|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.8.2007 20:30:54   
Žabika
Bravo tinaaja! Se mi je kar zdelo, da se boš javila. Sej bi se že zjutraj jaz, ampak me je kar malo strah, da se srečanja ne bom mogla udeležiti.

Meni so vse tvoje ideje super! Dodam pa najpomembnejše zame:
Zelo, zelo bi bila vesela, da bi bila zraven, zato;
- če se odločimo za vikend v drugi polovici septembra pri meni pride v poštev samo nedelja 16.09. ali nedelja 30.09. Naj še povem zakaj; sobota 15.09. smo že povabljeni na 100 letnico - 2 x 50, od 22. - 28. 09. smo pa na morčiju.

Vem, da nas je veliko in da vse sigurno ne bomo mogle priti, ampak morala sem napisat. Se bomo pa sigurno še kdaj dobile z že hodečimi malčki; vas bom pa takrat spoznala.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8026
20.8.2007 20:30:59   
erna14
miske gizelce lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8027
20.8.2007 20:32:33   
Žabika
uf, kar lažje mi je, ker vidim da nisem najbolj zakomplicirala. Kati vodi!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8028
20.8.2007 20:34:45   
K_a_t_i
Žabika, mi2 se pa navmo vidle na tem srečanju user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8029
20.8.2007 20:38:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

uf, kar lažje mi je, ker vidim da nisem najbolj zakomplicirala. Kati vodi!

Ja kwa jst morem, če sem pa hotla it za 3 tedne skupi v septembru na morje, zdej se pa 8. pa 15. ženjo, 30. mamo pa en rojsten dan (pa mogoče bo prestavljen na soboto, ker ma tud nečak od mojga krst na isti dan user posted image ). Enkrat bo pa treba mal it na svež zrak!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8030
20.8.2007 20:44:59   
tinaaja
Za ljubljancanke je opcija, da se oci pridruzijo po sluzbi... samo v razmislek.
sem mojga vprasala, ce bi sel, pa je nekako bolj nezainteresirano rekel, da ok user posted image user posted image user posted image user posted image   tko da jaz sem indiferentna. sem cist za, da so okci zraven, sam ne vem, kok bi tile ocki uzivali user posted image no, vsaj moj bi verjetno imel po eni uri veeelikooo zeljo domov it.. no morda pa ne, nikol se ne vem. bo sel zraven, ce bo za vse.

Timing - glede na to, da so septembra se dopusti, je opcija tudi prvi teden oktobra. Ve kar predloge piste, jaz bom pol dala dva datuma al pa tri v ozji izbor.

Ce bomo tam dlje casa je morda smiselno, da je neka ostarija z vrtom in streho v primeru slabega vremena. Neljubljancanke boste ziher nekaj mogle pojest. se zdilamo za nek meni. npr meni se zdi kul prostor gostilna pri peclju - zunaj smo lahko pod streho, zraven je odbojkarsko igrisce, guncnice, trava za igranje za kake starejse otroke,..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8031
20.8.2007 20:46:29   
A-N-J-A
VSESLOVENSKO SEPTEMBERSKO SREČANJE MARCEVK 2007

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za? JAuser posted image

Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti. OKuser posted image

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven?MED VIKENDOM Z OČKI IN STREJŠIMI SESTRICAMI OZ. BRATCIuser posted image  

Predlagam drugo polovico septembra.DOBROuser posted image

Vsaka pripravi nekaj za pod zob. SE POFOČKAMuser posted image

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto.OKuser posted image

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi. DO JUTRAuser posted image

Naredimo si badge z RR nicki in pravimi imeni + ime pikca/pikice za lazjo spoznavanje user posted image OK,SAMO PRI MENI BO IME BUNKICEuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8032
20.8.2007 20:54:25   
A-N-J-A
Punce a ste se mele danes fino???Jaz vas že ful pogrešam,ampak mi res ni zneslouser posted image .
tinaaja a
jaz sem tud za okt.lokacija mi pa nobena ne pride na misel.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8033
20.8.2007 21:02:38   
K_a_t_i
Oktober user posted image .

Anja, lušten je blo. Urla, a Katja še vedno je al kje si se zataknila, da te ni blo v CP user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8034
20.8.2007 21:04:09   
slumpo

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za?

Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti.

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven? čez vikend, da so še očki zraven

Predlagam drugo polovico septembra. zaradi mene lahko sept. ali okt.

Vsaka pripravi nekaj za pod zob. bomo že spacal neki

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto. ok

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi. ok

Naredimo si badge z RR nicki in pravimi imeni + ime pikca/pikice za lazjo spoznavanje user posted image    ok

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8035
20.8.2007 21:25:22   
Žabika
tinaaja: super ideja Pri peclju!!! Bravo. Pa mogoče res prvo soboto v oktobru. Sej vreme je lahko usrano tudi 20.08., pa tega ravno ne bi pričakoval. user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8036
20.8.2007 21:30:57   
K_a_t_i
Sam eno logistično vprašanje (men je drgač vseen, k mafini so koj user posted image ) - kaj pol - pečemo in kuhamo al bomo v gostilni? Pa če bojo lahk sam nelublančanke lačne pa jedle, pol računite, da sem jst iz Trbovelj user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8037
20.8.2007 21:41:17   
tinaaja
v gostilnah se da zmenit, da npr sladko sam prineses. kosilo placamo in pijaco, sladko pa same popedenamo. mislim, da pri peclju tudi ni drago. domace je vseeno domace :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8038
20.8.2007 21:49:05   
LP
Čer....
Js mam eno vprašanje za vse, ki že mate zobke..... Je imel kateri malček vročino??? Žiga jo namreč ima že 37.6 merjeno v ritko, čez dan pa je mel tako 37.2, 37.3. Pa ful je bogi, samo nosil bi se, pa grizljal karkoli pač pride pod roko. Pa malo mamo driske, oz zelo reden, zelen kakec, sploh če mu merim vročino user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Erna14 - na dlesnih ima Žiga tako belo ploščico, bunkico, očitno že ene 3 dni, veliko pa tako kot za 2 sprednja spodnja zobka oz. ravno tam....
Ne vem, če bo mel vročino več kot 38 šibama v dežurno, ponoči bom čkirala, pa če bo vroč, ga bom zbudila.... Zdej je vseeno spal 2 noči celo noč, samo tudi vročine do danes ni mel....
Ful bedno je, ko je otroček bolan, šele zdej vem, kako je bilo vsem vam, ki ste mele težave, kako vas je skrbelo....
Js sem ful utrujena od celodnevnega animiranja in crkljanja, sploh si ne predstavljam, kako hudo je če traja to tedne in tedne..... user posted image ....
upam, da je res samo zobek, in da čimprej pokuka na plan....
POZDRAVČKI.....

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8039
20.8.2007 21:53:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za? ZLATA SI

Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti.

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven? MED TEDNOM BREZ DADYJA, VIKENDI NAM ODPADEJO

Predlagam drugo polovico septembra. OK, LAHKO TUDI PRVE DNI OKTOBRA

Vsaka pripravi nekaj za pod zob. SUPER

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto. OK

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi. OKuser posted image

Naredimo si badge z RR nicki in pravimi imeni + ime pikca/pikice za lazjo spoznavanje user posted image SUPERCAuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8040
20.8.2007 21:54:52   
tinaaja
zobki in vrocina http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1782805

o vrocini http://www.sd-zelezniki.com/ambulanta/priloge/Moj%20otrok%20ima%20vrocino.pdf

O vročini govorimo tedaj, kadar telesna temperatura, merjena pod pazduho preseže
37,2 °C, merjena v ušesu 37,5 °C in izmerjena v ritki 38 °C.

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 8041
20.8.2007 22:03:58   
Taya85
Čer punce!

Sem si šele zdele priborila računalnik.
Da se še jaz zahvalim tisti, ki je preveč € pustila Pod vodo,naj se javi, da ji naslednij jaz pjačo častim!!!!
Čmrlji so pa itak vsi tok kjuttt user posted image .

Lina je lepo v mižulah, moj tudi, mene pa se loteva rahel prehlad user posted image .
Mah grem jz tud počas spat...

