|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.8.2007 22:12:09   
skačica
čer!

Najprej Pikci in Kati lep, lep dopust pa Kati ne se delat fino, vemo da nas boš nenormalno pogrešalauser posted image user posted image user posted image , sej boš kmal nazaj.

dajadada- tvojemu Nejcu en kup user posted image , da se revček čimhitrej pozdravi.

tinaaja- user posted image user posted image user posted image  za potrjeno temo diplomske

pikca- tud mi smo nabavli trugo letos pa še smo se peljali na morje otovorjeni kot Čehiuser posted image  pa nimamo majhnega avta. Da ne govorim, da sem Izin čebriček za kopanje imela stlačen med moje nogeuser posted image . Očitno mi rabmo avtobus pa smo sam trijeuser posted image

Drugač pa sem bla danes spet cel dan pri moji mami, spet smo se zbrale vse sestre in čvekale, brat se pogovorov o otrocih ne udeležuje, ker ga take stvari še ne zanimajouser posted image . Še 8 dni do PDP-ja moje starejše sestre. Komaj čakamo fantička.

Grem, jutri me čaka malo pospravljanja, v nedeljo pa piknik in feštica, ker praznujemo nečakov 1. rojstni dan. Jeeeee, spet bom jedla, v ponedeljek bom pa user posted image , ko bom na vago stopila.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8601
24.8.2007 22:18:36   
Anonimen
Pikca & K_a_t_i  maksimalno uzivancijo zelim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8602
24.8.2007 22:34:34   
Sibil_
Čer!

Vsem odhajajočim-čimmlepši dopust, pa ne pozabit-dopust se začne že na vhodnih vratih, zatorej uživajte tudi v potovanju!user posted image

Mi tudi ne vem kako bi spakirali vse za na morje, čeprav tudi nimam majhnega avta-hehe.Ampak zaenkrat kaže da ne gremo na dopust, ni pa še nič rečeno.user posted image

Dskubin-kako je kaj Draž?Ena user posted image  da bo kmalu zdrav..Sem pa danes sprobala tistii tvoj recept za hrenovke in so izpadle super-vse smo pospravili s svetlobno hitrostjo.Še moja mami se je bunila, ker se je morala zagrebsta za zadnji kos-Patrik je hud jedec, hehe.

Soncek78 škoda, da te ni bilo danes, smo Obalke mal čvekale.In seveda sem jaz domov prispela v rekordnih 50 minutah-to pa je to ko maš firbčnega Patrika s seboj....pa v čist vsako knjigarno mi pobegne mulo, bo knjižni molj ko ata zgleda...user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8603
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 22:41:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8604
24.8.2007 23:01:09   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Jest sem tega bruhanja že toooook sita.  Ni pol ure, da naš mali ne vrže nazaj. Ma bogi mali.user posted image   

Jz tud. Tud skoz brišemo za njim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Sezam, ti bi pa kar nazaj v vrtec šlauser posted image user posted image user posted image . A misliš, da bi bil zate kaj dražji kot za tamaučka.

Šele sedaj bi šla (nisem hodila v vrtec) user posted image  , tako da bi nadoknadila zamujeno user posted image  U na ceno pa sploh nisem pomislila user posted image  Bi pa posodo še vmes pomila, pa tla poribala, pa bi ceno zbila user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image  za vašga Nejca

Kati, Pikca - lepo na dopustu. Se vama kmalu pridružim user posted image user posted image  Pakiranje v avto - ja to bo tud pri nas umetnost, kljub montani user posted image
Še dobr, da dons ne klofate tolk, sem vas vsaj prebrala user posted image user posted image  Moj pa spet igrce nažiga user posted image - tako pa naši romantični večeri zgledajo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8605
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 6:01:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 8606
25.8.2007 7:37:44   
tinaaja
Kr_renamamai - dobri so,da takole na nek nacin reskirajo svoja zivljenja za neumnosti drugih in na sreco obstajaj taki ljudje kot je tvoj. Ampak druzini pa ziher ni lahko, takole cele noci, da jih ni, ali dneve, ko bi lahko bili skupaj. Je pa ziher nor obcutek, da si nekoga resil in ziher tvojemu da neko posebno energijo, ki jo posredno prenasa na vse vas. Upam, da se kmalu vrne :)

