Žabika
|
Pozdravček s prijetnega dopustovanja! Kok je lepo, ker sem na porodniški, pa še na dopustu. Na kratko; imamo se lepo, kopali v morju smo se že vsi, vroče nam je, ponoči spimo v ustaljenem ritmu 9 + 2, obleke bomo neuporabljene nesli domov, ker smo samo v kopalkah oziroma v plenicah, štirinožec pa celo brez vsega, pivo in posledično mleko tečeta v potokih, sprehodov skoraj da ni, Hana je pa res noro pridna, da o očiju ne govorim! Tinaaja: čestitke za obletnico. Kako morajo biti lepi ti spomini. Baje da bom tudi sama to enkrat doživela. Naomi: narežala sem se do solz tvojemu pisanju. Res rada bi te že spoznala. Draja: super, da je z Živo spet vse ok. Pikca: bravo, bravo Meaa: jaz sem vedno uporabljala Cathrine, ker mi Always sploh niso odgovarjali. Fitke: no mene so v tej vročini razočarale! Ta zgornja luknjičasta plast se kar prilepi na Hanino kožo, kar se pri Fixies ne dogaja. Tako da, porabili jih bomo, a ostali na Fixies. Zdaj imam njihove navadne, ne extra class, pa so super. Tudi debelina je super. Edino elastike nimajo, ampak se mi to ne zdi tak minus. Mi pa zelo zelo redko kdaj pride kaj skozi, tudi če je notri cela poplava. Tako da, zaenkrat s tem nimamo težav. BB: kakšna je pa bila Nina??? Takole, oglasim še kaj, če bo kaj časa! Zdej grem pa eno plavalno turo naredit!
|