|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.8.2007 16:17:59   
*sonchek*
tejčica - samo da ni hujšega, čeprav si bila verjetno čisto na koncu! jaz že tako non stop čuvam mulota, pa se mi je že parkrat zgodilo, da je visel na robu user posted image Vedno težje jih bo čuvati, saj nič več ne ležijo mirno....
Za Vidka pa user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8801
28.8.2007 16:33:02   
erna14
user posted image  tejcica tole je pa zate in en velkuser posted image  za tvojga soncka nc se ne jokaj vem kako se pocuts ker vem da sem se jaz podobno pocutila ko sem v nosecnosti padla jaz sm kar jokala in jokala in nihce me ni mogel potolaziti niti zdravnik ko sm sla v porodnisnco takoj na uz,vazn da je vse ok ti ga mal k seb stisn ga lupckej bozaj pa bos vidla da bo vse ok tako kot ja tinnaja napisala med nami si prva in zih ne zadnja to pa ne pomeni da si slaba mami,itak da nisuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8802
28.8.2007 16:39:58   
draja
zdele si pa Živa zasluži eno po riti, ker sem napisala cel tolažilni roman Tejčici, pa JJasni in Slumpo, na koncu sva pa hotle še Žigcu in Erni sporočit kolk ju imava rade in kolk ju pogrešava, pa je gospodični z enim samim udarcem po tipkovnici uspelo vse zbrisatuser posted image
bi jo odložila v ležalnik, da še enkrat vse napišem, pa ga je prejle pokakalauser posted image . lumpa, lumpa, lumpa Živa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8803
28.8.2007 16:42:21   
draja
Tejčica samo da je z Vidom vse ok. Samo to je važno. Pa verjemi da ni mamice tukaj med nami, ki ji ne bi otrok že kam butnil z glavo, se kam odkotalil,... Vsi vemo da si super in najboljša mamica svojima sončkoma!!!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8804
28.8.2007 16:56:48   
erna14
drajauser posted image iiiiiiiii hvalaaa hvalaaaa se vid da sta ziga in ziva ravn za user posted image moj ziga je pa tud mal prej pa lupinco pokakal.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8805
28.8.2007 17:07:56   
erna14
draja-midva tud ze vaj pogresava bomo kmalu mogl kaj it na user posted image ni nikjer pisal vodauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8806
28.8.2007 17:14:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Lahko pa naredimo piknik v naravi, za Savo - vsaka prinese nekaj za papat, pa bo user posted image

Tinaaja, pa bo prinesla odeje za piknik...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8807
28.8.2007 17:15:26   
Gio
tejčica....božčka ti in tvoj mali Vid. Jaz bi po mojem enako reagirala, kar zmešalo bi se mi če bi mi moja padla. Ni kaj naši mulci odraščajo...če ti je padel pa res ne pomeni da si slaba mama. To je itak komaj začetek buškic kaj ne? Kaj vse še bo...sploh ker imaš fantka:))) Tudi jaz bi najraje vidla, da bi bla moja vsa z vatko obložena, da ji nikoli nič ne bi prišlo do živega...user posted image Za Vida eno user posted image

*sonchek*...kolk jaz občudujem tebe in tvojega mulčka. Se mi zdi da mata vse tako lepo pošlihtano, od hranjenja do spanja do vsega. Pravi vzor user posted image , kot po knjigi. Kakšne piškotke pa mu vmešaš zjutraj? Ker bi tudi jaz rada dala Eli piškotka, pa ne vem kateri so primerni.

pozdrave vsem!!!!!!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8808
28.8.2007 17:16:44   
Gio
draja...nič en dat Živi po riti! To so otroci tehnologije in točno vejo kaj delajo user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 8809
28.8.2007 17:23:16   
draja
Erna nič se zdaj z vodo ven mazat - si naju povabila na pivo pa konc!!!!

Gio lepo da se nam spet malo javljaš.

