|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.7.2007 20:50:45   
tejčica
Ok.user posted image  Mi trije pridemo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6601
25.7.2007 20:55:11   
tinaaja
Meaa - preko spleta bi te s postnino prislo ceneje user posted image user posted image 100% drazje je pa res user posted image , ampak harrods je harrods...

Tejcica, gremo v kamp pri porecu. Upam, da bo brina ok prenasala vrocino, ker do sedaj sva bili ob najhujsih vrocinah zmeraj v zavetju hise ali klime. Me je pa ze zdaj groza voznje do tja, k se brina "tok rada" pelje. user posted image No ja, do zvecer bomo ze prisli tja..

Mimogrede - zgodba mamice trojckov - vceraj je bil objavlejna replika dr. premrujeve v odgovorih bralcev v Oni, ce katero zanima. Meni je zelo vsec nacin njenega odgovora.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6602
25.7.2007 21:18:25   
K_a_t_i
Čer.

Sredino srečanje je minilo krasno! Smo se dobili v Čolnarni Žiga in jaz user posted image . Ja pa še ena sila prijazna kelnarca je bla - vsa oštarija prazna, a ona me pride lih tistih 10 minut, ko sem dojila, vprašat, če lahko poračuna user posted image . Sem jo tko pogledala, da je še naslednjih 15 minut ni blo bliz!

Meaa - no, škoda. Ampak še dober, da se nisem na Bizovik zapeljala, ker sem misla, da si tam.

Dretja in sitnobe ne bom komentirala sploh, ker naš je bil danes ful zaspanček pol pa posledično mal navit. Ampak malo naokrog je kar hitro minilo. Je pa dons prvič šel packast spat, ker mi je po poti od Ježice do Bežigrada tko zaspal, da sem ga samo še podojila in dala v posteljco. Bomo videl, mogoče pa bo rahlo prepoten boljš spal user posted image .

Tinaaja, fajn se mej na morju.

Dajadada,  še vedno brez neta? Upam, da je Nejc OK!

Kwa ste zdej preplašile bogo malecka_matejo... Sej so sam zobki! Driska in vročina gresta namreč zraven h zobkom. Pa ni nujno, da se belo vidi. Je kej napeto in rdeče (namesto rožnato)?

Se mi pa smilte vse s temi bolnimi otročki user posted image . Hiter spet par user posted image user posted image user posted image .

Naomi, Žabika - Žiga je dons tud mal zato jokal, ker je pogrešal Hano in Svita.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6603
25.7.2007 21:23:13   
thaiss

Mimogrede - zgodba mamice trojckov - vceraj je bil objavlejna replika dr. premrujeve v odgovorih bralcev v Oni, ce katero zanima. Meni je zelo vsec nacin njenega odgovora.

Mene zanima, a se da še kje dobit ONO???

Tejčica velja, še Sibil naj potrdi user posted image  kje si Dskubin???
Soncek78 fajn opravte jutri!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6604
25.7.2007 21:40:53   
draja
ojla!

mi smo pa danes dobili posteljico in vsa vesela cel dan likam posteljnino,pripravljam jogi in mojega priganjam naj jo sestavi, ker je košek za Živo že premajhen in mora ona nujno že danes v posteljici spat. No in jo je prej res sestavil in jo lepo namestiva v spalnico, pol mi pa reče, naj zdaj košek odpeljem in mene je totalno zvilo. So se mi kar solze ulile ob pogledu na košek, v katerem je takoooooo zelo rada kot nikjer drugje in v katerem se je sposobna tud 2 uri sama s sabo ukvrajat (povsod drugje se po 10-ih minutah naveliča). predvsem pa me je zvilo da je že tako velika in kako je bila drobcena, ko smo jo prinesli iz porodnišnice in jo položili v košek..... Moj ni vedel ali naj me tolaži ali se mi smejeuser posted image . ma saj sem res smotana.

Aja, itak da Živa zdajle spi v koškuuser posted image . me prav zanima kja bo moj rekel, ko bo prišel iz košarke in jo videl tam.

Tinaaja lepo se pakirajte in srečno potujte na morje. pa naj vam vročina ne nagaja preveč. Zdaj je baje malo bolje dol - sem glih s prijateljico govorila, ki je v Umagu. Je rekla, da dva dni nazaj je hotla ob 4-ih ponoči spokat domov,ker sploh še ni mogla zaspati zaradi vročine,pa je drugače bolj zmrznjene sorte, tko da res upam, da ne boste imeli hude vročine.

Jutri pa imamo končno drugo posvetovalnico in prvo cepljenje. Živa že točno 2 meseca ni bila niti tehtana niti merjena, tako da sem kar malo na trnih kaj bo jutri. Pa še cel kup vprašanj imam za P, tko da res upam, da bo ta P kul in se bo dalo kaj zmenit.

Še vedno držim pesti za Lino in Aneja in obe mamici!!!

