|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.8.2007 18:51:52   
erna14
user posted image

tako si umivamo zobe

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8126
21.8.2007 18:57:01   
erna14
user posted image

takole pa moj angelcek pancka pr mamici v narocju,kok je lep moj soncek

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8127
21.8.2007 19:20:10   
Sibil_
Tinaaja-jaz uporabljam Plasmon, ampak sadne kašice, pa take za delat z vodo imajo (tipa rižolino) iz riža, ena je pa iz koruze in tapioke, pa celo iz 4 žitaric. Pa res kvalitetene kašice imajo z ribami-orado, postrvijo, lososom itd.
Thaiss-ta sirček vsebuje mleko in ga jaz tako majnim ne bi dajala niti pod razno.Še po doplnjenih 6ih mesecih ne vem če bi.user posted image
Sicer sem pa jaz Patriku dajala sirček Mio, je res ok pa majhna pakiranja so.Ful dober pride v mineštricah z zelenjavo.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8128
21.8.2007 19:34:31   
tinaaja
JA, sibil,, jaz bi s svojim neznanjem IT jezika ziher kaj pametnega kupila user posted image user posted image zgleda pa kul skoda, da na spletu nimajo kaj v en napisanega,da bi se lahko malo navlekla..

ja erna, pravi mali anglecki so, ko panajo

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8129
21.8.2007 19:48:04   
pocka
ojla, samo na hitro se javim. Danes je bilo v kakici spet malo krvavih nitk user posted image (ampak res 2 mikroskopski).Sem klicala P in je rekla naj bom en teden na strogi brezmlečni dietiuser posted image in naj se pridemo šele potem pokazat.
Mi lahko katera pomaga, kje je napisano kaj o tem, saj vem, da je bilo o tem že neštetokrat govora, ampak ne najdemuser posted image . Saj mi je že veliko stvari jasnih, predvsem me zanima kako je glede testenin (a obstajajo sploh kakšne, ki jih lahko jem). No ja, vse za naše sončke.user posted image Ampak čokoladaaadaaa, to bo pa najhujše.

erna14 - luškan tale vaš fantina

barči78 - lepe fotke, ampak jaz kar ne morem verjeti, kaj že zna vaš sončekuser posted image user posted image

Uf, sem se šla danes prijavit na izpit. Moram do konca leta naredit strokovni izpit iz javne uprave, drugače adijo služba.user posted image Je pa toliko gradiva, da ne vem kje se lotit (mislim, da ga na celem faxu skupaj ni bilo toliko)user posted image . Torej imam slaba dva meseca časa, da se naučim.

Šibam, Taja rabi ziiizzzooooooooo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8130
21.8.2007 19:58:04   
erna14
sibil rr-jaz sm glih dons dobila te kasice upam da bodo uredu

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8131
21.8.2007 20:03:31   
erna14
tiste k bi rade res full vedle o uvajanju gh vse vse o hrani kaki vitamini so kje kolk kake hrane zakaj kje.............skratka ni da ni kupte revijo mama-paparica posebna izdaja cena 890 sit no ja v evrih ne vem kok jeuser posted image  res superr zadeva za prebrat ne bo vam zau

ferdo ma dost gre spat no prej se jest .lahko noc

ena ovcka,dve ovcke........dvajset ovck.....stoena ovcka....stodru....hrrrrrrrrr

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8132
21.8.2007 20:12:13   
tinaaja
ferdo, kje prodajajo to mamo paparico?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8133
21.8.2007 20:18:24   
Sibil_
Tinaaja-nimaš kaj zgrešit pri Plasmonu.VSI izdelki so brez sladkorja, brez aditivov (umetnih), brez nevarnih barvil-vse ok in večinoma vse BIO.Tako da se kar navleči...so res ok proizvodi.Edino pač to zaradi mleka je malo kočljivo po moje, kaj pa vem.user posted image
Je pa tudi drug italijanski proizvajalec-Mellin.Ta ima tudi kao dobre proizvode, ampak ima dodan cuker večinoma, pa ni glih vse naj-naj. Primerjava bi bila kot pri nas Hipp nemški:Frutek.
Aja-sem malo brskala po ita forumih in sem glih zasledila tole debato o razlikah itd.user posted image

Kašice z ribami so pa baje sploh super, jih dodaš zelenjavi in otrok dobi ful vitaminov itd.Ker jaz ribi sama ne zaupam-vedno bi se bala, da je kakšna kost kje pa to....pa še sama nisem glih nek ljubitelj rib, priznam...user posted image

Skratka-Tinaaja, splača se ti poskusit....pa še kašice so za začetek lično pakirane v majhnih lončkih....

