|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.3.2007 19:17:16   
*sonchek*
Mi smo bili pa danes prvič z vozičkom na sprehodu!  user posted image Ker je pihalo, sva ga res toplo oblekla, pa zavila v dekico in smo se potepali pol urice - mali je res užival in je pridno spančkal user posted image Voziček (imava Quinny-ja 3XL Comfort) se je super obnesel in komaj čakam, da bova z Anejem sončne dneve preživljala zunaj!
Drugače pa se še vedno ubadamo s krčki user posted image Hvalabogu za kapljice, ker res pomagajo!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Marčevke 2007
10.3.2007 20:13:12   
Sibil_
Čer!

No, pa se bom še tu javila, čeprav sem kot večina vas pobegnila v februar, ampak z dušo smo pa marčevke, ne?user posted image

Moj mali Lukas ima zdaj že 10 dni, pridno papa.Za razliko od prvega mu pa prebava dela 100 na uro, kar pomeni, da je non-stop v pokakani plenici.Ni variante da ostane čista.Kar ne morem verjet.Ga pa pred kakanjem malo zvija, ko se pokaka je pa v redu.

Eno prošnjo bi imela-a je katera tako dobra in bi mi lahko poslala te kapljice iz Avstrije proti krčem?Jaz sem namreč iz Obale in nekako mi je daleč do gor, pa če bi katera nabavljala zase bi jo res prosila še za Lukasa ene dve škatli, seveda lahko denar nakažem vnaprej.Bo katera nabavljala te kapljice?Prosim....user posted image

Drugače je PAtrik bratca v redu sprejel, smo naredili namreč že med mojo nosečnostjo eno dobro stvar.Namreč s Patrikom se je večinoma ukvarjal moj mož, tako da se je nanj zelo navezal.In zdaj ni bil takšen strašen šok, ker je ata še vedno večinoma njegov.Je pa tako sladek ko pride in da lupčka meni in Lukasu, meni se kar srce topi in upam, da tako tudi ostane.user posted image

Moje počutje še ni ok, na žalost.Ker sem več kot dve tedna spala sede zaradi bolezni se mi je vnela mišica na hrbtu in boli ko sam hudič, da ne govorim o srbeče-pekočih šivih na trebuhu.Sem res vesela, da ima mož še nekaj bolniške zame in potem še očetovski dopust in res upam, da se postavim na noge v tem času.

No, zaenkrat dovolj,LP,
Sibil

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Marčevke 2007
11.3.2007 8:25:00   
urla
Sibil - mi uporabljamo sirup proti krčem, ki ga mešajo v lekarnah. Včasih si ga dobil samo v koroških lekarnah (vetrovne kapljice), sedaj pa ga delojo vse lekarne (sirup proti krčem). Pomaga pa še kemija ni. Dam ji pa 4x po 10kapljic na dan. Ker jih noče s čajem, ji dam kar s kapalko na previjali. Kako se oblizuje, ker so sladke. Kake 10 minut po tem, ko jih dobi se napne in ščisti z vetrovi in pokaka in ji je bolje in se umiri.

Drugače, pa se tudi meni kar srce stopi, ko prileti tian do katje in jo nežno poboža in ji pritisne enga lupčka. Pa sedaj smo v fazi, ko nič ne sliši. Ko pa katja zajoče, trzne priteče k njeni zibki, ji da dudo in če tudi to ne pomaga pzačne vpiti naj že pridem, da je lačna.

