|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.8.2007 9:32:20   
K_a_t_i
Dobro jutro!

Tud mi smo že pokonc - moj je lih nazaj zaspal pa ga je zbudila soseda, k je pršla rečt, da naj žehto poberemo (skupna sušilnica 2h familij) - smo ji prijazno razložili, da je ona določila urnik in da imamo frej do 12h (škoda, ker imam ob 11:30 frizerja, k bi drugač 11:59 pobirala cunje).

Žiga je bil ponoči priden, zbudil se je samo ob 3:40 pa še takrat zato, ker se je čist zagozdil v posteljci user posted image . Je blo eno čudno jamraje pa sem šla pogledat kaj je - sem ga komi našla user posted image .

Vidim, da spet zapravljate... Voziček marela 1.200€, a sem prav prebrala user posted image  A je pozlačen?!

Sej res - neč ne napišete kako so izpadle fotoknjige? A so dobre? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7876
18.8.2007 9:37:29   
Žabika
Hvala vsem, da mislite na mojega Lupusa. Stanje je odtenek boljše, jajček ima pa še vedno velik, apatita nima, samo spi in komaj se premika. Ampak, je malo bolje od včeraj, tako da upam, da smo res na poti navzgor.

Moja Hana je pa zlata, zdele še kar spi. In to od včeraj od 8h, dvakrat je pa jedla. Res sem se odpočila in zdaj že komaj čakam, da se zbudi, da greva na trg po ribice.

Tiste ki ste dale kapljice, ko pikec ni šel dolgo kakat? A je kaj pomagalo? Hana ni kakala že (vem Erna, da to za vas ni nič) tri dni, pa ne vem kdaj naj jo začnem filat z raznimi "odvajali". Pa se mi zdi, da jo kaj dosti ne moti.

tinaaja: ne samo da sama skoz šopingiraš, še drugi to delajo zate. Jao, jao!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7877
18.8.2007 9:40:04   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_

Vidim, da spet zapravljate... Voziček marela 1.200€, a sem prav prebrala user posted image  A je pozlačen?!

ne kati usnjenuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7878
18.8.2007 9:48:05   
erna14
zabika-men je p rekla tkole za te kaplce ne vem no enim sicer pomagajo npr.zivi od draje mojmu sicer ne sam ne napenja se potem ampak sm punka da kao te kaplce pomagajo pri napenjanju da se lazje sprazni zrak iz crevesja ne pa tudi pri odvajanju ker moj k je bil tok dolg "zaprt"pa sm mu dala kaplce je rekla da sem sam slabse naredila da kao ker so kaplce presladke in to se dodatno potem zavira odvajanje blata da mu to samo omili trebusne krce,naj pije cim vec tekocine da se blato cim bolj zmehca da se ne naredi zapeka pa naj se cim bolj razgibava npr.bazencek in pa masaza lahko pa tudi sladkano vodo ali poparjene kamilice ampak delujejo baje samo zjutraj na tesce.upam da sem ti lahko kako pomagala ceprav sm na pisala cev spis

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7879
18.8.2007 10:01:23   
erna14
zabika-sm pozabla se to sej ce jo ne napenja mogoce si pa sam mal zaloge nabira sej bos vidla ce jo bo napenal pa zacni ukrepat do takrat pa jaz nebi
tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7880
18.8.2007 10:04:25   
A-N-J-A
žabika -super za Lupusauser posted image ,zihr so mu našeuser posted image pomagale

Tinaaja-a je šla sonchek kar sama v Ikeo?Sva ble tud z njo zmenjene da ga moj brat prinese,pa če bi nanj čakale bi otroci že hodiliuser posted image .Saj ko bo šel gor bom sporočila pa če boste še kaj rabile bomo zrihtaluser posted image .
Moj tud čist nori,če grem na rr,prav da sem zmešana.Saj tvojga sem vidla kako me je gledu zanč v Kg k da bi z Polja ušla.Sem se kar slabo počutila.Zihr si je mislu,a to je una k mojo ženo zavajauser posted image .

