|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.6.2007 21:54:41   
Naomi
draja...vse je uredu, sam dretje u vozicku ne user posted image user posted image user posted image ...
kati...kaj pomaga 4 ure sonca, ce po gozdu hods :PPPP

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
8.6.2007 22:09:58   
draja
Naomi jaz si ful težko predstavljam tvojga Svitka kako se dere, ko je pa zadnjič v CP spal in spal in spal,...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
8.6.2007 22:11:51   
Naomi
draja...vljudno vabljena na naslednji sprehoduser posted image user posted image user posted image ...sam ne odgovarjam ce bo Zivo zbudu 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.6.2007 22:20:07   
draja
Naomi zmenjeno. Pa če bo priden častiš sladoled! Če bo pa Živo zbudil, pa jaz častim, ker ona med sprehodom precej trdno spančka.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.6.2007 22:26:15   
Naomi
Deal...ce bo priden dobis celo banco user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.6.2007 22:35:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Mislim a je to v redu, glede na to da imamo komaj 2 meseca in 1 teden?

Jst se isto sprašujem, ko ga kopam v čebričku - prej sem mal stran pogledala in ko sem pogledala nazaj, je mulc stal!! Pol je bil pa dretje k sem se skoz matrala, da je nazaj se vsedu on pa da bi nazaj vstal. No, končal se je pa itak z vpitjem, k je mami nardila konc in ga je dala na hrbet user posted image .

Naomi, Draja  jst grem pa za pričo! user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
8.6.2007 22:39:34   
Naomi
price ponavad nosjo dojencke k se jokajouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
8.6.2007 22:41:10   
K_a_t_i
Ja, seveda - sej bom Žigca nesla user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
8.6.2007 22:42:38   
Naomi
ok...bom jest probala pol oba vozicka pelat user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.6.2007 7:30:51   
thaiss
dobo jutro!!

sem prva user posted image user posted image user posted image  Matia še pančka!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.6.2007 7:33:24   
tinaaja
Jutro, nasa princeska je ustala in posledicno vsi z njo user posted image

Mislim a je to v redu, glede na to da imamo komaj 2 meseca in 1 teden?

Draja, ja nasa enako dela ze nekaj casa. Tko trenirajo misice. Zenkrat edino naj ne bi jih prijel za roke in jim pomagal se vsest, kmalu pa pride tud to na vrsto. Ja, ja rastejo in razvijajo se tile otrocki.

Naomi, ti vsaj poskusis it na sprehod, mene kar mine ob misli nanj.. Ma se spravim do trgovine ali max za pol ure, ker me je groza krikov groze.. Ampak saj bo pocasi minilo, a ne , rec da boooo... Morda pa bi res mogla it, pa da se dere, ampak ne mororeeeemmm, edin kar bi tako dosegla je, da bi se se jaz jokala zraven. PA se tak glup vreme je, da se men ne lub ven it.

IT - sem gledala, da imajo samo tam Pampers sensitive.. Jaz jim bom kupila, ko/ce bom sla kdaj dol na zalogo user posted image Al pa tud ne, kwa pa vem, ce so fitke boljs al ne.

Kengurujcki - no jaz se se vedno en upam ga prakticirat, bom pa probala sling bolj redno uporabljat. Jaz bom kengurujcka raje se kaksen mesec pocakala. ZA kratek cas pa mislim, da ni nic toook narobe,  ampak vseeno raje sling, ce ga ze imam doma.

Brina Žive ni zbudila, tko da Naomi pripravi dinarcke in banco sladoleda user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.6.2007 7:37:19   
thaiss
jaz se že s krofom bašem, tako da prosim če mi kera kavo skuha user posted image ?

vse naj naj današnjim mini slavljencem:
KATJA -urla za 4 svečkice user posted image
DOMEN -karina za 3 svečkice user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 9.6.2007 7:39:15 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.6.2007 7:56:16   
tinaaja
  user posted image

Urla in Katja ter Domen in Karina VSE NAJ NAJ

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
9.6.2007 7:58:11   
tinaaja
jaz se že s krofom bašem, tako da prosim če mi kera kavo skuha ?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
9.6.2007 8:29:19   
tejčica
Katja (urla), čestitke za 4. mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image
Domen (karina), čestitke za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj popoldan imela vročino. Ne visoko, ampak bila sem pa taka kot da bi me eden premlatil. Sem pridno počivala in danes sem ok. user posted image  Pa kako ne bom dobro pri takemuser posted image . Upam da pade danes kakšen družinski mini izlet.user posted image

Draja, tudi Vid dviguje glavo ko je naročju ali ležalniku. To je čisto ok, samo ne sme se jih še za rokice pokonci dvigovat. Skoz bolj bodo muvali naši otročki. Še malo, pa jih bomo lovile okrog.user posted image

Kati, upam da je Žiga lepo spal.

