K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika No Hana pa še kar spi. Še 10 minut, pa bo 13 ur. Mogoče se sliši smešno, ampak vseeno: a mislite, da je to ok? ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Blanči - sorry, jst ne bom diplomatska... Naslov foruma je "starši čvekamo" - tko da ne smeš bit slabe volje, če kdaj pišemo tud kakšne neumnosti. Sicer pa - na vprašanja na katera ne vem odgovorov (pikice - lahko so od hrane, od vročine, od ), ali pa so bila obravnavana par strani nazaj (hruška - sem edina, ki smo jo probali pa smo jo takoj pokakali kar sem vsaj 2krat napisala) res ne odgovarjam. Sicer pa za kakšna vprašanja lahko odpreš tudi svoj topic (pod Gosta hrana v konkretnem primeru) in potem ti ne bo potrebno brat vseh oslarij, ki jih mi pišemo, ampak boš iskala samo odgovor na svoje vprašanje. Pa še mnenja več ljudi boš dobila, ker imajo več izkušenj kot me. No sej, men se zdi, da si najbolj jezna zato, ker si nekatere uspemo vzet neki časa na dan, da lahko tle gor visimo... To je pa moje mnenje. Pa da ne bo pomote - naš očka dela do 18h, stari starši pridejo 1krat na 2 meseca na obisk za 30 minut (mi smo pri njih vsak teden, čeprav porabimo za vožnjo 2 uri), pospravljeno, oprano in skuhano imamo, otroka peljemo vsak dan ven, za prjatle imamo čas, predvsem pa - ne kompliciramo! Ja pa Žiga je kot na fedrih - skoz ga morš met pr seb... Erna - jp, imamo Zeliščni čaj (kamilica, komarček, timijan, melisa). Našga čmrla je pa en od komarja 3krat piknu. Pa se mi je zdel, ko sem ga pred spanjem dojila, da mi neki okrog nog leta . No, če nav hujšga...
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.8.2007 9:23:33 >