|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.7.2007 8:13:42   
Žabika
Jutro!

Tukaj je tako lep dan, da pridte kar k men na kavo in nujno na en sprehod.

Spimo pa bolje kot doma; 12 ur, dvakrat tankanje vmes. Še kar no.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
25.7.2007 8:15:04   
thaiss
Žabika ti kar zavidam vreme, tuki bo spet user posted image !!
No, še bolj ti spanje zavidam user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
25.7.2007 8:16:45   
slumpo
mene pa zanima ali ima katera od vas že menstruacijo?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6553
25.7.2007 8:25:18   
erna14
kok sm jaz smotana men je ravno zdele kaplno v glavo da mam jaz porodnisko do 2 februarja ne do 2 marca mislm sm pa tud ena kokos a tamalga sm vpisala za v vrtec od 1.mArca dalje zdaj moram klicat v vrtec ce lahko pride ze 1 februarjauser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6554
25.7.2007 8:26:02   
thaiss
slumpo user posted image user posted image user posted image jaz sem jo dobila 6 tednov po porodu user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6555
25.7.2007 8:26:47   
thaiss
erna user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6556
25.7.2007 8:29:13   
Žabika
Slumpo: jaz sem imeli prejšnji mesec majhno krvavitev (tri dni), ta mesec pa še nič. Sploh ne vem, če je bila to M.

Erna: kaj pa letošnji dopust????

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6557
25.7.2007 9:01:13   
erna14
zabika-je sov letos k mojmu mehanikuuser posted image user posted image hecam se drug teden gremo v moravske toplice pol pa se kak dan na morje

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6558
25.7.2007 9:02:55   
Žabika
erna: ne, ne - sem mislila, da lahko porabiš letošnji dopust za marec naslednje leto.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6559
25.7.2007 9:22:59   
erna14
zabika-user posted image ups aja.ja ne vem kako je z tem glede na to da sem imela pogodbo sam do 28 februarja zdaj sem pa na.......tko da ne vem kako je z temuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6560
25.7.2007 10:00:38   
Barči78
mene pa zanima ali ima katera od vas že menstruacijo?

Sem jo dobila 2 meseca po porodu user posted image , se res odvadiš nanjo, pol pa spet.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6561
25.7.2007 10:05:27   
Barči78
spanje - tudi danes je bilo standard na 2 uri in ob 7ih konec spanja. Vsa pač vstala in čez 2 urci hotela it nazaj spat... in ko je že skoraj zaspal po celi uri nošenja po rokah, se napne in pokakca... no, in je bilo konec...

jjasna - tole si pa prov boga. Kdaj pa gre zvečer spat? Kaj pa če bi ga med spanjem, ne vem mogoče okrog 22h poskusila nahranit? Mu kar daj stekleničko v usta, pa bo jedel. Mogoče bo dlje spal. Jaz tako mojemu Žanu naredim, samo ne zato, ker ne spi, ampak, ker premalo poje čez dan in se je tako slabo redil, da ga moram predno grem jaz spat še enkrat nahraniti. On se ne zbudi, samo pridno poje, v bistvu še najlepše od vseh obrokov čez dan.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6562
25.7.2007 10:30:33   
NMJ
VSE MAMICE LEPO POZDRAVLJENE,

