|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.8.2007 17:59:18   
Dajadada
Sonchek, foooovš, jaz bi tud romantično večerjo vsak petek. Ful lep ritual. Midva sva imela malo drugačnega, dokler nisva izvedela vesele novičke, da v meni raste novo bitjece...sva vsak petek zvečer šla žurat, al sama al pa s prjatli, samo da se je proslavil začetek vikenda. Pol pa cela sobota crkljanja v postli (s težko glavouser posted image ). Zdaj pa žuramo bolj malo, se pa zato še več crkljamo v dvoje in z najino bučko v trojeuser posted image . Aneja moram pa itak zmer pohvalit, ker tako lepo papca. Prva stvar, ki jo je naš pojedel po žlički, je pa Ospen sirupuser posted image .

Tinaaja, bravo za prijavo teme...se premika, se premika, še enih par deset strani naklofaš pa bo konecuser posted image .

Urla, Sezam, a je sezona novih frizur, al kajuser posted image user posted image user posted image .

Sezam, ti bi pa kar nazaj v vrtec šlauser posted image user posted image user posted image . A misliš, da bi bil zate kaj dražji kot za tamaučka. Da ne bo ubogi očka obubožal, ker bo moral tok za vrtec plačevatuser posted image .

Sonček78, podiraš rekorde v dolžinah postauser posted image user posted image user posted image .

Draja, a se še zmer igraš, al si tudi Živo kaj zraven pustilauser posted image ?

Pikca, jeeeee morje. Lepo pakirajuser posted image .

Taya85, viki kremauser posted image user posted image user posted image . Ne, ne naš ni zaspanc, bi zihr še tvojo pokvaril, al bi pa ona njega spreobrnla...ne bi škodluser posted image .

Erna14, a vaš kdaj NE spiuser posted image  Bo čist preveč zrastu.

Mi2 sva bila danes spet pri P. Iz prstka še kar teče gnoj, kar naj bi bilo dobro, da se sčisti in ne pritiska na kost. Na glavci je ful bolš. Jutri se gremo spet pokazat. Mali je pogumen kar se da, samo ospen mu ne diši preveč, ga je več okol kot v ustih...vanish, vanish.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8576
24.8.2007 18:07:50   
Dajadada
A ste videle tale stolček za hranjenje? Cenauser posted image : http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=0&podskupina=0&artikel=256

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8577
24.8.2007 18:43:52   
*sonchek*
dajadada - midva sva žurat hodila ob sobotah, petek pa je bil vedno rezerviran za crkljanje v dvoje...no, zdaj v troje, ker so romantične večerje ponavadi z elektronsko varuško na mizi, debata pa teče o Aneju user posted image Mi je pa všeč, da je ta najin ritual ostal, ne glede na novega člana!
Mi je pa žal, da je bila Nejčeva prva hrana po žlički tako ogabna... user posted image Nešteto user posted image , da se čimprej znebite bakterije!

Cena stolčka pa user posted image

Midva sva bila še malo zunaj, zdaj pa bomo počasi papali rižolinota. Mali je danes neverjetno priden - me prav zanima kakšna noč se obeta user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8578
24.8.2007 18:52:23   
Žabika
Dajadada: še dobro, da nimamo stanovanja v takem stilu, da bi nujno rabili ta stolček. user posted image Nejcu pa en user posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8579
24.8.2007 18:55:07   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Erna14, a vaš kdaj NE spiuser posted image  Bo čist prevec zrastu

kaj je ze to spanje no mal ga poznamo velik pa ne

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8580
24.8.2007 19:24:16   
erna14
user posted image

da nav pomote tole je za zivo se ve od koga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8581
24.8.2007 19:33:21   
erna14
kati:pikca:-user posted image user posted image user posted image

uzivite maximalno

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8582
24.8.2007 19:41:37   
erna14
dajadada-sej bols da ne gres tja pogledat sej stvari majo nore sam cene so pa user posted image

no nas tamal spet mal panca  sva se ze  user posted image pa na papcala pa mami se je tud ze nabutala user posted image  tako da se mal pa gremouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8583
24.8.2007 19:49:47   
tinaaja
erna, a si smajlije nasla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8584
24.8.2007 20:18:52   
urla
Tinaaja - a se nam boš ti še kdaj pridružla na čveku?????? Smo študirale dons, da te že dolgoooo ni bilo. Kje ste bile pa vse ostale??????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8585
24.8.2007 20:26:00   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

erna, a si smajlije nasla user posted image user posted image user posted image
[/quser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 24.8.2007 20:28:13 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8586
24.8.2007 20:30:30   
urla
Erna14 - a ti mogoče veš, kdaj se odpre hiper?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8587
24.8.2007 20:31:06   
urla
Erna - a ni bil mal prej drug smajliuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8588
24.8.2007 20:31:35   
erna14
jap 15 sept sam merkatorjeva stecuna druge pa dec sam bos mela ze sam tam dost za vidtuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8589
24.8.2007 20:44:23   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Tinaaja - a se nam boš ti še kdaj pridružla na čveku?????? Smo študirale dons, da te že dolgoooo ni bilo. Kje ste bile pa vse ostale??????

