|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  347 348 [349] 350 351   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.8.2007 9:22:23   
Naomi
tinaaja...ful fajn ''smajlije'' si limala u zadnjem postu user posted image user posted image ...gremo... globoko vdihniiiiiiiiiiiiiiiiiiii in izdihniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa se 1x...vdihniiiiiiiiiiiiiii in izdihniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in tako se 3x ;)

...primorska rules!...sam kwa tok pozn ven prlezete, a maste tm daljsi dan? user posted image

...a kwa nas otrok dela?...spi mulc...se je zbudu ze 7:20...sred noci user posted image - da ne govorim da je ze ob 23h  1. malcu, pa ob 1h...no pol je do 5h zdrzu...ampak ob 7:20 ze auf...se cela tresem user posted image - upam, da je temu kriva polna luna ki je na vidiku ( zakva vedno neke razloge iscem..mogoce je bil pa le lacen) user posted image user posted image

no, k se zbudiva grva u LJ mal babi zaposlit, da ne pride iz vaje kako z mejckenimi otrocickiuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8701
27.8.2007 9:33:32   
erna14
user posted image

matia,ziga lepo praznujta

user posted image

go tina,go tina jeeeeee

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8702
27.8.2007 9:37:59   
slumpo
tinaaja...piknik dekice sva midva nabavla dve v rutarju (hudo poceni 1200 sit)....
ali si to reklamirala na GPG...povej s kom tam komuniciraš ...s katero osebo...nekaj jih poznam ...dej na ZS...

mi smo spet bolj slabo spali...mawlega matrajo dlesni da prav joče...ko pa želiš namazat pa ne pusti se niti dotakent..pol ko pa uspemo mu pa mal za ene pol ure odleže...ja pa da ne omenim da je kot vrtalka...iz enega boka na drugega pa na bušija pa nazaj (včasih rata včasih ne)...uf telovadba celo noč...

kakali smo danes zjutraj...so očitno pike pomagale...ja sicer po 4 dnevih ampak bo...zelo ma slabo prebavo...

zdej pa študiram kakšbno bo vreme 3 septembra na morju (krk) končno gremo na morje če ne bo zima in dež...
a gre še kakšna ta termin na Krk...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8703
27.8.2007 9:50:51   
Žabika
tinaaja: prejšnji teden! Pokliči v trgovino, so zelo prijazni. Je pa res fina dekica!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8704
27.8.2007 10:39:43   
sezam
Matia (Thaiss) in Žiga (Kati) - čestitke za 6 mesecev user posted image  

Uf, sem tudi neprespana in se mi popolnoma nič ne da user posted image . Sicer sem dlje spala kot včeri, samo sem kar nekaj povožena user posted image user posted image  Žiga se je zbudil ob 7h in je bil prava tečka. Sedaj pa spi in upam, da se zbudi boljše volje user posted image

Fotoknjigica - smo jo dobili, ampak brez obvestila po mailu user posted image . Sem bla prejšnji teden v DM in sem čist za foro pogleala med slike in glej šmenta, knjigici sta bili noter user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slumpo
a gre še kakšna ta termin na Krk...

Mi gremo na Pag. Pikca je sedaj na Krku, samo ne vem za koliko časo so šli user posted image
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8705
27.8.2007 10:45:28   
erna14
kuku

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8706
27.8.2007 11:28:34   
tinaaja
Fotoknjigica - smo jo dobili, ampak brez obvestila po mailu .

enako.. user posted image
mi2 sva s sprehoda, je ze vrocina. je bila lakota prehuda, da bi se z jabuckom igral. brinina namrec. jaz pa tud se nisem jedla user posted image

gio, v vecini piskotov je gluten, tko da se sama odloci, kdaj bos zacela dajat zadeve z glutenom. v plasmon, ki pa nimajo glutena, je pa mleko user posted image v belem kruhu - psenicna moka - je tud gluten...eni dajo za glodat cel korencek..

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8707
27.8.2007 11:48:08   
Dajadada
Danes sem bila pa jaz ornk posračkana. Ga držim v naročju, on v plenici in gre vse mim, je kar teklo po meni. Ospen je povzročil to, da sedaj spet sračka po vsakem hranjenju, tako da se previjamo kot na začetkuuser posted image ...kar naprej.
V soboto smo bili spet pri P. Prstek ni več gnojen, glavica se počasi izboljšuje. Na preglede ne rabimo več hodit, razen, če se poslabša, ospen pa jemljemo 10 dni sevedauser posted image . Mu ga damo kar z brizgo, ker po žlički ne gre nič v njega, samo vse naokoli, z brizgo pa vsaj nekaj pogoltne.