brina je danes ponoci pogruntala, da je spanje na trebuhu super user posted image men pa mal manj, ker sem jo skoz hodila gledat.. rokce je imela tko cudno spodvite,da me je kar bolelo user posted image jo dam na bok in ima pol 20 min rotiranj sem tja,... user posted image ampak zgleda, da se je ornk naspala, ker sem jo dala mal cez 5 k sebi , se poziza in je slabo uro sama s sabo komuniciala (midva zakomirana), pol je 1 uro zabavala, ko sem jaz se lahko potegnila, zdaj pa ga se pri meni sracka user posted image cist je nabita z energijo user posted image user posted image user posted image

Pikca, kai, dobro potujte in uzivvaaaaajjjjjjjjttttttttttteeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8607
25.8.2007 8:12:20   
Žabika
Uf Kr_enamami: verjamem kako te je skrbelo. Tole je res neodgovorno od planincev. Sej slovenčki smo res športni narod, ampak zelo, zelo veliko je pretiravanja in precenjevanja sposobnosti. Potem pa reševalci nasrkajo. Tudi jaz se strinjam, da bi morale biti take reševalne akcije plačljive, da o tem, da bi morali biti reševalci bogato nagrajeni sploh ne govorim. Katastrofa!

No mene malo skrbi že, če gre moj zvečer v mesto na pivo in ga tako z enim ušesom kar čakam. Kaj bo pa šele, ko bo Hana hotla na pivo?user posted image

No pa še dobro jutro, pa lep dan vsem. Mi smo kar doma, ker Lupus še ni za kakšne sprehode (zdej vem kako je to tinaaja). Midve bova šli malo do mesta, popoldne pa še kam.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8608
25.8.2007 8:18:32   
draja
jutro!

Ja to obračanje na trebuh pa tudi meni greni življenje zadnje čase. Vedno preden zaspi ali pa ko ravno zaspi se prevali na trebuh in ker ne zna tako spati dvigne glavo v zrak in se seveda prebudiuser posted image . Tako traja in traja preden zaspi in jaz jo moram kar naprej popravljati. Ponoči enako. Lepo spala od 20-ih do 3:40, popapcala potem pa nonstop to obračanje na trebuh. Men se je skor strgal od nenehnega vstajanja.

Evo ravno kar smo se eno uro trudili zaspati ravno zaradi tega njenega obračanja. Drugače bi zaspala po cca. 10-ih minutah zdaj je pa trajalo 1 uro!!!! Moja kava je že ledenauser posted image .

Ah bo že boljš. Vem da je to samo faza in bo slej ko prej znala spat tud na trebuhu in bo mir.

Kr_enamami kapo dol pred tvojim. Res. Mi smo zagrizeni hribolazci in zeloooooooo cenimo delo GRS, ker si dobro predstavljam kam morajo rinit v kakšnih razmerah. No, približno si predstavljam, seveda je v resnici še dosti huje kot pa je pozanano nam, ki se držimo markacij. Smo ene parkrat nehote malo zašli s poti in ne moreš verjeti kako hitro se znajdeš nad prepadom, previsom, zasneženem pasu, nevarnem melišču,... Me je kar groza če se spomnim teh neljubih dogodkov pa smo načeloma res zelo previdni planinci.
Pa upam, da se že bolje počutiš in bo jutrišnji krst na polno uspel!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8609
25.8.2007 8:25:35   
tinaaja
Zabika, a je pa boljs lupus? JA mi smo morali iz ornk sprehodov cez roznik ali na smarno zmanjsat na max 3 10-15 min sprehode na dan. Ampak dejstvo je, da ce ne bi,danes tudi ne bi imeli aje. Jaz sem ful sanajala, kako bome skupaj z vozickom haral okoli, ker Aja je tok uzivala cez roznik,... pa ni tkoo user posted image ji je pa morje noro dobro del - je vec plavala kot hodilauser posted image in se ji ornk pozna na tisti nogi, kjer ima mal atrofirano misico (eno zadnjo zaradi displazije manj obremenjuje - se ne vidi, ce ne ves, hodi cist normalno)

JA, take resevalne hece bi morali kriti pohodniki, v kolikor je bilo resevanje potrebno po njihovi neumnosti.