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8134
21.8.2007 20:18:38   
dskubin
Čestitke vsem slavljencem user posted image

tinaaja jaz uporabljam od Plasmona:

http://www.plasmon.it/prodotti/318_awPlasmon.aspx?pType=p&navType=full&idProdotto=6046&ageRange=
http://www.plasmon.it/prodotti/4909_awPlasmon.aspx?pType=p&navType=full&idProdotto=5499&ageRange=

ko bomo začeli z glutenom pa še druge paštice in piškotke (čeprav ko bomo enkrat ornk začeli jest, bom pozabla te male drage paketke paštic - pol začnem kupovat kar Barilline tamale za v juho - zvezdice, rižke, školjkice, pa to - Draž jih obožuje)

Zelenjavo in meso (tudi ribe) - papice - pa jaz pripravljam kar doma, prav kmalu bo jedla Diti (upam vsaj, ker mi ne zgleda nek jedec, se bolj zmrduje, kot bi uživala pri hranjenju, z očmi bi pa požrla vse, kar gre nam v usta ;))) prav tako, kot je jedel Draž - čimprej z nami oz. kar se da enako, kot ostali družinski člani (seveda nesoljeno, manj mastno). Ja, se mi da packat ;) Ampak se moreš malo znajt, si kaj prej pripravit, vložit, zamrznit,..

Aja, mlečnih izdelkov tudi mi nismo še začeli uvajat (sirčkov, skutk), bom pa tudi jaz uporabljala Mio, pa tudi Tamar ipd, za izbioljšanje okusa zelenjave, krompirčka,.., ko bo za to čas.

Pa še malo se morem pohvalit - včeraj sem začela tečt - sam ne vprašajte, kolk me danes noge bolijo user posted image , k nisem pol piva ruknla. Pa itak, da sem za prvič pretiravala, ampak brez tega pr meni ne gre zgleda, k trmasta sem pa tut kot user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.8.2007 20:28:28 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8135
21.8.2007 20:23:20   
Sibil_
Dskubin-od tebe pa že dolgo ni bilo glasa-nas mal zanemarjaš, a?

Kaj bo šel Draž v vrtec septembra?Lahko narediva midve en žur, če bova samo z enim otrokom dopoldan....ampak packat se ti pa res da...user posted image
No, sicer jaz dajem iz kozarčka strogo samo sadje in korenček, drugega ne.Pa te ribice, ampak bom še počakala ker so ful alergene in nočem prehitevat dogodkov.

Kdaj boste začele s skutkami?Jaz komaj čakam, ker meni je Patrik ful rad jedel skutke pa jogurt in bi to dala tudi Lukasu že.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8136
21.8.2007 20:54:40   
tinaaja
user posted image sibil ... ce me zanese v it, bom sigurno poiskala. pol bom za prevod tu poznavalke IT iskala.

dskubin - a imajo piskotke brez gutena user posted image user posted image kuulll bo zgleda res treba v it.

hehe, se zacela nisem z GH, pa sem navlecena na vse tole.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8137
21.8.2007 20:57:16   
Žabika
A je možno, da sem jaz tele Plasmon piškote vidla v DM-u???? Nekaj podobnega je bilo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8138
21.8.2007 21:02:45   
Žabika
Evo, sem malo pobrskala in imela prav!

http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1388

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8139
21.8.2007 21:17:55   
tinaaja
mislim, da so ti z  glutenom, no vsaj brala sem na forumu, da imajo plasmon piskoti gluten - sklepam, da pri nas kupljeni imajo, uni, za katere je link dala dskubin, pa nimajo. user posted image pagunga in teza sta razlicni.
spet kaksna fora ala fitke v mullerju in drugje user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8140
21.8.2007 21:39:26   
Anonimen
VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVCKE

http://shrani.si/files/velikapapas64b.doc

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8141
21.8.2007 21:48:13   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

