|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.6.2007 8:56:09   
skačica
no, tkole pa moja mami pošlihta oba mulčka, vsakega z eno roko. Medtem mamici hitro skočita v enourni šopinguser posted image . Se vidi, da jih je 5 pedenala, neuser posted image user posted image

Zdaj bom pa nehala pa naredila še kaj pametnega.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.6.2007 9:02:34   
draja
Dobro jutro!

Končno sem vas uspela prebrati - sem imela dolg še od včeraj zvečer. Smo imeli namreč taščo na obisku user posted image user posted image user posted image  in sem vmes tako migreno fasala, da mi ni bilo niti do računalnika zvečer. Mislim saj ni čudno ob vsem tistem čvekanju in rinjenju v Živouser posted image . Sem pa prav ponosna nase, ker sem, ko sem imela vsega dost in je bila mala že zaspana rekla, da zdaj je pa dost in da bom Živo odpeljal v spalnico, da bo v miru zaspala in sem jo res!!!! Bravo mami a ne? Drugače vedno spi v dnevni čez dan in oni to vejo, samo kar je preveč je pa preveč!

Sem vse slikice pregledala in moram reči, da je en lepši kot drugi!!! Sami sončki!

Sezam zlata si!!! Si me tako razveselila s tistim ogledalom danes zjutraj da bi ti kar v objem skočila user posted image user posted image user posted image . Je moj že rekel, če gremo kar takoj ponj, ker vidi, kolk sem obremenjena s to vožnjo na morje.

Gio naša ima tudi Nukove dudice in tudi obrise okrog ust. Je kot mali klovnček. Ne vem, mogoče bomo tudi mi kupili kakšno drugo dudo. Aventove imamo doma, samo niso tolk zažgale kot te Nukove. Mogoče bomo tole sprobal k jo je Meaa predlagala, čeprav se zaenkrat ne obremenjujem preveč s temi obročki.

Izjave otrok ena boljš kot ta druga. Kot sem že napisala - jaz jih fuuuul rada bereme, tko da ve kar pišite, pišite, pišite,...

Tinaaja ja res je lepo imeti naše sončke ob sebi. Tudi mene čustva kar naprej prepljavljajo. Me včasih prime, da bi vse naše sončke objela in poljubčkala, podobno kot je enkrat to Dajadada že napisala - mi je bilo ful lepo. Sem šla takoj, ko sem tist njen post prebrala Živo poljubčkat, čeprav je spalauser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
16.6.2007 9:09:14   
draja
Tejčica upam, da si danes že bolje. Mora biti grozno bit bolan z dvema majhnima nadobudnežema.

Meaa bogi Lanček, pa kaj ga zdaj to muči revčka. Držim pesti, da krčki hitro minejo. A kakšne kapljice ne pomagajo - npr. vetrovne iz koroških lekarn ful pomagajo pri napenjanju ali pa kuminov sirup, ki ga je Tinaaja meni svetovala. Jim ful pomaga, da se sprdkajo in skakcajo. Jaz pa naši glih ne smem dajat preveč tega ker skoz kaka, tko da preverjeno deluje - jo je čist spraznilo po vetrovnih kapljicah.

Naomi uspešno pakiranje ti želim, pa da se res do konca zrelaksiraš in spočiješ na morju. mater bodo že veliki naši ta mičkeni preden se spet vidimo - mi se vrnemo 14.7.

< Sporočilo je popravil draja -- 16.6.2007 9:10:24 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
16.6.2007 9:09:19   
tinaaja
Skacica, se en zombi tukaj.. Najprej sem do polnoci mal po netu skakala in Il divo poslusala (imam 4 CDje dowloadane + film iz grcije z njihovega koncerta user posted image in bom si zapekla CD za v AVTO juhuhu) pol je brina ob 2 ze hotla papat, pa ob 6 pokonc in pol hotla bit na joski, mal papat, ostalo pa panat na joski in tko do 8.. Jaz sem pa zraven kinkala user posted image

Imamo piknik danes, upam, da vreme zdrzi.
Thaiss šeee kaveeeeeeuser posted image

Fotoaparat - moj si zeli Nikon80 za rd.. Ampak jelo drazji, sploh ce upostevas se objektive user posted image   Najprej ga bom pa poslala v tecaj fotografiranja user posted image user posted image user posted image Odvisno je, kaj si zelis, a kaksnega kompaktnega al nekaj bolj konkretnega.. ZA 500€ se dobi ze dost, so cene zelo padle.. Poglej malo na enaa.com