Pikica pana user posted image ko se zbudimo, pa gremo na trg, pol bo pa spet fasala jabucko. Ji je jabolcna mlecna kasica postala noro vsec in jo prav zahteva user posted image Vceraj sem ji morala narest se eno porcijo, ker je kar tulila, ko je zmanjkalo (delam male porcije) in je pojedla se eno porcijo user posted image

Skacica - mimogrede - ta varianta, po 6 uri ne vec jest - deluje user posted image user posted image user posted image s tem, da se cez dan nisem nazaj drzala, dalec od tega.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8610
25.8.2007 8:28:48   
draja
Vse najboljše Iza (Skačica) in Sanja (Malička)!!!

Polivanje naša tudi grozno poliva in to kar naprej. Sem že navajena, da vsi smrdimo po bruhcih, saj je nemogoče se toliko preoblačiti. Malo se je mogoče zadnje dni umirilo, ampak verjetno je to samo prehodno, saj pride par dobrih dni, nato pa spet sledijo katastrofalno pobruhani dneviuser posted image .

Dieta če sem že toliko pisala o začetku brezmlečne in brezjajčne diete je prav, da vam mal povem, kako je zdaj, ko smo postopno začeli opuščati dieto. V glavnem jem zdaj skoraj vse, razen čistega kravjega mleka (izjema je kakšna kavica zunaj) in surovih jajc, vendar vse v zelo zmernih količinah. Živa zdaj kaka več, vendar lepše - ni več tako sluzasto in zelenkasto. Ima pa spet malo več težav z napenjanjem, kar se pozna tudi na slabših nočeh, vendar nič katastrofalnega. Tko da sem prperičana, da nismo alergičniuser posted image user posted image .
Previdnost pri uvajanju GH pa bo maksimalna, saj imam sama 100 in 1 alergijo na razno hrano, zdravila,...

Nič, danes gremo v Litijo k tašči user posted image  pa se tipkamo še kaj zvečer (ali pa popoldne, če mojga prepričam, da prej pobegnemouser posted image ). Lepo se imejte in srečno pot vsem dopustnikom!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8611
25.8.2007 8:31:44   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ji je jabolcna mlecna kasica postala noro vsec in jo prav zahteva user posted image

A to imaš kupljeno kašico, ki se dela z mlekom oz. vodo ala rižko, al ji sama skuhaš jabolko in zmešaš z mlekomuser posted image ?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8612
25.8.2007 8:36:06   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ji je jabolcna mlecna kasica postala noro vsec in jo prav zahteva user posted image

A to imaš kupljeno kašico, ki se dela z mlekom oz. vodo ala rižko, al ji sama skuhaš jabolko in zmešaš z mlekomuser posted image ?

ta je kupljena in ze z mlekom - torej dela se z vodo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8613
25.8.2007 8:38:52   
draja
Aha thanks! Sliši se mnjami še bi mamiuser posted image .

Jaz sem pa vedno bolj odločena, da počakamo z GH do 6-ih mesecev. Je tolk v easy sam zizo ven dat, da se nam nikamor ne mudi. Edino kar bi rada kmalu uvedla je rižolino, da bi malo zmanjšali polivanje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8614
25.8.2007 9:32:24   
erna14
user posted image

buuuuu mi smo pa sele zdaj ustaluser posted image .popoldne gremo pa zapravlat v cpuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8615
25.8.2007 9:34:36   
erna14
kati-neki si pozabla sabo vzetuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8616
25.8.2007 9:38:58   
skačica
user posted image Dobro jutro!

Ja, danes moja punčka praznuje 5 mesecev. Iza, za naju z atijem si najlepši sonček, ki je do sedaj posijal v najina življenja. Rada te imava.user posted image  .čestitke tudi Sanji.

