|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.7.2007 9:38:13   
amy26
Draja, pa lepo opravi danes v P in upam da boš z novo P zadovoljna.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6626
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 9:43:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6627
26.7.2007 9:51:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Draja, pa lepo opravi danes v P in upam da boš z novo P zadovoljna.

se pridruzujem user posted image user posted image

Mateja - naj se Tjasa cim prej pocajta user posted image

Jaz sem user posted image Ob 3 se zbudim s tako josko, da sem se kar ustrasila. trda kot kamen. Brina pa spi kot pouhek. ker sem pricakovala, da e bo itak v kratkem zbudila jo dvignem in lepo popapca, ampak mi je to bujenje vrnila ob 5, ko je bilo konec spanja. Gospodicna seveda zdaj spi, je treba nadoknadit user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa koma - mal se skupaj nosim zadeve..

se 2 uri pa pride fotrcek domov, spakiramo do konca, narocimo kitajca in picimoooo dogodivscinam naproti user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6628
26.7.2007 10:11:49   
draja
Punce hvala za lepe želje in pohvale mojemu avatarju. seveda sem kar malo zrasla ob vseh pohvalah, dobre želje pa so pomagale, saj je bil pregled zelo uspešen in smo super zadovoljni z novo Puser posted image .
Si je res vzela čas in lepo pogledala našo Živo in ko sem ji omenila, da se bojim da je malo asimetrična se je resnično posvetil atemu in jo tetirala, pa je rekla, da je ok. Da se lepo obrne v obe smeri in da nič hudega če jo malo bolj nese v eno stran. Dolgi smo 61,6 cm, tehtamo 6110 g obseg glavice in prsnega koša pa imamo 41 cmuser posted image user posted image user posted image .
Dobili smo tudi pikico in malo užaljeno jokcali ampak ni bilo hudega.
Aja, pa sestra od te P je pa res super-mlada, prijazna, zgovorna, za hece,... Se je mala samo za njo ozirala in se ji režala na vsa usta. No dokler ji niso pikice dali, pol jo je pa malo bolj postrani gledalauser posted image .

Še ena anekdota: ko pridem domov se spomnim, da kako je P rekla, da Živa zelo lepo zgleda za 3 mesece. takrat sva kar cvetela, šele doma pa se zanesem, da bomo mi čez par dni stari že 4 mesece. No in valjda moj takoj kliče in jo vpraša, če zgledamo lepo tudi za 4 mesece in se valjda P ful nasmeje in reče, da ja, da zELO lepo zgledamo tudi za 3 mesece in 25dni user posted image . Si je verjetno mislila - mldai starši pačuser posted image .

Gre malo cartat, ker me vedno bolj na glas kliče iz igralnice.

Tinaaja srečno in uživajte maksimalno!!!!

Amy super za dobro noč in naj se tako nadaljuje. Pa uživaj z obema svojima sončkoma danes!

Tjaša - bogica mala, čim prej se pozdravi!

Čestitke današnjim mini slavljenčkom!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6629
26.7.2007 10:37:03   
malecka_mateja
hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image user posted image upam da res hitro mine
ji je zdaj svečk prijela in si že vriska!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6630
26.7.2007 10:42:52   
LP
Živjo punce!!!!!
Nekaj dni nam ni delal net, ker nam je neslo modem, pa ADIJO PAMET, ne verjamem, da bom folgala vse prebrat user posted image .... Malo sem vas preletela....
ČESTITE VSEM mini slavljencem za nazaj user posted image .
In seveda user posted image za aneja in vse malčke, ki jih pestijo kakršnekoli težave..... NAJ BO ČIMPREJ VSE OK!!!!!!!!!!!!!
Mi smo danes stari 4 mesece user posted image .... Žiga je ful priden, spimo že kar dologo celo noč skupaj, našel je nogice, LULČKA user posted image , spoznal kako lahko fino cvili in kriči.... SKRATKA, itak veste- - - - - FUUUUL JE FAJN!!!!!!!!!!!!! Js sem tolk presrečna da včasih kr kako solzico potočim, in vedno rečem, da je priden za dva.... še za bratcauser posted image .....
Vam prilagam pa še slikico, kjer sedi v svojem novem BUMBO STOLČKU..... Ful super zadeva, sta mu naan in dedi kupila, in ni boljšega trenutno.....
user posted image user posted image

POZDRAVČEK VSEM....... In enouser posted image za lep dan!!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6631
26.7.2007 10:52:26   
sezam
Naša noč je bila pa katastrofa. Je Ana fasala vročino, tako da smo bolj malo spali user posted image  Je spala kar pri nama in se ful premetavala. Če je pa ona spala, je bil pa Žiga lačen user posted image

draja - user posted image user posted image  da si zadovoljna z novo P. Avatar je pa res super.

tinajaa - uživajte na morju. Za koliko časa greste?