Končno tudi glas od mene. Spomnila me je Soncek78 - hvala za ZS. Sploh nisem vedela, da se potem sem preselimo. No mi smo bili v pon. stari 6 mescev. Tamali sta izredno pridni. Živa je že pri 4 mes. prespala vso noč, Neža(ta večja) pa se sedaj še trudimo, ampak tam do 4 -5 zjutraj že zdrži. Pri naših puncah morate seveda odšteti 2 meseca. Sedaj smo dali skozi že 3 cepljenje, vse brez reakcij. No, naša mala Živa ni več tako mala, sedaj meri že 60 cm in tehta 4655g, Neža pa 66 cm in ima 6510g. Sedaj en teden že uvajam GH po žlički. Je več hrane na slinčku in meni kot pa v njunih ustih user posted image , ampak malo pa se najesta. Zelo radi še kar dosti spita. Po treh mesecih sva ju preselila v svojo sobo in vsako v svojo posteljico - in to se je enkratno obneslo. Zvečer zaspita nekje med 7 in 8 uro, sedaj v tej vročini sem malo podaljšala in sta hodili spat okoli 9 ure, zato da smo bili lahko malo več zunaj. Bili smo tudi že 10 dni na morju, se imeli krasno. Res je z dvema malo več dela ampak sedaj je že bolje. Nimata več krčev, manj jokata. Jemljemo še železo in D3 kapljice. Hodimo na NFT IN RA.
Sta resnično naša dva sončka, ki nas vsak dan s čim presenetita. Jaz sem sedaj že čisto notr padla. Mi pa je bilo na začetku zelo težko, dvakta bi kar sredi noči najrajši pobegnila user posted image .

Da ne bom predolga, toliko za enkrat. Sedaj vem na katero stran moram zaiti user posted image . Pa se vam še javim.

čao

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6563
25.7.2007 10:41:30   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-oooo vidm da tud vi hodte v tist konc to je najljubsa destinacija tasce in tasta tako da se ponavadi se midva tam hladiva z njimi k je res super zrak

Poznam, ker sem prej živela v bližini user posted image

amy - saj ne vem, če bo cepljen. Zadnjič je rekla, da ga zaradi alergije še ne bo cepili. Bomo videli, kaj reče danes user posted image  Spanje je bilo pa pri nas spet - od 3.30 do 5h nismo spali user posted image , nato se je zbudil malo pred 7. Ko je pojedel pa je zaspal do 9.30.

NMJ - user posted image user posted image  lepo, da si se oglasila in da ste OK. Pa še kaj se javi.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6564
25.7.2007 10:53:26   
slumpo
ojla

mi smo tudi za en k....spali...se je mali spet futru na 1.5 ure..noro

zdej sva pa iz sprehoda in jaz ugotavljam al bo M al ne....upam da še ne ker mi je kar ugodno biti brez še kakšne dva  tri mesece....vsaj morje da bi dali skoz brez tega hudiča...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
25.7.2007 10:57:28   
m a j c i k a
Živjo punce!
Danes ob 12h mamo pa drugo cepljenje, upam da ne bo spet kakala pri zdravnico, ker zgleda da ji je to že v navado prišlo, pač pokaže vse kar zna... me res zanima kako smo že dolgi in težki...

Slumpo: tudi jaz se pridružujem thaiss, saj sem dobila menstruacijo 6 tednov po porodu!!!! Juhu ni lepšega vam povemuser posted image user posted image user posted image , pa ravno danes ponoči sem jo spet fasala in še čisto točna je, dan gor dol, kar prej ni bila, vsaj nekaj!

Blanči: te pokličem po pregledu, kako pa je bilo včeraj po kapljicah????

Encijan: sploh nisem vedela da si tudi ti iz okolice Celja, obvezno javi kdaj bš prišla da se dobimo na kakšni kavici!!!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6566
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 11:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 6567
25.7.2007 11:16:46   
erna14
thaiss-user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6568
25.7.2007 11:18:25   
erna14
mea-zamudila si mene jaz sm mislna it v merkator zdaj se mi pa ne da pa kosilo moram kuhat.zal kdaj drugicuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6569
25.7.2007 11:29:54   
Anonimen
menstruacija - pri nas se še ni oglasila in naj tako tudi ostane.user posted image

Barči - jaz ga dam spat okoli 22 ure in ga podojim iz obeh ziz, čez dan pije pa izmenično - enkrat iz leve, drugič iz desne (no, kakšen dan desne ne marauser posted image ), sem pa hotela zvečer dati dodatek, pa noče pit, pa še punce tu gor na RR so rekle, da pri njih dodatek ni pomagal.