Jjasna jaz sem tudi za to, da se enkrat dobimo kje na tvojem koncu. Da vidimo, če bo Jure tudi v pričo naših malih damic taka tečkauser posted image . Pa za tvojga moža imam tud cel govor pripravljen - če ga slučajno kej srečamuser posted image . naj si ušesa raje pod kakšno kapo skrije, da mu jih ne navijem. Ker moj tud za Živo ne skrbi kaj dosti (čeprav zadnje čase vedno več), ampak ima kar lep del gospodinjstva čez. In tistih opravil se jaz ne taknem, pa tud če nima kaj početi - pač grem raje ven ali pa lenarim, ker drugače bi bilo hitro vse na meni.

Slumpo če res misliš, da bi te bolečine lahko pomenile kaj resnega pojdi k zdravniku. Drugega ti tukaj ne moremo svetovati. Možno pa je, da bolečine v trebuhu izvirajo tudi iz psihične preobremenjenosti, živčnosti, utrujenosti,... Če je temu tako, moraš NUJNO malo izpreči in spremeniti svoj vsakdan. Pa pridi na kakšno srečanje. meni so ta srečanja ogromno pomagala, da sem se malo bolj sprostila kot mamica, ko sem videla kako nekatere mamice manj komplicirajo pri določenih zadevah kot pa jaz.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 8810
28.8.2007 17:27:47   
draja
Ja Gio sam res - jaz namreč še vedno nimam pojma kaj bi lahko pritisnila, da je vse izginilo? Bolj kot buljim v tipkovnico, manj mi je jasnouser posted image user posted image user posted image . pa istočasno, ko je odgovor izginil z ekrana se je cela dimenzija in pisava foruma spremenilauser posted image user posted image - ti, ti, ti mulkauser posted image .

Drugače pa smo mi dane studi tečni. Včeraj je popoldne spala 3 ure v kosu in je bila potem pravi angelček, danes pa kar nekaj ja pa nekaj ne. pa čist sva ritem za jest zmešali. Prvič po več kot dveh mesecih, da ne jeva ob točno določenih urah. Skratka danes je en kr neki dan. Če vam povem, da sem jo prejle na rokah uspavala, vam bo vse jasno. Se mi zdi da nazadujemo na stopnjo novorojenčkauser posted image , sam takega bolj trmastega, aktivnega, glasnega in divjega novorejnčkauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8811
28.8.2007 18:36:14   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Gio 

*sonchek*...kolk jaz občudujem tebe in tvojega mulčka. Se mi zdi da mata vse tako lepo pošlihtano, od hranjenja do spanja do vsega. Pravi vzor user posted image , kot po knjigi. Kakšne piškotke pa mu vmešaš zjutraj? Ker bi tudi jaz rada dala Eli piškotka, pa ne vem kateri so primerni.

Očitno ima mulo tole po meni, ker sem totalni redoljub in sistemski človek user posted image smo pa že od samega začetka več ali manj vse delali ob določenih urah, seveda z določeno mero prilagodljivosti Aneja. Spat hodimo točno ob določeni uri, vstajamo vedno ob isti uri (no, edino zobki so nam malo nagajali), hranimo se več ali manj ob istih urah (kake pol urice gor ali dol) itd. Seveda na začetku ni šlo vse gladko, ko pa je steklo je super - npr. ob 21-ih že zapira oči itd.

Piškotke imava pa Hippove Baby kekse - z glutenom. Zaenkrat ni bilo reakcije. Jutri bomo poskusili z navadnim jogurtom in sadjem v dopoldanskem času...

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 8812
28.8.2007 18:40:45   
slumpo
hvala vsem za tolažilne besede...ma kaj pa vem...mislim da ni nič resnega sicer me nebi bolelo enkrat tu enkrat tam...pa enkrat ja drugič ne...pa sej sploh ne boli tako ampak samo čutim...čisto možno da so živčki, pa še ves čas študiram na to...

ja z veseljem bi se udeležila samo ko pa vedno preberem malo pozno ko ma moj avto že v službi s seboj...
lahko pa rečem četrtek da se dobimo v CP mogoče....pa malo bolj pozno recimo ob 1 ali 2...po kosilu...a je katera za?????

