tinaaja
|
Jjasna, kako pa je drugace z Juretom? Krci, jok? A ga je P poslala na kaksne preiskave? Se mi zdi, da je imel on najbolj izrazite probleme. Mora biti zelo tezko, meni je grozno ze ce brina par minut joka. Sem cist out Je imela do sedaj ene 5 takih napadov, da se sploh ni hotla pomirit - ponavadi je v koncni fazi sprejela zizo med temo ko sem jo morala nosit okoli.. erna, a ti je spet mal dolgcas.. vidim, da s eje treba mal z zigatom pogovor, da bo manj spal pa vec ga sral. Mal jjasni pomagaj, pa vzami Jureta za ene 3 ure v oskrbo Majcika- ja celi frajerki sta Barci - super mere Ampak motorik pa je, ni kaj Se bosta pa pikca skupaj zmatrala od vsega norenja, laufanja,... Dajadada, no lepo je brati, da je z Nejcem bolje pa da greste na dopust :) Slumpo - valda smo reklamirali... vsem trem zadolzenim za reklamecije in odpravo napak + se direktorju gpg osebo sva poslala pismeno obvestilo o nekorektnem delu Ekola, odspala sem jaz eno uro, brina se vlece, koslilo je pripravljeno, da se skuha, ko bo daddy na poti domov Vse pod kontrolo. Danes se bova z brino bolj sami zabavali, nas oci je kooooncoooooooo dobil svoj fotoaparat iz nemcije in bo ziher cisssttttt zaposlen hehehe mu nisem povedala, da je prisel, sem rekla, da se ni da ne bo prevec norel na poti domov Mi2 z brino pa bova sli v raziskavo baterijskih seslnikov ala metla v merkurja.
|