sem bila ze zmenjena prej, drugace bi prisla. skoz neki dogaja pri nas zadnje case user posted image  

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8590
24.8.2007 20:52:00   
erna14
tinaaja-ja ja
urla-ja je bil pa se mi je zdela ta opica tok dobra sm mogla zamenat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8591
24.8.2007 20:55:00   
erna14
aja tinnaja prej se mi ni dal ukvarjat z njimi zdaj se mam pa cajuser posted image t mal igrat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8592
24.8.2007 20:59:34   
draja
 Oooooooo Žiga hvala v živinem imenu za big hug user posted image user posted image user posted image !

Urla jaz sem imela dopoldne zobarja, pol se mi pa ni dalo še v Tivoli. Upam, da je opravičilo sprejetouser posted image . Pa naša žaba med 11. in 17. precej spi tko da mi takrat niti ne sede preveč okrog hodit.

Tinaaja super za temo za diplomo.

Dajadada ma tako se mi je zasmilil tvoj Nejček, ko si napisala, da je prva stvar, ki jo je dobil po žlički antibiotikuser posted image . Poljubček zanj in naj se hitro pozdravi.

Kati, Pikca uživajte na morju!!!!!

Petek - no, petek je bil pa vedno tudi najin dan. Dokler še nisva skupaj živela (skupaj sva namreč že od drugega letnika srednje šole) sva imela vedno zmenek do poznih ur, potem pa je šel on na zadnji vlak, jaz pa na zadnji bus in vsak na svoj dom. Ko sva začela skupaj živet, pa sva šla ponavadi ven zvečer, samo ne žurat - moj ni preveč za žur. Kakšno večerjico, kino, sprehod po mestu, pijačo,... Pa praviloma sva bila vedno sama, saj so bili to res najini trenutki. Zdaj so petki izgubili svoj čar, ampak ravno danes si bova privoščila malo skupnega uživanja - mi je že obljubil, da bova gledala Prison break (sezono 2) in da me bo ves čas božal - to je namreč zame idealen večer!!! Komaj čakam.

Jutri pa gremo k tašči, ker ima sestra od mojga 20 let. Upam, da bo kul, sem pa že zdaj živčna, ker bomo cel dan z doma, pa nimam pojma, kje bo Živa spala, ker ne zna zaspati v neznanem okolju. Ah ja, kolk sovražim take obiskeuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8593
24.8.2007 21:05:49   
K_a_t_i
Tkole zdej...
Potovalke smo natlačel (moj prav, da obvezno v kratkem morma na Madžarsk - k 2 od 4ih mamo že zdej sposojene user posted image ), zicev nismo podiral, truge ne rabimo, neki odvečne hrane in pijače bomo doma pustil, grejo pa zato rolarji z nama user posted image .

Punce, fino čvekejte, če se da čim več v živo in na svežem luftu. Bi se delala fino, ampak se mi zdi, da prov fejst vas nam pogrešala user posted image .

Lupčke vsem velikim in malim user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8594
24.8.2007 21:29:32   
Taya85
K_a_t_i pozdrav tebi in Žigcu, pa seveda atiju.........uživajte!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8595
24.8.2007 22:04:07   
urla
Kati - uživajte maksimalno. BORU pa enga cmoka user posted image  od našega sumota.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8596
24.8.2007 22:05:25   
Pikca
mi mamo tud v glavnem spakiranuser posted image , tko, da nam bo pa tokrat mogoče res ratal zjutraj ituser posted image  (ko smo šli prvič v Baško, Živa je bla stara 11 mes., smo se tok cajta od doma odpravljali, da smo prišli tja ob 9h zvečer in komaj še dobili apartma)

ne vemo pa še, če bo šlo vse v avto in kaj bomo moral pustit doma -  bomo zjutraj vidliuser posted image  moj navija, da bi s sabo vzeli teleskop (kar velika zadeva), jaz pa bi vzela 2 vozička... Živa hoče kolo al pa vsaj skiro... kaj bo šele drugo leto, ko bo še tamau hotel kaj velikega s sabo vlečtuser posted image

no lepo se mejte, se beremo septembra!

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8597
24.8.2007 22:08:33   
urla
Pikica - uživite in ne nas preveč pogrešat. Pa držimo pesti, da bo v avtu dovolj prostora za vse zadeve (jao meni, nas tudi čaka pakiranje v avto).

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8598
24.8.2007 22:10:26   
Žabika
Kati: potem sta v tetrisu s tvojim prišla do najvišje stopnje. Zdej pa glejte, da boste tut res kej rolal in ne samo riti namakal. Uživejte!

Pikca: tudi vi dobro odigrejte tetris in uživejte!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8599
24.8.2007 22:10:29   
tejčica
Pikca, Kati, maksimalno uživejte na dopustu

.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

ime za punčko
kati82

kaj bi izbrale

Stina (20%)

Sara (80%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!