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8813
28.8.2007 19:05:31   
tinaaja
mi smo iz domzal ... po mojem odhodu je ostala se 1!!! dekica. sem vzela 3 user posted image user posted image no 2 za nas, ena za prijateljico. zraven je pa padel se zgornji del nike trenerke s kapuco. Tok mi je bil hud, da nisem mogla ne rect user posted image V bc je brina dobila igracko - sonchek - uno, ki jo ima anej na antilopu na sliki s tremi nogicami in zogicami gor, kao nekaj bounca user posted image user posted image
Brina pa je kar boga, zagrizla je v vse, kar je bilo. Pa ful manj je - a je to tud znak zobkov user posted image    na poti domov je tok jokala in grizla, da je bilo joj in omagala.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8814
28.8.2007 19:19:14   
malecka_mateja
tejčicauser posted image user posted image user posted image te malo potolažim da nisi prva marčevka ki se ji je to zgodlo!meni se je že pred morjem!tako da nič se ne sekiraj!naši so že prehitri za nas!hvala bogu ni nič hujšega ne z mojo in ne z tvojim!tako da se kar pomiri!
jazs me sicer tudi joklala kot dež in se sekirala potem pa so mi vsi rekli veš koliko krat bo še padla!user posted image žalostno amapk resnično!

naša pa je mala tečka zarad zobeka ki še i v celoti zunaj!amapk bo za zdržat ni velike sile!

pridne bit!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8815
28.8.2007 19:33:12   
Anonimen
Tejcica - meni je Livija padla iz visina cca 1,2 m. in to ze kar pred nekaj casa. Je imela busko cez pol glave user posted image . Smo jo potem peljali na dezurno in so nas zaradi buske poslali se v bolnico, kjer smo ostali eno noc na opazovanju. Kolk je bilo nama hudo, res tolk se je jokala, ker je imela povsod busko in ni mogla normalno lezat, tudi dojit se nisva mogle. Sem mislila, da nam jo bodo vzeli, ker sva slaba starsa, ampak niti eden ni rekel nicesar. Moram pa tudi rect, da se je fuuullll drla, sploh ko sem jo odlozila na zdravnisko mizo. Jo je slisal cel hodnik in vse ambulante user posted image . potem je nismo mikdar vec previjali na mizi, zdaj samo se na postli ali na tleh.
Pa  tudi eni oktoberki je padel otrok s previjalne, pa je bila zraven in ga geldala. Pa je padel iz previjalne, na stol in iz stola na tla.
Tako, da se nic ne sekirat, pocrklaj Vida in pikapoko za okrevanje.

Jaz sem pa ful pridna. danes sem imela generalno cele kuhinje, vse iz oamr sem dala in pocistila. Livija se cuva pri babici, se mi zdi fino, da je tam, ker naslednji 1,5 meseca jo bom skoz jaz imela. V ponedeljek odhajamo v Nemcijo so sredine oktobra.  No jutri se  ena tona obleke, potem pa pakiranje.....

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8816
28.8.2007 19:59:30   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

V bc je brina dobila igracko - sonchek - uno, ki jo ima anej na antilopu na sliki s tremi nogicami in zogicami gor, kao nekaj bounca user posted image user posted image

Naš jo je pa ravno pred nekaj minutami zasovražil - je z vso močjo zagrizel vanjo in seveda joooooooooook user posted image
Si bo zobe polomil še preden bodo do konca zrasli user posted image

Zdaj, ko imaš odejice, pa res lahko piknik pri jjasni naredimo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8817
28.8.2007 20:18:40   
draja
Tinaaja si me razočarala - sam 3 dekce si vzela?user posted image user posted image user posted image  Hecam se. Tisto igračko pa ima tudi Živa. Ji jo je oči izbral - ker je namenjenja plazenju otroka, ker kao odskoči, ko jo otrok udari .

