Matiem.

Konec frej minutk. Me maledva danes okupirata na polno, še kavice nisem uspela spit v miru. Upam da moj kmalu pride.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 9.6.2007 16:34:51 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
9.6.2007 17:36:15   
Sibil_
Dan!

Vremenu tu se je čist zmešalo-zjutraj sonce na vso moč, potem nevihta z grmenjem, zdaj pa spet sonce.Mah, saj nisi pameten kaj in kako.

Smo bili pa zjutraj na obisku pri eni kolegici in smo uživali na senčni terasi s prekrasnim pogledom na Sečoveljske soline-joj kako je pasalo.Pa načvekale smo se, Patrik je skakal okrog pa konja futral, Lukas je pa spal v plastičnem bazenčku v senci.Pa čisto nič ga ni zmotilo-sem mu bila mal fouš, priznam.JAz bi tut kar zalegla če bi se dalo...user posted image

Voziček bom verjetno naročila preko neta in sicer trikolesnika.Če bom znala vam poiščem sliko-je pa ful ugoden in poleže se do ležečega položaja.

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
9.6.2007 17:49:14   
Sibil_

user posted image

Kakšen se vam zdi?

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 9.6.2007 17:51:49 >

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
9.6.2007 18:42:39   
Dajadada
Tejčica, kok je lušna Taja s plenico.user posted image

Draja, upam, da je vse o.k. z malo Živo. Še dobro, da pride možek domov, da se ne boš preveč sama sekirala.
Jaz večkrat pomislim kako bi bilo hudo, če bi bila samohranilka. Od možeka mami je rodila dvojčka in ju vzgajala sama s pomočjo hčerke, ki je bila ob njunem rojstvu stara 11 let. Jo ful občudujem, da je tri tako fejst otroke vzgojila praktično sama.

Sonček78, lep nasmeh tvoje Nikice.user posted image

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 9.6.2007 18:43:09 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
9.6.2007 18:46:37   
tejčica
Sibil, tak voziček je moja sestra naročila preko Neckermanna za svojo malo kakšno leto in pol nazaj. Mi ga imamo sedaj za Vida na Gorenjskem, kasneje ga bomo pa domov vzeli. Sedaj ga imam samo za gor zato ker je otrok obrnjen stran, drugače pa je meni zelo všeč. Lahek in lepo vodljiv, na strehici je okenček da vidiš otroka, ročaj nastavljiv po višini, dovolj velika košara spodaj in enostaven za čiščenje.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
9.6.2007 19:33:12   
draja
Dajadada hvala ti. Ja res ni lahko biti sam doma z otročkom, pa čeprav le za 2 dni. Jaz si tudi ne znam predstavljati, da bi bila vedno sama za vse. Je moja mami tudi 3 gor spravila bolj ko ne sama, ker je bil oče potniški pilot in ves čas po svetu, pa še brez vozniškega je bila do rojstva tretjegauser posted image . Jaz tudi samo občudujem kako ji je vse uspelo.

Drugače pa je z Živo zaenkrat precej bolje - je imela po tistem samo 2-krat malo umazano pleničko, pa nil več krvi, tako da res upam, da se je umirilo. Bomo videli ob naslednjem večjem kakanju. Drugače pa normalno je in ne poliva več kot običajno, tako da me zaenkrat ne skrbi dehidracija.
Ja, pa možek je klical, da so že v SLOuser posted image . Mogoče še kakšen kratek postanek, potem pa via LJ. Kok so zoprni ti sindikalni izleti, če ti doma visišuser posted image user posted image . Midve pa niti na sprehod nisva šli, ker sem skoz poslušala, če jo še napenja, pa se mi je zdelo, da bi zunaj skoz pleničko v strahu kontrolirala, tko da sva na koncu kar doma ostali. In imeli res doooolg dan.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
9.6.2007 19:47:44   
Gio
draja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malo miško!!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
9.6.2007 19:57:20   
draja
Gio hvala ti!!!

