|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.8.2007 22:08:45   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
A je možno, da sem jaz tele Plasmon piškote vidla v DM-u???? Nekaj podobnega je bilo.

Ja, tile imajo gluten. Moraš iskat prav take, ko je narisana gor flaša, al pa tazdrobljene - piše SENZA GLUTINE. Ma ne vem, če se jih pr nas dobi, se mi zdi, da še nisem vidla. Tinaaja pakunge pa znajo bit različne, sej veš, taljani - pagi due prendi tre ipd.. vedno kake akcije, 20% več za isto ceno in tko.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8151
21.8.2007 22:09:23   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
KATI a ti to o mojmu sinu govoriš??? Neka čudna luna je bila unga 27ga!!user posted image

Sem vidla, ja - sem se že nasmejala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8152
21.8.2007 22:10:58   
Sibil_
Thaiss ne vem kako jima je ime, ampak sta bile dve ženski z njima-verjetno ena je mama, a?Ma kaj vem, neka meja mora bit po moje...

Drugače pa Thaiss jaz krompirja nikoli ne pogrevam in nikoli ne zamrzujem, baje rata strupen al neki.Vglavnem-ni dobro, sploh ne za malega.Samo nasvet.user posted image

Jah, ribe verjetno ni dosti v lončku, ampak meni je prav tako, ker nočem da je dosti ribe.Patrik in mi jemo ribe zelo poredko, nekako mi ne pašejo, kaj vem?Še največkrat zmažemo kako postrv na hitro, ampak še to je redko.Evo-jutri grem po ribice, če bo vreme za sprehod.user posted image

Obalke-kdaj se dobimo na kavici no?V petek-kot je rekla Tejčica?Torej punce?

Dskubin-ne mi o jagodnih skutkah-Patrik je namreč na jagode alergičen.In jaz sem te skutke podturila mojemu, ne vem kolk jih je pa romalo v kanto.Potem sem pa začela dajat itak ta večje skute, te pa imajo samo en okus naenkrat in je kul.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8153
21.8.2007 22:11:58   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Poleg tega se v Italiji dobi piškotke Plasmon (sicer z glutenom) v večji škatli pakirane-noter so pa mali vakumsko pakirani paketki po 6 piškotkov menda.In pride prav, ker imajo tendenco se posušit tele zadeve in so potem bljak.Taj mali paketki so pa zelooo priročni-vedno v torbici zraven plenic in vlažnih robčkov....user posted image

Evo, kot da bi jaz napisala. Maš res, Sibil, maš res user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8154
21.8.2007 22:13:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Včeraj sem skuhala poln lonec zelenjave mineštrice ( bučke, krompir,brokoli,cvetača,korenček,por..) in jo spakirala v aventove lončke in direkt v skrinjo! Ko ne bo časa za kuhanje.....user posted image

Kdaj mu boš to dala? Pa a si zelenjavo kej prepražila pa solila? Še kake druge začimbe? Ker jst sem tud včeri zelenjavno juho kuhala, sam pomojem ne bo še hmal za tamalga, ker sem not tud paradižnik in papriko vkuhala (sveže). Kako je s tem user posted image

Že danes je papcaluser posted image  Nisem pa nič prepražla, solila nič...sam na vodi kuhano! Proti koncu pa sem dala not malček olivnega olja.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8155
21.8.2007 22:14:08   
dskubin
Kar se pa rib,mesa in zelenjave tiče bomo kolkorlahko kuhali sveže!! Ni mi odveč packat za mojega sončka!!!
Včeraj sem skuhala... in jo spakirala v aventove lončke in direkt v skrinjo! Ko ne bo časa za kuhanje.....[
user posted image user posted image user posted image

Aja Sibil, sej lahko narediš tudi brez krompirja. Jaz tudi delam tko, pa zelenjavo, pa sadje tudi na hitro poparim in zamrznem,.. Sej ni, da mi to jejo vsak dan, ampak samo takrat, ko mi zmanjka časa in takrat, ko mi jemo nekaj, kar ni za njiju (npr. chilli con carne).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.8.2007 22:16:51 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8156
21.8.2007 22:18:04   
Žabika
Primorke so zavzele forum!

