Lejci
|
To vreme je pa res aprilsko. Danes popoldne preventivno nisva šli na sprehod, ker sva bili že 2x do kože premočeni... no, js sm bla, Ines je uživala v hitrem tempu vožnje varno v vozičku. Še jokat je pozabla umes . Še dobro, da streha ne pušča. In če bi šli ven... jah, bi bli pa še četrtič mokri, tko da se je intuicija izkazala za pravilno. Pa kaj je danes s tem kakanjem... Našo je tut zvijalo in se ni mogla zjutraj nikakor pokakat, kot se ponavadi, pozno popoldne se je pa tok, da je najprej do vrha napolnila plenico in ko sem jo umila, je še 4x obilno naložila previjalno. Da bi ve vidle ta blažen izraz nas njenem obrazu Draja, definitivno pridem na naslednjo kavo, če bom le mela avto... bi zadnjič prisedla, sam nisem vedla, da ste to ve. In upam, da niste imeli več krvi v plenički!!! mene bi kap... Medve pa še nisva slikali kolkov, sva bli naročeni prejšnjo sredo, pa jim je crknil UZ. In do nadaljnjega se niti naročit ne moreve Drug teden pa gremo spet na dopust in moram tudi cepljenje prestavit. Je pa tko, da moj mož dela non stop in sva večinoma sami doma... ponoči, ali pa kar cele dneve, vikende. Bedno, ampak tko je. In ko ma frej ure - ponavadi cel teden, vedno kam spokamo, ker živimo z mojimi starši in to je bolj... životarjenje. nekak še nismo uspeli prit na svoje. Tko, ker mala spi mam par urc zase (pa za perilo, posodo...)... nikol se ne morem spravit ob neki normalni uri spat, pol pa zjutraj, ko kliče Ines, komaj gledam. Eno čimbolj prespano noč vam želim
|