Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tinaaja me pa ne mara

men je pa tok hudo k se mi zdi da gre vse tok hitr da odrasca zdaj bo kmal sam papov potem bo kmalu sam hodu potem pa ze mami ne bo vec rabu in sm tok zalostna
vsaj eden,ona me pa ne mara zato ker......ne vem zakaj me ne mara
skoz se neki
name
.jaz mam svojga pikca tok rada najbolj na svetu .no moja patronazna mi je rekla da naj mu dajam sadje sele popoldan zelenjavo pa tam od 10-14 enkrat ker ce mu dajam najprej sadje potem se zna zgodit da ne bo marav sadja ker valda sadje je njama zelenjava pa
.no in od zelenjave lahko ze je korencek,kolerabo,brokoli,cvetaco,krompir,bucke,polenta,rizevo kasico in vse sadje razen jagod nekje cez kak mesec lahko pricnem z plazma piskotki tam od 7 meseca naprej ,skuta,jogurti,rumenjak,meso mi je pa rekla naj ne kupujem skute (razen za na pot)k je ze prpravlena z sadjem al pa jogurte sadne ampak naj kupim skuto in sama dodajam sadje in pri jogurtih ravno tako.no do enega leta se moram izogibat(ne jaz tamal)rib,citrusov,oresckov,cokolade,svinjine,mleka,jajcnega beljaka-ker je alergen.aja pa se za dudo mi je rekla da naj poskusam mu jo odvajat ker se bo kmali zacelo razvijati nebo in oblikovanje nevem zasnove dlesni in tud ce je nevem kaka duda ni uredu.....kok sm jaz pametna zdaj a vasi tamali so ze skor na
.
. mam včasih filing, da se mi bo strgal od vsega skupi
...
jaz mam tud tebe rada tinaaja.jabucka pa kr daj zraven sam zna se zgodit da pol tud jabucka nebo marala.tko sm prebrala da ce eno stvar ki jo mara das k tisti stvari k jop ne mara se lahko zgodi da pol nobene nebo marala
za vida, zate pa tolazilni
), potem pa edino na Vidmu - samo bo pa tebi jjasna tole kar malo dolga peš, a ne?
Če bo šlo takole naprej se bova selila čez 10 let!!!