Opažam pa zadnje 3 dni, da mi pokašljuje. Mislim, da se se nalezla od tiana, ki je prejšnji teden kašljal kot nezdrav. No itak imamo v sredo prvi pregled, pa bomo videli kako in kaj. Upam, da ni nič hujšega.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Marčevke 2007
11.3.2007 9:24:51   
Barči78
No, pa sem si vzela čas in vas poiskala. Sicer smo tudi mi med februarčke padli, ampak jaz se bom kar tu oglašala.
Žan trenutno spančka, kot tudi ponavadi večino dopoldneva, proti večeru ga malo zavija po trebuščku, vendar se pomiri, če ga pristavim h sebi. Problem imava le, ker se meni noče naredit dovolj mleka, da bi prišla skozi dan. Tako, da mu ponavadi zvečer dodam adaptiranega, pa sploh ne vem a je lačen, ali ga zvija, v glavnem joka, rokice tišči v usta, nogice h sebi. Bo že. Problem je edino, ker mi vse to vzame ful časa, pa dojenje, pa potem črpanje, in na koncu še dodajanje. Pa, da ne omenim kolikokrat na dan se pokaka. Skoraj med vsakim obrokom po 2x. Hudo. No, upam, da mu vsaj to omili bolečine v trebuščku.
Pa, ko bi vsaj po steklenički malo lepše pil, pa kar meče glavo levo desno in ne ve kaj bi z njo, na prsih pa tako lepo pije. Popijemo okoli 100 ml, če mu dam po steklenički, koliko pa popije pri meni, pa nimam pojma.

Včeraj smo šli prvič malo ven, pa je na koncu začel jokati, pomojem mu je blo vroče. Zunaj je sicer pihalo, ampak v voziček ne zapiha. Tko, da kaj jim vi oblečete, ko jih peljete ven?

URLA - a vi imate že pregled pri pediatru, koliko bo takrat stara. Nas so naročili, ko bomo stari 6 tednov.

Nič, grem se pripravit na Žanovo bujenje, ker verjetno ne bo več dolgo spal, ali pa me bo presenetil. Se še kaj tipkamo, pa lep, sončen dan.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 10:45:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Marčevke 2007
11.3.2007 13:45:43   
*sonchek*
No, vidim, da imamo vse kar podobne probleme...  Mi smo imeli danes res pestro noč user posted image Mali je spal od 23-ih do pol treh (kot ponavadi, ko se zbudi za prvo nočno dojenje, nato je spal do jutra ali pa se je vmes zbudil še ob 6-ih), potem pa ni in ni zaspal - v posteljici je stokal, se zvijal, začel jokat, pa spet čebljat itd. Vmes sem mu dajala dudo, pa jo je vsaki, ko jo je pljunil ven začel tulit, pa spet dudo not... Vglavnem tako smo se zaj*** do petih zjutraj, potem pa sva ga vzela v posteljo, tam pa začuda mir - je v momentu zaspal. Zbudil se je ob sedmih in se stiskal k meni ter iskal joško, pa smo jedli in spet nazaj zaspali. Ampak tole spanje po urco, dve, včasih tri, je grozno!

Zjutraj, ko sem ga previla je imel še drisko user posted image Ves čas ga napenja, prdka, pa jamra, malo zajoka, pa se zvija...vglavnem groza! Zdaj sem ga podojila, previla, nafilala s kapljicami in končno je zaspal.

kr_enamami tudi naš je imel v petek tak dan, ko je hotel biti na joški kar ves čas in sem ga nazadnje dojila že na eno uro! Pa je mulc pil 5, mogoče 10 minut, pa zaspal in ko sem ga dala stran spet jok in nazaj na joško, pa spet isto... Še duda, ki je v takih primerih vedno pomagala, je zatajila. Ampak mleka imam pa (vsaj mislim) dovolj, ker ful ven teče! Ampak res pa je, da nimam pojma koliko poje, ko se doji (res slaba stran dojenja user posted image )

Barči78 mi smo bili tudi včeraj zunaj, pa sva ga oblekla v bodi, čez benkico, tople nogavičke, pa žametne žabice in copatke, pa sva ga dala v zimskega pajaca, pa dve kapici na glavo, pa v vozičku pokrila z odejico, pa še tista plahta pride čez voziček, da je zaprt notri. Pa ker je pihalo sem mu obrazek namazala s kremo za vetrovno vreme. meni se zdi, da je bil čisto dovolj oblečen.

Na začetku sem imela res precej oblečenega, zdaj ga imam pa samo v bodiju in žabicah, ker je dovolj toplo v hiši, pa ko je pri nama v dnevni sobi, ima samo pleničko za enkratno uporabo, da lahko brca, pa se mi zdi, da je tudi manj siten...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Marčevke 2007
11.3.2007 19:23:55   
urla
Barči78 - Katja bo stara točno 5 tednov, ko imamo prvi pregled.

