|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.6.2007 21:39:19   
A-N-J-A
Naš Bor tudi ko se napenja za prdkat oz. kakat bruhne.To pa zato ker majhni otročki ne znajo pritiskat za kakat,ker je drekec mehek in jim ne pritiska dol.In pol nimajo občutka in namesto dol pritiskajo goruser posted image .Tko je men P razložila.
Jaz mu na sp.del trebuščka pritisnem pa včasih pomaga.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
7.6.2007 21:46:00   
malecka_mateja
ojl!

babnice tiste ko iščete bazenček z strehico!danes sem bla v BC in imajo takega lušnega z strehico ki je kao rdeča mušnica!ful lepi!stane pa 14 evrov!

mi smo že skoraj ok!malo ji še teče iz noska amapk pridno čistimo in upam da bomo v pon cepljeni in da nebom ofaslai reakcije!

no lep večer in mirne noči!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
7.6.2007 21:56:49   
Sibil_
Čer!

Meaa-za soboto jaz ne vem, ker mi Patrik takrat spi.Če bo mož doma se lahko dobiva za kavico, ni problema.Kje pa boš?Prav v Kopru?Javi mi tvoj mobi na zs, ok?

Obalke-kaj jutri?Ob 9.30 v Kapitaniji, da je za ziher pod streho?Ker na kopališču se ni kam skrit z vsemi vozički.Kaj pravite?No, jaz bom pogledala še jutri zjutraj, javite se kdor pride, prosim.Aja-soncek78 dej pridi, bi rada malo tvoj voziček sprobala z Lukasom, ker bi ga mogoče nabavili tudi mi-bo šlo?user posted image

Lasje so mi začeli odpadat-sem vedela, da bo tudi tokrat tako.Upam samo, da ne bom plešasta....user posted image

Sem se dobila danes na kavici s kolegico in sva šle v Idexe trgovino-in sem seveda prišla ven s cunjami za male.Grrr.Pa jih sploh ne rabita, ampak so tako cute....eh ja.Moram MIMO trgovine drugič....user posted image

Lukas je bil danes na kontroli in pljučka še niso ok, ima pumpico 3x na dan.Upam, da bo kmalu boljš, je že prav mučno tole.Je pa začel ful si rokice gledat, pa prstke.Pol pa daje enega po enega iz pesti in jih gleda.No, seveda jih prej in potem primerno v ustih prežvaka, da ne bi zamudil tudi okusa...user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
7.6.2007 22:13:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Thaiss čudovite fotke s krsta!!! Matia je pravi pozer. Pa ful je bil lepo oblečen, pa vse ste imeli v stilu, od torte naprej. Super res!

Hvala, hvala punce....user posted image  user posted image ..kar po zraku letim od ponosa user posted image  user posted image

Dajadada: Thaiss, lepe fotke, lep Matia. A ti si imela prav belo oblekico zanj?
Mi imamo krst naslednjo soboto. Moram v šoping, da mu kupim kaj novega, pa sebi tudi sevedauser posted image . Vejetno ne bo v belem, ampak bom pa izbrala neke nežne barve, ne preveč žive...zdaj ima vse bolj oranžno, modro, rdeče, rumeno.
Matia je imel bel cvirnat pajacek z barčici in ribico spredaj, v cerkvi malo preden ga je krstil pa sem mu oblekla tole vrečo- svileno + čipke, ki jo je imel moj user posted image  za krst. Tko,kot neka družinska tradicija
Žeim ti prijeten šoping, pa saj je itak vseeno kakšno barvo naj ima user posted image  na krstu!!! Pa nase ne pozabi, neki novega obvezno!!! user posted image  user posted image

cestitke majcica in Tija

Žabika uživajte na morju, kje pa ste?? Naj te potolažim, da smo se tudi mi to noč zbujali na 1urco user posted image , upam da bo ta noč boljša!!!

Leina user posted image   bom poskusla tudi jaz!!!

Tejčica: Obalke, a za jutri velja ob 9.30? Upam da ne bo dežja.  Mi2 prideva verjetno že kaj prej, ker se nam potem kmalu mudi naprej, ostale kdaj boste dol???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
7.6.2007 22:36:14   
Sibil_
Thaiss-a pridem že prej?Kdaj boš ti kaj dol?
Kaj pa ostale obalke?Kako vam kaže?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
7.6.2007 22:40:14   
thaiss
Sibil, lahko se slišimo zjutraj.
Tejčica sigurno ne pride prej, ker majo zaspančka pri hiši!!
Soncek78, dskubin???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
7.6.2007 22:47:28   
Žabika
thaiss: smo na Krku, v mestu Šilo.

Prav fino je, tudi vreme je super. Smo pa tudi sprobali bazenček in je super. Samo tako je bilo vroče, da se Hana ni nič kaj dobro počutila. Šele voda jo je spravila v boljšo voljo. Sem se pa tudi jaz kopala in zaenkrat še nisem opazila, da bi bilo zaradi mrzle vode kaj manj mleka.

meaa: mislim, da bo težka z OI. Če bi oddala danes dopoldne, bi jo lahko dobila. Jaz sem oddala v ponedeljek dopoldne in jo je v sredo že poštar prinesel. Vseeno poskusi in veliko uspeha!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
7.6.2007 23:14:17   
simonka
Čestitke Tia za 3 mesečnico.