Malecka_mateja - upam, da bo tjaša čimprej OK user posted image

Taya - user posted image  da je do sedaj vse OK. Upam, da tako tudi ostane.user posted image

LP - kak frajerček je vaš Žiga user posted image user posted image

Pa čestitke vsem današnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6632
26.7.2007 10:52:43   
Pikca
draja, super, da je nova pediatrinja tako ok in seveda še bolj super, da Živa tako lepo napreduje in je vse v najlepšem redu! Ja, pa avatar imaš res luškanuser posted image
sezam, user posted image za pridelane kg in dobro zdravljenje flekov. se pravi, da je najbrž res alergija?

malecka_mateja, naj se mala čimprej pozdraviuser posted image . v torek sem bila po dolgem času v MB in ponovno ugotovila, kako mi je všeč to mestouser posted image . Bomo šli še kdaj tja na izlet, iz Domžal smo rabili samo 1 urco.

tinaaja uživajte na polno!

Anej in Lina user posted image user posted image user posted image

Jernej je včeraj bolj normalno jedel in manj ga je zvijalo in danes tudi zaenrat tako kaže. Ugotavljam, da najbrž ne je zaradi zvijanja - krčkov. Ko se ti umirijo, pa normalno sesa. Zdaj mu pogosto masiram trebušček in mu ful paše - kadar joka in se napenja, se greva masirat in je vsaj tisti čas, ko ga masiram, boljše.

Živa pa je bila tečna z razlogom - včeraj je začela ful smrkat in kihat. Upam, da hitro mine in da se ne naleze še tamau.

Zdaj pa mal pospravljat, dobim potem en obisk...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6633
26.7.2007 10:56:22   
Pikca
o sezam, sva ravno isti čas oddali post. A ima Ana visoko vročino? Živa je imela tudi 37 zjutraj, upam, da ne bo zrasla... je hotla vseeno k babici. Moram malo telefonirat, da ji pomerijo. Se je pa tudi premetavala in zbujala ponočiuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6634
26.7.2007 11:05:30   
tinaaja
sezam, eno prespano noc ti zelim v bliznji prihodnosti user posted image   gremo na10 dni morja user posted image cim hitrejse okrevanje zelim ani user posted image

Pikca, upam, da ziva ne zboli in da Jernej lepo nadaljuje s papanjem

Punce, pazite to... namesto tamponov obstaja Lunina skodelica
http://www.storklja.si/?id=1201

Moj kometar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svastaaaaa

brina spi, jaz pa kar bluzim user posted image sem tok zaspana. sem mislila z brino zalezt, pa je tasca prisla z darilom za brino user posted image se ena zadeva vec za na morje - tista anatomska zadeva za v banjo, da otrok v njej lezi. saj je lepa poteza, ampak glede na to, da ta mala skoraj sedi, bi bil fliper boljs, ker dvomim, da bo v banjici se dolgo lezala.. no ja, bomo videli.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6635
26.7.2007 12:28:50   
Anonimen
Vsem bolčkanim pikcom, da bi čimprej ozdraveli!user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke slavljencem!
user posted image

Tinaaja, tale lunina skodelica je že kr nekaj časa na tržišču, ampak je meni kr neki. Pa uživajte na dopustu.

Mi smo ga ponoči spet srali tako in drugače. Se je ob 1.30 zbudil, ga dam na zizo in pije in se crklja, sem ga že mislila dat nazaj v psoteljico... pa je začelo grmeti v riti in se je posračkal kot da že cel teden ne bi kakal. In nič, sem ga previla, mulc se je pa vmes čisto zbudil... user posted image oh ja...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6636
26.7.2007 12:30:06   
sezam
Pikca - vrti se ji tam okoli 38 - 38,5 (merjeno v ritki). Razen vročine se ji sploh ne vidi, da bi bila kaj bolna user posted image

tinajaa - hvala, upam da bo res kmalu ena prespana noč. No pa pri vas tudi. Mogoče pa morje magično vpliva na Brino user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6637
26.7.2007 12:32:52   
erna14
kok sm srecna vzajemna nakazala denaruser posted image user posted image user posted image user posted image
punce ce katerA rabi kaksne gospodinske aparate no nekaj jih majo 70% znizane v mercatorju pa full majo veliko stvari znizanih raznih artiklov od50% dalje zaradi zaprtja hiperja za en mesec ravno tako ima modiana 70% znizanje ce katero zanimajo kaksne zadeve se splaca it pogledat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6638
26.7.2007 12:57:35   
slumpo
ojla

malček boljša je bila danes noč ampak še vedno bi lahko bilo bolje...se je ob 1 mali s takim krikom zbudu da je mene s posle vrglo....pol pa jok ki se ga ni dalo potolažit...ni pomagalo ne pestvanje ne jošk...ma nič pol je pa počasi zaspal ampak tako da je bil čisto prisesan name...

tinaaja...uživajte na morju....pa brina naj lepo čofota

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6639
26.7.2007 12:57:51   
Pikca
evo, naša tud... vročina 38user posted image

