|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  345 346 [347] 348 349   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.8.2007 22:41:54   
Žabika
Madona, zdej boste pa res že vse na GH! Mislim, da samo še midve z Dajadado vztrajava. Nimam doma še niti enega mleka ali kašice. Pa naj bi bilo tako še do 28.9.!? No me res zanima!

Urla: ja sej se mi je zdelo. Sem se malo pozno spomnila nate. Hvala ti vseeno.

Uf moj je bil pa tudi priden danes! Je skuhal zelo dobro kosilo, navozil Hano, pogledal z mano DVD, ne vem pa kaj me še čaka.user posted image No pa že takoj povem, da ga ne zamenjam, kaj šele šenkam!

draja: lepo, lepo za igrat, pa nič bat, da bo Živa kaj pojedla. Jo boš ja na kaj boljšega navadila!user posted image

Savna, jacuzi, masaža ... sanja svinja kukuruz!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8651
25.8.2007 22:54:39   
Naomi
Svit tut nch se ne dobi za pod zob...in tako bo do konc septembra k mamo posvetovalnico...tist k so krhli, je sam mal za pocuzat...k mu se za zobovje dobr dene ;)...tko da...je ajnfoh modrc odpet pa akcija user posted image
...sicer pa...se cel preljubi lajf bo na GH user posted image

no, diskam ze, posteljnina je sveza...mmmmmmmmmmm...

papa

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8652
25.8.2007 22:59:07   
Žabika
No Naomi, tebe sem pa pozabila! A se še kakšna javi?
Uf tebe tut neki čaka! Mehek kouter!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8653
25.8.2007 23:11:04   
Anonimen
Žabika: Evo se ene svercarje user posted image Mi smo ene 4-5 poskusili rizolino zvecer,v flasko mojega mleka malo rizolinota...Smo mislili,da bo spanje kaj daljse.Aha,nic s tega...Tako,da zdaj nic vec dodatkov do sredine septembra ko pridemo z morja...Takrat bomo pa malo z gostim rizolonotom poskusili...Mama pa se itak fore pred vami,ker bomo komaj 2.10 stari 6mesecev....Smo pa vceraj preizkusili antilopo,pa cajcka na zlicko pili...Mali mi je skoraj utrgal zlicko iz rok in jo pojedeluser posted image ...Zdaj samo zagleda zlicko pa ce grem proti njemu ze odpira kljunek na veliko...Obcutek imam,da bo pravi jedec-po atiju..

draja super igralnicauser posted image

urla user posted image dobre izjave skrata user posted image

tejcica
cestitke za prvi zobekuser posted image

Vse najboljše Iza (Skačica) in Sanja (Malička) user posted image

polivanje
se ena clanica oz clan tega klubauser posted image

Kr_enamami cimlepsi krst zelim user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8654
26.8.2007 2:36:16   
Žabika
tinaaja: vidim te, vidim te!

Mene ni zbudila Hana, ampak moj mehur in želodček. Pa sem še malo na računalnik prišla, ker mi ni za spat. No pa še mehur sem spraznila in eno tablico čokolade pojedla user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8655
26.8.2007 2:44:06   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8656
26.8.2007 2:45:59   
tinaaja
pozizal smo, otrok spi, samo v pojstlo ga moram prestavit.. sem dalj csa brala kot ona zizala,ker ste spet spisale...
ej, spala na trebuhu do prejle - kot bubica user posted image user posted image user posted image Od 20!!!! ni za verjet user posted image user posted image user posted image ajd, grem dreto vlect

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8657
   [Brisano sporočilo]
26.8.2007 7:18:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8658
26.8.2007 8:14:24   
blanči
Dobro jutro,

v Celju le prav lepo nedeljsko jutro.

Danes smo spali do 6.45 ure. Pridna naša punca.

Ste pa res pridne pri čvekanju, saj vas ne folgam brat.

Anja že poje polovičko jabolke (sveže naribana)in pa tudi kašico iz kozarčka že zmaže. jedla je že tudi cvetačo, korenček in krompirček, najprej vsako posebej potem pa skupaj, ampak zraven je delala take grimase da dol padeš. Ko pa zagleda jabolko pa kar zavriska.