GH - jaz Jureta samo dojim in pol me vsak vpraša, če mu že kaj dodajdam, pa rečem da ne, ker še ni potrebe... in pol babe pametne- ja zakaj pa ne? sej je že zadosti star..., zdej bi mu pa že lahko kaj dala..., sej ne more tolk velk fant sam od mleka živet... grrrrruser posted image user posted image user posted image No, začeti misliva jest po žlički, ko bo star vsaj 5 mesecev, če ne kasneje. Sem mu pa včeraj dala žličko sokca od korenčka, pa mu žlička ne gre - je vse vn plunil, stalno potiska jeziček ven... in pol naj bi mu kr zajesti dajala, pa še jesti ne zna.user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 6570
25.7.2007 11:32:26   
malička
Draga Sanja mineva 5 mesecev odkar si privekala na svet in mamici ter očku naredila življenje še lepše, ko se spomnim trenutka ko si prvič zajokala, se mi v očeh zaiskrijo solze sreče, vsak dan spoznavaš nov svet se naučiš nekaj novega, vsak dan je lepši s teboj , najina sreča si tiuser posted image user posted image user posted image
Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje,
vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!
Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,
naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita! 
Pa zdaj če smo že tu, da še napišemo kaj novega ne, mi se že obrnemo na trebuh in tudi nazaj malo težav nam dela rokica ki pri obratu na trebuh še ne gre izpod trebuščka amoak bo počasi, jutri gremo k zdravniku zaradi izpuščaja v ustih ki traja že dva tedna in mi je ena kolegica rekla da bi naj bila to afta, ampak tisto baje boli nje pa ne boli nič , bomo videli kaj bodo rekli jutri, lepo se imejte vse, pa uživajte v sončku

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
25.7.2007 12:01:04   
erna14
malicka-nas je mel tud pa ga pomoje ni bolelo ker je normalno jedel kup daktarin pa daj mal na dudo pa v usta do jutr bo ze zginl

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 6572
25.7.2007 12:02:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Gre katera na kavico? Meni se ne da bit doma.

Kam gresta? Mi smo namreč ravno elektriko dobil, prej nisem vidla...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
25.7.2007 12:15:40   
K_a_t_i
Naš pišče tud ful slabo spi zadnje 3 dni, čez dan pa skoz zeha... Smo bli pokonc ob 24h, 3h, 4h (duda), 5h - zaspal šele ob 6:30 za eno urco in konc user posted image  Pa zavsak je na polno vlekel in jedel. Pa ne pomaga niti kratek bodi, niti dolga pižama, niti rižolino, procedura pred spanjem je vsak dan ista, podnev itak ne zna sam zaspat, je treba nost... Ah, kdo bi ga razumel user posted image . Pol pa pravjo, da od 4m dalje ne rabi nočnega hranjenja. Sam noben ne pove, kako to user posted image  razložt! Ej Žiga, nisi lačen! user posted image

Greva mal ven...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6574
25.7.2007 12:18:36   
Pikca
sem se komaj prebila skozi vse čvekeuser posted image

Maks, čestitke za zobek!

NMJ, me veseli, da vam dobro gre. zdaj, ko si nas našla, se pa le oglasi še kaj

Sezam, a vaš je tudi neješč postaluser posted image , pa kaj je to... srečno danes na pregledu
Draja user posted image za Živin napredek, Jernej se je tudi v teh dneh začel prijemat za nogice

je bil pa včeraj težek dan...
dopoldne smo bili v mb pri mentorju, me čaka še kar nekaj dela, ker menda mora bit vsa literatura, ki jo zadaj navedeš, tudi v tekstu navedena (citati, povzetki), jaz pa imam tega bolj malo... in zdaj vse nazaj brskat, še v knjižnico bom moralauser posted image .
tamali cel dan ni hotel jestuser posted image , Živa je bila tako tečna, da bi jo najraje po riti naklestla, pa še glava me je bolela. edin možek je bil pridenuser posted image

sem pa uspela najti ok sojo za v kavo - od alnature soja+kalcij (zadaj piše, da je dodan tudi trsni sladkor in vanilija) - nabavila v DMu, pa še eno olje za masažo trebuščka od welede sem kupila, mogoče bo kaj olajšala težave našemu malemu mišonu

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!