|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.8.2007 9:38:25   
tinaaja
Danes je pa naša mala spala od 20 pa do 6.30 brez dojenja, zaspala nazaj se zbudila ob 9, se podojila in še kar spi. Po mojem je nekaj narobe, ker drugače sem v Tinaajinem in Katinem klubu neprespanikov in budnic na vsako uro.

tiho bodi in UZIVAJ, dokler traja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 7976
20.8.2007 9:49:17   
urla
Ampak ona ŠE VEDNO SPI! Jo hodim gledat, če sploh še diha.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7977
20.8.2007 9:49:36   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tejčica moj brat si še pri 19-ih ne zna naštimat sam zajtrkauser posted image . Če mu ga mami ne pač nič ne je do kosilauser posted image . Ah zlata puberteta!

Moj bi bil vsak dan lačen! Pa še pol bi preverla, če bo do večerje lačen, če nav kosila dobil user posted image

Pazi Kati - zarečenega kruha se največ pojeuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7978
20.8.2007 9:51:16   
draja
Urla otrok hoče pač malo mira od staršev in bratca, pa se je odločila, da vas malo ignorira in se naredi da spiuser posted image user posted image . Vsak rabi kdaj malo time off od svoje familije.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7979
20.8.2007 9:58:45   
Sibil_
Dan!

Hehe punce-za test je še čas, ker sem sanjala da bo leto in pol razlike-kar pomeni zanositev tam pri Lukasovih 9 mesecih-ampak je prezgodaj, nenene.Prepuščam drugim to nosečnost-katera se javi?In me odreši?user posted image

Mah, ta ženska v belem je bila res scary.Pa alergija dvomim da bi bila-po moje je prej kaka fobija al kej.Samo nisem pa gledala kako je stvari plačala oziroma dajala na pult?Verjetno še en najlon al kaj?Ma mislim-groza res.

A ve nove flaške prekuhate?Ker na vsaki piše naj se jo prvič prekuha, kako ve prakticirate?Kaj pa vodo?Kdaj se po vaše lahko da iz pipe?Jaz sem pri Patriku pri enih dobrih 6ih mesecih kar iz pipe dajala, kaj pa vem?PA ni bilo nič narobe.

Uvajanje mlečnih izdelkov-kdaj?Jaz sem že pozabiula, pa če je kaj novega me zanima...torej?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7980
20.8.2007 9:59:26   
tinaaja
brina je v drugem poskusu tudi zaspala in sem ze malo pospravila. kaj dosti se ne upam, ker je prinseska na zrnu graha, boh ne daj kaksen malo glasnejsi zvok user posted image ker sem pa srecna, da spi, pa se tudi to potrpi, ker drugace bo spet user posted image cel dan.
urla, ja kadar je imela brina take spalne dneve (hja, redko) sem jaz tud hodila gledat, ce spi. mislim, da enkrat omagajo in takrat spijo kot pouhi, drugace pa ga srackajo.

no, vceraj sva sla mi2 tudi zgdaj v pojstlo, ampak jaz nisem in nisem mogla zaspat. samo cakala sem, da se zbudi user posted image ampak mi je bilo ful lazje user posted image , ker ko se je, sem se jaz samo predramila ne pa prav zbudila.

tast pri 70 caka zeno, da pride domov, da mu naredi vecerjo. user posted image user posted image tko da ... no jajca si zna spect, pa jabuk narezat user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7981
20.8.2007 10:02:39   
tejčica
Pri nas Vid sedaj že nekaj časa spi na trebuhu in ga ves čas hodim gledat. Tudi ko ga že spečega dam v posteljico se takoj na trebuh obrne in nadaljuje s spanjem. Jaz sem pa kar živčna ko ga tako gledam. P zaradi polivanja ima vedno tetra plenico pod glavo. Sicer jo zataknem na enem in na drugem koncu za jogi, ampak vseeno nisem mirna. Če pa nima tetra spodaj, mu pa 5x na dan lahko rjuhico preoblačim pa ne bo dovolj.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7982
20.8.2007 10:06:20   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tast pri 70 caka zeno, da pride domov, da mu naredi vecerjo. user posted image user posted image tko da ... no jajca si zna spect, pa jabuk narezat user posted image