Naomi, a greš s kamionom v I da boš vse lahko domov pripeljala?user posted image  Pa držim pesti da bo mali priden in se boš v miru našopingirala.user posted image

Thaiss, izvoli user posted image  da se bo krof lažje prebavil.user posted image  Priden Matia, te je začel zjutraj kar razvajat.

Tinaaja, upam da se tudi Brina kmalu navadi vozičkanja.user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
9.6.2007 9:01:29   
draja
Dobro jutro!

Midve sva odlično prespali nočko brez očija in zdaj komaj čakava,da se zvečer vrne in bo jutri samo najin.

Punce hvala za odgovore glede dvigovanja glave. Me je včeraj mala čist presenetila. Mislim čez noč napredujejo tile škratki naši. Se prav bojim, da mi bo kmalu kakšno nazaj zabrusila,ko se ji tako pačim in frise pokam, ko čeblja z mano user posted image .

Super Naomi, mi danes torej ni treba v trgovino po sladoled, ker ga kmalu dobimo od tebe. Sam pred sprehodom mi moraš Svita za 2 minutki pustit, da midva skleneva pakt - jaz sladoled, on zmenek z Živo (joj sam ne našmu očiju povedat, da mali že zmenke rihtam - je čist alergičen na hece na to temo user posted image user posted image user posted image ).

Tejčica upam, da je vročina res mimo in da si danes privoščite kak lep izlet. Pa kaj sončka še nam v kotlino pošljite, ker je zunaj megla, da bi jo lahko rezal user posted image .

Tinaaja saj Brina je čist pridna, če je ne hvališuser posted image user posted image . ma če je takrat v uni najhujši vročini zdržala, bo pa tudi danes na kakšnem sprehodu. Pa možička s sabo vzet - so odlični za umirjanje hčerkic - PREVERJENO! Se vidi, da jih jok ne vrže s tira tako kot nas in to male še kako dobro čutijo.

user posted image user posted image  Čestitke Katja in Domen!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil draja -- 9.6.2007 9:02:01 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
9.6.2007 9:10:43   
Lejci
naša me je pa že ob 6 iz postle vrgla. Ponavadi vsaj do 7 spi...

Js sm kr začela s kengurujčkom, mam pa takega iz blaga, da je čisto ob mojem telesu in gleda stran od mene. Zdel se mi je pa primerno, ker Ines že ful lepo drži glavo, pa u bistvu zgleda kot bi jo nosila. Samo da je neprimeno lažje. Ker po rokah je pa gor in dol po hiši res že muka.

Naša se tut rada vozi, ampak ko rata utrujena, včasih ne more zaspat in pol se začne jok, pa duda not, duda ven (ene 100x), igrača v roko, jo odvrže (tut ene 100x) in če mam slab dan, me izsili, da jo kakih 100m nosim, pa spet ponovi vajo. Doker ne zaspi.

Mamo pa res večji problem s spanjem čez dan... oz. z nespanjem. Cel dan bi se ona nosila, igrala (če sem js zraven), jedla... sam ne spala. Zato pa kengurujček funkcjonira pri meni.

Čebriček - not dam tok vode, da ko se ines usede, ji je do srede trebuha. FUL se boljš obnese kot banja, mala not uživa 100 na uro, čofota... Tut glavo ji lažje operem kot v banji. Rito pa namilimo tko, da "stoji" ob robu.

joj, že kliče... celih 10 minut je bil mir...

lp!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
9.6.2007 10:12:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Pa možička s sabo vzet - so odlični za umirjanje hčerkic - PREVERJENO! Se vidi, da jih jok ne vrže s tira tako kot nas in to male še kako dobro čutijo.

Pri nas je pa ravno obratno - mami ga pusti, da se zjoka (itak ne traja dlje kot 5-10min, očiju je pa neroden pa ga koj hoče ven jemat... Tinaaja, ti kr probaj - se navadiš preslišat jok za katerega veš, da ni nič narobe z user posted image .

Žiga je spal od 20:45 do 4:40, se podojil in nato še do 7:20 user posted image .
Čestitke Katji in Domnu user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.6.2007 11:25:11   
simonka
user posted image Urla in Katja, Domen in Karina vse najlepše

Včeraj sva še opravila pregled kolkov - vse ok. Čez vikend gremo k prababici tako, da me malo pogrešajte.

