|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  319 320 [321] 322 323   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.8.2007 13:07:12   
Anonimen
se ene neustrezne zlicke

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070820_3104017.php

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 8001
20.8.2007 13:40:04   
slumpo
ojla

mi smo preživeli krasno noč....tinaaja...po dežju vedno posije sonče....tudi pri nas smo se zbujali kar lep čas na uro ali uro in pol...ekola danes ponoči pa samo enkrat....user posted image user posted image user posted image živci so bili že razrahlani ampak ob mojem možku mi je svet lepši in me zna dobro spravit nazaj na noge, čeprav utrujeno in z user posted image  bolečinami v vratu in hrbtenici...

Šli na ceplenje...ja malček jokca je biloampak ko sva domu prišla je že veselo brcal in vriskal...sedaj pa spi že eno uro in pol ko koma...

MA ZLATA SO TA NAŠA BITJA.

naše mere: 7050g in 69cm...

KAR SE PA ŽLIČK TIČE...itak so vse zgleda čudne ki jih prodajajo prav za ta namen (za dojenčke)... midva sva šla kar v merkatorjevi trgovini kupit plastične žličke ki so sicer za jest jajca za odrasle od neke znane nemške firme (ma ne znam sedaj napisat)...važen da so plastične in ziher niso nevarne...pa še kitajske niso..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8002
20.8.2007 13:41:41   
slumpo
AJA MI TUDI ROMAM DANES 14 DNI NA MORČIJA.....držte palčke da bo super vreme...res bi rabli lepe počitnice.....

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8003
20.8.2007 14:07:20   
*sonchek*
LeINA hvala za link! Sem se že zmenila! Jupi, vse kaže, da bomo le dobili Antilopo user posted image

Midva sva pa pojedla bučke, korenček in krompirček - VSE! user posted image user posted image Cuker naš mali je res jedec in pol - me prav zanima, če smo se kaj zredili od te GH (dober teden nazaj smo imeli malo čez 8kg)! Ima pa nekaj po meni - med hranjenjem mora obvezno pit, ker drugače pač ne bomo jedli user posted image Čez dve urici bomo pojedli še jabolko in banano, pa bo user posted image

slumpo - sem gledala vremensko napoved in konec avgusta je napovedano spet sončno in vroče user posted image

Glede teh žličk, igrač in nevem česa še - KATASTROFA!!!! Saj človek sploh ne ve več, kaj lahko kupi, da ne bo strupeno, pokvarjeno! user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8004
20.8.2007 17:36:27   
pocka
ojla, evo nas nazaj s 15 minutnega sprehoda (nas je pregnal dež).
Mi smo kakali in zaenkrat ni več krvavih nitk user posted image . Upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image . Hvala vam za vse nasvete, sem klicala P, pa je nisem dobilauser posted image .

Sibil - glede stolčka ultimax pa je tako, mi smo ga tudi kupili, ampak preko sončka. V Ariel v Kopru smo si ga šli ogledat, pa malo sprobat in nam je bil zelo všeč (tudi barva, na sončku pa te barve niso imeli). No pa sem se odločila, da kupiva raje v Arielu in dava 20 EUR več zanj. Kličem naslednji dan v Ariel, pa vprašam, če imajo kak tak stolček na zalogi, pa pravi tipica, da ne, da je samo tisti, ki je razstavljen. Sem jo prosila, če ga lahko naroči, pa pravi, da se to ne da. Sori, ampak razstavnega eksponata pa že ne bomo kupili, pa ne zato, ker smo fini, ampak, ker nam ni znala pokazati NIČ kako se uprablja razne funkcije na stolčku, smo morali vse sami, malo tudi na silo. Torej, vsak, ki pride pogledat stolček to dela, in valda je cel zjahan. In jaz naj ga zdaj kupim za 240EUR - haaalooo.
Sem se rapisala, ampak res, če se boš odločila, ga raje naroči preko sončka. Smo pa z njim zelo zadovoljni.
GH - se počasi odločam, da bi začeli, ker user posted image kaže kar precej zanimanja. Mogoče ji bom jutri dala malo jabolke za probat. Smo pa nabavili Paparico in moram povedat, da se jo res splača kupiti.
evo še par slikic naše Taje:
user posted image

user posted image

pa še marela, ki smo jo kupili pred par dnevi:
user posted image

lep dan, mi gremo na sprehod, če se ne bo spet ulilouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8005
20.8.2007 17:38:58   
pocka
Ups, malo so prevelike, ma se bom že naučila, upamuser posted image  user posted image .