Pol se pa nad mojim user posted image  ne smem pritoževat. Poleg jajc si še hrenovke zna skuhat, pa toast naredit.user posted image  Aja, pa pogret si kaj zna. Če se mu da, seveda. Ni kaj, pravi kuharski mojster.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7983
20.8.2007 10:08:01   
tejčica
Sibil, jaz novo flaško in cuclje vedno prekuham. Vode iz pipe pa mu še nisem dala, jo vedno prekuham.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7984
20.8.2007 10:12:02   
Naomi
dan :)

ste pa ze na spidu, matr ;)...
...no mama naomi ja pa naspana...otrok spal do 3h pol pa 6.20 in ustajanje ob 8:30...ce to ni luksusz...ne vem kva ga je picl...eno hranjenje je spustu ;)...pozabu ocitnouser posted image user posted image ...in zdej ze 1. dopoldanca tolce ;)...
no u glavnem...mi2 s Kati ne bova Pod vodo, ker je zunaj sonce ampak bova nasprot emporiuma...u primeru dezja se spravmo u CP...ok?...

papa

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7985
20.8.2007 10:23:39   
Žabika
Mi imamo na vhodnih vratih še kar črko H, tako da imamo razpisano nočno in dnevno dežurstvo. Še dobro da Hana ponoči spančka. No sej po moje, da sta se zmenila in da če en spi, potem drugi rogovili. Do 2h nisem mogla zaspat, ker Lupus ni in ni mogel najti pravega mesta za počitek. Potem mi je pa materinski čut reku, da ga mogoče po teh ubijalskih zdravilih, ki jih dobiva boli želodček. In sem mu dala Ranital in po desetih minutah sva oba spala.

Lupus je malo bolje, ampak daleč od starega Lupusa, tako da gremo nazaj k zdravniku. Tako da mene danes ne čakat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7986
20.8.2007 10:59:40   
pocka
ku ku, si bom na hitro vzela malo časa za vas, dokler Taja spi pa pokomentirala kar se spomnim, ker RES veliko čvekateuser posted image

Tinaaja - držim pesti, da se vaše spanje izboljša. Saj veš, prej ali slej se bo moralo. Dobra si, da lahko funkcioniraš pol čez danuser posted image . Zdaj,ko ti je zaspala pa izkoristi gužvo pa še ti malo zalegni.

*sonchek* - čestitke Aneju za še enega zobka

Tejčica -ne se sekirat, če ni pospravljeno, te bo že počakalo, ne skrbiuser posted image . Super, da se spet dobro počutiš.

Sibil - una v belemuser posted image - grave (sto posto kakšna fobija).  Pa test naredi, kaj veš, mogoče pa je kaj na tem.user posted image user posted image user posted image
draja - moj brat j epa že 21 let star pa mu še vedno mami kuha pa zajtrk dela, pa pazi to - še vedno skupaj hodita nakupovat za oblečt in obut user posted image - katastrofa

Žabika - user posted image user posted image user posted image user posted image za Lupusa, da bo čim prej vse OK z njim. Te pa razumem kako ti je, naša kuža je imela lani filarijo in smo jo še pravočasno rešili. Je bilo pa zdravljenje hudo,sem jo komaj gledala kako je trpela.user posted image

Midve sva pa danes brez sprehoda (še dobro da imam dober občutek, kdaj bo dež), ker bi naju tako napralo in odpihnilo, če bi šli ven glih na sredi potiuser posted image .
Taja ima tudi novo navado - spanje na trebuhu. Mene pa panika grabi, danes sem jo celo noč obračala nazaj na hrbet, pa je na oncu ona zmagalauser posted image . Očitno ji paše. Še dobro,da imamo angel care, sem malo bolj mirna pa je ne gledam stalno če še diha.
kri v blatu - Včeraj zvečer so se Taji pojavile krvave nitke v blatu in malo rdeče obarvane sluzi.user posted image Sem pa po dolgem času pila mleko včeraj zjutraj, tako,da zna bit to krivo. Zdaj čakam naslednjo kakico, sva v strahu kaj bo. Mislite, da bi morala poklicati P ali počakam, da se pokaka, pa da vidim, če bo spet prisotna kri?

