pocka
|
ku ku, si bom na hitro vzela malo časa za vas, dokler Taja spi pa pokomentirala kar se spomnim, ker RES veliko čvekate Tinaaja - držim pesti, da se vaše spanje izboljša. Saj veš, prej ali slej se bo moralo. Dobra si, da lahko funkcioniraš pol čez dan . Zdaj,ko ti je zaspala pa izkoristi gužvo pa še ti malo zalegni. *sonchek* - čestitke Aneju za še enega zobka Tejčica -ne se sekirat, če ni pospravljeno, te bo že počakalo, ne skrbi . Super, da se spet dobro počutiš. Sibil - una v belem - grave (sto posto kakšna fobija). Pa test naredi, kaj veš, mogoče pa je kaj na tem. draja - moj brat j epa že 21 let star pa mu še vedno mami kuha pa zajtrk dela, pa pazi to - še vedno skupaj hodita nakupovat za oblečt in obut - katastrofa Žabika - za Lupusa, da bo čim prej vse OK z njim. Te pa razumem kako ti je, naša kuža je imela lani filarijo in smo jo še pravočasno rešili. Je bilo pa zdravljenje hudo,sem jo komaj gledala kako je trpela. Midve sva pa danes brez sprehoda (še dobro da imam dober občutek, kdaj bo dež), ker bi naju tako napralo in odpihnilo, če bi šli ven glih na sredi poti . Taja ima tudi novo navado - spanje na trebuhu. Mene pa panika grabi, danes sem jo celo noč obračala nazaj na hrbet, pa je na oncu ona zmagala . Očitno ji paše. Še dobro,da imamo angel care, sem malo bolj mirna pa je ne gledam stalno če še diha. kri v blatu - Včeraj zvečer so se Taji pojavile krvave nitke v blatu in malo rdeče obarvane sluzi. Sem pa po dolgem času pila mleko včeraj zjutraj, tako,da zna bit to krivo. Zdaj čakam naslednjo kakico, sva v strahu kaj bo. Mislite, da bi morala poklicati P ali počakam, da se pokaka, pa da vidim, če bo spet prisotna kri? se je zbudila........se pol še kaj javim