tejčica
|
Anej (*sonchek*) in Mija (Magor), čestitke za 6 mesecev. Jure (jjasna), Brina (tinaaja) in Zala (Brinaa), čestitke za 5 mesecev. Jaz sem včeraj klicala mojo zdravnico za izvide in kot kaže sem imela vnetje mehurja in ledvic (uroinfekt) in sem en teden na antibiotikih. Sva pa obe s taščo obležale zaradi iste zadeve. Draja, u, ti si pa zgodnja ptica. A že službo pogrešaš? Thaiss, super da ste se naspali! Pa bravo Matia in mami za pridno vadbo in je dr zadovoljna z napredkom. Mere so pa tudi . Pridno rasete. Obalke, kaj pade kavica v petek? Skačica, ja super da si se tako razveselila tašče in tasta. Žabika, super da je Lupus boljše in dobro opravite danes pri onkologu. LeINA, super da Tai sedaj lepo kaka. LP, upam da je Žiga danes boljši. Je pa vročina čisto možna zaradi zobkov. Pa tudi driska se velikokrat pojavlja ko zobki rinejo ven. Moja nečakinja je takoooooo boga pri zobkih. Ko so ji prvi ven lezli je obvezno imela vročino, na ritki je pa prav žive ranice dobila. Malecka_mateja, WB z dopusta. Super da ste uživali. Pocka, Taja je prava lepotička. Pa upam da se kmalu spoznamo. Slumpo, super za prespano noč. Upam da je bila tudi današnja taka. IZVIRNO SPOROČILO: sezam Naš mulo je pa sedaj spal dobro 1,5, pa ga je šla Ana gledat, če še dih in ga seveda posledično zbudila . To mi je že drugič nardila Ji je zgleda dolgčas , ker mu ne more nagajat Sezam, kolk mi je to poznano! Taja tudi ves čas hodi gledat če Vid še spi. Pa se zmenva da naj samo pogleda, ampak ona ga mora potem še pobožat, al pa mu pesmico zapet... Zadnjič grem pogledat in vidim da mu glavo gor vleče da mu bo lupčka dala. Mula mala. Sta pa ful cukra tvojedva. Sonchek, Anej je pa jedec in pol. Nama pa sploh ne znese tolk obrokov imet, se preveč okrog potepava. Bo mogla mami malo manj kofetkat in šopingirat, pa več kuhat začet. Tinaaja, ti pošiljam ene 6 ur spanja. A bo dovolj? Hiša - jaz tudi ne vem kako bi men sfolgalo celo bajto in vrt štimat. Nisem ravno nek vrtnarski tip pa to. Mi bomo imeli cel štuk pri njegovih (100m2 + velika terasa) in meni je to kar dovolj. Okrog hiše pa za rožice itak skrbi tašča, midva bova pa bolj travco imela, tako da bodo lahko gor še igrala za maledva. Saj če ne bi bilo zaradi otrok, bi bila jaz skoraj raje v bloku (seveda na večih kvadratih kot jih imamo sedaj in obvezen balkon - v tem stanovanju smo ga pozidali in naredili sobo), ampak Taja je tako navajena na svodobo zunaj okrog hiše, da ima prav muke zvečer ko gremo nazaj domov v blok. Taja je to noč prespala pri babici in dediju. Čakam da se Vid zbudi in greva tudi midva tja. Pol pa s taščo v nabavo po fasngo.
|