Kr_enamami: Ker je vreme kot mora biti bo takšen tudi krst. Lep dan vam želim.
No ko smo ravno pri krstu pa ena fotka od našega krsta.
user posted image

Zobki: Naša se kar naprej praska po ličekih in se vleče za ušesa, pa vse je skoz v ustih in slina teče v potokih. Dlesni pa ima ful napete tako da mislim, da so to vse znaki prihajajočih zobkov.

Zdajle trenutno spi, ati pa je šel v gobe, že v petek jih je prinesel kakšnih 20 komadov in to mu je v tako veselje. Potem pa pride po naju in gremo k omi na kosilo na Stranice, kjer mala full uživa. Zelo zanimive so ji kure in pes ter muca.

Želim vam lepo nedeljo in se pišemo.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8659
26.8.2007 8:31:14   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  Vid za prvi zobek

urla - user posted image user posted image  kok so luštni tile ta starejši s svojimi izjavami. Pa ne moreš verjet kakšen spomin imajo user posted image

skačica - user posted image user posted image  za prvo Izino kašico

Žabika - mi tud še ne jemo GH user posted image  Počakamo, da pridemo z morja in naredimo teste za alergijo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8660
26.8.2007 8:36:50   
erna14
user posted image

ne vpraste kva me je vcer premaml apak za vse je kriva tinnaja k skos o nekih jabolkih pise in valda nism v aielu mogla mim tega jabucka in valda firbec pa sm ga kupila no pa ce smo ga ze mel doma pa smo ga se probal pa.......user posted image je tamal kr hotu se sicer sm sam mal zlicko not pomocila pol je blo pa dost.tinnaja kok das ti jabucka pa kdajuser posted image pa ne smej se

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 8661
26.8.2007 9:07:03   
tejčica
Ela (Ela80), čestitke za 6 mesecev.user posted image
Žiga (LP) in Nuša (Vrtnica30), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Tinaaja, je pa Brina zadnje nočo kar pridna.user posted image Očitno ji spanje na trebuhu veliko bolj paše.

Kr_enamami, upam da vam krst lepo mine, brez takšnih neprijetnih presenečenj kot včeraj zvečer. Bogi mali.user posted image

Blanči, kakšna lepa princeska je bila mala.

Mi Vida še nismo krstili. Očitno bom rabla tolk časa da se zmigam kot pri Taji, ko smo skupaj praznovali krst in prvi rd. Moram rečt mojmu da mi skenira eno Tajino slikico s krsta.

Erna, user posted image  za Žiga in prvo žličko jabučka.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8662
26.8.2007 10:03:40   
*sonchek*
Jutro!

Mi smo imeli pa pestro - možek je zbolel, tako da pedenam še njega, pa mulo je spal pri meni (ker je oči spal v dnevni sobi, da ne bi okužil mulca), ker je zvečer tulil ko zmešan - vglavnem spala nisem nič! Ponoči kuhala čajčke možeku, zraven se je zbujal mulo, pa je tako visel na joški, da je zaspal...vglavnem čist sem fuč! user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8663
26.8.2007 10:04:38   
draja
Evo danes se pa mal pozno javljam. pa ne zato, ker bi tolk dolg spaliuser posted image .

Erna a tudi ti si podlegla??? He, he. Pa itak je tinaaja kriva ne?user posted image

Blanči vaša punčka je bila pa res prava princeska na svojem krstu. Ful lep klobuček.

Urla sem se tolk nasmejala ob Tianovih izjavah. A kar pomaranče gojiš al kajuser posted image ? Sej dokler jih sam mož opazi še gre ne, ko pa jih tudi otrok opazi je pa treba v akcijouser posted image .

Kr_enamami želim vam lep krst in da malega hitro nehajo matrati zobki. Ker tole se pa res hudo sliši.
Una zgodba dveh planincev pa je res žalostna - sem prebrala na 24ur.com. Res, res žalostna. Bogi reševalci, ki morajo vse to doživljati.

GH mi se tudi še samo dojimo. Samo enkrat smo dali mal rižolinota v 20 ml mojega mleka pa smo pol prejokali večer tko da smo dali zaenkrat GH "on hold".

