Naomi
|
no cer se 1x... za danasnje branje ste pa res poskrbele ..bejbe a vas je luna vrgla al kaj...jamr jamr jamr... ...kukr je zabika napisala, se tut pr nas godi...jest res uzivam s tamalim...pa tut ce se ksne noci veckrat zbudi..ma ze razlog verjetn...sej zjutri tesko ustanem, sam pol pa akcija...je pa res, da je nase bitjece izredn dobrovoljcek; sam to mu tudi nudimo..tudi on je siten, ce sva prevec doma..zato skoz okol vandrava...nas dedi nam pravi Brajdici ( uni cigani - brez zamere)...in posledicno, ker se Svitu non stop dogaja, nima cajta bit tecka ...in resnicno mislm, da je vandranje dober recept...ker otroc so tut doma navelicani, kukr mi...in tut animacija jih ne premami toliko, kukr brrrrm brrrm avta, ki gre mimo, pa dreves ki se premikajo, pa ljudi ki hodijo...zdej to lahko ze vse opazujejo...pa sence u avtu, ko se peljeva...tut jest sem iz KR, pa sem vec x na tedn u LJ...pa se sam da se hodm h babi crklat...se dobivam z vami, frendicami ipd...in res...da ni avta, ni lih vedno izgovor...( sej boste rekle...loh govorim k ga mam..ampak so resitve...) u glavnm..ne DOMA bit ...pa zobki...a to pa ne pomislte kok najeda malckom k jih boli, srbi ipd...mislte nase kok so sitni ... ...res tut mene so danasnji posti presenetl..k je drgac dost pozitivna energija tle...babnce...malcki delajo vse, da bi nam ugodil..kukr lahko...sam pogruntat je treba, da lahko to delajo z zadovoljstvom...oni tut nebi teckal, ce bi jim blo kul, nebi sitnarl, ce bi ...bla bla... u glavnm...cakam bombe zdej tejcica...no, pa si zrihtala 1. padlega borca ...vem, da ti je hudo in se ti je Vid smilu in da me loh napamet govorimo..je pa res vazn, da je ze jedu mulc, pa da se je smejcku pa da ga mas rada...in res si dobra mami no, puncke...always look on the bright side of lajf...
|