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
9.6.2007 21:46:59   
cv105
draja:

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
9.6.2007 21:49:12   
cv105
brez veze... kar nekaj sem pritisnila. No pa gremo še 1x:

draja in Živa: user posted image

pa vsem slavljencem ena pikapoka za srečo od mene in Maksa  user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
9.6.2007 21:50:48   
Lejci
To vreme je pa res aprilsko. Danes popoldne preventivno nisva šli na sprehod, ker sva bili že 2x do kože premočeni... no, js sm bla, Ines je uživala v hitrem tempu vožnje varno v vozičku. Še jokat je pozabla umes user posted image . Še dobro, da streha ne pušča. In če bi šli ven... jah, bi bli pa še četrtič mokri, tko da se je intuicija izkazala za pravilno.

Pa kaj je danes s tem kakanjem... Našo je tut zvijalo in se ni mogla zjutraj nikakor pokakat, kot se ponavadi, pozno popoldne se je pa tok, da je najprej do vrha napolnila plenico in ko sem jo umila, je še 4x obilno naložila previjalno. Da bi ve vidle ta blažen izraz nas njenem obrazu user posted image

Draja, definitivno pridem na naslednjo kavo, če bom le mela avto... bi zadnjič prisedla, sam nisem vedla, da ste to ve. In upam, da niste imeli več krvi v plenički!!! mene bi kap...

Medve pa še nisva slikali kolkov, sva bli naročeni prejšnjo sredo, pa jim je crknil UZ. In do nadaljnjega se niti naročit ne moreve user posted image  Drug teden pa gremo spet na dopust in moram tudi cepljenje prestavit.

Je pa tko, da moj mož dela non stop in sva večinoma sami doma... ponoči, ali pa kar cele dneve, vikende. Bedno, ampak tko je. In ko ma frej ure - ponavadi cel teden, vedno kam spokamo, ker živimo z mojimi starši in to je bolj... životarjenje. nekak še nismo uspeli prit na svoje.

Tko, ker mala spi mam par urc zase (pa za perilo, posodo...)... nikol se ne morem spravit ob neki normalni uri spat, pol pa zjutraj, ko kliče Ines, komaj gledam.

Eno čimbolj prespano noč vam želim user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
9.6.2007 22:33:03   
Naomi
cer,
no sam da vam povem..ne u IT hodt k je vse zropan...je bla ena mlada druzinica tam in se mama ni mogla upret nicemer...ne za otroka, ne zase, ne za fotra( no tut sam se ni branuuser posted image user posted image )...opazeno je bilo, da je otrok prespal pol sopinga( predvidevamo, da  ima mali raje zaprte oci, kot pa da gleda kako € letijo user posted image user posted image ), sam res ne stekam zakva dons niti 1x mulc na zacmihu pa je bil vec al manj skoz u vozicku...grrrrrrr...a mu gre svez zrak na jetrauser posted image ...a se ze kali v enga gika user posted image user posted image
...no u glavnem, vazn da sem robcke za rit pucat dobila user posted image user posted image
tinaaja...sam morva midve 1x sprehod udart skp...si predstavlas, da oba ne zacmihata...jest te kr u lj mlekarne pelem tja u un oobrat k sladoled delajouser posted image
draja...revca Ziva..kok pa njo matra...a ste kej bols?..kar se zenitne ponudbe tice...a maste kej modre krviuser posted image user posted image
kati...Ziga pa ze pretirava s svojo pridnostjo...bos mogla za per datuser posted image user posted image
ostale ste pa pridneuser posted image user posted image
aja...jest ze zdele cestitam vsem za tamale svecke do 1. tavelke sveckeuser posted image user posted image ...CESTITKE MULCI IN MULKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sej ne da ne prvosm, sam se mi ne da vsak dan pisat to...pa brez zamere ;)
no, dost maste...
jest navijam za Andreja user posted image user posted image
nocko :****

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
9.6.2007 22:46:03   
draja
No Živa je zaspala in do zdaj ni bilo več driskice in tudi krvi ne. Prejle je malenkost kakcala, ampak je zgledalo OK tko da sem happy, happy,happy,...