Moj Bor je pa danes spal do 5 40 brez zbujanja,tko da sem spočitauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7881
18.8.2007 10:05:04   
*sonchek*
Midva sva šele zdaj vstala. Pa preden začnete ploskat in pisat kako ste fovš, moram povedat, da nismo NIČ spali! Mulo se je zbudil ob polnoči, enih, petih in pol osmih. Prekluser posted image zobki! 2. zobek še ni čisto prebil dlesni, vidi se ga že čisto, pa ga revčka malo matra - je sredi noči grizel rokico in godrnjal zraven. Upam, da bo kmalu čisto zunaj - tako da reci, piši, bomo imeli že dva zobka! user posted image

žabika - držim tačkeza Lupusa! Vem kako je, če je kuža bolan user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7882
18.8.2007 10:23:01   
erna14
jaz pa grem dijoooooooo fajn se mejte

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7883
18.8.2007 10:24:54   
A-N-J-A
dijoooo!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7884
18.8.2007 11:05:33   
sezam
Hvala za čestike. Me zanima, če se bo user posted image  sploh spomnu user posted image  Pa še cel dan ga ne bo, ker je šel s kolegi v Avstrijo user posted image

amy - lep user posted image

tinajaa - no men je pa včer ratal it ob 11 h spat user posted image . Za povrh sem še naspana, ker se je Žiga prvič zbudil ob 3.30. Eno uro se je hranil, pa vmes mal telovadil, potem je zaspal in spal do 8h. Ana se je pa okol 1h zbudila, pa ej šel moj k njej. Tako, da je bila kar krasna noč user posted image  No ne bom preveč hvalila, da ne bosta dons vse not prnesla user posted image  Vaša pa vidim ni bila preveč krasna. Pa saj boš tudi to dočakala user posted image

slumpo - user posted image user posted image  za boljšo noč

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7885
18.8.2007 11:38:52   
Anonimen
Hoj hoj cvekice

Vceraj smo sli spet na izpiranje solznih kanalov.Tokrat je trajalo vsaj 3krat dlje,okoli 15minut,jaz sem v cakalnici imela sollze v oceh prav tako pa user posted image ,grozno nama je bilo, ja no komaj sem se zadrzala,da nisem v jok bruhnila,malo so mi pa vseeno pobegnile in sem kar robcek  rabla,ko sem poslusala mojega skrata kako joka user posted image . Vceraj ga je to tako utrudilo,da kakor smo sli od tam,ze po stopnicah iz bolnice je kar zaspal,nic ga ni zbudilo,ko sma ga v avto dala,potem ven...spal je 2uri kot ubit....Zopet imamo cez en teden,ce ne bo leva ocka boljsa.
Je pa vceraj prvic sam zaspal v posteljci ob spremljavi vrtiljaka,midva z dragim sva se pa tud spokala cudezno nekaj cez 22o spat.Rezultat,ob prvem zizanju okoli pol treh sem ze bla naspanauser posted image .

erna14 dobla ta caj za prebavo...gor pise da pomirja in uspava-si opazla kaksne taksne vplive??aha vi tud sibate,uzivajte!

sezam
cestitke tebi in dragemu za 7okroglihuser posted image

amy26
imejte se cimlepse na dopostu

draja
mi mamo tud tega multi tomya,pa se mali skrat rad igra z njim...je pa baje tud ze njihova avtonalepka na poti k nam,komaj cakam,da vidim kako je uspelauser posted image

aventove posodice
mam jst ze tud..na azcetku sva kar te kupila,ko je bilo viska mleaka in sem ga dala v zamrzovalnik...zdaj pa sem bom z babypappa lotila kasic in jih bom dala tud zamrznit...domace sadje je treba izkoristituser posted image

user posted image tinaaja tud men je taksen komentar zelo znanuser posted image

Bor faca user posted image luskane slikce..mi mamo tud antilopo sam se nismo sprobali...
Žabika user posted image user posted image user posted image za lupusa

A-N-J-A nic se sekirat...punce so malo prehitro prebrale in sodile..kakor je bilo v kontekstu,ni blo nic slabga misljeno
Brina pravi cukrcek maliuser posted image user posted image

skupna postelja midva tudi imava 140*200 pa skratova postlejica ob moji strani,cisto pri postelji...Zadnja dva dni sem komaj pogruntala ,ker je vse v isti visini,da prvo zizanje komot v kinderpetu dobi,mami se samo malo nagne,zizo ven skrat papa,pa spi naprej....Potem ta druga runda pa pride v posteljo,okoli 6ih vecinoma in ostane tam...midva z user posted image pa vsak na svoji strani..sam nekak ne cutimo prostorske stiske...ampak najbolj komot je ziher skrat ko da vse stiri stran od sebeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 7886
18.8.2007 11:46:18   
slumpo
mali spet spi...jaz mam pa čas bit z mojim...ja zadnjič sem se tudi hvalla pa se je hitro vse izjalovilo...ma jaz mojega sploh ne poznam več tok sva bizi oba