Draja, prav je da pac tasci poves, kar mislis, ti si mamica. Jaz moji mami in tasci dam vedet, kaj in kako. Ceprav mami veliko lazje, ampak tud tasci, sploh, ker imam podporo mojega.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.6.2007 9:11:50   
sezam
thaiss - hvala za kavo. Jo kar potrebujem. Smo ob 4 imeli budnico - se je zbudila Ana, ob 5.30 je jedel Žiga in zaspal malo 6, malo pred 8 pa se je zbudila Ana, in potem je bilo konec spanja user posted image .

skačica - vidim, da se vi fajn razumete user posted image  in lepo je imeti tako famili user posted image . Pri nas ni ravno tako in ne uživam preveč, ko je toliko žurk user posted image .
Fotič je tudi nama lani "crknil" - šla je optika in bi stalo popravilo 40 tisoč, pa je user posted image  raje kupil novega, saj je vmes bila nadgradnja in je še boljši. Za ta denar, kot ti je dal limit, boš ziher dobile dobrega.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.6.2007 9:22:18   
*sonchek*
Jutro!

No, pa smo spali ob odprtem oknu, napol nagi in skoraj 11 ur v kosu user posted image Očitno je bilo mulcu prejšnjo noč res prevroče. Pa spet so nas napadli komarji - Aneja sem namazala s Helpic Junior-jem (super zadeva user posted image ), sem pa že naročila odganjalec komarjev, da bo mir - pa še na morje ga bomo vzeli.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Se mu je pa na mestu vboda naredil rdeč flek user posted image Sem dala gor kamiličin obkladek.

A samo flek, ali tudi otrdlina? Proti otrdlini pomaga mrzel obkladek. Naši Ani se je po celjenih naredila otrdlina user posted image .

Ima samo flek, nič otrdline, pa kar ne izgine user posted image Nekateri pravijo, da pomaga, če takoj po cepljenju ranico namažeš s kislo smetano, ampak jaz kar nisem upala. Mogoče ve katera kaj o tem? user posted image Ne bi ravno preizkušala nekaj na novo...

Nič, grem si zajtrk pripravit, potem pa k hiški - keramičer je prišel že ob pol osmih, ko smo še vsi spali user posted image Sem pa prav vesela, ker že tako lepo zgleda - sem sama risala postavitev ploščic v vseh kopalnicah, pa nisem bila čisto sigurna kako bo izgledalo - na papirju je že lepo, v resnici pa nikoli ne veš... No, pa je super izpadlo! Sem prav ponosna nase user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.6.2007 10:20:06   
Barči78
No tkole, zdej sem se pa pošteno zjokala, enostavno ne gre mi več. mu kupim še mleko HIPP proti morebitni alergiji , on naredi 2 požirka in ni šans, da bi mu ga še kaj zlila v usta. Samo jok. Mu grem nardit Aptamil, očitno je vajen okusa, pa malo mu zamešam HIPPa vmes, poje 40 ml, pa je on zaključil, se tako joka, če vidi stekleničko. Res mam dost vsega, tolk mi je hudo, jedel je pa ob 5.20 zjutraj.

Drugače je pa tak dobrovoljček, ko mu ni treba jest, zanimivo, obrat je že kar dobro izpilil, tko da smo takoj na trebuščku in ful uživa zraven, men pa ni glih fajn, ker prej sem ga dala na bok, je to pomenilo spanje, sedaj pa to pomeni, gremo dalje na trebuh, hvala mami, ker si me na bok že ti dala.user posted image

Nič, grem dalje poskušat, če bo hotel jest, drugač pa grem kuhat korenje za njegovo kosilo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
   [Brisano sporočilo]
16.6.2007 10:31:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.6.2007 10:56:02   
erna14
barci78:a ma mogoce kaj na jezicku pa da noce jest?

punce a kaj veste kaj je z mooneve in dolgolasko se mi zdi da jih ni blo ze celo vecnost na rr