< Sporočilo je popravil draja -- 25.7.2007 21:41:00 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6605
25.7.2007 21:46:50   
tinaaja
mi smo pa danes dobili posteljico in vsa vesela cel dan likam posteljnino,pripravljam jogi in mojega priganjam naj jo sestavi, ker je košek za Živo že premajhen in mora ona nujno že danes v posteljici spat. No in jo je prej res sestavil in jo lepo namestiva v spalnico, pol mi pa reče, naj zdaj košek odpeljem in mene je totalno zvilo. So se mi kar solze ulile ob pogledu na košek, v katerem je takoooooo zelo rada kot nikjer drugje in v katerem se je sposobna tud 2 uri sama s sabo ukvrajat (povsod drugje se po 10-ih minutah naveliča). predvsem pa me je zvilo da je že tako velika in kako je bila drobcena, ko smo jo prinesli iz porodnišnice in jo položili v košek..... Moj ni vedel ali naj me tolaži ali se mi smeje . ma saj sem res smotana.

pri nas jo je bilo nujno sestavit.. in ko je vceraj bila sestavljena, je ostala v dnevni in kosek v splanici, ker ne moremmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tko da draja, kaj naj recem : VEM user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 25.7.2007 21:47:08 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6606
25.7.2007 21:49:40   
Žabika
Oh mali boščki; uni ta lačni, pa uni ta bolani. No pri ta prvih so bolj boge mamice. Naj se stanje vsem čimprej izboljša.

Midve se imava tooook luštn. Sva šli ob 10:30 od doma in domov prišli ob 19:30! Vmes pa malo poležavanja in igranja ob jezeru, hrana na dve uri, med hranjenji pol ure spanja, v budnem stanju pa smeh in klepet. Kako se je luštno pogovarjat s temi našimi sončki.

NMJ: lupčka za tvoji princeski! Pa kakšno slikico nam pripopaj ali pa se kdaj kar v živo oglasi na kakšnem našem srečanju.

Kati: mislim, da mi tudi Hana že cel dan hoče povedat, da bi ona spet malo družbe.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6607
25.7.2007 21:54:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mi smo pa danes dobili posteljico in vsa vesela cel dan likam posteljnino,pripravljam jogi in mojega priganjam naj jo sestavi, ker je košek za Živo že premajhen in mora ona nujno že danes v posteljici spat. No in jo je prej res sestavil in jo lepo namestiva v spalnico, pol mi pa reče, naj zdaj košek odpeljem in mene je totalno zvilo. So se mi kar solze ulile ob pogledu na košek, v katerem je takoooooo zelo rada kot nikjer drugje in v katerem se je sposobna tud 2 uri sama s sabo ukvrajat (povsod drugje se po 10-ih minutah naveliča). predvsem pa me je zvilo da je že tako velika in kako je bila drobcena, ko smo jo prinesli iz porodnišnice in jo položili v košek..... Moj ni vedel ali naj me tolaži ali se mi smeje . ma saj sem res smotana.

pri nas jo je bilo nujno sestavit.. in ko je vceraj bila sestavljena, je ostala v dnevni in kosek v splanici, ker ne moremmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tko da draja, kaj naj recem : VEM user posted image user posted image user posted image

Khm, khm... jst sem mela kr ene jokice v nedeljo, ko smo ga prestavel v njegovo sobo. Ker, ni blo več čmrlja user posted image . Sem ga šla ene 10krat pogledat, preden sem šla spat!

Naomi, spet ti je msn crknu user posted image . Maš ZS...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6608
25.7.2007 22:00:27   
draja
Tinaaja no commentuser posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6609
25.7.2007 22:09:50   
Naomi
no, cer se od meneuser posted image

nas dan je bil tudi potepuski, ampak bolj po gorenjskih koncih...sem mal ignorirala LJ...k, ce bi vsak dan tm visela, nebi npr. Ziga vedu kako je, ce Svita ni user posted image ( ni bilo misljeno tako, da bo od zalosti jokal...bomo nadoknadili)user posted image ...
Svit pa na speedu...sam da se mu dogaja user posted image
...se je pa mama Naomi danes odlocila, da u petek popoka otroka in dve asistentki, eno 12 letno in eno 5 letno in gremo na morje...ja mal morm premikov narest, da mi ne bo prevec lusnuser posted image ...( baje mamo neke Nomadske gene)user posted image ...ocka bo z nami cez vikend, me pa ostanemo dokler bo volja...tko, da ce me do 1.9. ni nch bit u skrbeh user posted image user posted image
...no, k smo mi kosek zamenjal za postlco...me je tut mal zvil..tko kok mamo ze velzga fanta...pa res kok je biu mejcken pa boscek k smo prsli domov, sam jest se nisem dala in je sel tisti dan u svojo sobico- ful prednosti...u spalnci se zdej lahko rogovili- tako in drugace ( packe user posted image )- npr. knjigo lahko naglas berem pri prizgani tavelki luci user posted image
no, mogoće se kej? ;)
aja...bolanckani pa bosckani...mam cist mravljincaste roke ze..tok pesti drzim...user posted image user posted image user posted image
tinaaja...uzivajte- pa nch skrbet...se vedno se lahko domov odpeljes...za pot pa tut ne skrbet...se zmer se loh 10x ustavs, pa jo preluftas...srecno!
aja se to..uceri smo spali OK...upam, da smo na starih tirnicah ( jao a sem mogla napisat, da ja ne bo tko) user posted image user posted image
papa