Za nami je krasna noč, tko kot ta zadnji dve, upam, da bo tako ostalo, čeprav sem se ravno pohvalila. Ati je v službi, mami na RR, ta mala pa na tleh izvaja akrobacijeuser posted image . Danes bomo bolj mirno preživeli dan, malo pospravljanja, za kosilo kar kitajca, popoldne pa morda v kak center po kakšno darilce za mojo punčko in dekorirat darilo za nečakeca, ki ima jutri fešto.

Borim se z mislijo, da bi Izi za mini RD ponudila eno jabolčno kašico. Tko me ima, da vidim kako bo jedla, Res me zanima. Morda ji pa res damo pa bom potem poročala, kako je šlo. Ta varianta od tinaaje se tud dobro sliši.

tinaaja, tud jaz gledam, da ne jem po 6. uri, rezultatov še ne more bit, ker to delam glih ene 2 dni, upam, da bodo.

polivanje- naša tega ne počne, razen če kupčka ne podre in jo mogoče preveč premetavamo pol malo bruhne, ampak to je bolj kot ne redko.

Grem hitro na vago, da vidim kok gramov je izginilo čez nočuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8617
25.8.2007 10:00:35   
cv105
Pikci, pikice in mamice - lep pozdrav po doooooooooooooolgem času. Smo si vzeli malo dopusta. 1x , ko bom imela en teden časa, bom prebrala vse za nazaj user posted image . Verjamem, da ste vsi po vrsti lepo.

Mi prebolevamo virozo user posted image user posted image  ampak že gre na bolje.

Tisti, ki ste oz. se odpravljate na dopust - uživajte. Ostali pa tudi.

lep pozdrav,
cv105 & Maks

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8618
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 10:02:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8619
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 10:24:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 8620
25.8.2007 10:46:50   
erna14
mea-se je cas da gres za frizerja vem za eno privat solo v lj mal draga ampak ti garantiram da mas v enem letu ali prej fertik  aja pa se od letos naprej se zacne 4 letna sola se prav 5 stopnja

< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.8.2007 10:47:06 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8621
25.8.2007 11:05:31   
slumpo
malega je danes ponoči spet popadla lakota...al on je frajer ...namesto da bi se oreng najedu in pol zaspal za daljši čas poje malček pa malček in to nanese...jaz pa danes spet kot lunik...

pa še pikasta sem cela po včirajšnji depilaciji...ne vem kaj mi je takega delala da sem kot pika poka...user posted image user posted image

no danes greva pa z mojim na kosilo...je nič mi ni treba kuhat...

pol pa še v šoping..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8622
25.8.2007 11:12:22   
skačica
slumpo, fajn dan se ti obetauser posted image  pa dobro šopingiraj.

Jaz in Iza poslušava pesmice od Romane Kranjčan, znam že skoraj cel repertoar na pamet. Tinaaja, na dvd-ju, ki ti ga je poslala frrrr je cel kup pesmic od nje. A ga ni takrat tebi poslala? Drugače ti ga pa jaz posodim.

Moram letet, spet alarm.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8623
25.8.2007 11:17:23   
sezam
Čestitke Izi in Sanji user posted image

draja - včeri si rekla, da te za dans skrbi, kje bo Živa spala. Kaj pa če bi v takih primerih s sabo vzeli prenosno posteljco, ki jo ona predhodno že pozna user posted image

Jaz sem pa danes končno po dolgem času spala 6 ur v enem kosu user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8624
25.8.2007 12:07:30   
tinaaja
Tinaaja, na dvd-ju, ki ti ga je poslala frrrr je cel kup pesmic od nje.

skacica: ja, sem se pol spomnila. Glede nehranjenja po 6 uri - meni se na tehtnici pozna po 1 tednu, se sploh nocem vmes tehtat. ampak nimam filinga, da sem kaj dola dala. sem zadnjic  se pregresila in sem po 6 cips jedla - pocutila sem se  user posted image
Izi cestitke, pa starsema tudi user posted image

Zabika, hvala za idejo user posted image Bom sigurno uporabila user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!