|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.6.2007 21:55:15   
tinaaja
Jaz sem koma po pikniku  bilo nas je ene 60 sorodnikov user posted image ja velka zlahta.. Ma saj je bilo lustno, samo kaj ko jo je vsak zelel vlect po rokah, brina pa je ze v fazi, ko lahko zacne ful tulit ob neznanem obrazu user posted image In revca je ful hotla spat, ampak ob tolk folka in veliko otrocih, jo je stalno nekaj zbujalo. In pol sem jo po rokah nosila, hrbet imam razbolen do konca. Da ne govorim, da sploh jest ni hotla. Ampak bili smo zunaj, vreme lepo, vseeno pa imam ruto okoli vratu, ker me ful reze po grlu. user posted image No je pasalo priti domov, muca moja ze pana, je tak anglecek moj najljubski, ko tako lepo mirno pana user posted image Se spomnim prve noci v porodnisnici, ko sem jo par ur samo gledala, ko je spala in se cudila temu cudezu zivljenja user posted image

Kreme za sonceje - pogresam tudi dr. huschka in avene.. No ja, jaz bom vprasala pediatrinjo, kaj priporoca.. Itak senca in neizpostavljanje soncu je prvo.

Zretje
- sploh raje ne bi danes o tem.. grozaaaa...

Brina je dobila ful daril od tet, so kar na piknik prinesli user posted image So zelo lepe zadeve: bodiji s kratkimi hlacami, navaden bodi s kratkimi rokavi, uno puzzle podlogo za po tleh, pa didakticno igraco,kjer daje predmete v pravilno oblikovane luknje,... Zdaj pa reeeessss nic za oblect ne rabim veeeccc user posted image user posted image Chicco odpade user posted image Edino kaksnen klobucek, ko ji bo ta zdaj premajhen.

skacica, tele gugalnike najdes na ebayu.. imajo jih skoraj povsod. Graco ima tud ful dobre, FP
http://www.graco.de/silhoute.htm
http://www.graco.de/baby_delight.htm
http://www.graco.de/loving.htm

tejcica, upam, da se Taja hitro pocajta, pa da se Vid ne naleze...

tok sem utrujena, da grem samo se spat.. nocko

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.6.2007 21:58:56   
tinaaja
Jo pa nočem veliko imet notri, zato bi kupila ležalnik, ki se gunga. J

mi imamo tazga ki se lahko ali fixira lai guga in ima vibro, pa nic od tega brini ne sde kaj dost.. http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=4&podskupina=0&artikel=222

Najboljsi oz najljubsi njen polozaj je v lezalniku na sedezni pred prizganim TV user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.6.2007 22:29:40   
K_a_t_i
Sej vem, da sem čist neresna že 2 dni, ampak vas vseeno samo pozdravim in zaželim Naomi super dopust user posted image user posted image user posted image .

user posted image

ps. Žabika, pa sem bila v Tivoliju - Žiga je prespal pot na Rožnik in nazaj ter potem še 1,5 ure v Čolnarni - skupaj je spal več kot 3 ure! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.6.2007 23:01:48   
erna14
kremice:jaz sem nabavla od vichy-ja faktor 60 in pomoje bo uredu vsaj do sedaj se je zaenkrat dobr odnesel.baje so pa dobili otroske kreme za soncenje v lekarni ki se namaze samo enkrat na dan cena je tam nekje okol 12 evrov jo pa kar kupujejo tako da je nasa snaha rekla da zaenkrat niso imeli pritozb glede te kreme.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.6.2007 23:07:04   
Anonimen
Zdravo punce!

Jaz sem ravno pospravljala po omari in pakirala majčke in ostale stvari, ki so Juretu premajhne v škatle, ki bodo romale na podstrešje (in čakale na njegove bratce, sestrice). Pa mi je blo tko hudo k sem jih zlagala, da sem skoraj jokala zraven... oh, mami!
Zdej vem kako je, ko vzeme kakšna mami Jureta v naročje in ima že malo večje otroke in reče, da bi takoj imela še enega... materinski nagon in čustva... a niso ti naši sončki tako lepi, posebni, zlati...?
Sem že šla mojemu povedat, da ne vem, če bodo trije otroci dovolj... je rekel, da bomo videli... user posted image

Enga cmokca in objemčka vsem vašim sončkom!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.6.2007 23:23:49   
Anonimen
Evo se od nas nekaj malega. Hvala vsem za cestitke in cestitike tudi vsem ostalim malckom in malcicam.

