|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
17.8.2007 18:35:23   
tinaaja
na hirco par fotk, neki ni razpolozena za fotosessionuser posted image
user posted image

user posted image

se ena, ko se igra pri ociju
user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7826
17.8.2007 19:10:21   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

K smo glih pri "zamorcih",zadnjič je bila pri P ena hčerkica j ebila mulatka ime pa ji je bilo Ameli Njoki .Sem kar lačna ratala.Mamica jo je pa za roke vlekla k eno malo opico ,svašta.

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Kati-a veš da sem na vodi čutila da jo bo ena poznala .A bratec je janez,jaz sem pa mislila da je fotr,k so se neki pogovarjal.Ampak je pa res ta malo vlekla za rokice k enga orangutančka .Ja ta mala je stara 4m .

Ojoj!Tole pa ni lepo od vas!
Tole malo deklico in njeno mamico januarčice poznamo in je prav pogumna da gre kdaj z nami počvekat.Vi jo pa takole obsojate!Čez rito vas bomo!!!!!Ta mala je pa itak tak srček.

Se strinjam ! ! Ne bit nesramne!!!
Ampak res sta simpaticni - obe, mamica in Amelie...

Punca je ful prijazna in simpatična... Kapo dol pred njo...
Moti me pa bolj izraz "zamorci" - ne biti toliko nestrpne...

Joj punce ste smotane,a sem kaj tazga grdga rekla.Zamorc se dala v navednice,ker sem prej rekla Naomi da je črna k zamorc.
In kje je kakšno obsojanje???A zato k sem rekla da jo za rokce vlečeuser posted image .Saj jo je res,jaz ne bi Bora tko.
Pa k sem rekla da sem lačna ratala,a je to kaj tazga?Zgleda ne razumete šale.Jaz tud rečem Boru ko gleda smreko da je to njegova sestričnauser posted image .
Punčka je pa full luštna pa mamica tud,da ne bo pomote.Pa ni se vam treba takoj kregat.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7827
17.8.2007 19:56:42   
thaiss
Brina ima full lepe čeveljčkeuser posted image , pa takega pajacka od Okaidija ima tudi Matia!!! CUTE!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7828
17.8.2007 20:13:22   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Tinaaja jaz te pa po svoje razumem, da ne greš prej spat.Ne vem, sem ista, zvečer mi je tolk fajn bit pokonc, pa mal TV, pa mal z mojim debatirat, pa mal računalnik, pa tuširat, pa to in ono, pa me sploh ne vleče v posteljo.

user posted image user posted image user posted image  Sem jaz tud ista. Pa zvečer še kaj v miru naredim - kaj pospravim, likam,.... pa je ura  1 2 3 polnoči, potem se pa zjutraj dvignt ne morem user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
je pa res, da brina zacne zivalsko zijat, ce se jo da zbujeno v pojstlo user posted image   

Pri nas je bilo tako pri Ani. Še sedaj ne zaspi sama, mora eden zraven sedet. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sonchek, a si že uvajala krompir? A si kej not vmešala? K sam je toook pocast, da jst dvomim, da bo šel tamalmu dol user posted image

Probaj bučko, pa mal mlekca zraven dat. Ko bo pa večji pa lahko namesto mleka daš malo smetane ali masla. Pri nas je to ful rada jedla.user posted image

tinajaa - user posted image user posted image  da imaš tako P user posted image user posted image  in ti tak materinski čut

tejčica - user posted image user posted image user posted image tole se pa tebi kar pogost pojavla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
no, to sem zasledila da vas nekatere video Žive in Jerneja napeljuje na misel o še enem otročku... lepo lepo, ampak moram povedat, da seveda ni zmeraj takole, je malo mešano... da me ne boste potem obtožle zavajanjauser posted image  moram enkrat posnet še varianto, ko se oba deretauser posted image

Ali pa jih dat za en dan na počitnice user posted image user posted image

nadaljujem kasneje ali jutri user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7829
17.8.2007 20:36:01   
tinaaja
brina je bila pa popoldne kot bi bila cepljena... je imela kolegico na obisku - ga. tečka user posted image po kopanju  tudi flase ni hotla pol je tulila v narocju pol je pa na zizi omagala. ful se za useska vlece - sem ji zmerila temeperaturo z infrardecom termometrom v obeh usesih, pa sta oba priblizno glih in po 37°tko da vnetje ni user posted image ze dober mesec pripisujem slinjenje, roke v ustih, tecnobo, nespanje ... zobkom, a njih od nikjer. user posted image naj ze pride kaksen, da bom vedela, da se je splacalo user posted image user posted image user posted image

tejcica, kaj pravi dr?

leina - a ste sli okico rihtat?