tiste k bi rade res full vedle o uvajanju gh vse vse o hrani kaki vitamini so kje kolk kake hrane zakaj kje.............skratka ni da ni kupte revijo mama-paparica posebna izdaja cena 890 sit no ja v evrih ne vem kok jeuser posted image  res superr zadeva za prebrat ne bo vam zau

nasla

http://www.mama.si/?menu=J001

bom paparico in kuharico kar po netu narocila, da ne bom okoli iskala.. al pa pozabila user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8142
21.8.2007 21:57:41   
K_a_t_i
Čer... Mi2 sva se ves dan klatila naokrog (mal po Trbovljah pa mal s kolegi po Zvezdi - k so nam CP pred nosom zaklenili!!!), tko da sem vas komaj uspela prebrat!!!! Čveke! Sem pa mela priliko videt kako zgleda, če pripelješ 2 mala v oštarijo - 2 familiji, dvojna doza tega veselja. Smo takoj dali na nočno omarico kondom user posted image  (Manca 12, šala user posted image ).

Bom čist kratka:

Žabika - koga zdej crkljaš? user posted image
Erna - a daješ tamalmu kak zeliščni čaj? Jst mam mal na sumu enga od Hippa za zeleno sračo...

Plasmon al kwa že piškotki - zgleda zanimiv - mi mamo še 6 dni do 6m, pol pa KAO lahk že fuuul več jemo. Jao meni ubogi ženici, kuhat bo treba začet user posted image .

Naš sonček je pa dons neki jokav - pa ne uno izsiljevanje, ampak tko žalostno, milo joka, da gre še men na jok user posted image . Vročine nima, ampak neki ni ok... Tud prvič po nekaj mesecih je blo treba it 3krat ga pobožat pred spanjem pa dudo je na polno zagrabu. Mogoče je luna, al pa ti mali zobki. Bomo videl.

Kje dobim v tem času eno tanko kapico za miška za čez ušesa? Če bo kak hud veter na morju, se navmo neč špilal.

Ikea - pa dober, kwa mate tam tok za kupvat? Moj oči gre v soboto gor pa ne najdem nobenga uporabnega artikla user posted image  Bo pa prej kot v Lj odprta spletna trgovina! Še kako leto, dve pa bo!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8143
21.8.2007 21:58:56   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Dskubin-od tebe pa že dolgo ni bilo glasa-nas mal zanemarjaš, a?

Aha, (ne)namerno.

Kaj bo šel Draž v vrtec septembra? Lahko narediva midve en žur, če bova samo z enim otrokom dopoldan....

Nope. Ne gre še. Bomo še malo prizanesli vzgojiteljicam - bo rajši nas doma še malo staral user posted image . Žur pa lahko vseeno, nama bo Draž ful pomagal user posted image

Kdaj boste začele s skutkami?Jaz komaj čakam, ker meni je Patrik ful rad jedel skutke pa jogurt in bi to dala tudi Lukasu že.

Skutke so pr nas še zdej zaaakon. Diti jih bo začela jest ne vem kdaj - morem malo pogledat, kako je začel mulc, mislim da tam okoli 7 meseca al pa malo prej - ampak sem na začetku črtala vse z jagodami (mater, ampak prav vsak sixpack skutk ima not 2 jagodni - ni važno od kere firme), te ma pa zdej najrajši. Pol pa nisem vedla, kaj z njimi narest, k meni niso všeč - no, večino sem podtaknila mojmu in pa nečakinji - sta bila vsaj onadva vesela (ampak ne tko zlo zlo zlo kot draja) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
dskubin - a imajo piskotke brez gutena user posted image user posted image kuulll bo zgleda res treba v it.

Ja, ti prav taprvi piškotki so brez glutena - so namenjeni prav za v mlekca za v flašo - vržeš not, pretreseš in že ga ni, res se hitro stopi. No, ker se Diti samo doji, prakticiramo to tako, da vrže mami v usta, pa pol že pride enkrat čez 4 ure do mlekca in Diti user posted image No, malo šale more bit, so pa res dobri (ampak če bi res to delala, bi bil kar drag špas). Imajo pa tudi take, ki so zdrobljeni - v bistvu prah iz Plasmon piškotov - to pol lahko vmešaš v banano, jabolko,..., da malo zgostiš sadne kašice. MMMMM

< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.8.2007 22:02:33 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8144
21.8.2007 21:58:57   
Sibil_
Paparice itd meni niso ne vem kaj-sem jo pri Patriku vrgla v smeti, pa nisem niti enkrat kuhala iz tam.user posted image

Tinaaja-kar vprašaj če karkoli rabiš, ni problema.Tisti link od dskubin-ta prvi piškotki-so v bistvu piškotki ki se topijo v mleku-in so brez glutena.In ta drugo je kot neke vrste rižolino-za dodatek k minešticam al pa sadju, za zgostit.Ma imaš tega kolkr hočeš, če boš šla v mal bolj založeno trgovino boš videla-te bo kar zaneslo.Pa te stvari niso glih poceni, moram rečt (no, zadnjič sem trofla akcijo v FAmili, so bile dve kašici s sadjem za en euro).user posted image

Aja-Plasmon v ita in v Slo-to je kot Nutella, v Sloveniji slabše.Poleg tega se v Italiji dobi piškotke Plasmon (sicer z glutenom) v večji škatli pakirane-noter so pa mali vakumsko pakirani paketki po 6 piškotkov menda.In pride prav, ker imajo tendenco se posušit tele zadeve in so potem bljak.Taj mali paketki so pa zelooo priročni-vedno v torbici zraven plenic in vlažnih robčkov....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8145
21.8.2007 22:00:28   
thaiss

Čer

daddy gleda fuzbal, Matia pančka.... uuhhh kako so zlati moji fantje!! Danes je pa bil mali zelo tečen, jokav, niti v naročju mu ni odgovarjalo... ja itak da zobi, sam kaj ko jih ni!!!
erna super vozek, mi imamo tudi novega sam ga moram pofotkatuser posted image  user posted image  Žigec pa je fuullll lep!!!
barci tvoja dva sta kokcana, Žan je pa cel koranjak ... ne po teži ampak v gibčnosti!!!
Draja, user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Mi smo 26 na čakalni user posted image  ga bom pa v italijanskega vpisala
Sibil a uni dvojčici sta Shantal in Nicole??? Baje je ena full teremoto, una z njimi pa ni mama ampak varuška!
sonchek super torta, a je kej ostalo??? Pa prosim en easy recept za  čokoladno torto!!!
žabika user posted image  za user posted image Lupusa

PLASMON je meni super, pa une biškote brez jajc in glutena imamo tudi mi!!! Kar se pa rib,mesa in zelenjave tiče bomo kolkorlahko kuhali sveže!! Ne vem kok je ribe v unmu lončkuuser posted image  Ni mi odveč packat za mojega sončka!!!
Včeraj sem skuhala poln lonec zelenjave mineštrice ( bučke, krompir,brokoli,cvetača,korenček,por..) in jo spakirala v aventove lončke in direkt v skrinjo! Ko ne bo časa za kuhanje.....user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8146
21.8.2007 22:03:06   
tinaaja
FAmili

kaj je ta familia??? user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8147
21.8.2007 22:05:09   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Naš sonček je pa dons neki jokav - pa ne uno izsiljevanje, ampak tko žalostno, milo joka, da gre še men na jok user posted image . Vročine nima, ampak neki ni ok... Tud prvič po nekaj mesecih je blo treba it 3krat ga pobožat pred spanjem pa dudo je na polno zagrabu. Mogoče je luna, al pa ti mali zobki. Bomo videl.

KATI a ti to o mojmu sinu govoriš??? Neka čudna luna je bila unga 27ga!!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8148
21.8.2007 22:06:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

FAmili

kaj je ta familia??? user posted image

http://www.famila.it/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8149
21.8.2007 22:08:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Včeraj sem skuhala poln lonec zelenjave mineštrice ( bučke, krompir,brokoli,cvetača,korenček,por..) in jo spakirala v aventove lončke in direkt v skrinjo! Ko ne bo časa za kuhanje.....user posted image

Kdaj mu boš to dala? Pa a si zelenjavo kej prepražila pa solila? Še kake druge začimbe? Ker jst sem tud včeri zelenjavno juho kuhala, sam pomojem ne bo še hmal za tamalga, ker sem not tud paradižnik in papriko vkuhala (sveže). Kako je s tem user posted image

Sonchek - zelenjava z rižem - keri riž si dala? Navaden? Pa vse na vodi kuhano? Mater se blond počutem....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!