Danes smo bili na pikniku in je bilo za naso pikico prevec drazljajev.. je bila cisto hin, ko smo jo pripeljali domov in skopali... tako je jokala, da se mi je ful zasmilila in sedaj spi brez kapice, samo v bodiju in plenicah.
Drugace se pridno cimo obracat iz hrbta na trebuh in to nam z malo moje pomoci ze ful uspeva.... nekako mislim, da ji bo vsec ratalo, ce ji malo pomagam in ce ji rata.
Takole mi pasemo kravice user posted image :
user posted image

NAjbolje je, ko slecemo plenicke,potem brcamo in se prevracamo po previjalni, se obrnemo tudi za vec kot 180 stopinj... potem je pa ful hudo, ker moramo plenicke dat gor. Se ful krega user posted image

Pred nekaj dnevi je ugotovila, da zna vriskat in potem je ful vriskala obenem pa se ful cudila, kaksne visoke glasove spusca user posted image

Kapa za soncne dni - kje ste kupile kape in kaksno velikost? A ste kar vzele malcke s sabo v trgovino in probale?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.6.2007 23:32:04   
Anonimen
Se eno vprasanje - ali je aktera sodelovala pri baby Bonusu pri DM? A je bilo noter kaj uporabnega?

grem se malo se ucit za izpit, ki bo v zacetku julija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.6.2007 23:45:12   
Anonimen
Steklenicke - mi imamo Aventovo, ki pa prevec tece. Brala sem, da uporabljate od Tommee Tippee. A se tem steklenickam da nastavljat ali kakorkoli kontrolirat pretok tekocine?
A katera uproablja tole steklenicko?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170425

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.6.2007 0:29:42   
Naomi
sam na hitr...
pred blokom caka double decker, da se mlada druzinica odpravi na dopust user posted image user posted image ...ja mamo velke kopalke, pa velke brisace..ostalega nismo uzeli user posted image ...
...hvala za zelje...bom se max potrudla, da bo fino..no pa kako nebi bilo, ko imamo PRIDNEGA otroka, ki nam tudi ze spi 9 ur v kosu...slik slak korencek :PPP...podnev je pa itak perla ;)...
no u glavnem...pridne bodte...pogresite me...cez tri tedne se pa mal vidmo, da bomo primerjale roke...tanajbl bela da za per :PPP
papa, lupcke od SVitka, mame naomke...ocka se pa nau nch stulu pa vas kusval ;)...
mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dijoooooooooo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.6.2007 0:30:52   
Naomi
aja..prebrala sem pa vse ...jasno...res ste zanimive user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.6.2007 7:27:53   
draja
Dobro jutro!

Naomi srečno in uživajte 100 na uro.

Midva z možem sva že pokonc, ker je mala prejle tooooook stokala v spanju, da sva se čist zdramila. Ona seveda še naprej in to ZELO mirno spi, midva pa že vsak za svojim računalnikom.

Drugače pa gremo danes k tašči na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tole vam vse pove o mojem navdušenju. Sam kaj čem, če si moj dragi to toooook želi, pa k je imel glih rojstni dan. Sem se probala mal ven zmazat, da nočem Žive vozit po tisti cesti do Litije pa ne vem še kaj, samo ni zažgalo. tko da gremo user posted image .

Nič, dost sem se smilila sama sebi. Saj vem, da ni prav da grem s takim odnosom tja, ker pol mi itak ne more bit nič všeč, samo tko se pač zdej počutim. Ostale pa uživajte in lepo nedeljo želim vsem!

< Sporočilo je popravil draja -- 17.6.2007 7:28:34 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.6.2007 9:22:01   
tinaaja
Sem že šla mojemu povedat, da ne vem, če bodo trije otroci dovolj... je rekel, da bomo videli...

Jjasna, so tebe tudi custva preplavila user posted image JAz sem vceraj ob pogledu na vse malcke od bratrancev in sestricen tudi mojemu rekla, da morda pa bi res 3 zapored user posted image user posted image Pa je samo rekel, da morava mal se finance upostevat, sploh ker se zna zgodit, da bi gradila hiso..