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7887
18.8.2007 12:26:01   
erna14
leina-ja nc od teh ucinkov nism pogruntala da bi kaj vec spal al pa bil kaj manj zivahen sam kakov pa je to pa sam ene dva dni mu ga moras sam tega dajat pa bodo hmal ucinki pol k se pokaka pa nehas pa k spet mine par dni pa mu ga spet zacnes dajat

no zdaj pa res grem sem do zdaj pakirala pa rihtala pa likala zdaj pa lubi pride iz sluzbe pa gremo,jupiii komi cakam da grem mal vn iz te lj.

caooo.dijoooo

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7888
18.8.2007 12:30:02   
erna14
tinaaja-ce si zazelis mal fizikale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam poklic lahko uletisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7889
18.8.2007 12:47:09   
Anonimen
hja ne vem ce bo nam kaj pomagal...noce ga pit...se kremzi kot da mu ne vem kaj dam v usta ...nazadnje smo pa kakali v ponedeljekuser posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7890
18.8.2007 13:06:26   
tinaaja
Tinaaja-a je šla sonchek kar sama v Ikeo?

ne *sonchek*, ampak sonchek user posted image user posted image user posted image   jaz bi morda tud se enga user posted image moram najprej tega sprobat...

leina - joj grozno tole z ucki. upam, da ne bo vec treba tega mucenja. morda pojej malo suhih marelic. jaz sem jih ravnokar s trga prinesla in jih jem, ker tud pri nas 3 dan ne kakamo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7891
18.8.2007 13:16:36   
A-N-J-A
Ja kera je pa sonchek,a mamo 2?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7892
18.8.2007 13:16:55   
*sonchek*
Kdo je šel v Ikeo? Jst bi tko Antilopo imela... user posted image
ANJA - že kaj veš kdaj gre tvoj brat v Ikeo?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7893
18.8.2007 13:17:04   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Ja kera je pa sonchek,a mamo 2?

ni marcevka, ampak tudi RR-jevka user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7894
18.8.2007 15:45:10   
Anonimen
se vidi,da je vikend,zatisje tu gor....pri nas ni stadardnih vikendov,ker user posted image dela petak i svetakuser posted image ...cist odvisno kako mu pride....piscancek v vrecki se ze pece-ala naturaluser posted image ...tako,da bo vecerja okol sedmih ko bo ze doma...zdej pa grema s skratom se mal na luftuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7895
18.8.2007 19:08:25   
Pikca
Nimam nič cajta, samo to da povem, da je naš mali dobil zgleda en virus - najbrž nalezel od Žive - smrka, driska in malo vročineuser posted image . Ahh, kaj še bo, ko bo vrtec tukajuser posted image user posted image . Danes teden gremo pa že na morje, upam, da se pozdravimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7896
18.8.2007 19:12:19   
Pikca
joj Leina, sem prebrala o izpiranju solznih kanalov... bogi maliuser posted image , upam, da vam ne bo več treba. Me je prav strah, da tudi nas kaj takega ne doleti...

Žabika, tud jaz držim pesti za Lupusa, da se pozdravi!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7897
18.8.2007 19:59:07   
draja
Joj LeINA tole z izpiranjem solznega kanala se pa res grozno sliši. Resnično upam, da ste s tem opravili za vedno!

Pikca ma boga tvoja otročka, še posebej Jernejček. Držim pesti, da se hitro pozdravite. saj morski zrak vam bo pa vsem koristil in če ne prej, se boste sigurno znebili vseh neprijetnih virusov na morju.

Žabika daj javi kako je z Lupusom. Imam še jaz kar cmok v grlu, ko se spomnim nanj. Jaz sem take preživljala z zajčkom - operacija za operacijo, dokler ni umrl na moji postelji, 2 minute preden je prišla mami po naju, da ga peljemo uspavat, ker je že preveč trpel. user posted image user posted image user posted image . Kot bi mi hotel olajšati težko odločitev user posted image . Je bil res samo zajček, a sem bila nenormalno navezana nanj. Je bil nonstop za mano, kamorkoli sem šla - na postelji, na kavču, v kopalnici,... Pa nobenega ni zraven mene spustil.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7898
18.8.2007 20:44:42   
Naomi
cer...

...noc user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7899
18.8.2007 20:52:47   
A-N-J-A
tinaaja-aja nisem vedla da obstaja še kakšen drug forum razen marčevkuser posted image

LeIna-prov nič ti nisem foušuser posted image

sonchek-nič ne kaže da bo šel kaj gor,ko pa bo šel ti pa definitivno povem.Saj vem da bi ti zdaj stol rabla,ampak prisilt ga ne moremuser posted image

pikca-upam da se Jernejček hitr pocajta

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!