Naomi zdaj pa itak nič ne bo s sladoledom, ker bom na strogi mlečni dieti user posted image . Ne vem s čim si mi malo podkupila, ampak bom že ugotovila, pa se ti maščujem user posted image user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
9.6.2007 22:51:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Thaiss - ja, sem te hotla vprasat, zakaj ste bili napoteni v RA. JA, z vajami se ful naredi pravijo, tko da vsak dan malo telovadbe in bodo v RA samo zacudeno gledali, zakaj ste tam user posted image Chicco vozicek - hvala za info! v LJ ga imajo zaenkrat le v rutarju, pa bi raje kupila kje drugje, gelde na to, kaj je anja zadnjic napisala (da so imeli neke cudne ne varne). Morda ves, kje v IT je kaksna stacuna, ki pridaja chicco.. Morda pa se bo moj strinjal z nakupom user posted image Danes mu je bil vsec, samo jaz bi rada videla vse barve.

V RA sva napotena, ker se Matia zvija v loku nazaj (ne dosti) in v levo stran je malček zasukan. FT pravi, da je vse skupaj malenkostno, in bo odpravil z vajami in stimulacijo desne strani.

Mi smo bili popoldan u Trstu in mali je full užival, cel šoping je prekengurujčkal!! No, pa smo še to izprobali in deluje!!! Sam 6kg mulca ni lahko tako okoli prenašat, sam v tem vremenu je bilo super!!

V Chiccotu smo nabavli nov video phone (uni je crknu), pa sva vzela kar unga s kamero, tako da sva zdej z dragim BBuser posted image  user posted image   ( tudi jaz navijam za Andreja)user posted image
Chicco trgovina je v centru, 200 m od pokritega placa. Če ne veš točno, kr vpraši.
Evo barve CT05 si lahko ogledaš tuki :

http://www.newbabyland.com/home.asp

Sibil super voziček ste izbrali!!!

Draja me veseli da je Živa bolje!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
9.6.2007 22:53:07   
Naomi
draja...bos pa unga za bolane jedla...user posted image user posted image ...pridna Ziva...kr nej lepo kaka, da mamico ne bo skrbeluser posted image user posted image
aja tinaaja...trgovina od chiccota takozvana Chiccolandia je pri Udinah...ce se slucajno kdaj spravis, ti tocno povem kje...ali pa lahko kaj pogledam oz. prinesemuser posted image user posted image ( spet glas matere Terezije )

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
9.6.2007 23:00:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

do 14.6 se dobite v tusevih drogerijah fischer price glasbenega polzka za 11eur..v babycentru pride okoli 22eur ce se prav spomnim...aha sem nasla http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=100056

rabite samo 5tusevih zvezdic... ce katera zeli polzka in nima zvezdic naj mi pise,jih imam se nekaj na zalogi
http://www.tus.si/index.php?NivoId=513

preberem vas zvecer in naklofam se jaz kaj vecuser posted image

Kok € pa morš zapravit za eno  tuševo zvezdico??? Ful bi meli tega polžka!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
9.6.2007 23:30:54   
tinaaja
Jao, gledala sem BB do konca user posted image No, mal spala vmes, mal se za glavo drzala .. Se najbolj se je splacalo gledat pevske nastope user posted image user posted image No oba sta mi bilo kul za cuda, samo novega imidza Nine pa ne bi komentirala ker je porazennnn... Glede zmagovlaca pa ... men sta bila oba bedna.. sem pa mislila, da bo slovenija izglasovala miho. dobtnik avta pa je bil carki - "me ne no" user posted image

Hvala za info glede shopping.. ma me mika, ampak pol bom spet pol porodniske tam pustila.. Aja, sem dobila Pampers sensitive , je mami prinesla user posted image

ma grem spat.. nocko.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
9.6.2007 23:40:39   
cv105
Nočko.........

Sem porajtala, da sem na tipko s piko polila kavo in zdaj je trda. Še bajte nimam cajta spucat, pa da bom tipkovnico glancala.

Jao, jao.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
9.6.2007 23:57:58   
Naomi
kaj nam je bilo tega treba...gledat BB...spaaaaaaaaaaaaaat!!user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
   [Brisano sporočilo]
10.6.2007 0:31:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!