Gradnja hise - tiste, ki ste sle v to.. Kok stane gradnja hise, ene povprecne 150-200m2.. Teta, ki jo je ravno zdradila (ampak full verliko), je rekla da morava racunat na vsaj 200.000€, pa mi je mal slabo ratal..

Babybonus - bolj mal uporabnega.. ampak se za vsako malenkost splaca, ce dajo popust

Naomi ... uzivajteeee user posted image

Tomee tippee ima cuclje za razlicno starostno obdobje, razlicen pretok uravnavajo cuclji.

Draja, stisni zobe in zavedaj se, da si ti mamica in da imas pac tisto prvo besedo gelde svoje Zive.. Saj bo kmalu mimo.

Mi smo spali do 8:30, je bila brinci res cist fuc od vceraj.. Tko da smo kar naspani,midva bi komot se malo potegnila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.6.2007 9:40:49   
*sonchek*
Najprej   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni bilo časa za vse prebrat user posted image

Včeraj smo bili cele pol ure na pikniku - pa ne zaradi mulca, ampak zaradi mene. Sem spila eno malo pivo, pa sem bila pijana user posted image No ja, oči je potem pobegnil k žlahti (bratranci in sestrične so se dobili), jaz sem se pa kujala pred TV-jem. No, sva šla pa z mulcem zgodaj psat in sva spala do jutra - oba spočita. Pa oči je namesto jutranjega nasmeška dobil mojo surlo in jok od Aneja - evo, bo vsaj za drugič vedel, da je lahko vsaj čez vikend malo z nama user posted image user posted image

Gradnja hiše - najina bo imela okoli 300 m2, pa naju bo prišlo okoli 150.000 €. Parcelo (1600m2) sva že imela, pa zidali smo več ali manj sami (možev stric ima gradbeno podjetje). Ja, kar precej nanese, ampak bomo pa končno na svojem - upam, da drugo leto spomladi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
   [Brisano sporočilo]
17.6.2007 10:02:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.6.2007 10:06:43   
tejčica
Jaz se danes ne morem ravno pohvalit s spanjem. Taja je celo noč godarnjala, stokala, pol se je še Vid ob pol treh zbudil za jest (SPET!!!), pa ob šestih se je spet zbudil... Mala katastrofa vse skupaj. Taji je vročina malo padla ampak še vedno jo ima, tako da bomo danes vsidrani notri. Je pa moj sedaj Vida že peljal ven na en sprehod, tako da vsaj on pride do svežega zraka. Popoldan pa jaz pridem na vrsto.

Ne vem pa kaj se z Vidom dogaja. Mali je že tam nekje pri dveh tednih začel lepo spati celo noč, zadnje dni pa se mi zbuja za jest med dvejo in trejo. Meni res nič jasno, pa seveda sem se že malo razvadila s spanjem in mi to sploh ne odgovarja.user posted image  Sva se z mojim pogovarjala o tem in je rekel, da možno da malemu to mleko ni več dovolj in da bi morali iti že na dvojko (sedaj imamo Aptamil Comfort 1). Dvojka naj bi se uporabljala šele s četrtim mesecem tako da ne vem. Res pa je, da ima Vid težo tudi za kakšen mesec več kot 4 (ima 8kg). Kaj mislite ve?

Tinaaja, midva ne gradiva hiše, bova samo štuk pri njegovih komplet renovirala. Oni se selijo v pritličje (manjše stanovanje), mi pa v prvi štuk. Sta pa vhoda ločena. Nekaj sten bova premaknila, odtoki na novo, kopalnica in stranišče komplet na novo, nova okna, kuhinja, vse pohištvo... Že pri tem naju glava boli glede stroškov. Če bi imela parcelo bi delala svojo hiško ampak je nimava, cene parcel tukaj so pa user posted image . Bi pa sigurno postavila montažno in ne bi zidala. Res je sedaj fino ko smo čisto na svoje, ampak oba sva navajena živeti v hiši in želiva iz bloka (tu smo sedaj dobrih pet let) nazaj v hišo. Z njegovimi se zastopimo zelo dobro, upam da tako ostane tudi ko bomo skupaj. Glede stroškov za gradnjo se pa ne da kar tako reči koliko rabiš za hišo. Odvisno ali parcelo že imaš in če je nimaš na kateri lokaciji jo želiš kupiti. Tu doli daš več za parcelo kot za hišo, doživljenjsko se pa ne mislim zapufat.