Kati: ata se carta na pivu, jaz pa na ta velikem Mac-u! Kok je fajn, če ga ni.user posted image Hana bo pa seveda spet vse prespala. No pa Lupus tudi.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8157
21.8.2007 22:18:19   
thaiss

Drugače pa Thaiss jaz krompirja nikoli ne pogrevam in nikoli ne zamrzujem, baje rata strupen al neki.Vglavnem-ni dobro, sploh ne za malega.Samo nasvet.user posted image   PRVIČ SLIŠIMuser posted image  user posted image

Jah, ribe verjetno ni dosti v lončku, ampak meni je prav tako, ker nočem da je dosti ribe.Patrik in mi jemo ribe zelo poredko, nekako mi ne pašejo, kaj vem?Še največkrat zmažemo kako postrv na hitro, ampak še to je redko.Evo-jutri grem po ribice, če bo vreme za sprehod.user posted image   MI JIH PA KAR DVAKRAT MESEČNO PAPAMO, PA NAJRAJE ŠKARPENO ALPA ORADO mnnnajjam

Obalke-kdaj se dobimo na kavici no?V petek-kot je rekla Tejčica?Torej punce? JA

LP,
Sibil RR

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8158
21.8.2007 22:19:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Primorke so zavzele forum!

predajamo štafeto!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8159
21.8.2007 22:22:15   
Sibil_
Thaiss to s krompirjem je res.No, bo še katera druga kaj povedala.V kakšni obliki si pa dala zmrznit-spasirano al celi kosi?Sklepam da spasirano?Tako morm tudi jaz naredit nekaj zaloge-danes sem dala govejo juho zmrznit-za Patrika.

Dskubin-prideš v petek?Na en kofe pa na čvek?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8160
21.8.2007 22:22:23   
K_a_t_i
Krompir - ja, tudi mi ga nikoli ne zmrzujemo. Smo isto slišali, da ni fajn. Ga tud iz ješprena vedno ven poberemo, preden zamrznemo. Zakaj točno pa ne bi vedela user posted image  Sam po drugi strani pa mi pol ni jasno, zakaj daš lahko krompirjeve cmoke b.p. zamrznit user posted image  Drugače pa - krompir se da lepo nadomestit z rižem.

Žabika, še dober, da mal situacijo rešujeva user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8161
21.8.2007 22:25:12   
Naomi
...cer...

...sem tecna k 100 user posted image ...raj nam dost smetila, da nau lera kej kasirala....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8162
21.8.2007 22:27:06   
dskubin
Drugače pa Thaiss jaz krompirja nikoli ne pogrevam in nikoli ne zamrzujem, baje rata strupen al neki.Vglavnem-ni dobro, sploh ne za malega.Samo nasvet.user posted image PRVIČ SLIŠIMuser posted image user posted image

Jaz ni, da prvič slišim, ampak noben mi ne bo prepričal, da je jota (ali katerakoli druga primorska mineštra - nePrimorke brez zamere, ampak na te se najbolj spoznam user posted image ) najboljša takrat, ko je frišno skuhana. Najboljša je postana, še posebej, če uspe dočakat naslednji dan user posted image . Pa nobena ni brez krompirja.

