|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
17.6.2007 19:35:49   
erna14
ojla

MI SMO SE PA DANES MAL PO LUBLJAN SPREHAJAL SEM TOK DOBR SLADOLED JEDLA DOL NA PRESERCU DA SE MI SE ZDAJ SLINE CEDIJO POL SMO PA PSLI DOMOV SMO PA VSI MRKLNI ZA DVE URE,JE TAKO PASALO.DRUGAC PA JUTR MAMO CEPLJENJE ME JE KAR MAL STRAH.A KATERA VE CE GA BODO VSEEN CEPIL K MA MAL NOSEK ZAMASEN?

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.6.2007 19:43:44   
Gio
Ela se zahvaljuje za čestitke...jaz pa se sprašujem kam čas tako beži. Ela tako hitro raste in se razvija in odkriva vsak dan nekaj novega, da se samo čudim. Sploh je ne dojemam kot dojenčico....je že pravi otroček, mamic pa  PONOSNA user posted image user posted image user posted image

Draja...popolnoma razumem kako sta se počutila zaradi pikice, sploh zaradi vaše izkušnje. Se mi zdi, da sem tudi jaz, zaradi dogajanja v porodnišnici bolj zaščitniška do nje. Vendar včasih stisnem zobe ko jo ljudje hočejo mečkati, ker je tak corti, stisnem zobe in si rečem, da  je to dobro za njeno socializacijo in se tako ne bo bala ljudi,  pa še kakšen pozitiven bacilček ji ne bo škodil. Alergična sem samo ko jo vlečejo za rokice ko točno vejo, da jih nosi v ustka, takrat bi najraje kričala UMIJTE SE!!!user posted image Ah bo že....

uživajte v sončku dokler je user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.6.2007 20:10:22   
tinaaja
  user posted image user posted image Ela in Gio vse naj naj user posted image user posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.6.2007 21:15:40   
K_a_t_i
Punce, a pozna kera otok Krk? Bolj konkretno Vantačiče? Mi namreč že 14 dni neki iščemo pa je zdej to ena opcija, ampak preden kej rezerviramo, bi rada s prve roke vedla, če je za kej. Zanima me, če je kej sence pa kak lokalček za kavo popit. Od plaže pa, če je primerna za 2-3 leta stare mulce.
Hvala!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.6.2007 21:24:14   
A-N-J-A
tejčica kaj pa če je preskok v rasti,ko je glih 3m star?Pa mu probaj dat zvečer 2-ko,čez dan pa 1-ko pa boš vidla če bo boljš.

Mi smo bili včeri na veselici v Štep.naselju.Bor je zaspal in ga glasna muzika ni motila,Elo pa smo komaj spravili domov,bi skos plesala.
7.7. 07user posted image imamo pa v Bizoviku veselico in nastopajo Atomik harmonik.Moj je že povedu da bo šel Špelo gledatuser posted image .Kako bomo z otroci ne vem.ker je tle tok folka da je do Litijske vse zaparkiran,sploh ne moreš ven z Bizovika.Najbrž bom šla jaz z Borom domov,user posted image bo pa mal del z Elo vstal.
Danes smo se mel ful lušten,zjutraj brunarica,je moj potočnega raka ulovil.Pol smo šli spat(ela),mami spekla pizzo,pol smo šli mal okol pogledat,kje bi kakšno parcelo kupil,pa da bi blo ugodno.No ustavli smo se še na Urhu in šli mal v gozd.Otroka sta ful uživala,Bor je bil v kenguruju in je brcal kot norc.Pol smo šli pa domov in sem user posted image avto oprala(mi je ful sedel),obrisal ga je pa on,ker je Bor zahteval mlekca.No pol sem pa še palačinke spekla,smo jih pojedli,se skopali in zdaj že čorita k ta velikauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.6.2007 21:45:26   
tejčica
Taji se vročina zvečer ni vrnila, tako da če je tudi zjutraj ne bo, jo peljam v vrtec samo na slikanje, potem pa domov. Se bojim da se bo preveč zdivjala in spotila in da spet zboli.

Draja, user posted image , ja itak je Taja že rekla da bo roza jutri.user posted image  Bomo vidli če bom to lahko kaj spremenila, ampak kot poznam njeno trmo jaz prej popustim. No, to si ne štejem ravno v čast.user posted image

Hvala za nasvete glede našega hranjenja. Bom vidla kako bo to noč. Če se bo spet zbudil, bom klicala jutri njegovo P, če lahko poskusimo z dvojko. Sezam, možno tudi da se zbuja zaradi vročine, ja. Sicer imam oblečenega samo v bodi in pokritega s tanko dekico, pa tudi okno je odprto, ampak še vedno je poten. Kako imate ve oblečene malčke ponoči?

Sibil, jaz ta teden lahko samo v četrtek za kavico.