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6610
25.7.2007 22:10:35   
Žabika
posteljica: tudi Hana zaenkrat spi še kar v njeni prvotni mali posteljici, in mislim, da bo šlo še kakšen mesec tako, ker si kar ne predstavljam, kako hudo mi bo, ko bomo posteljico povečevali. Tukaj v KG pa mi spi še kar v košari od vozka. Zaenkrat tudi še gre.

tinaaja: uživajte, pa da ne boš vsega s sabo vzela.

Grem spat, ker jutri štartava že ob 7h.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6611
25.7.2007 22:12:56   
Naomi
kati...HVALA user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6612
25.7.2007 22:14:08   
tinaaja
tinaaja: uživajte, pa da ne boš vsega s sabo vzela.

too late user posted image user posted image user posted image 3/4 prtlage je od brine, midva pa potujeva lite - nudl kemp user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6613
25.7.2007 22:14:32   
Naomi
in odgovor za nekej dni nazaj...tejcica...ssorci, sam zmeri pozabm napisat- nas Svit je zdej slavni vozickar odkar smo u sportnem delu...kosara je imela neke cudne silnice in ''implante'' okoli sebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6614
25.7.2007 22:22:23   
tinaaja
naomi - ja, jaz sem tud mojga poslala po knjige, da jih bova na morju na glas brala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6615
25.7.2007 22:36:00   
zima07
Zabika, pejt spat!!!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6616
25.7.2007 23:06:36   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

in odgovor za nekej dni nazaj...tejcica...ssorci, sam zmeri pozabm napisat- nas Svit je zdej slavni vozickar odkar smo u sportnem delu...kosara je imela neke cudne silnice in ''implante'' okoli sebeuser posted image user posted image

Sem že pozabila, da sem te vprašala.user posted image  Sicer pa user posted image  Svit.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6617
26.7.2007 7:25:24   
erna14
jutro

mi smo spet spali na eno oko mislm sam jaz k tamal itak takoj zaspi na zizki nazaj sam jaz sem tista ovcka k cakam da trdno zaspi da ga odnesem v postlo itd...
tinaaja-uzivi na morju skratka vsi uzivejte
draja-upam da bo slo cepljenje kar se da najbolje skoziuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6618
26.7.2007 7:53:16   
thaiss
Jutro, mi smo spali še kar dobrouser posted image !!

Vse naj naj ELA (ela80) za 5 svečkic, ŽIGA (LP)  in NUŠA (vrtnica30) za 4 mini svečkice!!!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6619
26.7.2007 7:55:47   
Sibil_
Pridemo na čvek!Obvezno!user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6620
26.7.2007 7:57:02   
thaiss
SIBIL sploh nisem podvomla da te ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6621
26.7.2007 9:12:09   
amy26
dobro jutro

Čestitke današnjim slavljencem Nuša in Žiga za 4.svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
in pa čestitke Ela (Ela80) za 5.mini svečkuser posted image user posted image user posted image  in pa seveda še vsem ostalim za nazajuser posted image

Tinaaja fajn se imejte na morju, pa upam da bo pot čimbolj mirna
Draja, imaš luškan avataruser posted image

Naša nočka je pa bila danes kar v redu, smo se zbudili samo 2xuser posted image  pa še pozno smo šli spat, ker smo bili dolgo zunaj. Danes se gremo pa tudi mi mal potepat, bom vzela še Aleksa iz varstva tako da bo pestro.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6622
26.7.2007 9:32:57   
malecka_mateja
ojla!

evo mi smo od zdravnika ki pravi da imamo virozo ki razhaja in da nil posebenga!smo dobili svečke pa reko je naj ji line proti driski kupim!pa actimel in ji naj malo dam da se uspostavi spet črevesna flora!

in sedaj pridemo domov ji dam linex in je že bruhnila po celi postelji!revica moja!še malo žolča je šlo zraven!user posted image user posted image user posted image user posted image bogica moja!sedaj pa z atijem spita!sem ji še svečko dala!da bo malo bolje!user posted image user posted image user posted image
upam da čimprej mine!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6623
26.7.2007 9:36:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
kosara je imela neke cudne silnice in ''implante'' okoli sebeuser posted image user posted image

KOZA! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6624
26.7.2007 9:36:27   
amy26
za Tjašouser posted image user posted image  upam da ji bo kmalu bolje, ker je res hudo ko je otrok bolan, sploh tako majhen, drži seuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Najboljša kombinacija imen za dvojčici:
anzetkula

Prosim za vaše mnenje.

Mija in Pija (37%)

Alja in Ajda (33%)

Leja in Teja (30%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!