Tudi naša princeska se je ponoči začela razburjat. Dobi flaško, poje tudi do 125 ml in potem zaspi kot mrtva. Ko jo položimo v zibko pa odpre oči in je budna kot čuk. Ko jo vzamem k sebi v posteljo, jo še položim ne dobro, ko je že v komi. No začelo se je izsiljevanje. No isto je bilo pri Tianu. Pa se ne sekiram prav dosti. Je pa pri nama in vsaj spimo. Ob 2 zjutraj, ko se drugič hranive pa jo dam v zibko in potem spi tja do 6 - 7 ure. Čez dan pa brez problemov zaspi v zibko. Vanjo gre še zbujena, potem pa malo čekira naokoli in potem zaspi.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Marčevke 2007
12.3.2007 10:16:59   
Barči78
Jutro,

Evo mene, sem glih tamalo z atijem ven spravla, možek ima danes zadnji dan očetovskega dopusta user posted image , jutri gre pa zares. Mali pridno spi, jaz pa sem ravno začela kuhat kosilo, nakar pride tašča in pravi, da že kuha za vse. No super. Vsaj lahko mal dol sedem.

Zanima me, kaj ve sebi kuhati, glede na to da dojite? Ali ful pazite na prehrano? Pravijo, da še čebulo ne bi smel jesti, pa skor v vsaki juhi je čebula user posted image . Jest sem čisto brez idej, 14 dni že jem govoejo juho, pa meso pa zelenjavo, al pa kurjo juho. Zdej bi pa jest še kej druzga pojedla. No, prosim kakšo idejo, kaj jesti za kosilo.

Kr_enamami - a vi se še z vaganjem ubadate. Koliko pa potem poje pri tebi, ko ga stehtaš. Jest sm zadnjič prosila patronažno, da bi mi posodila vago, pa jo je ravno enemu peljala. Tako, da nimam pojma kolk poje. Upam, da mu ne silim po krivem potem še stekleničke. Najbrž ne bi jedel, če bi bil sit, ali pač.

Ponoči še kar nekako spimo, ponavadi zaspi med 21.00 in 21.30 uro, nakar se zbudi od 1.00 - 2.00, malo popije pri meni in kmalu nazaj zaspi, potem pa se še enkrat zbudiva med 5.00 - 6.00 pa zopet ista pesem. Pa ponavadi še kaka skoz, se morava še previjat. Takle čas pa potem kar spi tja do 12h. Sej je kar v redu, samo premalo časa imam, če ga še dojim, pa črpam, pa po steklenički hranim, tko, da mislim, da bo nekaj treba ukinit, ker me Neja ne bo mirno zjutraj 2 uri lačna čakala, Žan pa tudi ne.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Marčevke 2007
12.3.2007 10:42:53   
*sonchek*
Barči kar se tiče hrane, tudi jaz pazim kaj jem - zaenkrat se mi ni treba ubadati s kuhanjem, saj kuhata tašča in moževa babica. Za zajtrk ponavadi pojem kakšne palačinke, umešana jajčka, hrenovke, skuto, jogurt itd., za kosilo kakšne zelenjavne obarice, ribe, rižoto, meso (samo popečen, brez začimb in ne svinjine), pa kako polento (mi je patronažna rekla, da je super za tvorbo mleka), golaž sem jedla le enkrat pa je malega precej napenjalo, za večerjo pa kakšen sirov burek, pšenični zdrob, kosmiče, čokolešnik itd.
sem pa pojedla precej mlečnih izdelkov (jogurti, skuta, sir, mleko...), pa mi je včeraj prijateljica (ima 5 mesecev starega fantka) rekla naj jih omejim ali bolje kar preneham jesti, ker ima Anej po njih še večje krčke user posted image Sem pa spet začela jesti Elevit tabletke, da vsaj dobim nekaj vitaminov, ki jih s hrano ne...

