|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.8.2007 15:41:07   
erna14
tinaaja-u ti paca jaz sm bla dons zjutrej v trgovini na sprehodu 2 krat pomila posodo pospravla celo stanvanje en stroj cunj oprala 6 nahranila zigata spekla pito skuhala kosilo zopet celo kuhno pospravla se igrala z zigcom in ga ravno kar zopet uspavala zdaj puser posted image a mi rec ce nism pridna

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8726
27.8.2007 15:45:50   
tinaaja
erna, daj prit mal mim, k si glih v elementu... ja moj dan je bil tud tam tam podoben tvojmu user posted image ampak za zlikat mam se, ce mas cas user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8727
27.8.2007 16:01:05   
sezam
gio - za piškote poglej v trgovini tam kjer je hrana za diabetike, bio hrana, ... boš sigurno našla kake brez glutena user posted image

barči - držim pesti, da ne bo kake reakcije

malečka mateja - user posted image user posted image  je bla pa princeska in pol user posted image user posted image

majcika - lepo, da se malo oglasiš. user posted image user posted image  lepe slikice. Tale stolček bimbo je res zakon. Naš tud ful uživa not user posted image user posted image

jjasna - ti si pa prov boga user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8728
27.8.2007 16:22:55   
erna14
tinnaja-ne govor sm vcer 4 ure tko da mam dost za ta tedn,lahko pa prids ti k men k bos mela lih vroc likalnik al ti pa zehto prpelm

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8729
27.8.2007 16:37:47   
slumpo
mož je doma...sva pojedla...zdej mam pa frejjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8730
27.8.2007 19:24:31   
tinaaja
a ima kaksna namen kupovat nahrbtnik za otroka?
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=77878

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8731
27.8.2007 20:17:04   
slumpo
ejla pa to ni res...bii smo na dolgem sprehodu in pridem nazaj na RR pa nič za prebrat...ja kaj se je pa zgodilo...mrk...

skratka mi pa kar jočemo pa "sitnarimo"...

ajoj niti pomisliti si ne upam kakšna bo noč...

skratka mislim da bo pestro....

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8732
27.8.2007 20:24:31   
Naomi
...babe lene user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8733
27.8.2007 20:25:13   
Naomi
bajdvej..sem ze u pizamciiiiiii...jupijaja user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8734
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 20:25:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8735
27.8.2007 20:52:44   
A-N-J-A
Jaz sem pa danes cel dan pakirala,pa sem še par stvari pozabilauser posted image .Sam na listek pišem,da jutri kaj ne pozabim.
Dobr se mejte mi bomo pa upam tud užival,tko da

ČAU,ČAUuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8736
27.8.2007 20:57:07   
Naomi
oo anja, sem se lih dons sprasvala, kje si...k nisem zgleda dobr spremljala kdaj greste kam...no uzivejte max!!!!

papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8737
27.8.2007 20:57:51   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Jaz sem pa danes cel dan pakirala,pa sem še par stvari pozabilauser posted image .Sam na listek pišem,da jutri kaj ne pozabim.
Dobr se mejte mi bomo pa upam tud užival,tko da

ČAU,ČAUuser posted image

anja, vazno, da imas bancno kartico sabo user posted image uzivajte!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8738
27.8.2007 20:59:02   
tinaaja
naomi, zgleda, da sta svit pa brina zmenjna za gaviollija user posted image tamala je en E ruknla, ker prica kot navita, se smeji, obraca user posted image skratka, rave onnnnnn

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8739
27.8.2007 21:01:54   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

naomi, zgleda, da sta svit pa brina zmenjna za gaviollija user posted image tamala je en E ruknla, ker prica kot navita, se smeji, obraca user posted image skratka, rave onnnnnn

ce je tko..je nas uzel overodse...ker je cist prmer ze pou urce z zaprtimi ocmi user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8740
27.8.2007 21:08:06   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ce je tko..je nas uzel overodse...ker je cist prmer ze pou urce z zaprtimi ocmi user posted image user posted image

a se diha... user posted image user posted image user posted image
jao, ta malo sem dala mojmu za uspavat, pa je v momentu zacela se dret ko zmesana, zdaj jo nos po stanovanju ona pa tul user posted image se eno minuto jima dam, da se utrudi, da bo pol pri meni morda zaspala.  se mi srce para, ko jo poslusam jokat, ampak je tok zmatrana, da komaj zivi - ji je pa za priznat - je ta prava ovcka, trmasta ko... ne daj se braco

