Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Vedno težje jih bo čuvati, saj nič več ne ležijo mirno....

tejcica tole je pa zate in en velk
za tvojga soncka nc se ne jokaj vem kako se pocuts ker vem da sem se jaz podobno pocutila ko sem v nosecnosti padla jaz sm kar jokala in jokala in nihce me ni mogel potolaziti niti zdravnik ko sm sla v porodnisnco takoj na uz,vazn da je vse ok ti ga mal k seb stisn ga lupckej bozaj pa bos vidla da bo vse ok tako kot ja tinnaja napisala med nami si prva in zih ne zadnja to pa ne pomeni da si slaba mami,itak da nis
iiiiiiiii hvalaaa hvalaaaa se vid da sta ziga in ziva ravn za
moj ziga je pa tud mal prej pa lupinco pokakal.
ni nikjer pisal voda
Za Vida eno
, kot po knjigi. Kakšne piškotke pa mu vmešaš zjutraj? Ker bi tudi jaz rada dala Eli piškotka, pa ne vem kateri so primerni.
. Pa za tvojga moža imam tud cel govor pripravljen - če ga slučajno kej srečam
smo pa že od samega začetka več ali manj vse delali ob določenih urah, seveda z določeno mero prilagodljivosti Aneja. Spat hodimo točno ob določeni uri, vstajamo vedno ob isti uri (no, edino zobki so nam malo nagajali), hranimo se več ali manj ob istih urah (kake pol urice gor ali dol) itd. Seveda na začetku ni šlo vse gladko, ko pa je steklo je super - npr. ob 21-ih že zapira oči itd.