Drugače pa smo imeli spet pestro noč - joj ti krčki, upam, da ne bodo trajali v nedogled user posted image Pa vse skupaj je še težje, ker mali sploh ne joka, ampak stoka od bolečin, se zvija in to traja v nedogled - itak da z možekom ne moreva spati in samo poslušava, kdaj bo začel tulit... Ponoči sva se dojila 2x, zjutraj pa smo se spet vsi crkljali v postelji in je dragi zamudil v službo, ker smo vsi zadrnjohali user posted image

Pa zdi se mi, da je Anej vsak dan dlje pokonci - najbolj uživa v ležalniku v dnevni sobi in potem je kar hudo, ko ga nesem nazaj v posteljo. Po rokah pa se niti ne pusti nosit user posted image Komaj čakam, da bova šla popoldne spet ven z vozičkom - tudi meni paše, da sem na zraku, ker je kar muka biti notri, ko zunaj sije sonček.

Danes moram poklicat patronažno, ker se mu je popek že leo zacelil in bo čas za njegovo prvo kopanje - po mojem bo čist znorel, ker že jutranjega umivanja enostavno ne prenese... user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
12.3.2007 12:19:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Marčevke 2007
12.3.2007 14:35:41   
*sonchek*
Evo, midva sva se pa nahodila (no, mami, Anej se je lepo vozil user posted image ) - sva bila kar urco zunaj. Mali je tako užival in je v trenutku zaspal - bolj je rukalo, bolj je grulil od navdušenja. Jaz sem pa tudi čisto prerojena, ker sem bila zunaj na zraku in sončku! user posted image Upam, da bo čimveč takih lepih dnevov, da bova lahko čimveč časa preživela zunaj! 

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Marčevke 2007
12.3.2007 17:10:44   
sezam
Se še jaz na hitro pofočkam tu. danes smo stari 1 teden in smo imeli prvi obisk patronažne. Vse OK - smo kar hitro opravili, saj je ista, kot sem jo 2 leti nazaj imela pri Ani, tako, da ji ni bilo potrebno kaj preveč razlagati. je zelo priden - samo je in spi. Edino ponoči se malo večkrat zbuja, podenvi pa več spi. Tako, da bomo morali še to malo prestaviti user posted image , če bo seveda pustil user posted image . Ker tako pridno papa, smo že iz P šli nad porodno težeo (sicer smo bili 2 dni več v P - zaradi mene)

Sedaj pa čakam, da se naš polhek budi (spi že skoraj 4 ure), sicer ga bom morala zbuditi user posted image

Se še tipkamo

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Marčevke 2007
12.3.2007 18:35:19   
Anonimen
Ojla marcevske mamice user posted image

Malo sem ze prisla pokukat sem ceprav sem se kar zadaj v cakalnici....Pa ko vidim,da je govora glih o dojenju se dva linka
http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=2374&t=2354
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=256064&t=255977

Prav to me je pritegnilo,da sme ze prisla kukat sem,ker mi sploh ni jasno. V MŠ in nekatrei clanki govorijo o tem,da hrana nic ne vpliva na kolike user posted image na drugi strani pa najdemo tudi sezname kar dosti prepovedanih zivil. Ocitno je treba pri vsakemu user posted image ugotoviti kaj mu odgovarja pa kaj ne. Bomo jedle pa pisale v belezko sprotiuser posted image .

Uzivajte s svojimi soncki,me pa se tudi pridemo na vrsto user posted image user posted image




(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Marčevke 2007
13.3.2007 9:22:13   
Sibil_
Dan!

Danes ponoči je moj mali polhek spal kot za stavo, meni je pa skoraj ena joška eksplodirala, pa sem ga morala zbudit, ni bilo druge.Kakšno olajšanje je bilo pol-to je nekaj neverjetnegea.Komaj čakam da se uravna ta proizvodnja mleka, ker zdaj hodim okrog s skoraj konstantno mokro majico, starejši sin se pa dere mokro, mokro, mleko pušča...aja, pa nobene blazinice ne pomagajo kaj dosti....user posted image

Drugače ima pa Lukas iz enega očesa malo nekega izcedka, pa so baje neki vodi še malo zamašeni al nekaj, da ni vnetje.A pozna katera to?Se mu pa delajo samo majhni krmeželjčki vsake toliko, nič pretresljivega.Aja-kako se že oči briše, iz zunanjega kota noter al bratno?Po moji logiki od zunaj na noter, kot grejo solze, kako pa vi brišete?user posted image

Zdaj čakam patronažno, potem pa bom verjetno šla malo ven, dokler je še lepo.Napovedujejo namreč neke ekstremne ohladitve in bo treba bit spet noter, pa bi rada vseeno šla malo na luft prej.Komaj čakam.

