pocka
|
ojla, evo nas nazaj s 15 minutnega sprehoda (nas je pregnal dež). Mi smo kakali in zaenkrat ni več krvavih nitk . Upam, da tako tudi ostane . Hvala vam za vse nasvete, sem klicala P, pa je nisem dobila . Sibil - glede stolčka ultimax pa je tako, mi smo ga tudi kupili, ampak preko sončka. V Ariel v Kopru smo si ga šli ogledat, pa malo sprobat in nam je bil zelo všeč (tudi barva, na sončku pa te barve niso imeli). No pa sem se odločila, da kupiva raje v Arielu in dava 20 EUR več zanj. Kličem naslednji dan v Ariel, pa vprašam, če imajo kak tak stolček na zalogi, pa pravi tipica, da ne, da je samo tisti, ki je razstavljen. Sem jo prosila, če ga lahko naroči, pa pravi, da se to ne da. Sori, ampak razstavnega eksponata pa že ne bomo kupili, pa ne zato, ker smo fini, ampak, ker nam ni znala pokazati NIČ kako se uprablja razne funkcije na stolčku, smo morali vse sami, malo tudi na silo. Torej, vsak, ki pride pogledat stolček to dela, in valda je cel zjahan. In jaz naj ga zdaj kupim za 240EUR - haaalooo. Sem se rapisala, ampak res, če se boš odločila, ga raje naroči preko sončka. Smo pa z njim zelo zadovoljni. GH - se počasi odločam, da bi začeli, ker kaže kar precej zanimanja. Mogoče ji bom jutri dala malo jabolke za probat. Smo pa nabavili Paparico in moram povedat, da se jo res splača kupiti. evo še par slikic naše Taje: pa še marela, ki smo jo kupili pred par dnevi: lep dan, mi gremo na sprehod, če se ne bo spet ulilo