Sezam, Ani čimprejšnje okrevanje - sem prej mislila, pa pozabila napisat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6640
26.7.2007 13:14:13   
sezam
Pikca - tudi vam čimprejšnje okrevanje. Aja pri Žigu je pa zgleda res ena alergija, sedaj je samo še treba ugotoviti na kaj user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6641
26.7.2007 13:18:34   
A-N-J-A
Zdaj se pa lohk tud jaz že mal javimuser posted image .Sploh nimam nič časa,berem še ko dojim za pisat pa ni časa.
V Kr.gori smo se meli fino,prišli pa smo domov 1 dan prej ker smo ugotovili,da imamo v apartmaju mišuser posted image .Z dvema otrokoma to ne gre skupi.
V glavnem mi se mamo luštno,ponoči spimo,podnevi se smejemo.No,ne morem rečt da se vsi smejemo,ker Ela je noro tečna,cel dan samo teži in joka in izsiljuje-groza.Jaz upam da je to samo obdobje in da ni razvajena v nulo.Še kolegica mi je rekla,da je katastrofa.Saj mi je ful grozn k tko o njej govorim,ampok je res nemogočauser posted image .
Tko da boste vedle kolk sem zaposlena,še posesat nisem mogla,pa nov sesalc imam že od torka.Saj danes mi je pa uspelo,sesalc vleče ko noruser posted image .
No zdaj pa moram spet it,se je Bor zbudu.

Čauči

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6642
26.7.2007 13:47:41   
m a j c i k a
Lp: kje se da dobit ta BUMBO STOLČEK???????????? Zgleda super stvar!

Drugače pa je danes en prav tak lušten dan, ne prevroč ne prehladen, pa še tamala je prespala celo noč, zgleda da reakcija po cepljenju, celo čez dan nama je ratalao že dvakrat po urcouser posted image !!!!
Pozdravček vsem!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6643
26.7.2007 13:59:21   
*sonchek*
No, da se še mi malo javimo. Danes smo kar lepo doma. Mulo po novem spi do 7-ih zjutraj (s tem da hodi spat ob 21-ih), potem sva se previla in podojila in odsmrčala še dve urici. Vglavnem, naspana sva oba user posted image
Drugače pa nič novega - jaz se še vedno nacejam z riževim mlekom (mi je že boljši kot Alpsko user posted image ) in se še malo izogibam mlečnim izdelkom (no, edino včeraj sem pojedla malo sladoleda). anej je imel včeraj še malo krvavih nitk, danes pa še nič. Razpoloženje pa odlično - lepo je, spi, se smeji in danes ga je nemogoče obdržat na hrbtu - je v sekundi na trebuhu, pase kravice in zraven cvili user posted image

Čestitke današnjim slavljencem user posted image

Tinaaja - vi pa uživajte na morčiju še za vse nas!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 6644
26.7.2007 14:00:56   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Lp: kje se da dobit ta BUMBO STOLČEK???????????? Zgleda super stvar!

V Baby Centru ga imajo! KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 6645
26.7.2007 14:05:28   
Dajadada
Evo, imamo net nazaj.

Včeraj je bil Nejc 2. cepljen. Zdaj vem, kako bo jokal, ko ga bo kaj bolelouser posted image . Sploh ga nisem mogla pomirit. Joj, joj, joj. Potem sva šla domov in bila cel dan doma do 6ih, ko smo šli malo ven z očijem. Je bil pa siten k mali user posted image  in še danes je, pa ne vem a zaradi cepljenja, al zato ker sva doma. Tudi noč je bila za en k....user posted image  Če je on siten, sem seveda tudi jaz, pa še nenaspana, tako da ...si lahko mislite.   

Naše mere pri 4 mesecih: 7.200g in 65,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 6646
26.7.2007 14:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Če je on siten, sem seveda tudi jaz, pa še nenaspana, tako da ...si lahko mislite.  

Ja ubogi oči, najbolje da kr v službi ostane...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 6647
26.7.2007 14:29:25   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Če je on siten, sem seveda tudi jaz, pa še nenaspana, tako da ...si lahko mislite.

Ja ubogi oči, najbolje da kr v službi ostane...

Sem glih kar govorila z njim in mu rekla, da ga že nestrpno pričakujeva, naj pride malo prej. A misliš, da je bil zauser posted image user posted image . Še 2uri pa poluser posted image .

Jjasna, a se tvoj tudi rajši v službi zadržujeuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6648
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 14:32:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6649
26.7.2007 14:40:56   
Dajadada
Mulo po novem spi do 7-ih zjutraj (s tem da hodi spat ob 21-ih), potem sva se previla in podojila in odsmrčala še dve urici. Vglavnem, naspana sva oba

Dej nehi se že hvalituser posted image user posted image user posted image

Saj vama privoščim. Še dobro, da Anej tako dobro prenaša čakanje v PeK, pa da ga nič ne boli, tako da lahko pridno in mirno pančka. Pa še mamici omogoči, da se dobro spočije. 

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!