Erna14, če je prehlajen ga najbrž ne bodo cepili. Dobro opravite jutri.

Erna draži s sladoledom, A-N-J-A s palačinkami, jaz pa sem se večerji odpovedala, sline se mi pa tooooolk cedijo... Raje grem. Pa ne v hladilnik.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.6.2007 21:47:50   
zima07
Punce, a pozna kera otok Krk? Bolj konkretno Vantačiče? Mi namreč že 14 dni neki iščemo pa je zdej to ena opcija, ampak preden kej rezerviramo, bi rada s prve roke vedla, če je za kej. Zanima me, če je kej sence pa kak lokalček za kavo popit. Od plaže pa, če je primerna za 2-3 leta stare mulce.
Hvala!!!!

Spet jaz, malce gostujemuser posted image ...Ja, jaz jih poznam-moj user posted image  se hodi tja potapljat, pa dijake s srednje sole vozijo tja v solo v naravi (ravno jutri odpotujejo)...mi smo nastanjeni v domu Domzalske mladine, tako da apartmajev in stanovanj tam okoli nic ne poznam...je pa tam ena manjsa plaza takoj spodaj, ko se spustis k obali (manjsi kamencki, vedno se otroci tam igrajo)...malce stran, kakih 10 min pes je pa glavna "gradska" plaza-asfaltirane plosce...v vodi pa kamencki...(Edinole jezi so, tako kot ponavadi v cisti vodi, kjer so kamni)...tam dobis sladoled, pijaco, hrano....Je pa v sami vasi ena trgovina, pizzerija, mekaj gostiln, lokalov...no, za te jaz vem, sigurno je se kaksen...konec koncev je pa Malinska kar blizu-10 min z avtom, pes 45 min...in tam je lusno tudi zvecer, stantki....

Toliko, upam, da sem tu kaj pomagala....

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.6.2007 21:51:19   
thaiss
ELA vse naj naj user posted image !!

Matia je zdej zaspal, tako je bil utrujen, da niti papcal ni (samo 60 ml), tako da bom sigurno ponoči ene dvakrat vstala.
Tejčica, mi papcamo ponoči že od začetka, sem tudi jaz razmišljala da bi  mu dala zvečer 2ko, ker je bolj nasitna. Čez dan poje med 130 - 150 ml, zvečer pa komaj 100ml , ker je tko zaspanuser posted image
Zdej mu dajem Milumil PRE (aptamil ga je zapiral), pa ne vem al se pri 4ih mesecih prešalta na 1 ali na 2??
Upam, da gre Taja jutri na fotkanje, pa tebi naj možek fajn zmasira hrbet, da boš lahko naokoli šetkala!!!
Sibil meni odgovarja v torek zjutraj - do 10:30 imamo cajt, ker smo ob 11h naročeni v RA.
Kaj pa ostale??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.6.2007 21:53:13   
K_a_t_i
WAW! Zima07, super hvala za ekspresen odgovor. Se ravno menimo z vašo Manco nevemkokže, da gremo skupaj user posted image . Sliš se kr ok...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
17.6.2007 22:00:22   
zima07
WAW! Zima07, super hvala za ekspresen odgovor. Se ravno menimo z vašo Manco nevemkokže, da gremo skupaj . Sliš se kr ok...

Ni panike...upam, da se boste lepo imeli user posted image ...Pa "Manco12" pozdravi!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
17.6.2007 22:01:41   
Žabika
Evo nas, spet doma. Zdej boste pa vse ostale odhajale in se poslavljale, mi bomo pa doma. No ampak, tiste ki me poznate, veste, da ne za dolgo. Jo bomo že še kam mahnili!

Hana je pot od Šila do Brezovice, kjer smo šli na kosilo - PRESPALA. Pridna punca je. Sploh ji pa očitno morski zrak res paše. Veliko je spala in nič tečnarila. Blagor obalkam!

Jutri gremo dopoldne na tehtanje in merjenje, pregled imamo pa šele konec meseca. Imamo pa jutri popoldne tudi pregled na Pediatrični kliniki. Hani bodo vzeli kri, za testiranje pred cepljenjem. Kar groza me je, ker jo bodo špikali. A veste, kje vzamejo kri tako malim? Če ona slučajno (!) ne bo jokala, bom pa jaz sigurno.

No zdaj pa jaz pogrešam klepetanje! Se dobimo v sredo? Kje in kdaj?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
17.6.2007 22:06:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Kako imate ve oblečene malčke ponoči?
Matia ima oblečeno pižamo, tako čist tapravouser posted image , brez nogavičk in odkrit je celo noč, ker si vse dol zbrca, okno imamo pa na stežaj odprto. Prejšnjo noč se je skos neki premetaval, pa sem mu spodnji del kar slekla!

