tinaaja
|
Erna, kwa se zdaj ven vleces.. Zacela si z GH in to je to Jaz sem ji parkrat dala bolj al manj samo za probat, pol je pa tocno na 5 mesecev prvic res nekaj zlick popapala. Navaden jabuk ji niti ne gre kaj dost, ampak tale hippova mlecna kasica z okusom jabolka in vanilije je pa zakon. Sem sla vceraj se en paket kupit v spara, da slucajno ne zmanjka Ker v mullerju nimajo. Imam obcutek, da ji pase pozno popoldne nekaj takega pojest - morda se to sovpada z boljsim spanjem, ampak je kul. Ker dobi kasico, smo ukinili vecerno flaso in gre direkt na zizo No to je sele zadnje dva tri dni. Ampak deluje. Zaceli smo z malo, kasica je bolj ali manj tekoca, ampak vseeno gosta. Tok da lahko posrka, ce ze ne odpre ust Mislim, da poje med 50 in 90ml (enkrat je imela naval na kasico in sem morala se eno delat). Matr sem pametna po 5 dneh GH Sem pa ugotovila, da moras res ornk pogledat na deklaracijo GH - ker je ogromno zadev, kjer pise od/po 4 m, notri pa razne azdeve ala gluten, ki se niso OK. Slumpo, Sonchek, upam, da bo danasnja noc boljsa. In da se tvoj dragi sonchek kmalu pocajta. Kr_enamami, upam da ful uzivate! Urla, masaza, pa savna, pa nic nocnih pohodov do hladilnika pa saj ga imamo vse, jaz sem se vdala v usodo, sploh zdaj je kar kriticno. pa ****t ga... Blanci, nasa se je tudi praska licka in useska vlece ampak zobkov s eni na vidiku. grem kosilo kuhat, sva mal racunala na mami, da bo povabila, pa sva delela racun brez krcmarja
|