se je user posted image zbudila........se pol še kaj javim

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7987
20.8.2007 11:16:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

no u glavnem...mi2 s Kati ne bova Pod vodo, ker je zunaj sonce ampak bova nasprot emporiuma...u primeru dezja se spravmo u CP...ok?...

itak kompliciramo, sam bomo kr noter user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7988
20.8.2007 11:20:38   
sezam
Pikca - user posted image user posted image  za Jernejčka

skačica - user posted image user posted image  za diplomsko Pa boš kmalu lahko rekla, da so muke za tabo user posted image  Na obletnico se pa moj n spomnu user posted image . Iza je pa pravi cukrček user posted image

Lejci, Žabika - user posted image  tudi vajini dve sta pravi lepotički

sonchek - user posted image  Anej bravo za 2. zobek

tinajaa - user posted image user posted image  da se ti čimprej naspiš user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA
Danes 14dni pa romamo na morjeeee-upam,da bo vreme ok...

Mi pa v soboto 14 dni in nas 14 dni user posted image user posted image

tejčica - user posted image  da si bolje. Kakšna srečnica si, da imaš tako dete user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urla
Jo hodim gledat, če sploh še diha.

Naš mulo je pa sedaj spal dobro 1,5, pa ga je šla Ana gledat, če še dih in ga seveda posledično zbudila user posted image . To mi je že drugič nardila user posted image  Ji je zgleda dolgčas user posted image , ker mu ne more nagajat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7989
20.8.2007 11:26:58   
sezam
Takole se pa sedaj naša 2 pripravljata na dopust user posted image user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7990
20.8.2007 11:34:35   
*sonchek*
Ku kuc še od nas!

Mulo je, čeprav je nekaj telovadil v spanju, prespal celo noč. Zdajle pa se mu že kuha kosilo - bučke, korenček in krompirček. Počasi že prihajamo na cel obrok v času kosila, popoldne zmažemo nekaj sadja in zvečer rižolino. Pri meni pije le še nekje 2-3x/dan, ostalo je GH. Je pa priden jedec. Spije pa precej tekočine.

pocka - pokliči P zaradi krvavih nitk in če se vam bo spet pojavilo se pojdite pokazat. Držim pesti, da je kriva prebava user posted image

sezam - joj kako sta luštna. Mene včasih kar prime, da bi imeli takoj še enega user posted image , ampak bomo vseeno še malo počakali. Vsak še kako leto, dve. Drugače pa komaj čakam, da se hiška napolni z otroškim smehom (računam bolj na smeh kot jok user posted image ).

Pri nas pa grozno grmi in samo čakam, kdaj se bo ulilo. Očitno danes ne bo nič s sprehodom user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7991
20.8.2007 11:51:27   
tinaaja
ja, zunaj je kriza. sem se igrala z mislijo a v btc ali ne, pa se mi zdaj ne gre. pa seeni obiski so sele sli, pop prideta tast in tasca, tko da bom kaj pripravila za pod zob. za kosilo pa kitajca - njama!

sezam - ful sta dobra user posted image a ju smes kaj sama pustit ali raje ne?

sonchek - hudo, kok ti mali poje.

spanje - jaz ne vem, a sem ze tok zmatrana, ampak ne morem spat. tko da sem prej pospravlala, ko je brina spala. in pride mami in zacne vreco za smeti zavezovat - je una, ki selesti in valda brino zbudi user posted image no vsaj obiski so prisli pol na posesano user posted image

GH - v sredo pride patronazka, da se malo pomeniva. je ful faca in komaj cakam. ampak sploh nimam vec zelje, da bi brini zacela uvajat gh. Ker ko sem ji hotla dat malo kasice po zlici, sploh nima pojma, kaj ce z zlico, pa usta odpirat.. ne vem, morda se ni ready. dajte mi povedat - kako zgledajo ti zacetki - a moras otroka naucit, kako se dela z zlico (odpret usta, zlica not, pogoltnit vsaj nekaj) ali cas prinese to znanje oz ko je otrok pripravljen?