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.6.2007 11:03:14   
tinaaja
Barci, jaz sem se noro sekirala, ko sem brini morala dati dodatek zvecer, pol pa berem tvoj problem, pa sem lahko samo srecna, da ga tko z veseljem popije. Sploh ne vem, kaj naj ti svetujem.. Ali je mozno, da v mleko dodas sladkor ali kaksen okus, kot jih imajo mleki st. 3 za po 8 mesecu ala vanilija? Morda bi ga okus stimuliral, da bi bolje pil..  Glede na probleme se mi zdi cisto razumljivo,da poskusis z GH s kaksnim korenskom ali jabuckom. Morda pa mu bo to pasalo, ampak verjetno bo vseeno smiselno, da probas se ta pergomin.. Morda naj ti ga kaksna poslje za ene 2 obroka, da ne kupujes cele skatle, ce tudi tega ne bi hotel..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.6.2007 12:36:47   
amy26
Nekateri pravijo, da pomaga, če takoj po cepljenju ranico namažeš s kislo smetano, ampak jaz kar nisem upala. Mogoče ve katera kaj o tem?

Sonchek, baje kisla smetana res pomaga, namažeš po pikici takoj ko prideš domov in pikica hitro zgine. Pa še mala verjetnost je da bi imel kako reakcijo kot je npr. vročina.

Barči, glede hranjenja te čisto razumem, jaz sem pri Aleksu vse živo poskusila torej v mleko dajala sladkor, pa dajala mleko na žličko,...vedno sem imela borbe z njim da je sploh kaj pojedel v bistvu sem se skos ukvarjala z njegovo hrano. Tako da tiste ki vam otročki hočejo piti mlekec iz flaške ste lahko ful vesele. Pa še to naj povem pri nas se je ta neješčnost začela po prvem cepljenju torej tam pri treh mesecih, tako da jaz samo upam da bo Ela boljši jedec kot Aleks.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.6.2007 12:46:30   
Gio
Barci78...jaz sem na začetku Eli dajala Pergomin, vendar te moram opozorit, da je to mleko drugačno kot ostala, namreč zelo smrdi. V porodnišnici v Šempetru ga dajejo kot dodatek če ne moreš dojit, oz. če si kot jaz, ki sem dojila in delno dodajala, da se otrok ne navadi na okus mleka in raje ziza pri mami. Kar hočem reči je to, da bo morda težko tvojemu sončku pit to mleko, če je pil že ostala mleka, ki imajo kolikor toliko normalen okus in vonj.  Probaj res dobit od koga samo za probat, ker se Pregomin dobi samo v veliki pločevinki. In držim pesti........user posted image user posted image user posted image , ne skrbi, se bo že obrnilo na bolje. Tudi z mojo so bile borbe, ker je imela sesalno zmedo in so prišli dnevi ko ni znala povlečt niti iz zize in niti po flaškici....sedaj je vse boljše. Katere stekleničke pa uporabljaš? Moja je iz aventovih zelo težko pojedla več kot 40, potem sem zamenjala za Tommee Tippee in poje 100ml.  Ne vem...rada bi pomagala....

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.6.2007 13:01:06   
Žabika
No tako, danes je pa pri nas nevihta! Ščije kot iz škafa. Sigurno Kati ni šla v Tivoli.user posted image

Hvala vsem za čestitke. Joj kakšen napredek je pa zdaj viden; naši sončki res vsak dan kaj novega pokažejo. Tinaaja mene tudi noro čustva dajejo. Včeraj sem se cel dan spominjala dogodka izpred treh mesecev. Vrhunec je bil pa spet zvečer (rojstvo je bilo ob 20:25), ko sva Hano kopala. Nivo vode se je kar dvignil, ko so moje krokodilje solze sreče kapljale notri.
Res sem noro srečna, ker nam vse teče kot po maslu; prehranjevanje (do sedaj samo in izključno moje mleko), spanje (uspešno čez dan in ponoči), kopanje (noro uživanje), zdravje (nam služi, da smo lahko skoz zunaj), obnašanje (lahko gremo ven na kosilo ali večerjo, brez da bi vsi ostali gostje pobegnili). No nekaj nam pa še manjka! In to je kultura - glasno zehamo, rigamo in prdimo. Ampak to pa še pride!user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.6.2007 13:28:26   
Žabika
V sosednji temi sem našla tole zanimivo zadevo proti komarjem.
http://www.trifilon.si/sl/Otroci/JC-206_1/
Pri nas na morju je bilo veliko komarjev, ampak do Hane jih pa nisem pustila. Zvečer je spala pod mrežo, čez dan jih pa ni. Ampak bom vseeno naročila tole zadevico.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.6.2007 13:47:46   
sezam
Danes ima BC akcijo Glasbene preprogw Gozdna dežela http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156013 . Ali jo slučajno katera ima in kako je velika?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.6.2007 14:29:22   
*sonchek*
Amy hvala - bom pri naslednjem cepljenju poskusila s kislo smetano!