Še pozdravček preden grem spančkat.

THAISS prečudovite slikce.

ŽABIKA čim več sončka na morju.

LEINA pol pa čim več pivčka.

TEJČICA kar pridna bodimo pa bodo rezultati kmalu prišli.

CV105 no pa imam le eno pri 90kg.

SIBIL  tvojemu LUKASUuser posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravi, za laske pa ne skrbi ne bodo vsi izpadli.

PIKCA pridna pri pisanju diplome.

KATI hvala za nasvete.

THAISS hvale za vse super linke in informacije.

DAJADADA mislim da smo tako the best mamice da bo mlekca dovolj.user posted image user posted image user posted image

Mislim, da me nekdo že kliče .........

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
7.6.2007 23:48:46   
sezam
tejčica - Kmalu ko sva prišla iz porodnišnice se je počasi začelo (ampak še dokaj malo), od nekje 1M dalje pa je to kar veliko. Je pa tako kot pri nas. Samo, da sem na to že navajena, ker je bila Ana ista. P mi je rekla, da je to od preveč dobrega user posted image . Stanje se ji je umirilo, ko je začelo dobo jesti GH. Mislim, da je bilo tam nekje okrog 9-10 M user posted image . Je pa res grozno. Jaz imam skoz eno pleničko (malo) pod bradico in je posledično pranje plenic 2x tedensko (pa jih nimam malo).
Nisem pa pri našem opazila neke povezave med napenjanjem in polivanjem user posted image .

thaiss - ampak ta vreča še vedno lepo zgleda user posted image . Se spomnim, da je tudi naša mami imela za nas eno podobno vrečo. A pri vas user posted image  med polivanje drži botra? Pri nas ga ima skoz mamica user posted image .

pikca - Kako je potem za jutri? Ali prestaviva na drug teden? Meni bo malo zmanjkovalo časa user posted image

Se je pa naš Žiga tudi začel igrati z rokicami. Najprej si jih tlači v usta - celo pest, nato najvčkrat kazalec, na koncu si jih pa začne ogledovat in prepletati user posted image . Pa tudi že kako igračo zgrabi in seveda konča v njegovih ustih. Pa tudi že kar nekaj besednega zaklada ima user posted image . Je pravi dobrovoljček in zapeljivček user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
8.6.2007 0:19:46   
sezam
Še nekaj novih slikic v albumu Sončka - geslo Domžale

nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
8.6.2007 0:43:17   
cv105
No, jaz sem zdaj 3 ure pisala diplomsko... zdaj si pa zaslužim it spat al kaj?

Sem pa čisto po naključju prišla do Delovega novinarja, ki je veliko pisal o temi, ki jo imam jaz in mi je obljubil vso pomoč, tako, da šibam 100/uro.

Maloprej se je Maks najedel in upam, da bo spaaaaaaaaaaaaaaal.

Nočko.

ps: Tiste ta zgodnje - eno veliko kavo prosim. user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
8.6.2007 0:51:17   
cv105
sezam: mi smo bili pred krstom pri župniku in je nekaj napletal, da mora v SLO otrok imet botra in botrico in da mora otroka cel krst mama držati v rokah. Meni so take fore malo mimo in zato sva si Maksa z atijem malo podajala. Pa ne čist samo zato ampak da je bilo malemu vse bolj zanimivo.user posted image

Se nam je pa zgodilo: eno uro pred štartom ga nahranim in potem počasi oblečem. Ko je bil čist uštiman, grem pod tuš. Pa pride po minuti moj in pravi, da naj pohitim, ker je mali za preobleč. user posted image

Maks se je seveda na veliko pokakal in ko ga slečem, vidim, da je sračka prišla skozi vse cunje. Sreča moja, da imam vedno vsaj 2 kompleta cunj pripravljena. In smo ga oblekli v rezervni komplet.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo mati. pa smo vseeno bili vsi trije barvno usklajeni in lepi in sploh in oh. user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa Maksova sestrična, s katero sta bila skupj pri krstu kakanje doma izpustila in ga nadoknadila v cerkvi. Prav na glas je prdkala in nismo bili nič več zategnjeni ampak smo se prijetno nasmejali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
8.6.2007 7:11:16   
Pikca
Dobro jutro!
A sem prva? Potem pa en kofe častim:
user posted image

Sezam, se strijam, da prestaviva, tudi jaz imam danes veliko opravkov... za soboto so se napovedali obiski, v nedeljo gremo pa na en RD.

Sibil, enouser posted image  za Lukasa, da se čimpej pozdravi.