Draja, upam da se današnji obisk razvije proti tvojim pričakovanjem in da boš uživala.

PikaPola34, za kapico res najboljše da greš kar z otročkom v trgovino, drugače se zna zgoditi da boš šla parkrat nazaj. Tako se je meni zgodilo.user posted image

Naomi, uživajte na dopustu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.6.2007 10:35:00   
erna14
jutro

pr nas oci pa tamal se kar spita jih nc ne zmoti tako da .....user posted image
flaska:a naj nebi na aventovih cucljih ce je tista crtica ubistvu luknca obrnjena - tako tece bl pocas ce je / malo hitreje ce pa je tako I pa se  hitreje vsaj na skatli je tako narisan nisem pa se sprobavala
lezalnik:kako visoko imate naslonjalo v lezalniku
marele:vceri sem na rudniku v pikapolonici dobila prospekt vozickov 07 pa je notr marela ful lustna sivo-oranzna ali siva-limona ali sivo-roza res lusna in je v akciji 9.500 sit
klobucki:jaz sem tamalmu kupila v pikapolonci ful lustnga modrga in se enga modrga no razlicni modri sta in eden je bil 4.5 evrov drug pa 6 evrov se mi je zdel ful pocen glede na to da sm jih gledala v bc so bli tam 15 evrov sem pa kupila velikost 44 pa sta mal prevelika (nisem mela tamalga sabo)tako da najboljs je ce zmeris obseg glave

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.6.2007 10:56:09   
skačica
dober danuser posted image

Naša noč je bla spet bolj za en k...user posted image , ne vem kaj je sedaj to pa tako lepo smo že spali.
No, ja sem danes mal potegnila, je oči dežural zraven maleuser posted image . Pol sem se pa zagnala v pucanjeuser posted image  in zdaj se vse šajnauser posted image  Še pod tuš skočim pol pa cel dan zabušavam. Moram pa danes it v restavracijo rezervirat za nedeljo, pa nekaj mojih sorodnikov poklicat in jih povabit- samo moje botre. Moževih ne bo nič, ker jih ni v Sloveniji, samio starši in brat. Bomo imeli bolj v ožjem krogu,midva sva itak za bolj na izi.

gradnja hiške- tud mene zanima kako in koliko. Midva bi imela samo pritličje in kako spalnico v mansardi, drugega nič. Skratka bolj nizko hiško. Bom poiskala katera nama je všeč, samo midva bi jo zidala.
In če bova imela svojo hiško,Iza sigurno ne bo edinkauser posted image

draja- upam, da ne bo prehudo pri taščiciuser posted image

Grem še stopnišče pomest, sem ga prej pozabilauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.6.2007 10:59:19   
Pikca
Ojla,
ja kok ste pa načvekale, da ne bo spet dež!user posted image

Bom zvečer vse prebrala, zdele zamo odg. Sezam - mogče bi vseeno raje počakali - me je moj kar malo nadrl, naj tamalega ne izpostavljam, tko, da... raje potem, ko mine inkubacijska doba. Čeprav smo enkrat imeli pri Živi podobno situacijo - ful se je igrala z enim fantkom, ki je naslednji dan dobil pikice, pa se ni nalezla.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.6.2007 11:13:05   
tinaaja
Rabim idejo kam iti danes na sprehod v okolici LJ. Imam pa posebne zahteve - senca, ne preveč gozda (zaradi klopov), blizu do pakirišča (če se ulije), pa ne preveč ljudi, eno bolj umirjeno varianto. In pa seveda, da je v bližini kak lokalček da mami spije eno kavico, mali pa svojega mlekca

roznik, mostec,...