Žabika - odganjalca komarjev sem ravno včeraj naročila preko neta - upam, da čimprej pride, ker so Aneja grozno popikali user posted image Še dobro, da imamo Helpic Junior - rdečica od pikov takoj izgine - priporočam user posted image

Barči - joj groza, kako se matrate s hranjenjem. Kaj pa, če bi poskusili zamenjati cucelj, ali pa po žlički, mogoče z magičnim lončkom?user posted image Držim pesti, da se situacija kmalu izboljšauser posted image

Jaz sem pa pekla pizzo, zdaj pa imamo popoldanski počitek - mulc leži v sami plenički na kavču v dnevni sobi in vleče dreto (prav smrči! user posted image ). Čez kakšno urico pa šibamo pogledat na en piknik v bližini - če ne bo prej kake nevihte...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
   [Brisano sporočilo]
16.6.2007 15:26:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.6.2007 17:12:50   
tejčica
Taja (pocka) in Jaka (Snorklja), čestitke za 3 mesece.user posted image

Naša današnja noč je bila čist out. Mali je zvečer komaj kaj pojedel pred spanjem, tako da sem pričakovala da se bomo ponoči hranili. In res se zbudi ob pol treh, vstanem in pripravim flašo, ko pa pridem v sobo je pa že spal. Grem spat tudi jaz. Malo čez štiri se zbudi in tokrat je tudi jedel. Je lepo zaspal nazaj in jaz tudi. Malo pred šesto me je zbudil telefon, so mojega klicali v službo, zaspim čez nekaj časa nazaj, ob pol osmih pa se je že zbudil Vid in spanja je bilo konec. In ko je moj prišel iz službe me vpraša če sem se to noč ko ni bilo Taje doma (je spala pri njegovih) naspala! Ja, ja, najbrž sem se res naspala s tolikimi bujenji. Sploh pa pri nas Taja nikoli ni razlog da ne bi spali, je zaspanec da večjega ni.

Vročine danes nimam več in se počutim čisto ok, tako da smo se dopoldan že potepali. In to vsi štirje skupaj, skoraj ne morem verjeti.user posted image  Ko je moj prišel nazaj iz službe smo šli še po Tajo in po Kopru. V BC smo vzeli tudi čebriček in danes zvečer ga bomo sprobali.

Po kosilu pa je Taja zaspala. Pokrila se je z Vidovo pikopoko in že je bil mrk. Takole je to zgledalo.

user posted image

user posted image

Mi je bilo pa to ful sumljivo, ker ona doma popoldan ne spi že dve leti. In ko se je zbudila je imela vročino. In tako smo sedaj doma, zunaj pa taaak sonček.user posted image  Pa še križ me je zvil. Že zjutraj me je malo bolel, pohajanje pa je vse še poslabšalo in sedaj se premikam kot kakšna devetdesetletnica.

Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.6.2007 17:27:59   
draja
Barči Pregomin in Allernova od Novalaca sta dodatka, ki sta narejena za alergike na kravje mleko in nista na njegovi osnovi. Moram ti povedati, da sta ogabnega okusa in vonja, sploh Pregomin. Mi imamo doma načeto škatlo Allernove, vendar je žal načeta že 2 meseca in 2 tedna, tako da ni več uporabna, saj je uporabna le 3 tedne po odprtju. Sem jaz probala zdaj to piti, ko ne smem mleka, pa je res ogabno, Pregomin naj bi bil pa še slabšega okusa (vsaj tako so mi rekli v P). Ostalo so ti že ostale napisale - poskusi sladkati, poskusi po žlički, lončku, brizgi, poskusi zamenjati flaške. Mogoče pa poskusi z rižolinotom - eni otroci prav navalijo na to. vsekakor držim pesti za vaju!!! Drži se, saj važno da je mali zadovoljen in srečen otrok. Boš videla kako hitro bo zrasel in jedel vse po vrsti. tudi jaz sem bila taka - nič nisem jedla in zato bila pri 6-ih mesecih podhranjena in zadržana 14 dni v bolnici na prisilnem hranjenju. Pa mi danes prav nič ne manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 3819
16.6.2007 17:39:15   
draja
Tejčica tudi jaz kar nisem mogla verjeti, da si je danes moj vzel čas in predvsem voljo in smo šli skupaj peš do Hipermarketa Mercator in je tam potrpežljivo čuval Živo, ko sem kupovala kopalke in ostale "nujno" potrebne zadeve.