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8664
26.8.2007 10:12:14   
slumpo
...spali nič....mali se je dru celo noč ...no če se pa ni dru je pa brcal k norc....
mislim da so zobki z mešanico bolečin v bušiju ker spet ne kaakmo....

žabika...tudi mi smo samo na mojem mlekcu...žličko pozna samo od D3 kaplic...po morju začnemo z GH...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8665
26.8.2007 10:27:41   
erna14
draja-ja itak,sam mu ne bom dajala vec to sm sam tako iz firbca bom pocakala do 12.sept.pol pa z polno paro a ves to je blo sam tist da vids ....ma sej ves kako to zgleda itak je pa za to res kriva tinaaja tko da smo sam zdaj na mleku in se ne bomo pustil zavajat vecuser posted image user posted image aja pa se to ni blo nit pov tamale zlicke tiste otroske tako da itak to ni nc

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8666
26.8.2007 13:16:53   
tinaaja
Erna, kwa se zdaj ven vleces.. Zacela si z GH in to je to user posted image user posted image user posted image Jaz sem ji parkrat dala bolj al manj samo za probat, pol je pa tocno na 5 mesecev prvic res nekaj zlick popapala. Navaden jabuk ji niti ne gre kaj dost, ampak tale hippova mlecna kasica z okusom jabolka in vanilije je pa zakon. Sem sla vceraj se en paket kupit v spara, da slucajno ne zmanjka user posted image user posted image user posted image Ker v mullerju nimajo. Imam obcutek, da ji pase pozno popoldne  nekaj takega pojest - morda se to sovpada z boljsim spanjem, ampak je kul. Ker dobi kasico, smo ukinili vecerno flaso in gre direkt na zizo user posted image No to je sele zadnje dva tri dni. Ampak deluje. Zaceli smo z malo, kasica je bolj ali manj tekoca, ampak vseeno gosta. Tok da lahko posrka, ce ze ne odpre ust user posted image Mislim, da poje med 50 in 90ml (enkrat je imela naval na kasico in sem morala se eno delat). Matr sem pametna po 5 dneh GH user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ugotovila, da moras res ornk pogledat na deklaracijo GH - ker je ogromno zadev, kjer pise od/po 4 m, notri pa razne azdeve ala gluten, ki se niso OK.

Slumpo, Sonchek
, upam, da bo danasnja noc boljsa. In da se tvoj dragi sonchek kmalu pocajta.

Kr_enamami, upam da ful uzivate!

Urla, masaza, pa savna, pa nic nocnih pohodov do hladilnika user posted image user posted image pa saj ga imamo vse, jaz sem se vdala v usodo, sploh zdaj je kar kriticno. pa ****t ga...

Blanci, nasa se je tudi praska licka in useska vlece user posted image user posted image ampak zobkov s eni na vidiku.

grem kosilo kuhat, sva mal racunala na mami, da bo povabila, pa sva delela racun brez krcmarja user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8667
   [Brisano sporočilo]
26.8.2007 16:05:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8668
26.8.2007 18:17:26   
erna14
tinaaja-ja valda nas bo ze kmal tkoleuser posted image .user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8669
26.8.2007 20:31:53   
Anonimen
tinaaja user posted image za spet boljse nociuser posted image

Kr_enamami upam,da je krst lepo minil...pa kako fotko prilepi,da vidimo malega lepotcauser posted image

Blanči 
res sikana je bila Anjauser posted image

erna nic se ne zgovarjaj user posted image kako so ze pravli,ko smo bili mali??aha- a ce bi on-a skocil v drek bi ti tud???user posted image samo je res...ko je nonstop govora o necem tule te kar premami...ko je slo tolk o mareli smo jo tud mi cudezno nujno rabili..no kupili jo bomo spomladiuser posted image

Ela (Ela80), čestitke za 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image
Žiga (LP) in Nuša (Vrtnica30), čestitke za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

tejcica
mi imamo tud bolj pozen krst v mislih...naslednje leto septembra..upava,da bo hodil in si sam nesel svecko user posted image

