Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
v usta gre vse, grize, slini se, vlece za usesa.. kar ces. mami - dr. stom. - pravi, da se nic ne vidi oz da ne zgelda, da bo kaj kmal. jaz valda kar nekaj vidim

da ceplenje hitro in brez reakcij mine
samo je res kako utruejnost vpliva na nas da smo tecke,pa zadircnost in podobno...upam in zelim,da boste imeli danasnjo nocko mirno
pri nas se vcasih v prvi uri tudi zbudi 1-2krat potem pa mir 3-4ure...
v nocni....
.sicer sem v soboto jedla bucke vcer pa zeleno solato a bi bil to lahko vzrok za zeleno blato sam kaj pa sluz
do polnoci smo nabrali 5 bujenj, pol se ene 2 ali tri do mal cez 2, dokler je nisem vzela k sebi, kjer je imela zizo na razpolago all the time in je bil mal vecji mir. spala sem morda kaksno celo uro
.
grem na zavarovalnico rihtat neki glede življ.zavarovanja.Pa cel teden bom ful zasedena,moram še nešteto stvari zrihtat,ker gremo v torek na morčka-jupiiiii
...Sm ugotovila,da ima jokcanje v spanju med sesto in osmo uro,danes ko sem ga pustila,ga mal tapkala,da ga nisem prehitro odnesla v dnevno-zdaj spi tiho kot miska...Sam ponavadi se midva prestavima v snevno-ocitno prehitro obupam...no bomo vidli jutri..
za jutro...
In še, ko smo ga odvili, je lulal.
Moram pa prav pohvalit naše dete. Včeraj je zaspal ob osmih, za flašo se je zbudil ob sedmih zjutraj, pojedel in sladko pančka dalje.
... Ko sem vse to delala, sem ugotovila da tako zlat pa le ni bil moj te dni, kot sem najprej mislila. Bogi je bil tako utrujen od merkanja otrok, da mu je za kaj drugega naredit v stanovanju zmanjkalo volje.
. Tko da - ga ni mel niti cajta napenjat
.
?