LP,
Sibil

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Marčevke 2007
13.3.2007 11:39:48   
*sonchek*
Za razliko od vašega sibil, ga je pa naš mulček danes sračkal celo noč - jaz sem čist koma, bleda in s podočnjaki do sredine obraza (bogi oči, ki je šel tak v službo user posted image ). Jaz sploh  ne vem več kaj ga muči - krčki, mogoče to, da je lačen, polna plenička, ali pa bi se mulc rad samo malo crkljal (danes je namreč od sredine noči spet spal v najini postelji - sem se res že najedla zarečenega kruha). podnevi je priden kot polhek (spi, je, lula, kaka - včasih sploh ne vem, da ga imam), zvečer pa se začne "žur" - po prvem bujenju (okoli dveh, treh) imamo res pestro - ni šans, da bi zaspal v svoji postelji! Takoj se začne zvijat, pa stokat in jokcat, ko ga vzameva ven je tišina in naju gleda kot čukec user posted image V najini postelji zaspi le, če imava roko na njegovem trebuščku user posted image Mogoče pa je enostavno zamenjal noč za dan? user posted image Prej je bil tako priden in se je ponoči zbujal le enkrat, včasih dvakrat, pa tkoj je nazaj zaspal, zdaj nama ga pa tako sračka že dve noči zaporedoma... user posted image

Danes že na polno steriliziram stekleničke, možek pa mi bo šel kupit pumpico za mleko. Si bom začela stiskat mleko po dojenju, da vidim koliko približno poje oz. koliko mleka ostane še po vsakem obroku. Mogoče pa zvečer nimam dovolj mleka? user posted image

Huh, pa poklicat moram patronažno, ker je popek že čisto suh in je naš mulc pripravljen na prvo kopanje (po mojem bo znorel v vodi user posted image )...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Marčevke 2007
13.3.2007 12:33:26   
sezam
Naš Žiga je tudi danes ponoči pridno spal - od 23-5.30 user posted image , tako da smo malo not prinesli za včeraj user posted image .

sibil - očke se brišejo od zunaj navnoter

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Marčevke 2007
13.3.2007 17:30:47   
urla
No mesec je že naokoli in moji hormoni so naredili svoje - imu sistem se mi je porušil. Grlo me boli že dva dni, ponoči sem imela vročino 38,5, jemljem lekadol in se švercam s kakšnim neoanginom, ker enostavno tudi požirat ne morem. Če se stanje ne znormalizira, bom šla po antibiotike.
Kot veste otroči na prvem pregledu dobijo AD3 kapljice zaradi lobanjskih kosti. Ker pa povzročajo krče pri otrocih (predvsem vitamin A) so ponavadi tako otroci dobili samo D3 kapljice. Danes pa izvem, da D3 ne moreš več dobiti, ker jih proizvaja Pliva, dobiš samo AD3 od Krke. Bom šla v akcijo in nekoga prosila, da mi jih prinese iz CRO.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Marčevke 2007
13.3.2007 17:41:26   
krfjolca
Če dovolite, da vskočim (malo špijoniram pri marčevkah user posted image ) - D3 kapljice lahko dobite tudi v Škofji Loki v lekarni Arnika. Če se ne motim, jih tudi pošljejo po pošti. Imenujejo se Oleovit D3, so pa avstrijske in preverjeno ne povzročajo težav.

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 8:42:06   
urla
krfjolca - hvala za info. Gremo jutri tja po njih.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 10:02:52   
*sonchek*
krfjolca hvala za info (in še enkrat neštetokrat hvala za kapljice Antiflat - zaenkrat je to edino, kar našemu mulcu pomaga pri krčkih user posted image ). Sem pa našla tudi tel. št. lekarne Arnika - 04/513 19 84 - bom v kratkem poklicala in povprašala, če kapljice pošljejo tudi na dom.