hisa - parcelo imam. je pa tko podolgovate oblike, da je potrebna navadna gradnja.  Sami ziher ne bi gradili, ker noben tud casa nima user posted image je tast dr. gradbenistva tko da strokovnega znanja ne manjka, ampak delvce bo pa treba najet. On se tudi ne strinja s tako gradnjo, ker pravi, da hlac si tud ne sesijes sam doma, ampak jih das delat user posted image user posted image no upam, da bo kaksen €€ zraven primaknu user posted image tko da lahko zacnem zeeeloo sparat vidim.. ze samo komunalni prispevki so ohohoho.. user posted image par bivsih  milionov.. no tukaj bi zacela, pol pa cez ene 3 -4 leta gradnja.. Imava se oba kredite od opreme za stanovanje, v katerem ziviva..pol pa kreda za 15 let najmanj zgleda user posted image user posted image user posted image Mah, bo treba ornk sparat... Pol pa se vrtec placevat user posted image user posted image user posted image in pol se cudijo, da folk glede na stevilo otrok s financnega vidika..

skacica, si pridna..
mi smo v sparu ze sopingiral, moj si je kupil novo desko za likanje user posted image pri nas namrec on lika, njegov fotr je tud, tko da gre iz roda v rod user posted image user posted image Je priden tale moj mozek. Zdaj je sel na tenis user posted image v tej vrocini bo dobr zakuhal..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.6.2007 14:05:06   
tejčica
Ela (Gio) in user posted image  od Boni3, čestitke za 3 mesece.user posted image

Mi smo že pojedli kosilo, ki ga je skuhala tašča. Ga je šel moj k njim iskat in smo lepo pojedli doma. Mi je kar prav prišlo, ker je z mojim križom vedno slabše in še hodim komaj. Se mi res ni dalo čepet cel dopoldan v kuhinji.

Taja je že brez vročine in upam da tako tudi ostane in bo šla lahko jutri v vrtec. Imajo skupinsko slikanje in mi bo res žal če ne bo mogla it.
Tinaaja, je pa priden tvoj da se likanja loti. user posted image

Skačica, si pa pridna da se v nedeljo lotiš pospravljanja stanovanja.user posted image

Erna14, mi imamo ležalnik še vedno na prvi stopnji.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.6.2007 14:48:54   
Sibil_
Dan!

Mi smo tudi že pojedli kosilo, sem ga pa sama kuhala in sem sedaj premočena-je zoprno kuhat po vročini, ni kaj.Ampak je bilo pa dobro, tako da se je splačalo.user posted image

Tinaaja-ti zavidam moža, ki lika.To je meni eno hujših opravil, ki pa je še 100X hujše poleti in po vročini.TAko da jaz likam kar je neizbežno nujno in ko smo že brez vsega.Fuj likanje.user posted image

Ležalnik imam jaz na prvi stopnji, ampak je notri ful malo, ker se poti.Tudi če ga podložim in en vem kaj, je moker.user posted image

Patrik je že tudi brez vročine, so se mu pa pojavile neke pikice po prsnem košu in hrbtu, malo po rokah.Tejčica-baje je neka taka vročinska virozica ki sama od sebe mine.Nimaš kaj naredit.No, sicer pa Patrik niti ni izgledal bolan, celo z vročino 38,8 je skakal okrog in zgledal čisto ok.Mah???user posted image

Obalke-glede na propadel petek (kdo je sploh bil?), a bi se dobile recimo v torek?V petek imam jaz avto na servisu (spet, grrr) in ne bi mogla prit.Kaj pravite?Pa se konec koncev lahko gremo kopat-a?Seveda če bo toplo....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.6.2007 15:05:50   
tinaaja
Patrik je že tudi brez vročine, so se mu pa pojavile neke pikice po prsnem košu in hrbtu, malo po rokah.Tejčica-baje je neka taka vročinska virozica ki sama od sebe mine.Nimaš kaj naredit.No, sicer pa Patrik niti ni izgledal bolan, celo z vročino 38,8 je skakal okrog in zgledal čisto ok.Mah???

pa ni 6. otroska bolezen?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.6.2007 15:31:09   
sezam
tejčica - možno, da mu je mleko prešvoh. Kaj pa če je samo žejen, sedaj ko je tako vroče? Naša Ana je tudi od ene 10 tedna spala celo noč (no saj Žiga tudi). Ampak, poleti ko je bilo vroče (predvsem je bilo to na morju) pa se je zbujala ponoči in hotla jest. Ko se je ohladilo, pa je spet spala celo noč.

