K_a_t_i
|
Čer. Sredino srečanje je minilo krasno! Smo se dobili v Čolnarni Žiga in jaz . Ja pa še ena sila prijazna kelnarca je bla - vsa oštarija prazna, a ona me pride lih tistih 10 minut, ko sem dojila, vprašat, če lahko poračuna . Sem jo tko pogledala, da je še naslednjih 15 minut ni blo bliz! Meaa - no, škoda. Ampak še dober, da se nisem na Bizovik zapeljala, ker sem misla, da si tam. Dretja in sitnobe ne bom komentirala sploh, ker naš je bil danes ful zaspanček pol pa posledično mal navit. Ampak malo naokrog je kar hitro minilo. Je pa dons prvič šel packast spat, ker mi je po poti od Ježice do Bežigrada tko zaspal, da sem ga samo še podojila in dala v posteljco. Bomo videl, mogoče pa bo rahlo prepoten boljš spal . Tinaaja, fajn se mej na morju. Dajadada, še vedno brez neta? Upam, da je Nejc OK! Kwa ste zdej preplašile bogo malecka_matejo... Sej so sam zobki! Driska in vročina gresta namreč zraven h zobkom. Pa ni nujno, da se belo vidi. Je kej napeto in rdeče (namesto rožnato)? Se mi pa smilte vse s temi bolnimi otročki . Hiter spet par . Naomi, Žabika - Žiga je dons tud mal zato jokal, ker je pogrešal Hano in Svita.