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8741
27.8.2007 21:16:19   
malecka_mateja
čer!

se odpravljam spat ker verjetno b opestra noč!kajti dobili smozobeka oz špiček je že pokukal in sesaj more cel na plano in je bla malo tečka popoldne ampk res malo!zato upam, da bo noč mirna!
včeraj je v spanju skoz stokcala vsako uro!ma sej bo v glavnem imamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo spite!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8742
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 21:20:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8743
27.8.2007 21:30:10   
amy26
ANJA uživajte na dopustuuser posted image
mi smo se pa vrnili z dopusta že v soboto, vendar za RR kar ni časa saj imamo ta teden Aleksa še doma tako da se skos kaj dogaja

vsi malčki so res luštni na slikicahuser posted image  pa eni že kar precej obvladajo, naša se še vedno ne obrne s trebuha na hrbet in obratno, ma bo že

Kr_enamami, čestitke Maksu za krst, oblečen je pa k en ta velik, pa ful luštne čeveljčke je imel, kok ima pa cifro nogice nekam velika se mi zdi

Neposredna povezava do sporočila: 8744
27.8.2007 21:32:29   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Jutri pa upam, da nama uspe iti v gobe.

Uf sem se nasmejala! Si tako lepo večinoma vse knjižno napisala, ampak "v gobe" ti je pa ušlo. Men se to tko dobro sliši. Ja gobe pa prevejeno rastejo na vašem koncu. Mojedva starša sta cel viken gobarila gor in domov prinesla polno gob. Jih je luna ven potegnila.

Vsem ostalim pa samo pozdravček in čimmirnejšo noč! Grem v pižamo!

Neposredna povezava do sporočila: 8745
27.8.2007 21:33:03   
amy26
Pa Ela ima že 14 dni vneto ritko, sploh ne vem kako ji pomagat, izprobala sem že kar nekaj krem pa še kar nobenega učinka, nikoli ni imela vnete ritke zdej pa kr odenkrat
JJasna, mislim da sta z Juretom imela tudi težave glede ritke, kako ste jih rešili

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8746
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 21:39:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 8747
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 21:41:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8748
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 21:43:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8749
27.8.2007 22:19:03   
Sibil_
Čer!

Čestitke Matia in Žiga-sicer bolj pozno zvečer, ma od srca!user posted image user posted image user posted image

Obalke-kdaj kafe spet?I need coffee začinjen s čvekom-hehe.Petek-standard lokacija in čas, seveda ob lepem vremenu?Kaj pravite?

Zdaj-jaz nisem zasledila ali je debata o srečanju čist zamrla?Kdaj in kje se dobimo?Pa prosim ne ravno na 6 ali 13.10, ker takrat ne morem. Tinaaja?Kako kaže?

Btw-Tinaaja, novogradenj se načeloma ne splača kupovat, ker so čist vedno napake in jih je treba odpravljat.Pa tut če je nadstandard, ki ga seveda mastno preplačaš. Zato bom jaz naslednjič spet raje kupila starejše stanovanje potrebno obnove in ga sama obnovila-tako lahko sam gledaš delavcem pod prste in veš, da niso nič zafurali.user posted image

Tej gradbeniki so od hudiča.Od prijateljice sestra je kupila hišo v nedokončanem stanju-ampak noter je že bila električna in vodovodna napeljava.In prejšnji lastnik ji je govoril naj bo huda z mojstri, naj jim teži, pa naj ne plača nič dokler ni končano itd.No in kaj ugotovi ona čez par mesecev?Pri premiku nekaj cevi so našli nedokončćane cevi-beri voda bi ji prišla direkt po steni od dnevne sobe ven čim bi potegnila vodo na wc ali kje drugje.In to so naredili delavci nalašč-so ji kasneje priznali in povedali kje je še tako.user posted image

Moj brat pa tudi prenavlja stanovanja in baje če naročnik kaj preveč teži ali pa da ne plača, mu nekateri v steno vgradijo jajce. Si predstavljate ta smrad čez nekaj časa?In moraš vse razbit da ga najdeš....previdno z delavci....user posted image

Danes sem iskala to kašico jabolko vanilija v Mercatorju in je nimajo-grr.Sem vzela banana breskev menda-a jo že katera daje? Je ok?user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 8750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Cepljenje za gripo
endrina

Ali boste svojega otroka cepili proti novi gripi?

da (15%)

ne (85%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!