anja - jaz tud nisem nic slabega zaznala v tvojem pisanju, punce so pac malo (prevec) zascitniske, ker jo poznajo. za razliko od tebe, ker ce bi te, bi vedele,da ni bil namen kakrsno koli ponizevanje, zmerjanje ali whatever... by gone...

sezam- a greva danes prej spat?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7830
17.8.2007 20:37:08   
Naomi
no, najprej hvala za dobrodoslicouser posted image

...lih kaj ste klofale tele 3 tedne nisem brala...sam mensezdi, da nch tazga kukr da ste cajt stran metale user posted image ( npr. jest sem se raj z otrokom ukvarjala- zato smo ze pri pisanih crkah in pa ima ze nove rolerje, ker je ene na morju ze zgonu user posted image )

...ko padem mal not u sistem pa tut kej pokomentiram...

...danes smo bli cepljeni- nas borec je prestal brez joka- sploh vedu ni, k je lih njegova fejst dohtarca mem uletela...drgac pa...se vedno manekenske mere...punce, zagrebte se ;)...6450 in 68cm...aja pocutje pa obicajno...user posted image user posted image

...ne Zabiki pa Kati povedat- sva se seveda veselo po Lj potepala, nch nisva bla domauser posted image

...aja ce kero zanima...mi se nch Gh ne uvajamo- al kako se rece- ucer pa dons je sam zlicko korenckovga sokca posrku k je babi lih korenje turila user posted image ...pa je bil zlo srecn vidt...pocaaaaaaaas user posted image

tko...pridne bit!

mwaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7831
17.8.2007 20:39:10   
Naomi
fotke maste na url-ju :)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7832
17.8.2007 20:46:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
...ne Zabiki pa Kati povedat- sva se seveda veselo po Lj potepala, nch nisva bla domauser posted image

SKREGANA!!!! user posted image

Ti, a kinderčokolada pa melona pa ni GH? user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.8.2007 20:49:13 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7833
17.8.2007 21:02:16   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Tudi jaz SKREGANA!!!

Pa Kati, ko bi mu vsaj kinderčokolado turila; mu je pa samo kartonasto škatlo. Kaka mama.

No to je bilo malo heca, drugače sem pa danes pošteno slabe volje in posledično jokava. Mah krivec - otrok na štirih nogah. Od jutra je njegovo počutje popolnoma zanič, komaj se giblje, nič ne je, ... Zdravnica sumi na akutni stadij erlihije (klopna bolezen), ker pa ima poleg vseh res erlihijskih znakov še močno povečano eno modo, se sumi, da je tam še kaj drugega. V najslabšem primeru tumor, ali pa "samo" vnetje. Boli ga očitno ful, ker se tudi premikat ne more, vstat in uležt se, je pa itak cel podvig. Upam, da bo kmalu kaj bolje, pa seveda da sploh izvemo kaj se dogaja. Je pa seveda spet vikend pred vrati, tako da ... No pa še grmi zunaj; zdej ga je pa še ful strah. Mah ne vem, grem ....

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7834
17.8.2007 21:12:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

No pa še grmi zunaj; zdej ga je pa še ful strah. Mah ne vem, grem ....

Bogi kuža... user posted image user posted image user posted image  Žabika, dej mu radio mal bolj na glas prižgi, da ne bo slišal grmenja. No, če je ta opcija zaradi Hane user posted image
A je pojedu kej? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7835
17.8.2007 21:15:58   
draja
Tinaaja super fotke, super Brina, super čeveljčki!

Anja itak da nisi nič grdega ali narobe napisala. Mislim, zdaj je pa kr vse že nestrpnostuser posted image . Brez veze no.

Žabika o bad user posted image . En velik koš user posted image  za tvojega štirinožca!!! Poznam bolečino in občutek nemoči, ko je z živalico kaj narobe in vem da ti je res grozno pri srcu. Držim pesti, da bo vse v najlepšem redu.

