skačica
|
oj! Tinaaja, najprej moram tebe pohvalit, ker si se spustila v organizacijo srečanja. Jaz sem seveda ZA, bi mi pa tudi najbolj odgovarjal prvi vikend v oktobru, ker smo 16.9-21.9 na morju, kasneje v oktobru pa v toplicah. Lokacija mi je vsaka kul,ker sem leteča, z ali brez očijev mi je tudi vseeno, peciv jaz ne pečem , ampak ni panike, nekaj bom prinesla pa tudi z napisi se strinjam. Mi je pa tudi všeč, da lahko tam pojemo kosilo. lp- upam, da bo Žigec zjutraj kot nov in da res dobite zobeka. sezam- luštkana sta tvoja maledva Lepo vadita za dopust. pocka- tud tvoja mala je prav srčkana GH- Izina edina hrana je moje mleko, ona je z mojimi zizami obsedena, zato se bova še vedno polno dojili vsaj do 5. septembra, ko imamo P ali pa celo do 21. 9., ko pridemo z dopusta. Očitno imam mleka še vedno dovolj in tako je najlažje pa tudi najboljše za mojo punčko. Sicer pa kapljice AD3 zmešane z mojim mlekom lepo spije dol z zličke. Danes sva ble cel dan pri mojih, tam je bla tud moja starejša sestra, ki ima rok čez 12 dni pa mlajša sestra s sinčkom in še najmlajša sekica in smo seveda tako klepetale, da adijo. Vsi komaj čakamo, da dobimo v familijo še enega dojenčka in potem moja Iza ne bo več najmlajša. Jutri grem pa verjetno spet dol.Bova z mami verjetno bučke kuhale. Zdej grem pa spat, komaj še gledam. Aja, moj tast in tašča sta prišla nazaj z dopusta. Skrajni cajt, midva z ne folgava okrog bajte glancat. Po moje midva sploh nisva za v bajto, ampak za v stanovanje v bloku. Bova še premislila ali bova gradila al pa kupila flet pa adijo. Sicer pa itak ne bi imela bajte v 3 štuke in 2000 kvadratov parcele okrog . Čist preveč. Skratka, kdo bi si mislil, da bom tako vesela, ko bosta prišla nazaj. Sam da je tašča spet doma
|