|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.8.2007 10:22:28   
*sonchek*
Hvala vsem za čestitke! user posted image

SREČANJE - super ideja! Upam, da nas bo prišlo čimveč!

BAJTA - joj ne govorte! Meni se počasi trga od vsega. Keramičar naju nateguje 100/h (je model kar pobegnil na dopust, ne da bi se javil user posted image ), parketar že čaka za polaganje, kurilno olje morava naročit, da sploh sprobamo, če dela talno gretje, čez kakšen mesec me bo čakalo 300m2 za pucat, da o okolici sploh ne govorim! Imava parcelo veliko 1600m2, pa si predstavljajte kolk travce, rožic in nevemčesa še vsega bo. Najbolš, da kar olimpijski bazen postaviva, pa bo user posted image Vrtičkarji pa ne bomo - je tašča dost blizu doma, pa bomo kar k njim na vrt hodili po zelenjavo!

Danes bo imel mulo za kosilo kolerabico, bučke in riž - upam, da mu bo všeč. Pa tiramisujevo tortico delam - moram samo še smetano gor dat, pa napisat, da je za našega čmrlja, pa bo user posted image

Aja, pa včeraj se je ful matral zaspat - tile zobki ga res srbijo. Včeraj je (po kakšnih 3 mesecih!) spet zaspal z dudo!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8076
21.8.2007 10:23:22   
erna14
7-8 teden

za kosilo mu dajte najprej gosto hrano,potem pa naj se pije pri prsih.za pop malico mu dajte dve vrsti  jedi npr.sendvicuser posted image  in koscek banane.za zajtrk in  in pop.malico ga najprj dojite.pri vsakemobroku lahko poje 5-6 zlick goste hrane
pijaca-otrok sedaj lahko pije iz skodelice vendar mu jo morate drzati

obroki

zg.zjutraj zajtrk      kosilo       pop malica     pred spanjem
                user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image            user posted image

9-10 teden opoldan pri kosilu naj pije mleko iz sodelice,nic vec ga ni treba dojitiuser posted image .po nekaj dneh brez dojenja mu dajte gosto hrano na zacetku pop.malice
pijaca-ob vsakem obroku naj pije mleko iz skodelice.prekuhano vodo ali razredcen sok naj pije med dvema obrokoma

obroki

zg zjutaj  zajtrk    kosilo  pop.malica   pred spanjem
               user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image         user posted image user posted image user posted image         user posted image

11-12 teden

namesto dojenja po popoldanski malici mu dajte mleko iz skodelice.opazili boste da potem ko je jedel za zajtr gosto hrano pogosto noce vec mleka
pijaca-kot zgoraj

obroki

zg.zjutraj  zajtrk   kosilo   pop.malica   pred spanjem
                  user posted image user posted image      user posted image user posted image        user posted image user posted image               user posted image

13 teden in vec
za prvi jutranji obrok mu dajte pijaco iz skodelice in nic vec pri prsih vas otrok ze je gh tri krat nadan in pije mleko.od 9 meseca naprej lahko pije nerazredceno kravje mleko
pijaca-kot zgoraj .otrok ze sam pije iz skodelice

obroki
zg zjutraj zajtrk kosilo pop malica pred spanjem
                 user posted image        user posted image user posted image     user posted image user posted image              user posted image

tako ferdo je napisal

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8077
21.8.2007 10:23:46   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
VRTEC SMO DOBIIIIIIIIIIILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

PIKCA - Kako se pa vi kaj rihtate? A sta male dva že kaj bolje?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8078
21.8.2007 10:26:30   
erna14
draja a v  mojci k mene so tud klical ce se rabmo supr za vasuser posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8079
21.8.2007 10:31:39   
K_a_t_i
U Erna, si moram tole v en file dat pa prebrat, ko bom mela cajt user posted image . HVALA!!!
Draja - jeee user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8080
21.8.2007 10:55:46   
draja
Erna ja v Mojci, v enoti Tinkara (tam pri Brilejevi):

http://www.vrtec-mojca.com/predstavitev.php?id=6

Sem tolk srečna, da kar skačem po stanovanju. Se mi je tak kamen odvalil od srca, da vam ne morem povedat. No, sej ko bomo na tem da jo odpeljem v vrtec najbrž ne bomo tolk srečni, zaenkrat pa smo presrečni.