Sezam že spiš? Še ne? pol pa lahko noč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7836
17.8.2007 21:19:26   
tinaaja
Zabika, kot ze receno... tocno vem, kako ti je... kljub temu, da naj bili samo zivali, so oni del  druzine in nasi prvi otroci. In boli,ko jih gledas, ko trpijo in ne ves, kaj bi se naredil, da bi jim bilo bolje. Lani smo mi imeli stalo z naso, ko je komaj hodila, se lulat se tko odvlekla, da sem jaz samo jokala cele dneve. In ko mi je veterinar rekel, da se dobro, da sploh se hodi glede na displazijo kot jo ima, sem se ze zacela poslavlat od nje. zdaj, 9 mesecev pozneje po kurah z antirevmatiki, kratkih sprehodih,... pa je se vedno z nami in polna moci. Jo ful cuvamo. Pa nisem vedela, ce bo docakala konec leta, pol ga je, sem si rekla, da bi tok rada, da imam vsaj kaksno sliko z njo in brino skupaj, pa imam :) Zivali imajo to sreco, da jim lahko skrajsas trpljenje - za nas je to krizev pot, za zival pa odresitev. Seveda ko je cas za to. In upam in zelim vam, da bo terapija pri lupusu prijela in da bo jutri ze bolje. Tok mi je hudo, ker te kar vidim, kako se pocutis... nemocnega, skrbi, zelja, da bo bolje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lupusa!!! tebi pa user posted image in kos pozitivne energije.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7837
17.8.2007 21:29:34   
erna14
user posted image user posted image user posted image Jaz tud rečem Boru ko gleda smreko da je to njegova sestričnauser posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7838
17.8.2007 21:34:37   
A-N-J-A
žabika-miljonuser posted image za tvojega Lupusa.To ti pa res ne privoščim,pa njemu tud ne.Da morjo živalce tko trpet.Men je bila ena najtežjih preizkušenj v življenju,ko smo se borili za našga Lorda.Na žalost mu ni uspelo,izdihnil je na mojih rokahuser posted image .NEKATERI LJUDLJE NE RAZUMEJO KAKO IMAŠ LAHKO ŽIVAL TAKO NASKONČNO RAD(ups črke),jaz vem kako je to in zato želim da se vse dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image .

punce-hvala za tolažbouser posted image .Res nisem mislila nič slabega in sem se že čist zasekirala.Najboljš da sem kar tihuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7839
17.8.2007 21:36:59   
erna14
draja-a potem grem mirno lahko na dolenjsko brez da se zivciram zarad kaplic in se zmenva drug tedn ali ti jih jutr dostavm.super za kakico pr vas ste tko k pr nas skor zur nardimo k tamal kakauser posted image

mi smo se pa mal potepal smo sli mal v lidla pogledat potem pa na obisk k enim pprjatlom k so vceri domov prsli iz p in imajo novo pridobitev dvojcka eden 1.800 g drug pa 2000g kok sta mejhna pa lahka jojjjjjjjjj tamal jih je tok gledov

grem spat draja ti pa itak ves cifro ce bo trba tud ponoc prpelemuser posted image nocka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7840
17.8.2007 21:38:41   
erna14
user posted image user posted image user posted image
aja zabika sem pozabla napisat daA DRZIM PESTI DA SE LUPUS cim prej pozdrav

anja-sej vemo da nis tko mislna itak no

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7841
17.8.2007 21:39:25   
draja
Erna lahko noč! Ti kar mirno spi, jutri pa mirne duše na Dolenjsko šibaj! Mi kapljic DEFINITIVNO ne rabimo, itak pa sva zmenjeni, da ti povem če bo kriza. Drug teden pa se itak dobiva kaj na najinem koncu pa bo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7842
17.8.2007 21:43:15   
tinaaja
Najboljš da sem kar tih

kt da bos zdrzala user posted image user posted image user posted image pa tud nocmo, da si tih.

jaz grem spat user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7843
17.8.2007 21:56:42   
A-N-J-A
Bor vas gleda

user posted image

tkole se pa zabava v Anilopiuser posted image (upam da nou spet kakšna narobe razumela)

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7844
17.8.2007 21:59:07   
draja
iiiiiii kolk je dober Bor! Pa kako že sedi frajerček maliuser posted image user posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7845
17.8.2007 22:17:27   
A-N-J-A
No jaz grem ajat,tinaaja ti pa tud hitr pod kovter smukn!

Nočka

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7846
17.8.2007 22:51:57   
thaiss
dskubin ZS user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7847
17.8.2007 22:54:36   
sezam
sonchek - user posted image user posted image  za pravega jedca

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
sezam- a greva danes prej spat?

Ups, sem že na dobri poti, da ne kaj prej. Sem prej še mal pospravla, pa cunje pripravla za prat, ker bom jutri spet sama z obema user posted image  Brina je pa user posted image user posted image user posted image

Žabika - user posted image user posted image user posted image  za vašga kuža

Zdej pa tud jaz grem, sam še v kopalnico skočim, potem pa hitro v mižule user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7848
17.8.2007 23:15:32   
Naomi
kati, zabika...sam da je kost obrana user posted image user posted image

zabika...revca vasa mejckena kuzasta...upam na vse najbols...in tudi jaz te razumem...smo se borili...no, pa itak ves kako je bilo...drzimo pesti!!!

Lupus drz se...nedaj se!

...aja Anja...ma tis tko prisrcno napisala...sam mal se more ksna najdt pa bit pomembna...k pr nas nobene take ni...user posted image

nocko :)

p.s. a je ze kera noseca?user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7849
18.8.2007 4:28:23   
amy26
dobro jutro

sam da vas pozdravimuser posted image , se tipkamo drug teden ko pridemo z dopusta

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!