*sonchek*
|
Mi smo šli pa na uro danes gledat v PeK!!! Na vrsto za UZ seveda nismo prišli, ker je naš otrok "stabilen" (citiram dr. Sedmakovo) in ni nujni primer. No, glede na to, da je bil pri nas v sobi dojenček, star 6 mesecev, ki ne je nič in so ga ravno danes priključili na infuzijo, tudi ni nujni primer, potem verjetno tudi mi nismo. Izvidi spet vsi bp - vse negativno na alergijo ali bakterije. Začaran krog! Se je pa danes oglasila moja sestra, ki je zdravnica in bila pri tisti zdravnici, ki dela UZ - naročeni smo v petek ob 9-ih, takoj ko začnejo delat! Morajo pogledati še za Macklov divertikel. Je pa žalostno, da smo morali izkoristiti veze - ubogi tisti, ki ne poznajo nikogar.... Jah, tako je pač naše zdravstvo... jjasna - za mehke kosti so ga pretipali in narewdili nekaj vaj z njim (roke, noge, glava, sedenje, valjenje itd.). Moja pediatrinja, ki ga vedno res pregleda pa nikoli ni opazila ničesar. Glede na to, da mu redno dajem kapljice D3, sem bila presenečena, da sumijo na začetni rahitis. Zaenkrat bomo povečali dozo vitamina D3, potem pa tako pridemo čez en mesec na kontrolo. Ni baje nič takega, kar se ne bi dalo odpraviti.
|