Erna tole je pa res grozno, kar se vam je ponoči zgodilo! Mene bi kap. Me tudi skrbi, ker naša Živa skoz poliva, pa zvečer in ponoči ko papa ne podira kupčkov, ker takoj nazaj zaspi. Sam da je vse ok z malim zdaj!

Pa bravo za navodila glede uvajanja goste hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kati sej bo boljš - ko bo v puberteti, bo hotu spat do treh popoldne, pa se mu boš lahko za vse nazaj maščevala in ga zbujala vsaki 2 uri! Po možnosti s sesalcem. Se mi zdi da je največji sovražnik vsakega pubertetnika glih sesalec - vsaj moj je biluser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8081
21.8.2007 11:00:07   
erna14
full lep vrtec jaz lustn majo sam jaz sem ze v sentvidu dobila skoda lahko bi bla ziva in ziga skup v vrtcu

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8082
21.8.2007 11:02:12   
erna14
ne morm vrjet tamal je zjutri vstal ob 8 in bil do 9 pokonc pol je zapancov in se kar spi .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8083
21.8.2007 11:04:48   
erna14
ej jaz se zdaj ne znam na tale forum prpopat slik ne morm pomagat k sm tok neumnauser posted image nism kriva tam pridm do tega  na shrani.si prpopam slikco in tam k neki ob stran pise pol pa........

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8084
21.8.2007 11:17:48   
Dajadada
Draja, čestitam za vrtec. Sem kar mal fouš vsem, ki že imate preskrbljeno varstvo za vaše zakladke. Nam se še vedno ne sanja, kje bouser posted image

Erna14, pridna punca, da se ti je dalo tipkati. Hvala, hvala, veš, da nam bo prav prišlo.

Čestitke Aneju, Miji, Brini, Juretu in Zaliuser posted image . Kako hitro mineva časuser posted image .

Srečanje: Moj možek bi rad spoznal marčke in marčice, tako da smo za vikend. 

Naše noči so že nekaj časa enakeuser posted image . Takole smo imeli danes: zaspali ob 7:30, potem pa 10min dojenje ob 10:15, 1:15, 3, 6 in zbujen ob 8ih. Pa čist nič ne pomaga, če se pritožujem. Kaj čmuser posted image
Smo bili v soboto na enem pikniku, kjer mi je ena mamica rekla, naj mu dam zvečer flašo adaptiranega pa bo dlje spaluser posted image . Za pop...vsaj zame. Še dobro, da se je ena druga vmešala in rekla, da dokler imam svojega dosti, da ona ne vidi razloga za kaj takega. Ne vem no, ampak jaz rajši vstajam, kot pa da bi takšne bližnjice do spanja iskala.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8085
21.8.2007 11:20:19   
K_a_t_i
skopiraš link z desne pri katerem piše url za forum s predogledom

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8086
21.8.2007 11:20:58   
Dajadada
ej jaz se zdaj ne znam na tale forum prpopat slik ne morm pomagat k sm tok neumna nism kriva tam pridm do tega na shrani.si prpopam slikco in tam k neki ob stran pise pol pa........

Pol pa kopiraš tisto, kjer ob strani piše za forum s predogledom in prilepiš v svoj post. Zadeva zaključena.

No, da vidimo zdaj kaj nam boš prilepila. Spečega Žigcauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8087
21.8.2007 11:23:20   
Dajadada
Brza Kati me je prehitelauser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8088
21.8.2007 11:30:21   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Sem tolk srečna, da kar skačem po stanovanju. Se mi je tak kamen odvalil od srca, da vam ne morem povedat.

Sem bla jaz tud 3 teden nazaj, ko so me klical za Ano, tako da vem kako se počutiš user posted image user posted image

srečanje - ma sej zdej nobnu user posted image  ne bo dišal it, pol ko se bodo pa on povohal, jih pa dam ne bomo spravle user posted image user posted image n Mojmu sem že nekaj časa nazaj omenla, pa se je tud sam mal nasmejal, p rekel "Kwa bom pa tm delu?" user posted image  Če ne druzga bo Ano pazu, da bo mami lohk čvekala user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8089
21.8.2007 11:35:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Srečanje: Moj možek bi rad spoznal marčke in marčice, tako da smo za vikend.

