Dajadada
|
Tinaaja, sem vedela, da boš ti zihr zvohala bazenček. Ne vem, kako ga jaz nisem najdla, pa sem prebrskala vse živo. Zdaj sem šla pa samo na BC stran, vtipkam bazen in evo ga. Včeraj pa tema. Hvala, hvala!!! Pa super link z recepti. Se mi pa tudi ta zdi malo velik za naše otročičke, če bi bil par mesecev starejši bi bil tale super, zdaj pa ne vem, če ne bom raje kar en mini čolniček nabavila, tako kot je tudi Pikca napisala. Mislim, da bosta šla oba v košarico Količina mleka, jaz se tudi bojim, da bo kar naenkrat suša. Sploh ker zaenkrat še ni primanjkljaja in bolj malo dam na čajčke ipd, samo kakšno pivce pade sem pa tja. Včeraj je možek prišel domov in mi začne razlagati, da je ženi od enega znanca zmanjkalo mleka pri 2,5 mesecih. Me je kar zvilo, tako da sem se odločila, da bom zdaj bolj pridna in bom začela piti čajčke oz. predvsem čimveč tekočine...to mi nikoli ni šlo dobro...spijem premalo tudi, če ne bi dojila. Thaiss, lepe fotke, lep Matia. A ti si imela prav belo oblekico zanj? Mi imamo krst naslednjo soboto. Moram v šoping, da mu kupim kaj novega, pa sebi tudi seveda . Vejetno ne bo v belem, ampak bom pa izbrala neke nežne barve, ne preveč žive...zdaj ima vse bolj oranžno, modro, rdeče, rumeno.
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 7.6.2007 11:38:35 >
|