CV105 bravo za tri ure pisanjauser posted image

Anja, hvala za razlago polivanja ob napenjanju; bom še jaz probala mal na trebušček pritisnit.

aha, alarm...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
8.6.2007 7:29:33   
Pikca
Sem hotla eno fotko prpopat, pa shrani.si ne dela. Mogoče pa bo šlo iz albuma...

Takole se Jernej in Živa pripravljata na kopalno sezono:

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
8.6.2007 7:42:54   
skačica
Dobro jutro!

Tud jaz sem včeraj klofala diplomo tri urce in imam zdaj že 6 strani, se pa user posted image  vleče.
pikca- tvoja dva sta pa srčkauser posted image

Midve sva že umite, jaz sem se stuširala expresnouser posted image , ker je Iza zagnala tak halo, ko sem jo pustila samo, da je tast spodaj verjetno mislil, da jo iz kože dajemo. No, takoj ko sem jo vzela iz zibke, je utihnila.user posted image
Zdej se spravljava k moževi svakinji na kofe, seveda če se mi bo uspelo oblečuser posted image
Danes skuham samo še jagodne cmoke Hokus in juho in pičimo na morje!Tam nekje ob petih, ko se mož privleče iz službe.user posted image

meaa- imaš ZS

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
8.6.2007 7:57:04   
tejčica
Kje se pol dobimo? Jaz sem v sobi roleto kar dvignila in upam da sonce malega kmalu predrami.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
8.6.2007 7:57:32   
thaiss
Jutro
jaz sem že eno urco pokonci, Matia pa še kar pančka. Očitno se mu nikamor ne mudi, z razliko od mame user posted image

Pikica hvala za kafe!!
Lušna sta tvoja *bazenčkarja* user posted image
Skačica, cv105 in ostale user posted image za pisanje diplom!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

thaiss - ampak ta vreča še vedno lepo zgleda user posted image . Se spomnim, da je tudi naša mami imela za nas eno podobno vrečo. A pri vas user posted image  med polivanje drži botra? Pri nas ga ima skoz mamica user posted image .

Glede držanja user posted image  med polivanjem ni pravila, nam je pa rekel župnik, da pa ima svoj smisel user posted image .
Tudi svečo je boter prižgal in jo izročil očetu; ponekod jo oče sam prižge.

Lepo se imejte v nedeljo!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
8.6.2007 8:03:22   
dskubin
obalke, mene daje kronično pomanjkanje časa - danes me ne bo user posted image . Sama sem, pa še kosilo moram skuhat, ker mi včeraj ni uspelo. Ah ja, naslednji teden.
Ljupčke Lukasu user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje.

Meaa - čez vikend nas večinoma ni na obali, se selimo na s. Primorsko. Ampak sem vidla, da si že dobila kompanijo user posted image , pa srečno z OI.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 8.6.2007 8:04:33 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
8.6.2007 8:30:39   
tinaaja
Jutrooo user posted image

Evo, pri nas je oci na dopustu, da bi sli kam na izlet, pa je vreme tok bogo, da bomo kar doma se stiskal.

Pikca, tvoj bazencek mi je vsec, ker je majhen. Bomo sli enkrat tud mi v shopping za bazneckom, bi ga lkar doma sprobala, ampak glede na vreme me sploh ne vlece.

Sibil - a tok casa se vlecejo posledice rpotavirusa pri novorojenckih?

Midve uzivava v pesmicah, oci je sel po zajtrk in kuzo ven peljat v ta dez. Pri brini so zdaj ful aktualne nince, ji grabi, stiska k sebi, cuza, tok je faca.

Punce ful ste pridne z diplomskimi user posted image pri nsa je status quo. Moj mi je prinesel sprintane zapiske, pa me je minilo user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
8.6.2007 8:33:39   
tinaaja
vse naj naj danasnjim slavljencem:
user posted image
Lejci : Ines
    Encijan : Špela
        vaihativa : Zoja
            alfa75: Lara
                Lana 22: Jan

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
8.6.2007 9:02:49   
Pikca
Pikca, tvoj bazencek mi je vsec, ker je majhen. Bomo sli enkrat tud mi v shopping

kupljen je v Arielu, tale naš ima premer 60 cm, imajo pa še enakega s premerom 80 cm.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
8.6.2007 9:04:41   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Pikca, tvoj bazencek mi je vsec, ker je majhen. Bomo sli enkrat tud mi v shopping

kupljen je v Arielu, tale naš ima premer 60 cm, imajo pa še enakega s premerom 80 cm.

Hvala. A ima napihljivo dno?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
8.6.2007 9:15:19   
sezam
Pikca - Velja. Drug teden pa upam, da nama uspe dobiti en skupni termin. Sta pa tvoja dva prav cortik, sem si ogledala tudi album, no pa Ana zraven. Pravi, da bi tudi ona rada spoznala Živo user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
8.6.2007 9:16:04   
Pikca
A ima napihljivo dno?

ima.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
8.6.2007 9:22:56   
Pikca
Pravi, da bi tudi ona rada spoznala Živo

user posted image lepo, potem pa morava tako zorganizirat, da se bosta spoznali

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!