Tako zgleda naš fantina v pižami!
user posted image

Sibil, jaz ta teden lahko samo v četrtek za kavico. lahko tudi!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
17.6.2007 22:06:51   
skačica
Čer!

Lepa nedelja za nami, na obisku je bil kot vsako nedeljo svak z družino. Potem smo šli pa še malo k nam domov.
Zdaj se Iza poskuša obrnit iz hrbta na trebuh pa ji malo zmanjka, uživa  na svoji igralni blazini.Jaz sem pa že pošteno utrujena in bom šla kmalu spat.

Na hvalite me, zato ker sem danes pospravljala. Bi že čez teden pospravla, če bi bila kaj doma pa sva z malo kar okol tahanirali.Pol sem pa danes mogla, čeprav se ponavadi držim tega, da je nedelja dan za počitek in druženjeuser posted image

Sem se pogovarjala s sestrično, ki se je konec lanskega leta selila v svojo hišo in me je presenetila s podatkom, da je dala za vse papirje(tudi načrt je vštet), prispevke 2,5 mio sit. Se mi še ne zdi tok drago, sem slišala da zna to prit večuser posted image .Je pa hišo gradila v bližini Krtine.

draja- si kar predstavljam kako ti je pritisk naraščal. Men gre tok na živce, če kdo prav v njo rine, ona ima rada, da ji govoriš ampak na distanci, ne pa da kar v voziček padeš.

Gremo zdaj z Izo pančkat, me mož meče dol z računalnikauser posted image user posted image . Zdaj je pa prebral kaj sem napisala in me hoče za ušesa vlečtuser posted image user posted image user posted image . Lahko noč

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
17.6.2007 22:09:00   
cv105
Tejčica: tudi jaz vstajam 2x na noč; okrog dveh in okrog petih (takrat je zame še noč!!). Mu pa poskušam že cel teden zvečer dodatek dat al pa samo flašo, pa ne potegne. Sam joško in konec. Nimam uspeha in tako ne vem ali se zbuja zaradi lakote ali pa tudi malo iz navade.

Sem se odločila, da mu bom danes ponoči najprej flašo dala in videla, koliko bo sploh pojedel. Bom vztrajna. user posted image

Tudi, ko mu sicer naredim flašo, po par požirkih (niti 10 ml) spusti in ne je dalje, tako, da vse zlijem stran. user posted image

Pojma nimam. V četrtek imamo P in prvo cepljenje, če bomo zdravi. Mislim, da se ta mesec ni preveč zredil. Vagali smo ga prejšnji teden v četrtek in do takrat se je zredil 390g. user posted image

Je pa res, da vedno trdim, da niso vsi otroci po jusu in da kakšen lahko tudi fejst odstopa od povprečja. In pri hranjenju mi odstopamo 100/uro. Bo že. Upam.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
17.6.2007 22:09:35   
A-N-J-A
žabika...Bizovik???user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
17.6.2007 22:12:20   
draja
Gio ja bo najbrž res, da sem malo preveč zaščitniška do Žive, sploh ker so me cel teden v P filali s tem,kako tako majhen otrok ne sme imeti obiskov in kako je treba vse razkužiti,... No, Živa ni več tako majhen otrok,mami pa še vedno zaščitniškauser posted image . Upam, da ste lepo praznovali Eline 3 mesece. Hitro gre čas ja.

LeINA sem se ti pozabila zahvalit, da si si vzela čas in nam napisala rezultate testiranja krme. Meni si zelo pomagala pri odločitvi, ker kozmetika in podobno ni ravno moje področje oz.je zelo malo uporabljam in posldično tudi slabo poznam.

Živa je danes tudi samo dol padla, skoraj brez večerje, ker je pri meni takoj zaspala. Ravno razmišljam, da bom morala ritem hranjenja prilagoditi njenemu večernemu spanju, ki se je zamaknilo na zgodnejšo uro. To pomeni, da bova imeli en obrok manj, ker drugače se ne izzide s temi urami. Midve sva imeli do zdaj še vedno 7 obrokov v 24-ih urah. Koliko jih imate pa kaj druge, sploh tiste ki še dojite?

Nočko!

< Sporočilo je popravil draja -- 17.6.2007 22:17:26 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
17.6.2007 22:15:31   
tinaaja
Thaiss, mislim, da so vse hrane, ki vsebujejo PRE___za nedonosencke. 1 so za donosene otrocke od 0-4m, 2 za 4-8 mesecev,...