(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 10:51:39   
Tekica
Kukuc,

evo, da se preselim na "pravi" forum. Mi smo tudi ponoči danes prav dobro spali user posted image user posted image user posted image , zlati angelček, vmes smo se dojili in potem spet spali.

Bila sva pa včeraj že 15 minut na sončku in danes greva spet, tako da ... upajmo, da nam to ostane ... Zbujam ga še vedno na tri ure, da ga dojim, saj mora pridobivati na teži. Danes dobim tudi črpalko, upam, da bo mleka dovolj. Patronažna ima ta teden dopust ( k sreči), da se mi lahko normalno rihtamo, saj bi nas sicer že kaj sekirala. Popek je že skoraj suh, lička pa tudi pridobivamo.

lepo se imejte in si pišemo!

Tekica

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 10:58:57   
Barči78
*sonchek* - kje pa se dobijo te kaplice proti krčem, namreč našega fanta tudi pošteno zvija, najhuje je zvečer med 18.30 in 20.30 uro, potem pa omaga in zaspi. Samo se mi res pošteno smili, ker tako joka, da ima kar potno čelo.

Včeraj smo imeli na obisku patronažno, da sva še enkrat preverili težo in izvedeli, da ima naš Žan točno 4 kg. V enem tednu se je zredil 290 g, kar pa je kar v redu, glede na prejšnji teden, ko smo se zredili ravno po 20 g na dan, to pa je spodnja meja. Zdaj ima res polna lična, stegenčka, pa še zdi se mi, da je že precej zrasel.

Čakam, da ga počasi prebudim, napravim in peljem ven.

Si tipkamo kasneje.

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 14.3.2007 11:03:47 >


_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 11:48:36   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

*sonchek* - kje pa se dobijo te kaplice proti krčem, namreč našega fanta tudi pošteno zvija, najhuje je zvečer med 18.30 in 20.30 uro, potem pa omaga in zaspi. Samo se mi res pošteno smili, ker tako joka, da ima kar potno čelo.



Kapljice Antiflat se dobijo le v Avstriji user posted image Meni jih je poslala krfjolca, tako da niti ne vem kam točno jih hodijo punce kupovat. Drugače pa obstajajo tudi vetrovne kapljice (od galenskih laboratorijev) in pa sab simplex (klik), ki se dobijo v naših lekarnah in jih punce tudi zelo hvalijo. Poskusi najprej s temi, ki se dobijo pri nas.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 11:58:11   
tinaaja
Alo mamice user posted image
evo sem prisla po malo instrukcij, da se ze v naprej pripravim user posted image
Vas je prav lustno brat, kako more bit sele s pikci lustno a ne user posted image pa kljub temu,ceje kaksna noc malo neprespana.. Se dobro,da lahko ockati popoldne za kaksno urp prevzamejo skrb, da mamice vsaj malo naspijo.

Lepo se rihtajte, pa se beremo, kmalu pa se kaksno izkusnjo delimo user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Marčevke 2007
14.3.2007 12:54:26   
krfjolca
Antiflat sem jaz kupila v Adler apotheke v Ferlachu - Borovljah, je nam še najbljižje. Hvalijo tudi avstrijske Lefaxin (ki so menda iste kot Antiflat, samo druga firma) in Babynos, ki jih mislim, prav tako drži lekarna Arnika (nisem pa ziher). Antiflat kapljice imajo isto učinkovino kot slovenske Sab simplex - namreč simetikon, ki zmanjšuje površinsko napetost črevesnih plinov in s tem blaži krče. Samo začuda nam Sab simplex ni pomagal, Antiflat pa user posted image . Priporočam še Windsalbe za masažo trebuščka, prav tako proizvajajo avstrijske lekarne. Saj je cel kup raznih sredstev za krče, le da vsakemu pomaga nekaj drugega. Mi smo sprobali vse sorte in ustili celo premoženje po lekarnah, je pa od vsega še najbolj pomagal čas. Brez skrbi, mine.

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?