Lahko noč

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8042
20.8.2007 22:43:01   
Žabika
LP: Vročina v ritki je normalna 37,5. Jaz na tvojem mestu ne bi sredi noči okrog hodila, ker nevarna vročina je šele tam okoli 40 stopinj. Tako da brez panike, če bo spal, ga pusti. Malo mu prekontroliraj vročino, več pa ne. Če bo šla vročina gor, pa najprej hladna kopel, pa nato šele drugi ukrepi. No vsaj tako je moje mnenje. Pa ponoči mu zmeri kar pod pazduho.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8043
20.8.2007 22:45:16   
LUNA06
Žabika kako pa tvoj kuža?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8044
20.8.2007 22:56:53   
Anonimen
mi smo pa danes zvecer spet kakali user posted image user posted image user posted image mami je zjutraj ze na tesce suhe slive mazala,mogoce je to kaj pomagalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 8045
20.8.2007 22:58:58   
LP
Tinaaja in Žabika - HVALA.
Zaenkrat spimo, js tudi grem, ker sem fuuuul utrujena. Mogoče pa je res prvi zobek...... Vam ju3 javim, kako smo kaj spali in če smo tudi mi že ˝zobateci˝....
Lepe sanje vsem in čimbolj mirno noč!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8046
20.8.2007 23:12:26   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Žabika kako pa tvoj kuža?

Luna, je bolje in mislim, da smo na dobri poti. Zdaj samo še čakamo, da odkrijemo vzrok za težave. Jutri imamo prvi in upam, da tudi zadnji posvet z onkologom.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 8047
20.8.2007 23:13:35   
zima07
Jutri imamo prvi in upam, da tudi zadnji posvet z onkologom.

Itak, da zadnji user posted image  !!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8048
20.8.2007 23:56:03   
skačica
oj!

Tinaaja, najprej moram tebe pohvalit, ker si se spustila v organizacijo srečanja.

Jaz sem seveda ZA, bi mi pa tudi najbolj odgovarjal prvi vikend v oktobru, ker smo 16.9-21.9 na morju, kasneje v oktobru pa v toplicah. Lokacija mi je vsaka kul,ker sem leteča, z ali brez očijev mi je tudi vseeno, peciv jaz ne pečemuser posted image user posted image , ampak ni panike, nekaj bom prinesla pa tudi z napisi se strinjam. Mi je pa tudi všeč, da lahko tam pojemo kosilo.

lp- upam, da bo Žigec zjutraj kot nov in da res dobite zobeka.

sezam- luštkana sta tvoja maledvauser posted image  Lepo vadita za dopust.
 pocka- tud tvoja mala je prav srčkanauser posted image

GH- Izina edina hrana je moje mleko, ona je z mojimi zizami obsedena, zato se bova še vedno polno dojili vsaj do 5. septembra, ko imamo P ali pa celo do 21. 9., ko pridemo z dopusta. Očitno imam mleka še vedno dovolj in tako je najlažje pa tudi najboljše za mojo punčko.
Sicer pa kapljice AD3 zmešane z mojim mlekom lepo spije dol z zličke.

Danes sva ble cel dan pri mojih, tam je bla tud moja starejša sestra, ki ima rok čez 12 dni pa mlajša sestra  s sinčkom in še najmlajša sekica in smo seveda tako klepetale, da adijo. Vsi komaj čakamo, da dobimo v familijo še enega dojenčka in potem moja Iza ne bo več najmlajša.
Jutri grem pa verjetno spet dol.Bova z mami verjetno bučke kuhale.

Zdej grem pa spat, komaj še gledam.

Aja, moj tast in tašča sta prišla nazaj z dopusta. Skrajni cajt, midva z user posted image  ne folgava okrog bajte glancat. Po moje midva sploh nisva za v bajto, ampak za v stanovanje v bloku. Bova še premislila ali bova gradila al pa kupila flet pa adijo.
Sicer pa itak ne bi imela bajte v 3 štuke in 2000 kvadratov parcele okroguser posted image user posted image user posted image . Čist preveč.
Skratka, kdo bi si mislil, da bom tako vesela, ko bosta prišla nazaj. Sam da je tašča spet domauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 8049
21.8.2007 7:28:07   
draja
Tinaaja? Erna? Anybody?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Smučanje
Michonne RR

Ali smučate?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!