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8006
20.8.2007 18:04:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

dajte mi povedat - kako zgledajo ti zacetki - a moras otroka naucit, kako se dela z zlico (odpret usta, zlica not, pogoltnit vsaj nekaj) ali cas prinese to znanje oz ko je otrok pripravljen?

Najprej je z vsako žlico romala v usta tudi roka. Vsebine žlice nismo pojedli, ampak posesali z žličke. Tudi smo ven pljuvali in sesali z mize user posted image . Danes pa sva prvič pojedla rižolino brez ene same packe na slinčku! user posted image  Žiga samo usta odpira in dela mmmmmmmmmmmmm. Zgleda, da bo tudi naš jedec user posted image .

Sonchek - kok si mu dala tega krompirja, bučke in korenčka?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8007
20.8.2007 18:22:53   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sonchek - kok si mu dala tega krompirja, bučke in korenčka?

1 krompir, 1 bučko in 1 korenček user posted image Vse srednje veliko. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8008
20.8.2007 18:41:17   
tinaaja
draja, tkole se brna igra z delom tomy multy
user posted image

tkole pa brina nadleguje naso kuzo user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8009
20.8.2007 18:54:01   
draja
Tinaaja super, je že na poti tale Tomy tko da komaj čakaaaaaam! Pa ful dobra fotka Brine in kuže!

Pocka ful dobr fotke. Una ta prva je za na naslovnico! aja, pa naši Živi je možek zadnjič kupil enakega kužka kot ga ima Taja.

Sonchek a to mu vse skupaj zmešaš v eno kašico ali je vsako stvar posebej.

Slumpo uživajte na morju!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8010
20.8.2007 19:13:49   
erna14
kati-kake tezave so se pr vas kazale predn je prkukal prvi zobek?

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8011
20.8.2007 19:18:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati-kake tezave so se pr vas kazale predn je prkukal prvi zobek?

Siten ko user posted image , zbujanje na 1-1,5 ure, zelen kakec, slinjenje, roke in vse ostalo v usta. No, uglavnem to...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8012
20.8.2007 19:26:07   
tinaaja
kati, kaj je bilo pa v ustih, na dlesnih vidno?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8013
20.8.2007 19:31:30   
erna14
SPRASUJEM KER NAS TAMAL JE BIL DONS DOPOLNE DOBESEDNO TOK SITN DA NISM VEC VEDLA KAJ NAJ NARDIM NITI NI HOTU BIT U LUPINCI NITI V VOZICKU NE NA POSTLI NE V NAROCJU SAM NA BALKONU V NAROCJU ups crke se opravicujem mislm noro zdaj je pa oci no prej k je prsu je pa k bubica priden mal pancka smeje se ......no pa v usta tud gre vse kr dobi zadnc je cevl zbrcov dol pa ga nekak dobil in tud ta je bil v ustihuser posted image .u moj brat je pelov ocent avto skodo ki mu je nardila toca in so ocenil na pov miljona bivsih tolarjevuser posted image user posted image pol pa kup nov avto pa ti ga toca stovce pa mas

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8014
20.8.2007 19:36:56   
K_a_t_i
Hm... Mal je problem, ker mu nisem prej nikoli lih gledala v usta pa ne vem kakšna je bila sprememba user posted image . Se mi je pa takrat zdelo (ma še vedno mi tko zgleda user posted image ) kot bi mel vse nekako napeto, oz mal tko "zgubano" - tko kot mamo mi, če se nam mal vname dlesen.
Kaj pa vem, no... Slaba pomoč sem, vem user posted image .

Sicer pa še takrat, ko sem mu gledala v usta, ker je res tulil, me je en v Mostecu pršu vprašat, če lohka kej pomaga, da je zdravnik - je bil ziher, da je Žigca kej pičel v usta, toook je kričal. user posted image  user posted image  user posted image

No, ko se je začutla š****, smo pa vedli, da je to- TO! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8015
20.8.2007 19:38:07   
tinaaja
VSESLOVENSKO SEPTEMBERSKO SREČANJE MARCEVK 2007

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za?

Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti.

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven?

Predlagam drugo polovico septembra.

Vsaka pripravi nekaj za pod zob.

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto.

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi.