Pocka- ja poklici P, pa naj ona pove, kako naprej.

Zabika, javi, kako je z lupusom.

naomi - uni hranjenje, ki ga je svit spustu je brina prevzela.

prekuhavanje-  jaz vse nove zadeve steriliziram v mikrovalovnem sterilizatorju. pa tudi cca 1x na teden razne zadeve, ki jih daje v usta.

spanje na trebuhu - brina zace tulit, ce se obrne na trebuh. vcasih, ko je budna ze pogrunta, da dejansko se da glavo tudi na podlagi imet., da ni treba imet skoz dvignjene user posted image user posted image user posted image ampak ji se ni cist potegnilo tole. tko da jo revo zbudi, ce se mal prevec zavrtiuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7992
20.8.2007 11:57:22   
erna14
leina-hvala za linkeuser posted image
midva sva prsla ravno iz sprhoda tamal ze 2 ure pancka u trdo se vid da mu pase k ni tok vroce.
draja-ves da je tist kar tidrug nardi za jest vedno bolseuser posted image user posted image
pocka-jaz sem itak panik tako da jaz bi itak klicala p jaz sem ze klicala zarad zelenga kakca pa sluzi tako da jaz ne morm pomagat mene full hit zaskrbi men jemoja p rekla bols pridt 3 brezveze k pa enkat prepozn tko da jaz se tega drzim sicer pa tebe nav nc stalo ce poklics tja itk so na razpolago sam pomirjena bos.tko da .....upam da bo vse ok
sonchek-potem bi blo idealno da me peljes po ropotuljicouser posted image user posted image danes,k scije odzun
sibil-jaz prekuham pol pa se pomijem ziher je ziher,vodo pa tud se nebi iz pipe dajala k je tok tega vsega sranja not
tejcica-moj necak je spal od rojstva skoz sam na trebuhu in je sedaj star 4 leta in se kar spi na trebuhuuser posted image
tinaaja-kaj ce bi se ti mal umirila pa nehala bit tok zivcna to tamala vse cut in lahko da tud to mal prpomore k njenemu ne spanju

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7993
20.8.2007 12:01:15   
tinaaja
tinaaja-kaj ce bi se ti mal umirila pa nehala bit tok zivcna to tamala vse cut in lahko da tud to mal prpomore k njenemu ne spanju

user posted image user posted image user posted image sem cist mirna. vcer sem se morala zjokat, pol je bilo pa boljs user posted image kot je tejcica napisala - vcasih tko pride. hmmm zivcna pa nisem, nerazpolozena pa sem bila.  ampak danes sem kot rozca (morda malmanj zalita user posted image user posted image ). ampak dobre volje.. in malcica mi spi v narocju. grem pribat se jaz z njo v pojstlo panat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7994
20.8.2007 12:12:03   
erna14
aja pol pa ce nisi pa cool to za zjokat pa je itak vsakmu pmoje ze znano tko da ne poznam nikogar ki se tega nebi izkusil sam da pomaga pa je dobr,no vazn da ti tamala pancka zdej pa se ti pejt na enga bjuti slipa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7995
20.8.2007 12:13:46   
Anonimen
tiste ki rabite kaj iz ikee, *sonchek* npr user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1787331