Anja - uzivaci.. Ahhh Spela od AH ni nic posebnega user posted image Z joskami ji skoraj konkuriramo dojilje user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem imela danes ta lacno, jutri spet zacnem uvajat strog rezim user posted image

Jao, se gledala zdaj na reality tv, kako so eni iz usesa odstranili 1cm velikega skarabejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image not se je zaril in bil zivvvv.. in zdaj naj grem spat.. bemu, kok mene mrces dela zivcno, vse me srbi user posted image

Jaz tud ravno gledam, kam bi sla z mami na dopust..enkrat septembra verjetno :) Morda vrsar ali pa kaksne toplice - a v toplicah se polletniki lahko kopajo? ali morajo biti bazeni, ki imajo neki posebej cisceno vodo ??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
17.6.2007 22:17:58   
cv105
Midva  nikakor ne ujameva ritma. Enkrat jeva na 2 uri, potem na 3, danes sva pa prišla skoraj na 5 ur. Ampka to je res ekstrem. Število obrokov je temu primerno. Ampak tam med 5 in 7 obvezno.

Nočko.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
17.6.2007 22:19:25   
draja
Pardon - leINI sem se hotela zahvalit za objavo rezultatov testiranja KREME in NE KRMEuser posted image user posted image . Boljš, da grem spatuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
17.6.2007 22:22:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

žabika...Bizovik???user posted image

Roznik user posted image user posted image user posted image hehehe no, jaz sem ze za,ampak so se nekatere cveke ze uprle klancu user posted image Mene ta teden ne bo, imamo cepljenje.. upam, da bo edina reakcija,moj cmok v grlu user posted image
Urla-  nic nisi porocala ..vrtec, cepljenje...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
17.6.2007 22:23:53   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jaz sem imela danes ta lacno, jutri spet zacnem uvajat strog rezim user posted image

Jao, se gledala zdaj na reality tv, kako so eni iz usesa odstranili 1cm velikega skarabejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image not se je zaril in bil zivvvv.. in zdaj naj grem spat.. bemu, kok mene mrces dela zivcno, vse me srbi user posted image

Evo Tinaaja - jutri ko boš lačna se sam na tole oddajo spomni pa bo!!!

Glede Špele iz Atomik Harmonik in njenih jošk, pa točno tko kot je Tinaaja napisala - nima nič v primerjavi z nami dojiljami. pa da ne komentiram, da iz naših še brizga (saj veste brizgalna brizga pa to....) user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
17.6.2007 22:26:29   
A-N-J-A
draja ti si facauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
18.6.2007 7:37:03   
tinaaja
Jutro...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CV105 in Maks - cestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK user posted image Spali super, skarabejev ni bilo user posted image Brina pa sracka v mojem narocju user posted image user posted image

Tkole je pa Brina zaspala na pikniku, ko je imela vsega dovolj user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.6.2007 7:57:28   
tejčica
Maks in cv105, čestitke za user posted image  mesece.user posted image

Pri nas se Taja že pripravlja za v vrtec. In to sama, brez da bi jo bilo treba priganjat. Še za spodnje hlačke je pogledala da pašejo k oblekici.user posted image  Njeno prvo vprašanje zjutraj je bilo tako kot vedno: Kaj Vid še spi? Temu pa je takoj sledilo: Kaj grem lahko na slikanje?user posted image  Mislim da bi bila jaz bolj žalostna kot ona, če ne bi mogla iti, ker vem kako se tega veseli. Je pa ful čustvena pupa in vedno burno odreagira. Ali je smeh da te ušesa boljo ali pa panični jok ki ti srce para.

Danes imam še pregled za ščitnico. Mi morajo sedaj po porodu spet malo hormončke pregledat, da vidijo če je treba dozo zdravil kaj spremeniti. Tajo in Vida pa mi pride tašča čuvat.

Grem še Vida previt in nahranit. Ta se pa še ne zna sam pripravit.user posted image

Aja, še to. To noč se je spet zbudil ob treh in jedel, nato spet malo čez šest, vendar je zaspal nazaj preden sem uspela flašo pripravit. Bom danes res klicala P če za večerni obrok lahko dobi že dvojko.

Več pa kasneje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.6.2007 7:57:28   
Žabika
tinaaja: o kako je luštna Brina. Ona se je skrila in ajala. Pridna punca.

ANJA: meni je ok Bizovik. Vsaj ni treba nič hodituser posted image . Pa še senca je in pivo imajo tudi.user posted image

Smo se pa danes ponoči enkrat zbudili. No ja, malo sem se odvadila tega, ampak mogoče je pa to tisti preskok pri treh mesecih, ali pa manj prehranjevanja včeraj čez dan. No bomo videli kako bo danes.

draja: jaz sploh ne vem koliko obrokov imava, ampak nikakor pa ne jemo na 3 ure, ampak na dosti manj. Tudi glede na to, da ne pijemo vode in čajčkov ji pač ponudim hrano ko si to zaželi.

spanje: danes je Hana spala samo v bodiju s kratkimi rokavi, pokrita s tanko odejico, ki jo seveda takoj zbrcala dol in imela zato hladne noge. Bom poskusila s kakšno tanko vrečo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!