NA JURIŠ!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8163
21.8.2007 22:27:38   
K_a_t_i
O, Naomi! Ja kdo te je pa napiču? (al pa te ni user posted image )

Sem pozabla pokometirat unle od Ferdota - punce, kwa juhe kuhate pa zmrzujete - začnite sendviče prpravljat user posted image  (7-8 teden uvajanja GH)...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8164
21.8.2007 22:28:36   
thaiss
Sibil nisem spasirala mineštrine, kar cele kose sem dala zamrznit!! Itak mu vsega ne pasiram, danes sem mu vse to samo pretlačla, naj se navadi user posted image  Ena znanka fantku ( 3,5 let) še danes vse pasirauser posted image user posted image user posted image

dskubin - user posted image  user posted image  jota je zakon drugi dan... oz enkrat maja meseca ko jo ven iz skrinje privlečeš!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8165
21.8.2007 22:28:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Najboljša je postana, še posebej, če uspe dočakat naslednji dan user posted image . Pa nobena ni brez krompirja.

sam v tem primeru krompir ni bil zamrznjen.... No sej, vsak po svoje.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8166
21.8.2007 22:29:36   
Naomi
tooooooook sem tecna, da ste mi se ve bedne user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8167
21.8.2007 22:32:38   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

tooooooook sem tecna, da ste mi se ve bedne user posted image user posted image

ojojoooojjjjoojjj pol pa kr pančkat mama naomiuser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8168
21.8.2007 22:40:34   
K_a_t_i
No tko... Ena tečka prleze do RRja pa se vsi spat razbežimo user posted image .
Nočko!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8169
21.8.2007 22:47:31   
skačica
čer!

Mater klofate, da sem vas zdele pol ure brala. Jaz o GH nimam ravno pojma, bom mal vprašala sestro pa mal svakinjo pa čim manj komplicirala in upam, da bomo skoz prišli. No, začetek že vem kako bo zgledal, nadaljevanja se bom pa še naučilauser posted image

Čestitke vsem današnjim slavljenčkom!

draja- user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Mene pa zanima kje je naša odločbauser posted image . Mi še vedno nismo nič dobili in me prav skrbi, sicer pa sploh ne vem, če bi jo dala v vrtec, če pa že pa v skrajšani program (4-6) ur. A katera od vas razmišlja o 4 urnem delavniku???? Midva z možem sva se odločila, da grem jaz za 4 ure v službo, skratka koristim to ugodnost, ki mi kot mamici pripada. Seveda bo prisoten izpad dohodkauser posted image , ki mi ga bo pokrival možuser posted image . Imam dobrega moža, kaj?user posted image
Danes sem bila na firmi v kadrovski in jih s tem seznanila in so mi  rekli, da morajo to predebatirat in se slišimo drug teden. Mislim, da bom pri tej odločitvi vztrajala, drugače bom lahko dajala Izo samo spat zvečeruser posted image , denar pa ne igra pri tem tako pomembne vloge, da bi pretehtal. Tam nekje do njenega tretjega leta, vmes upam, da bo še kak otroček potem pa selitev bližje LJ in pol tam pri 30-ih oziroma še kasneje začnem delat po 8 ur.
Dober načrt, kajne, samo treba ga je realizirat.user posted image

srečanje- mnenje sem povedala, tudi meni je vseeno, lahko je čez teden, mož pa bo prišel zraven, če bo hotel. Povabila ga bom potem se bo pa sam odločil.

tašča- ja, tud jaz komaj verjamem, da sem jo bla tako veselauser posted image , sicer sem pa že večkrat napisala, da je dobra ženska, bolj specialen je tastuser posted image

tinaaja- točno tako, men gre cel bataljon dreves okoli bajte in vrt tak, da lahko zalagamo z zelenjavo celo vas pa še bi ostalo prav na jetra. Pa malo trte za senčko pa cel bataljon vodenka na oknih pa okrasna korita pred hišouser posted image - skratka če že bajto potem tlakovci okoli in malo travce in morda kak grmiček. Pa ne prevelika parcela. Se bova z možem še odločila.
Kati- se men zdi, da tisti, ki smo živeli ves čas v bajti, želimo it v blok, sploh če je bila to bajta z zgoraj opisanim vrtom in sadovnjakom. Jaz sem v otroštvu živela celo na kmetiji in mi zato nikakor ne diši delo na vrtu, da sem vpiknjena v zemljo kot nojuser posted image