pikca - če se naša dva nista nalezla, je itak za počakat samo še en teden. Tako, da ni panike, če še malo prestaviva, ko sva že tolikokrat user posted image . Saj največji šit je, ker ne vam ali kaj prenašata ali ne user posted image . Po  moje če se bomo čuvali ne bo nič, če bomo pa preveč okol hodil, bo pa hitro kaj user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.6.2007 16:28:14   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Patrik je že tudi brez vročine, so se mu pa pojavile neke pikice po prsnem košu in hrbtu, malo po rokah.Tejčica-baje je neka taka vročinska virozica ki sama od sebe mine.Nimaš kaj naredit.No, sicer pa Patrik niti ni izgledal bolan, celo z vročino 38,8 je skakal okrog in zgledal čisto ok.Mah???

pa ni 6. otroska bolezen?

Tudi jaz sem jo sumila, ampak baje ni.Ker pri 6. otroški bolezni so pikice, ampak koža je baje gladka, ni hrapava.Patrik ima pa hrapavo.Pa tudi samo en dan je imel vročino, ne tri.Kaj pa vem kaj je bilo?Lukas ima pa tudi pikice, vročine pa ne (ampak pri njemu pa sumim, da mu je bilo v eni majčki in kratkih hlačah vroče pa so od vročine).Ne vem več kaj jima občlečt-naga pa tut ne moreta okoli hodit (če ne zaradi drugega pa ker ju lahko sonce opeče, hehe).

Dopust-jao meni, sem šla zdaj gledat eno stran z križarjenji-v mislih že potujem.Sem že na avionu za Rim in pol grški otoki-sam čakite me....eh ja, jaz pa še kar tu...Mogoče septembra, kaj pa vem....user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.6.2007 18:32:52   
draja
Evo nas -preživeli obisk tašče. Je bilo kar naporno vse skupaj ampak tokrat moram priznati da ne zaradi tašče. Je bila kar znosna, pa fajn je, ker ful upošteva če se ji kaj reče, pa skoz si sama od sebe hodi umivat roke, pa cela se je preoblekla, preden je Živo v roke vzela, tko da glede tega je ne smem kritizirat. Vse ostalo je pa bolj bljak.
No, na koncu obiska je bilo pa res bad - Živa že vsa zaspana in tečkana, pa uletijo eni prijatelji od tašče in navalijo na nas in Živo. Še mene je glava bolela od vsega vpitja pa od tega stiskanja in objemanja (so iz Bosne in pri njih je navada se izljubiti z vsakim in vsakič). Se je moj ful izkazal, ker jih je kar poslal roke umit - je rekel, preden se jo dotaknete se morate umit, pa sploh ni hotel Žive iz rok dati. Samo pazi to - pol pa ta frendica od tašče kar naenkrat zagrabi Živo in mu jo začne vleči iz rok, brez da bi ji glavico podprla, moj se zadere: Ne, ne tko, pazi glavica!, ona pa jo zavihti po zraku in si jo vrže čez ramo in jo začne trepljatiuser posted image user posted image . No, pa se je moj spet izkazal in jo je takoj lepo vzel nazaj. Mene je skor kap. Še sreča, da je Živa sama držala glavico pokonci. Mislim kaj si folk dovoliuser posted image user posted image . Jaz sem samo rekla, zdaj pa mormo it in smo v 10 sekundah popokali!!!! 

Tejčica super, da je vročina pri Taji popustila. Tudi jaz upam, da bo jutri lahko šla na slikanje. Glede na njeno garderobo in okus bo sigurno v roza oblečena neuser posted image .

Skačica res pridna si bila danesuser posted image . čist preveč za nedeljo!

Bolezni ko ste glih pisale o tej 6. bolezni sem se nekaj spomnila. Ko smo bili še mlajši, smo vsi trije otroci naenkrat zboleli - dobili vročino in rdeče pikice. In smo šli v istem tednu vsak k svojemu pediatru in prišli domov s tremi različnimi diagnozami - mlajši brat rdečke, starejši brat 5. otroška bolezen, jaz pa 6. otroška bolezenuser posted image . Vsakemu je takoj jasno, da smo imeli isto bolezen, samo ne vemo katero od teh trehuser posted image user posted image .

user posted image user posted image Čestitke Ela!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!