thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Thaiss čudovite fotke s krsta!!! Matia je pravi pozer. Pa ful je bil lepo oblečen, pa vse ste imeli v stilu, od torte naprej. Super res! Hvala, hvala punce.... ..kar po zraku letim od ponosa Dajadada: Thaiss, lepe fotke, lep Matia. A ti si imela prav belo oblekico zanj? Mi imamo krst naslednjo soboto. Moram v šoping, da mu kupim kaj novega, pa sebi tudi seveda . Vejetno ne bo v belem, ampak bom pa izbrala neke nežne barve, ne preveč žive...zdaj ima vse bolj oranžno, modro, rdeče, rumeno. Matia je imel bel cvirnat pajacek z barčici in ribico spredaj, v cerkvi malo preden ga je krstil pa sem mu oblekla tole vrečo- svileno + čipke, ki jo je imel moj za krst. Tko,kot neka družinska tradicija Žeim ti prijeten šoping, pa saj je itak vseeno kakšno barvo naj ima na krstu!!! Pa nase ne pozabi, neki novega obvezno!!! cestitke majcica in Tija Žabika uživajte na morju, kje pa ste?? Naj te potolažim, da smo se tudi mi to noč zbujali na 1urco , upam da bo ta noč boljša!!! Leina bom poskusla tudi jaz!!! Tejčica: Obalke, a za jutri velja ob 9.30? Upam da ne bo dežja. Mi2 prideva verjetno že kaj prej, ker se nam potem kmalu mudi naprej, ostale kdaj boste dol???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|