No, in sem si res kupila kopalke!!!! Od Skinnya - hvala Pikca, da si napisala, da jih imajo tudi v Modiani, ker drugače se danes ne bi tja odpravila! Kupili smo tudi bazenček - z napihljivim dnom in palmico za senco (11 EUR), pa 3 albume za Živine slikice.
Skratka imeli smo se zelo lepo in prav vesela sem, da bomo zdaj več skupaj, ker je dragi uspešno zaključil nek projekt.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
16.6.2007 17:50:12   
Anonimen
V zadnji reviji VIP Zveze potrošnikov Slovenije je objavljen članek o
otroških kremah za sončenje, rezultati testa otroških krem za sončenje ter
nekaj nasvetov.

Z oceno "dobro"so ocenjene naslednje kreme:
1. najboljši sta:
- Eucerin Kinder Intensivschutz Sonnenlotion, faktor 40 (lekarne, 12,18
EUR)
- Penaten Baby Sonnecreme, faktor 40 (Muller, 10,02 EUR) 2. za malenkost
slabši, a še vedno dobro ocenjene so:
- Iseree Sun Kinder Sonne/Lidl, faktor 30 (Lild, 3,99 EUR)
- Nivea Sun Sonnenmilch fur Kinder, faktor 50+ (Muller, 10,02 EUR)
- Ombia Sun Sonnen Milch fur Kinder/Hofer, faktor 30 (Hofer, 1,2 EUR)

Oceno "zadovoljivo" so dobile naslednje 3 kreme:
- babylove Sonnencreme/ dm, faktor 40
- Garnier Ambre Solaire Kinder s., faktor 50+
- Bubchen Sonen Milch, faktor 30

S "pomanjkljivo" ocenjeni sta naslednji dve kremi:
- Vichy Capital Solell entfants Sonnenschutz Milch fur Kinder, faktor 30
- Cadea sun Feuchtigkeits Sonnen milch ful Kinder/Muller, faktor 40
(muller)

Ostala priporočila:
- otrok do 6. meseca starosti se s kremami za sončenje ne maže,
- otroke od 6. meseca do 1. leta se sicer lahko maže, vendar sončnim žarkom
ne smejo biti izpostavljeni, ker je zelo velika možnost sončnih opeklin,
- otroci so 3. leta so lahko soncu izpostavljeni le kratek čas (zaščita:
zaščitna sredstva, majice, pokrivala),
- oblačila ne zagotavljajo popolne zaščite (bombaž prepušča 10% sončnih
žarkov, mokre bombažne majice 20%, opeče vas lahko tudi pod sončnikom).

S testom so tudi dokazali, da ne drži sledeče:
- da zaščita začne delovati šele pol ure po nanosu kreme (zaščitni faktor
začne delovati takoj po nanosu),
- da izdelki iz prejšnjega leta niso več učinkoviti (uporabite lahko kreme,
gele za sončenje iz lanskega leta, če se niso pokvarili: spremenjena
konsistenca, neprijeten vonj).

Vir informacij: revija VIP, številka 6/2007

Sledim vas koliko toliko,da bom kaj vec nakracala bom pa mogla kar na veecr pocakat user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
16.6.2007 18:16:22   
tejčica
Sezam, tudi Vid je en-dva-tri na robu ležalnika. Ana ima pa tudi dobre, jo skrbi da nisi zastonje pleice kupovala, Pridna pupika.user posted image

Skačica, čestitke za včerajšnji god. user posted image  Mene je tudi mama včeraj klicala da ima Vid god. Jaz niti zase ne vem kdaj ga imam. Fotoaparat - za 500 eur boš dobila že res super dobrega. Midva sva ravno danes novega naročila. Ne rabimo ne vem kaj, ker bolj je kompliciran manj znava.user posted image  Pa ker imava že sedaj Olympusa in dobre izkušnje z njim, sva se tudi tokrat odločila zanj. Tega sva izbrala.
http://www.bof.si/product.cp2?guid=BAF387D8-2DD6-1496-2BA6-F568591A693E

Jjasna, user posted image , otroška radovednost poskrbi za trening možganov. Sem se pošteno nasmejala obema zgodbicama.