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7996
20.8.2007 12:42:01   
erna14
v novem mestu je padala toca velika kot full debeli orehi mojmu bratu je cist avto stovkl hvala bogu ma kasko sam vseen tamalim dvema k mata pa odzun tisto velko plasticno hisko jima je pa lukne na streh naredl in se pomika v smeri lj ker je v merni peci tud mal prej padala toca tko da nadvse upam da ne pride v lj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7997
20.8.2007 12:53:21   
LP
Ojla marčevke....
Js se spet malo oglašam. Vas sicer še vedno komaj folgam, tolk včasih natipkate, ampak sledim pa le user posted image ....
Mi zgleda dobimo zobeka.... žiga je že par dni ful nemiren, ga je treba ful na polno skoz animirat, pa na dlesnih ma tako belo zarezico, da o slini in stvareh v ustih sploh ne govorim.... Pa upam, da ne bo trajalo predolgo, ker se mi fuuuul smili....
Berem, da so zobki že pri Žigu, Aneju in ziher še komu, ki sem ga sfalila..... ČESTITKE VSEM!!!!!!! Js komaj čakam , da zagledam zobeka.... Pa da se vsaj mal muk reši....
Drugače spimo spet celo noč v enem kosu že od prejšnjega četrtka.... Sma mela obdobje, ko se je zbujal okol 4, pa je zdej šlo do 6 te dni. Še vedno se samo dojima, 30. mamo posvetovalnico, bom vidla kaj bo. Ne vem, če bi preden gremo na morje šla na GH, se še nisem odločila.
Mi je pa v četrtek za RD spekel torto.... No skupaj sma jo, ker so vsi bili v službi in sma se hudo zabavala..... Vam mal slikic pošljem, ko so shrani.si delal.... Mi nekaj šteka......

Drugače pa upam, da vsi boščki ki niso OK kmalu ozdravijo.... Da zginejo vse težave, ki jih imate in da UŽIVATEEEEEEEE!!!!!!!
Pa seveda upam, da bomo kmalu meli zobka zunaj, da bo malo boljše.... Čeprav baje zna trajat....user posted image .....
POZDRAVČKI!!!!!!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7998
20.8.2007 12:57:13   
Lejci
tinaaja - pri nas je znanje v zvezi s GH prinesel čas. Ko je dobila prvo žlico v usta, je lepo posesala dol kašico in jo pogoltnila. Ima pa tudi ona vedno svojo žlico v roki in ko se hranive, tudi sama hoče z njo zajemat (jo pomoči v hrano) in nese v usta.

Včeraj sem pa jaz mela pritisk čez 200... smo bili na obisku pri moževi babici in mi je natrosila par takih, da sem že tam dobila pop***user posted image

Ines se jo boji in je ne mara preveč, ker baba sili vanjo od prvega dne ko jo je zagledala. In vsakič, ko jo vzame (beri: izpuli iz mojih rok) mala prestrašeno tuli. Seveda mi je potem še noče dat nazaj, češ da ona že zna najboljš otroke potolažit, ker je nekaj časa v vrtcu delala. Jo moram dobesedno izpulit nazaj. Mala se še 10 minut ni mogla pomirit.

In še nekaj včerajšnjih cvetk:
- je totalna scrtljanka, ker pač pri njej (in edino njej) tuli
- ne bi je smela več hranit ponoči, ker taka močna punca tega ne rabi več. ona bi jo že pustila, naj se dere
- hotla ji je dat piškot z mize, obenem pa razlagala, kako je imel nek otrok celiakijo
- da ni dobro, če popijem 2 litra tekočine na dan - to je nekaj narobe z mano
- da bo bolana, ker ima hladne noge in da ima mala vedno hladne noge, kadarkoli jo ona vidi - češ kako slabo skrbim zanjo
- še vedno se doji !?!?!?! katastrofa....
- in še par, k se jih zdele ne spomnim

Ker sem ji včeraj povedala par stvari nazaj, je mela taaaaako surlo. Zdaj bo vsakemu, ki bo mel 5 minut časa razlagala, kakšna sem user posted image . Ampak pritisk mi je pa dvignila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7999
20.8.2007 13:05:55   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
sezam - ful sta dobra user posted image a ju smes kaj sama pustit ali raje ne?

No way. Mami mora skoz user posted image user posted image  Glede razlike, pa  - res je sedaj malo naporno, ko se Ani še ne da kaj dosti dopovedat in jih moram skoz ful pazit. Samo sta pa ful navezana eden na drugega, glede na malo razliko se bosta kasneje dosti igrala skupaj, kar mi pa tudi veliko pomeni. Pa upam, da bosta obdržala to medsebojno navezanost user posted image
Glede GH pa čas prinese. Otrok mora sam dojeti kaj naj z žlico, tako da raje še počakaj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (47%)

VITA (41%)

OTA (10%)

PERINA (2%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!