Zdej pa rajši grem dol, ker sem naložila  za naprej in nazaj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8170
21.8.2007 22:47:33   
thaiss
Nočko
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8171
21.8.2007 22:54:43   
Pikca
evo še ena (skoraj)ljubljančanka se javlja

pocka, testenine lahko ješ, samo preveri, da so brez jajc, Barilla na primer so brez. drugače pa nobenih mlečnih izdelkov, tudi recimo ene vrste kruha in žemlje lahko vsebujejo  mleko, tako, da ješ lahko samo "navaden kruh", npr. jelenov, martinov... linka pa tudi jaz ne najdem, vem pa, da je bilo nekje na MONu o tem precej napisano

plasmon piškoti - sem jih kupovala ko je bila Živa mičkena, potem jih pa niso več imeli, so mi bili pa všeč

krompir - tudi jaz sem slišala, da ga ni dobro pogrevat in zmrzovat, in to upoštevam

razne sadne skutke - sem brala, da niso ne vem kako zdrave, imajo aditive in so menda precej alergene. Zdaj, ko je Živa dobila fleke, smo jih morali črtati (so bile pa edino, kar je Živa jedla od mlečnih zadev, drugega ne marauser posted image , soje seveda tud ne, tko, da kalcij dobi lahko samo iz vodeuser posted image user posted image  še dobr, da mamo trdo vodouser posted image ).

pa lahkonočko!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8172
21.8.2007 23:06:20   
Pikca
o skačica, teb sem pozabla čestitat za končano diplomsko!!!

hiša oz. vrt - jaz bi tudi en majhen vrt s travco, smo imeli tudi doma tko kot ti praviš... redko smo se usedli in uživali na vrtu...skoz je blo neki treba delat (no starši so delali)

drugač bi pa jaz tako hiško mela: http://www.xella.si/html/slo/si/ytong_ziva.php

sam še parcelco rabim... ahh ja, mogoče bo kaj na lotuuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8173
21.8.2007 23:12:15   
tejčica
Čist na hitro, ker se mi ne da kaj preveč nakladat.

krompir - Jaz pogrevam ga, zmrzujem pa ne. Pa ne ker pravijo da je strupen zamrznjen in potem odmrznjen, ampak ker mi izgubi okus. Sem ga že dala, pa to zame ni več krompir. Jaz vedno skuham recimo ričet za večkrat in ga dam v skrinjo, ampak brez krompirja. Ga pač skuham takrat ko zadevo odmrznem in pogrejem in dam not. In ravno tako bi naredila s papicami za malega. Zelenjavno poparjeno po porcijah v skrinjo, krompir pa skuhala ko bo mali jedel.

Thaiss, hvala za info za sirčke. Pa še en zelo simpl recept za zelooo dobro čokoladno torto.
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

Pocka, upam da se vam tole s kakanje in krvavimi nitkami uredi.user posted image

Sedaj pa šibam, ker me čaka masaža.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8174
22.8.2007 0:24:38   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Naše srečanje je prestavljeno po dopustu?
ja na žalost... samo še dobre 3 dni do dopusta in imam še veliko za postorit... kdaj greste vi na morje oz. kdaj pridete nazaj?

Mi gremo 1. in se vrnemo 15.9.

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Ne, ne, tortico bo mami zmazala - ne bo noben sploh vedel, da sem jo naredila user posted image user posted image

Me vemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Taya - tako je bilo pri nas z Ano, sam da tud igračke niso palile. Potem smo pa naredil 1 teden pavze, pa je začela odpirat usta.

pocka - obstajao testenine brez jajc. Poglej na policah z bio prehrano oz. tam kjer so dietični izdelki.

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Pa še en zelo simpl recept za zelooo dobro čokoladno torto.
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

user posted image user posted image user posted image  ja ta je res ful dober in simpl za narest user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!