Neposredna povezava do sporočila: 8818
28.8.2007 20:27:34   
erna14
tinaaja-prov mas ce ze zapravlas vsaj ornk zaprav
draja-vazi sam da nav pol ziva tebe domov peljALA NAMEST TI NJEuser posted image user posted image ups crke

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8819
28.8.2007 20:33:44   
Naomi
prej je mali cofa, cofa; zdej gre pa se mami cofa cofa...ucas bana tooooooooook sede user posted image ...pol pa ksno recem user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8820
28.8.2007 20:43:24   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tinaaja si me razočarala - sam 3 dekce si vzela?user posted image user posted image user posted image  Hecam se. Tisto igračko pa ima tudi Živa. Ji jo je oči izbral - ker je namenjenja plazenju otroka, ker kao odskoči, ko jo otrok udari .

se bi ze cudila, ce ne bi imel poleg multija se kaksne igrace enake user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8821
28.8.2007 20:45:36   
Dajadada
Nejc je bil pa danes pri frizerju in je šlo kar nekaj kodrčkov stran. Se mi zdi ful drugačen zdaj. Jutri pripopam fotko. Saj mi je bilo malo škoda laskov, ampak se mi zdi tako boljše, da lažje negujem temenca, ranico, pa še malo manj bo švical na dopustu.

Jaz sem za meeting v četrtek.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8822
28.8.2007 21:09:04   
tinaaja
lahko pa rečem četrtek da se dobimo v CP mogoče....pa malo bolj pozno recimo ob 1 ali 2...po kosilu...a je katera za?????

nam je to prepozno, brina takrat spi. ali pa vsaj nekako pociva- v vozicku ji nikakor ne rata. ampak uzvajte user posted image

Dajdada - slikco, slikco, slikco user posted image user posted image user posted image

Za uspavanje brine sem rabila 34 minut user posted image user posted image Upam, da bo noc OK.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8823
28.8.2007 21:31:34   
slumpo
kje pa se dobimo v  četrtek v CP...midva bova tam nekako ob 1.00

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8824
28.8.2007 21:32:14   
Naomi
no cer se 1x...

za danasnje branje ste pa res poskrbele user posted image ..bejbe a vas je luna vrgla al kaj...jamr jamr jamr...user posted image user posted image
...kukr je zabika napisala, se tut pr nas godi...jest res uzivam s tamalim...pa tut ce se ksne noci veckrat zbudi..ma ze razlog verjetn...sej zjutri tesko ustanem, sam pol pa akcija...je pa res, da je nase bitjece izredn dobrovoljcek; sam to mu tudi nudimo..tudi on je siten, ce sva prevec doma..zato skoz okol vandrava...nas dedi nam pravi Brajdici ( uni cigani user posted image - brez zamere)...in posledicno, ker se Svitu non stop dogaja, nima cajta bit tecka user posted image ...in resnicno mislm, da je vandranje dober recept...ker otroc so tut doma navelicani, kukr mi...in tut animacija jih ne premami toliko, kukr brrrrm brrrm avta, ki gre mimo, pa dreves ki se premikajo, pa ljudi ki hodijo...zdej to lahko ze vse opazujejo...pa sence u avtu, ko se peljeva...tut jest sem iz KR, pa sem vec x na tedn u LJ...pa se sam da se hodm h babi crklat...se dobivam z vami, frendicami ipd...in res...da ni avta, ni lih vedno izgovor...( sej boste rekle...loh govorim k ga mam..ampak so resitve...) u glavnm..ne DOMA bit user posted image
...pa zobki...a to pa ne pomislte kok najeda malckom k jih boli, srbi ipd...mislte nase kok so sitni user posted image ...
...res tut mene so danasnji posti presenetl..k je drgac dost pozitivna energija tle...babnce...malcki delajo vse, da bi nam ugodil..kukr lahko...sam pogruntat je treba, da lahko to delajo z zadovoljstvom...oni tut nebi teckal, ce bi jim blo kul, nebi sitnarl, ce bi ...bla bla...
u glavnm...cakam bombe zdej user posted image user posted image
tejcica...no, pa si zrihtala 1. padlega borca user posted image ...vem, da ti je hudo in se ti je Vid smilu in da me loh napamet govorimo..je pa res vazn, da je ze jedu mulc, pa da se je smejcku pa da ga mas rada...in res si dobra mami user posted image

no, puncke...always look on the bright side of lajf...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!