skačica
|
Dobro jutro! Ja, danes moja punčka praznuje 5 mesecev. Iza, za naju z atijem si najlepši sonček, ki je do sedaj posijal v najina življenja. Rada te imava. .čestitke tudi Sanji. Za nami je krasna noč, tko kot ta zadnji dve, upam, da bo tako ostalo, čeprav sem se ravno pohvalila. Ati je v službi, mami na RR, ta mala pa na tleh izvaja akrobacije . Danes bomo bolj mirno preživeli dan, malo pospravljanja, za kosilo kar kitajca, popoldne pa morda v kak center po kakšno darilce za mojo punčko in dekorirat darilo za nečakeca, ki ima jutri fešto. Borim se z mislijo, da bi Izi za mini RD ponudila eno jabolčno kašico. Tko me ima, da vidim kako bo jedla, Res me zanima. Morda ji pa res damo pa bom potem poročala, kako je šlo. Ta varianta od tinaaje se tud dobro sliši. tinaaja, tud jaz gledam, da ne jem po 6. uri, rezultatov še ne more bit, ker to delam glih ene 2 dni, upam, da bodo. polivanje- naša tega ne počne, razen če kupčka ne podre in jo mogoče preveč premetavamo pol malo bruhne, ampak to je bolj kot ne redko. Grem hitro na vago, da vidim kok gramov je izginilo čez noč
|