Draja, user posted image  da si postavila meje. Če jih ne na začetku je to potem vedno težje narediti oz. navaditi druge tako kot želiš.

Barči78, user posted image , iskreno ti želim da se vam čim hitreje nehajo vse te težave s hranjenjem.user posted image  Je bilo pri naslednjem obroku kaj boljše?

Kr_enamami, tudi tvoji dve frajli jih fino sekata.user posted image  Pa pridno študiraj.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
16.6.2007 18:27:16   
tejčica
Spet mi je ratal preden sem dokončala odposlati post.user posted image

Žabika, da bi vam še naprej vse teklo kot po maslu.user posted image

Sezam, ful dobra zgleda tale glasbena preproga, ampak če jo naročim me moj samo še nekam pošlje. Ravno prej me je vprašal če sedaj ko imamo čebriček banjico lahko likvidira. Pa ga debelo pogledam in rečem da jo bomo še vedno rabli za kopanje in se je samo za glavo prijel in rekel še ena šara več.user posted image

Draja, čestitke za dobre nakupe.user posted image
LeINA, hvala za info o sončnih kremah za naše male. user posted image

Ekola, pa mi je le uspelo priti do konca. Ste čveke na kvadrat pa še kaj več.user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 16.6.2007 18:28:03 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
16.6.2007 20:42:37   
tejčica
Mi smo se pa čebričkali. user posted image  Je bil mali na začetku ful začuden in mu ni bilo ravno jasno kje je. No, na koncu se je pa že smejal.user posted image  Je pa res zelo praktično. Sedaj pa Vid že pridno spančka. Pa še ena slikica.

user posted image

Taja je pa kar boga. Ji je vročina narasla že na 39. Malo zaspi, se predrami in malo pojamra, pa spet zaspi... Mi je žal da bo v ponedeljek zamudila skupinsko slikanje v vrtcu. Upam da bo vsaj do srede dobra, ko imamo v vrtcu zaključek leta.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.6.2007 21:38:34   
skačica
tejčica- hvala za čestitke za god, ja, včeraj je bil sv. Vid. Za Tajo pa user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi srotka. Je pa prav lepa punčkauser posted image

meaa- ja, res bi mogla it čez mejo ponj, ker tud naša uživa, če jo v lupinici gugam. Jo pa nočem veliko imet notri, zato bi kupila ležalnik, ki se gunga. Ja, kar vprašaj prosim kje ga je ta gospa kupila, ker gremo čez 14 dni spet malo na morje in bi lahko še čez mejo skočili.

barči- upam, da se ne sekiraš več in da je mali več pojedel. Mene je prav groza dodajanja, ker tud naša sploh noče flaške, dude pa niti pod točko razno. Pa bi blo tko super, da bi se lahko malo tolažila z dudko, ampak je ne prepričamuser posted image . Bom še mam dudke probala, čeprav ne verjamem da bo kaj bolje. Da ne govorim, da niti čajčka za žejo noče, ampak velja samo in izključno moja ziza.

kremice- eucerin je itak znano, da je dober, sem pa presenečena, da ni Bog ve kaj Vichy in da ni nikjer na seznamu Ilridauser posted image

Mi smo na pikniku uživali, Iza je bila fuuul pridna, jaz sem pa spet jedla kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Klinc gleda še te čevapeuser posted image
Izo sva skopala, zdaj že spančka, počasi bom šla jaz tud, ker ne vem kaj me čaka ponoči. Dežuranjeuser posted image user posted image user posted image
Diplomo spet pišem jutri, danes ni nič padlo od meneuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

imena dvojčkov
carmencita

kakšna imena bi dali enojajčnim dvojčkom?

oba kratka imena (57%)

oba dolga imena (7%)

različno dolga imena (14%)

razdružena imena (Ana Mari (3%)

izmišljena imena (1%)

vseeno (18%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!