Na dopust bomo vseeno šli, čeprav sem že mislila, da bo treba ostati doma, ampak je P rekla, da mu bo morski zrak samo koristil in naj kar gremo. Mal cvikam, da bi se mu kaj poslabal, pa mislim, da itak ni mogoče, če je antibiotik. Sicer so pa tam tudi ambulante, če bo slučajno kaj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8708
27.8.2007 12:23:16   
Barči78
Evo mene, nazaj s posvetovalnice. Dobili smo 1. pikico, brez ene solzice. Tehtamo 7 kg ( r. 3780 g), zrasli smo pa skupaj za 17 cm in merimo 68 cm. Ja šlang, glih na spodnji meji lovimo težo. Obseg glavice pa iz 36 cm na 43 cm.
Potem smo se mogli še polulat in dat kri, vse je ful dobro prenesel, nič jokal. Upam, da ne bo reakcije na cepljenje, ker še vedno včasih kašlja, pa da bodo izvidi v redu.

drugače pa P. kar presenečen, kako se že postavlja na štiri in dviguje, sva ga oba po mizi lovila,  sploh ne zna bit pri miru. Ni mi jasno, da so za Nejo pri pol leta rekli, da je to HA otrok, kaj še pol šele ta. user posted image

Matia (Thaiss) in Žiga (Kati), čestitke za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8709
27.8.2007 12:26:25   
malecka_mateja
ojla!

evo me smo meli v soboto krst in je bla zatonorišica in pomanjkanje RR!amapk bom bolj pridna obljubim!nemogoče vas je prebrat tako da upam da niste jezne!
no krst je uspel v polno!Mala bla pridna nič jokalauser posted image user posted image user posted image

so pa slikice že gor tako da si lahko princesko pogledate!

drugače pa naša mača sedi že sama skoraj od petega meseca naprej!tu pa tam jo še nazaj vrže ko se zažene drugače pa je že samostojno!Plazi se nazaj bolj kot naprej!zobek bo počasi zunaj je že prozorno pa tečka je amapk ni sile!reče že ata oz se cele dneve samo to dere pa baba!pa tu pa tam se ji posreči mam amapk to je bolj slučaj kot pa da že zna!pa sej tudi to bo!jemo že zeo veliko tudi belega meseka že!tako da super!amapk mamo še zmeri en obrok ker jo ful zapre drugače!

no to je to grem malo pospravljat!

pridne bit!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8710
27.8.2007 12:51:22   
slumpo
2 uri in pol sem se z njim igrala na podlogi zdej je pa končno zaspal...noro kok je bil utrujen ampak zaspat pa ne...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 8711
27.8.2007 13:38:12   
Anonimen
user posted image Men se bo strgalo... Jure samo joče in joče, ne pomaga če ga nosim, mu pojem, guncam, se igram z niim,... celo ziza ne pomaga. Ga daje takšen neustavljiv prav histeričn jok. user posted image Pojma nimam kaj mu je... vročine nima, pa mislim da vnetje ušesk tudi ne, zobki po mojem tudi ne, lačen ni,...???? Sedaj spi že 5 minut (po večurnem nošenju in joku), pa se skoz premetava, z rokami krili kot bi si mencal učke...evo, konec spanja....user posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8712
27.8.2007 13:49:20   
Anonimen
Pozizal in spi naprej...

Pa še čestitke Matia in Žiga za 6 mesecev

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8713
27.8.2007 14:07:55   
erna14
jjasna-pr nas pomaga ce mal gleda v ogledalo potem neha jokat

jaz pa user posted image in zraven seuser posted image inuser posted image  pa se najdem cas zauser posted image  vroce je pa za crknt.mali je pa do zdaj panckov grem pomivat posodo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8714
27.8.2007 14:09:11   
erna14
draja-kuku vidm te

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8715
27.8.2007 14:10:46   
*sonchek*
Mi imamo pa antilopo!!!! user posted image

user posted image

user posted image

dajadada - user posted image za Nejčka!

jjasna - ojoj, kaj pa matra revčka?  Mogoče pa so zobki? user posted image No, upam, da se kmalu pomiri....