Naredimo si badge z RR nicki in pravimi imeni + ime pikca/pikice za lazjo spoznavanje user posted image

No pa zacnimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8016
20.8.2007 19:38:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

SPRASUJEM KER NAS TAMAL JE BIL DONS DOPOLNE DOBESEDNO TOK SITN DA NISM VEC VEDLA KAJ NAJ NARDIM NITI NI HOTU BIT U LUPINCI NITI V VOZICKU NE NA POSTLI NE V NAROCJU SAM NA BALKONU V NAROCJU

Srečna ti, da je to sam dons blo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8017
20.8.2007 19:47:14   
Naomi
puno brbljate user posted image

tinaaja...pridna...sej glede na to, da si ful naspana ipd...bos tole z levo roko zorganizirala...je pa res, da ne bos iz vaje zarad sluzbe..prijetno s koristnim...
...jest sem za brez ockov ( presustva pa to) user posted image user posted image ( no, obirejte kost )...men je vseen kako- tko skromna pa tko fajn kukr semuser posted image ...
...a kwa se je kej zgodl?...kwa vas briga...Svit je sam 3 urce popoldne spal user posted image ...oh ja...ponoc bo pa maraton ;)...dojenja mislm, ne spanja user posted image
l8r se kej...ce bo kej volje user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8018
20.8.2007 19:52:19   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Sonchek a to mu vse skupaj zmešaš v eno kašico ali je vsako stvar posebej.

Vse zmečkam z vilico in ponudim skupaj (zmešano). Ampak glede na to, da je vse le kuhano na vodi, brez soli, je bljak - še čudno, da toliko poje user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8019
20.8.2007 20:00:07   
Dajadada
Septembrsko srečanje: Tinaaja, super, da si prevzela organizacijo. Saj ne bomo preveč zahtevne. Jaz sem prilagodljiva, tako da kjerkoli, kadarkoli, s komerkoliuser posted image  (to ne velja glih za vse primere, ampak za tole srečanje pa bo...da ne bo katera narobe razumelauser posted image ).
Badgi so super zamisel.

Žabika, sem ti hotela v živo povedat (pa sem pozabila, tako da boljše, da kar napišem), da so bile breskve mljaska, mljaska. Hvaaaaala!!!

Pa hvala tistim, ki ste danes na mizi preveč € pustile...mislim da Pikapola...sem zastonj kavo pila in tortico jedlauser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8020
20.8.2007 20:04:38   
malecka_mateja
ojla!

evo da se še tuki javim da me neboste pozabile!

mi smo z morja smo bili kar 15 dni!smo mal podaljšali!mala se nikopala ker se ni smela!mal smoji nogice namočli in je blo ok!drugač je uživala jaz pa tdi seveda še očka!

naša že lepo reče ata in baba ostalo je še le brenčanje!pa tu pa tam se ji še kaj posreči!user posted image user posted image

mene je na morju malo vrglo v sončarico ampak sem preživela tudi to nio bilo fejst hudo!

no to bo vse zaenkrat!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 8021
20.8.2007 20:04:40   
Anonimen

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za?
jp, jp

Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti.

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven? čez vikend, da so še očki zraven

Predlagam drugo polovico septembra. ja, po 17.9. ker smo do takrat na morju

Vsaka pripravi nekaj za pod zob.
ni problema, bom tašči rekla za pečt (zelo dobro peče)

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto.
ok

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi.
ok

Naredimo si badge z RR nicki in pravimi imeni + ime pikca/pikice za lazjo spoznavanje user posted image  
jjasna - Jasna - Jure

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8022
20.8.2007 20:18:03   
draja

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za? Jaaaaaa!
Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti. OK

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven? čez vikend, da so še očki zraven

Predlagam drugo polovico septembra. OK

Vsaka pripravi nekaj za pod zob. OK

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto. OK

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi. OK

super ideja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8023
20.8.2007 20:26:12   
K_a_t_i
Vseslovensko srečanje marčevk - glasujem za brez očkov. Pa ne da se mi ga ne bi dal gledat, ampak vikendi so problematični -> če bi mel september 12 vikendov, bi mi verjeten bli na 12 ohceti povabljen user posted image ....
Kdaj user posted image  Ja, eni še nismo riti v morje pomočil, tko da tud tedni so problematični. Bi pa znal bit, da bomo zadnji teden septembra doma (najbolj ziher so zadnji 3je dnevi zadnjega tedna). Pol pa reč, da nisem zakomplicirala! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8024
20.8.2007 20:29:17   
erna14

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka user posted image user posted image user posted image a ste za? user posted image
Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti. user posted image

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven? čez vikend, ne bos slo mi mamo ohcet en vikend,en vikend smo v nm,enga mamo pa 50 letnco tko da jaz sem za cez tedn mi mamo vikende ponavad zabasane

Predlagam drugo polovico septembra. user posted image

Vsaka pripravi nekaj za pod zob. user posted image

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto. user posted image

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi. user posted image

[/quote]

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  319 320 [321] 322 323   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  319 320 [321] 322 323   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

sadje
Lelly28 RR

v kakšni obliki vašim otrokom najrajši ponudite sadje

sveže (100%)

suho (0%)

v kašicah /smutijih (0%)

v pecivih (0%)

kompot (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!