NAs verjetno ne bo na srecanje, ker se bomo do sredine oktobra potepali user posted image . Se mi pa zdi, da so vsi mozje/fantje zdaj kao nic kaj navduseni ali celo proti, pol k bodo prisli pa na srecanje, bodo pa ful klepetali. Bolj kot me user posted image user posted image user posted image Jih bo treba domov podit user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa javim, da zrihtam album po srecanju in sicer, da se ga da na net in yasciti s usernamom in passworodm. Ce se strinjate seveda...

BTW. z intenreta sem snela knjigico o prehrani alergicnega otroka z recepti. Sem prebrskala in je ful uporabna. Ce kera zeli, jo posljem na mail.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 8090
21.8.2007 11:38:48   
erna14
user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8091
21.8.2007 11:39:15   
erna14
ups pi..... mal je pr velko no to je nasa marela

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8092
21.8.2007 11:49:17   
erna14
user posted image  no tkole pa ze moj misko gleda in se smeje po prespanem dopoldenvu

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8093
21.8.2007 11:50:32   
erna14
ta je mal premejhna,drugic bo bolsuser posted image user posted image hvala kati,dajadada

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8094
21.8.2007 12:00:16   
draja
Erna super fotke. Žiga je itak cuker (saj je še vedno za mojo Živo zainteresiran ne al jo bo tud on zapustu tko kot Žiga od Kati?) voziček mi je pa tudi ful lep. A ga zdaj že uporabljaš?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8095
21.8.2007 12:29:11   
Barči78
No tko, mi smo nazaj iz drugega dopusta, bilo je super, kar pestro, ker moja dva sončka vsak dan nekaj pogruntata, tko da mi ni dolgčas. Trenutno oba spita, brati za nazaj pa nimam časa, ker je to skor 30 strani user posted image  čvekice. Sem pa malo preletela, ker sem pač ženska, firbčna, a ne.

Vam prilepim par slikic:

ku ku mamica - posteljica je šla včeraj zvečer za eno stopnjo nižje, drugače ga bomo še kje pobirali
user posted image

mami, a ti slučajno misliš, da bom jaz spal
user posted image

zdej ti bom pa ušel
user posted image

takole pa Neja uživa v vožnji
user posted image

mami, a ti znaš balončke delat ( vsa ogledala imam seveda ˝pobalončkana˝)
user posted image

takole pa Žan pokuka v lijak
user posted image

Se še kaj javim, moram it kuhat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8096
21.8.2007 12:30:29   
erna14
draja-hvala,user posted image ja itak da ma moj ziga sam zivo raduser posted image  ona je sam njegovauser posted image user posted image user posted image .ja glede vozicka pa ja ga ze uporablam je full dobr za vozt pa za umazat tud tko da.....user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8097
21.8.2007 12:47:52   
tejčica
Erna, ko sem vidla tale tvoj post poln user posted image user posted image  sem bla sto posto da si user posted image . No, pol pa preberem, pa vidim da to ni to.user posted image
Draja, user posted image user posted image user posted image  za vrtec.
Sonchek, uuuu, vidva pa gradita celo palačouser posted image . No, pucanja ti sigurno ne bom fouš.user posted image

Barči, pozdravljeni nazaj z dopusta.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8098
21.8.2007 13:03:11   
slumpo
alo  bbuuuuuuuuuu

jaz sem šele sedaj malček k sebi prišla...
ja včiraj smo imeli ceplenje in....včiraj čez dan OK...ponoči pa se je žur začel...mali je ratu k cunja, sam dotaknu si se ga pa je joku...vročina 38.7 (merjena v ritki), jaz pa pokonci pa ga hladila, pa tolažla, pa nosila, danes pa roke sploh ne čutim in špika me na vrhu leve roke, mali ma pa še vedno vročino,  sicer manj 37.6 ampak je še vedno bogi....
ma user posted image  ceplenja...

zdej moram pa frizerja odpovedat ker je mali bošček moj in rabi samo mami.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8099
21.8.2007 13:21:33   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Erna, ko sem vidla tale tvoj post poln user posted image user posted image  sem bla sto posto da si user posted image . No, pol pa preberem, pa vidim da to ni to.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sm tkoj za.

slumpo-joj bozcek vem kako ti je pr nas je blo tud tako sam nas ni jokov je bil pridn sam vrocino je mel aja pa po calpolu je bruhov,tko da jaz tud sovrazm ta k....ceplenja

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!