Pozdravčki vesm marčevkam in njihovim sončkom do ponedeljka

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.6.2007 11:42:28   
draja
Jaz sem pa fuuuuul žalostna - ima Živa drisko in spet sledove krvi v blatuuser posted image user posted image user posted image . Zdajle se je 1 uro na previjalni napenjala in driskala. se mi tako smili. Je kakala čist penasto, pa sluzasto (v bistvu kot koščki želatine), no vmes pa še sledovi krvi (sicer zelo malo, pa vseenouser posted image ). Zaenkrat sicer ne bom delala panike, ker so me že v P opozorili, da se zna ta kri še kdaj ponoviti in ker domnevam, da je do driske prišlo zaradi mlečnih izdelkov, ki sem jih postopno začela več jesti te dni. Tudi vem še iz P, da dokler otrok pije in ne zbruha vsega ven, da drugega zdravljenja ni, tko da danes se bova več dojili, pa kakšen čajek vmes naredili, če pa bo čez dan še driskala, pa jo bom verjetno peljala k pediatru. Sicer jo nerada peljem med bolane, zato da mi bo rekla kar že vem - da v bistvu ni zdravila in je treba samo na hidracijo paziti, samo mirno pa tudi ne morem doma sedeti. Pa glih dons, k sem čist sama user posted image .

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.6.2007 12:03:32   
tejčica
Draja, ajoj, boga mala miška. Držim pesti, da se Živi prebava umiri, predvsem da ne bo več sledi krvi.user posted image user posted image user posted image
Simonka, user posted image  za ok UZ in uživajte čez vikend.

No, moji plani za danes so se že podrli. Sem pozabila, da ima moj v službi piknik. Je malo prej šel in sedaj smo sami trije. Pa še s Tajo imamo težave. Je spet čisto zaprta in ker nič drugega ni pomagalo sva ji prejle dala svečko. To je bil prav krut prizor. Mala se je upirala z vsemi štirimi, da jo je moj komaj držal. Mi pridejo solze na oči samo da se spomnem. Sedaj leži na kavču s PLENICO na riti user posted image in čakamo na učinek. Še eno staro brisačo si je naštimala spodaj, če ji kaj uide.user posted image  Ko Taja kaka, Vid vstane in poje, pa jo šibneo ven na sonček.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.6.2007 12:44:09   
tinaaja
Mamo pa res večji problem s spanjem čez dan... oz. z nespanjem. Cel dan bi se ona nosila, igrala (če sem js zraven), jedla... sam ne spala. Zato pa kengurujček funkcjonira pri meni.

Lejci, nam je zacela spat pred ene 3 tedni. In trenutno tud spi user posted image user posted image Je pa to res zakon, da sploh lahko kaj naredis.

Draja, joj user posted image grozno, ampak vsaj ves, da ni fuuul panika. PA cist razumem, da te stiska pri srcu in kako se pocutis. Se malo pa bo tvoj doma, da bos imela oporo. Ce lahko kako pomagam, reci. Daj poklici na metelkovo in povprasaj, kaj svetujejo, saj ni treba tja hodit.

Simonka, bravo  za ok UZ in uživajte čez vikend.

Mi smo pustili uhuhu € v leclercu, sem kupila tud kos Sangenic, ker mislim, da bo slej kot prej potreben, ko bo sraca zacela smrdet - imava previjalko v spalnici, tko da  sva kar kupila.
Popoldne pa sibava na piknik, je pa zunaj ze grozno vroce.

ANJA - v rutarju ze imajo marelo chicco ct 0.5 - ma dober je. Stane 100€, me zanima kok je v chiccotu. Zraven dobis preleko za dez. Edino pogresam lok za drzat spredaj. Chicco pa se nima tega vozicka.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.6.2007 13:05:21   
tejčica
Takole pa zgleda naša skoraj petletnica v plenici.user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=81049&asortType=9&apage=2

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.6.2007 14:18:08   
soncek78
Hello čvekice!

Čestitke vsem mini slavljencem!user posted image user posted image user posted image

Mi smo se v ponedeljek rešili tetra plenic in dvojnega povijanja, UZ kolkov je bil OK!

V sredo smo bili na 2. posvetovalnici! Nika je dolga 61 cm in težka 5680 g. V dveh mesecih se je zredila za 2 kg. SUPER!!!!

Thaiss - čudovite slikice s krsta! Matia je tako kokolo! Pravi cukrček! user posted image user posted image user posted image  Me veseli da ste se imeli lepo na masaži.

Sibil - user posted image user posted image user posted image  za Lukasa. Naj gre čimprej ta stvarca nazaj. Za user posted image  pa velja ta teden!

Draja - pocajtajte se. user posted image user posted image user posted image  Upam, da  gre Živi hitro na boljše!user posted image

Simonka - user posted image user posted image user posted image  za OK UZ!

Tejčica - user posted image  Taji, da se hitro pokaka in da ne bo več težav.

Lep pozdravček iz deževne obale!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
9.6.2007 14:24:51   
Lejci
Hello!!!

Dodala sem nekaj fotk, tko da - vabim na ogled moje lepotice!

lp!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!