Zdaj grem pa še za nazaj vse prebrat - pokomentiram kasneje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8716
27.8.2007 14:23:15   
draja
Erna jem sladoled, pa ne morem zraven pisat. Sam berem tko da napiš še kaj, da mi ne bo dolgčas!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8717
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 14:51:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8718
27.8.2007 14:56:38   
tasha23
user posted image user posted image user posted image Čestitke Matii za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image
user posted image ti želi tvoj prijatelj Gael

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8719
27.8.2007 15:00:32   
thaiss
Hvala Tashka in Gael!!!
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8720
27.8.2007 15:00:42   
m a j c i k a
Hej punce po dolgem času se vam spet malo javljam!user posted image
V četrtek gremo končnoooooooooo na morje za deset dni, sicer ne daleč, samo do Kanegre pri Umagu, pa saj ni važn sam da gremo...
Mala še vedno samo ziza, spančkat grema okrog osmih, se pozizama nekje okrog treh zjutraj, štirih in spančka še do šestih sedmih, pol je pa žur cel dan, saj jo zmanjka samo dvakrat za pol urce, tak da zvečer kar padem v postlo!!!!

Pa še par slikic vam pošljem:

user posted image

...zelo rada si čistim ušesa.....
user posted image

...takole čofotam na vrtu kar v škafku....
user posted image

..obožujem stolček bumbo..
user posted image

....ena zafnana...
user posted image

...moj peti rojstni dan...
user posted image

...kako poziram z mamico, (ki se je kar sama ostrigla in to precej)...
user posted image

...takole pa lahko včasih negibno sedim po par minut in gledam v strop....
user posted image

Pa brez zamere, sem se komaj ustavla s pošiljanjem, dobro da se je oglasu alarm za lakoto, obljubim da se vam javim še kaj pred morjem!

Pa čestitkem vsem slavljencem za nazaj in naprej!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8721
27.8.2007 15:10:58   
erna14
draja-tzutzdxte  bhtjut gfhjtzjrhj gfnhjttzjfvn vcngfjgf vbntzklibujdfrsztlčpkjhms<dcxy vbfhjzhrzawsc<y  zgrtefsdcdvbfghztunb ea456u7jhngbfvdewv retzeu6jhd<sc dreh5jtdgsf<A3T563ZGVXC FBHZUBFG VXSGE45Rdfrhrtmn   ghjtzijng dhfckhg brehzu56ujthdv fdrtzjjng vc fdrhtjzmhgnbx xgtzjkujhmnbvc fdrngbvc dfrhtbvgbfhntjzhfbnhb gfhujzfgbvcn vfgzjthgukihjkgh bnm-žšđpuerfsd9'0š57etdgcvjip97idgbnb a bo dovolj mislm da sm te za kako uro zaposlilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 8722
27.8.2007 15:11:34   
erna14
pa vse da preberes

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8723
27.8.2007 15:12:47   
Anonimen
Erna - moj pozdravček za oba tvoja dedca. user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 8724
27.8.2007 15:29:50   
tinaaja
Jjasna, kako pa je drugace z Juretom? Krci, jok? A ga je P poslala na kaksne preiskave? Se mi zdi, da je imel on najbolj izrazite probleme. Mora biti zelo tezko, meni je grozno ze ce brina par minut joka. Sem cist out user posted image Je imela do sedaj ene 5 takih napadov, da se sploh ni hotla pomirit - ponavadi je v koncni fazi sprejela zizo med temo ko sem jo morala nosit okoli..

erna, a ti je spet mal dolgcas.. vidim, da s eje treba mal z zigatom pogovor, da bo manj spal pa vec ga sral. Mal jjasni pomagaj, pa vzami Jureta za ene 3 ure v oskrbo user posted image

Majcika-  ja celi frajerki sta user posted image

Barci - super mere user posted image Ampak motorik pa je, ni kaj user posted image Se bosta pa pikca skupaj zmatrala od vsega norenja, laufanja,... user posted image

Dajadada, no lepo je brati, da je z Nejcem bolje user posted image pa da greste na dopust :)

Slumpo - valda smo reklamirali... vsem trem zadolzenim za reklamecije in odpravo napak + se direktorju gpg osebo sva poslala pismeno obvestilo o nekorektnem delu

Ekola, odspala sem jaz eno uro, brina se vlece, koslilo je pripravljeno, da se skuha, ko bo daddy na poti domov user posted image Vse pod kontrolo. Danes se bova z brino bolj sami zabavali, nas oci je kooooncoooooooo dobil svoj fotoaparat iz nemcije in bo ziher cisssttttt zaposlen hehehe mu nisem povedala, da je prisel, sem rekla, da se ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da ne bo prevec norel na poti domov user posted image user posted image user posted image Mi2 z brino pa bova sli v raziskavo baterijskih seslnikov ala metla  v merkurja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  347 348 [349] 350 351   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  347 348 [349] 350 351   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!