*sonchek* upam,da se je ze umirila situacija pri vasuser posted image user posted image user posted image

slumpo naj zobki oz zobek cimprej pokuka ven,da ga ne bo vec matralo user posted image user posted image user posted image pa se user posted image za cimprejsnje kakanje...mi smo danes kakali po 4dneh in je bila seveda ena velikaaaa porcijauser posted image

meaa si sibnila pol na sprehod? midva sva pa zdaj sama doma,user posted image je namrec sel v nocno...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8670
26.8.2007 21:04:41   
Naomi
cer,

no dolenjski potepuhi smo se vrnil user posted image user posted image ...tamaucek je noro uzival u bazeniju in freduuser posted image ...se je  kr tresu od vsega hudo dobrga k smo ga not dajal user posted image pa cvilu pa vrisku...u glavnem..zasarmiru pol obiskovalcev ( zdej k je mama naomi bolj umirjena njeno poslanstvo sarma prevzema njen otrok) user posted image user posted image

...u glavnem, vsi bomo sli zadovoljni spanckat z nasmeskom na ustih user posted image

vam, drage marcevke pa lepo nocko pa pridne skorce brez prevec civkanja ponoc user posted image user posted image

mwaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8671
26.8.2007 21:41:40   
Anonimen
takole vabiva atija iz sluzbe
user posted image

takle je pa,ko mi je moja igralna podloga premajhna...gremo naprej user posted image
user posted image

nas novi znak na avtu..sicer smo po mesecu dni cakanja bli razocarani nad kvaliteto...se je user posted image razjezil innaredil necakinji sam takle znakec....sam tam je slikco oblikoval in plastificifal pa pripopal na magnetno tablo,ki s eznotraj avta da gor..pri nas zarad zatemnjenih sip ne pride v postev....si pa je ze izdelal plan kako bo sam novo nalepko naredil,ki bo prisla namesto te...
user posted image

< Sporočilo je popravil LeINA -- 26.8.2007 21:43:54 >

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8672
26.8.2007 21:46:48   
Žabika
No, Hana je pa šarmirala pol Atlantisa; beri pol Ljubljane. Sem ugotovila, da ob sebi res nimam tako pametnih ljudi, ki bi mi odsvetovali obisk bazena v nedeljo popoldne. user posted image No, nakopali smo se vseeno, fino smo se stuširal že tam, doma pa kar s sirkovo krtačo. user posted image

Sem pa bila v družbi še ene mamice - lanske januarke. Gal je zdaj star 1,5 let in spet sem ugotovila, kako zelo moramo zdaj uživati. Ma ti malčki niso pri miru niti sekunde.

Dajadada: kako so Nejčeve ranice???

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8673
26.8.2007 22:22:09   
Ela80
Evo nas po dolgem času, smo bili malo na morju in je Ela ful uživala. V fredu je ful uživala, najbolj ji je bilo ker je bil slan in ga je lizala ko nora. Mi smo se tudi zdaj odločil, da bomo dajal gh. Smo probal z jabolkom in je bila čist paf. Danes smo ponovili vajo in ga je spet ful ven dajala. Ko sva kuhala kosilo sva imela paradižnik za solato in sem ji ga za foro dala malo za posesat, tamala pa čist navdušena. Tko da je definitivno nora na paradižnik, sicer pa jabolko ne pada daleč od drevesa, ista je kot midva.

Hvala za čestitke, pa saj ne morem verjet, da je že pol leta. Punce še mal pa gremo spet v službo user posted image .

Lahko noč!

Moja punčka je Ela

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8674
26.8.2007 22:28:35   
thaiss
No, pa je spet nedelja mimouser posted image , smo se napohajali, uživali, pa na plaži smo bili po dolgem časuuser posted image  user posted image  Škoda, da je vikenda tako hitro mimo, moj user posted image  se ta dva dni tako posveča user posted image , da sem jaz free!!! Priden tatko!!!

lepe fotke malčkov, pa user posted image  user posted image  za prvega zobeka Vid!!! Zdej pa vodiš med Obalčki... no ja, če že v cm in kg je prav da tudi pri zobkihuser posted image !

Naš Matia bo jutri upihnil polovičko svečke, pa mu pečem nutelino torto... no, torte on ne bo papau!!
Tejčica ti sporočim rezultat!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  345 346 [347] 348 349   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  345 346 [347] 348 349   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!