Anonimen
|
Hoj hoj cvekice Vceraj smo sli spet na izpiranje solznih kanalov.Tokrat je trajalo vsaj 3krat dlje,okoli 15minut,jaz sem v cakalnici imela sollze v oceh prav tako pa ,grozno nama je bilo, ja no komaj sem se zadrzala,da nisem v jok bruhnila,malo so mi pa vseeno pobegnile in sem kar robcek rabla,ko sem poslusala mojega skrata kako joka . Vceraj ga je to tako utrudilo,da kakor smo sli od tam,ze po stopnicah iz bolnice je kar zaspal,nic ga ni zbudilo,ko sma ga v avto dala,potem ven...spal je 2uri kot ubit....Zopet imamo cez en teden,ce ne bo leva ocka boljsa. Je pa vceraj prvic sam zaspal v posteljci ob spremljavi vrtiljaka,midva z dragim sva se pa tud spokala cudezno nekaj cez 22o spat.Rezultat,ob prvem zizanju okoli pol treh sem ze bla naspana . erna14 dobla ta caj za prebavo...gor pise da pomirja in uspava-si opazla kaksne taksne vplive??aha vi tud sibate,uzivajte! sezam cestitke tebi in dragemu za 7okroglih amy26 imejte se cimlepse na dopostu draja mi mamo tud tega multi tomya,pa se mali skrat rad igra z njim...je pa baje tud ze njihova avtonalepka na poti k nam,komaj cakam,da vidim kako je uspela aventove posodice mam jst ze tud..na azcetku sva kar te kupila,ko je bilo viska mleaka in sem ga dala v zamrzovalnik...zdaj pa sem bom z babypappa lotila kasic in jih bom dala tud zamrznit...domace sadje je treba izkoristit tinaaja tud men je taksen komentar zelo znan Bor faca luskane slikce..mi mamo tud antilopo sam se nismo sprobali... Žabika za lupusa A-N-J-A nic se sekirat...punce so malo prehitro prebrale in sodile..kakor je bilo v kontekstu,ni blo nic slabga misljeno Brina pravi cukrcek mali skupna postelja midva tudi imava 140*200 pa skratova postlejica ob moji strani,cisto pri postelji...Zadnja dva dni sem komaj pogruntala ,ker je vse v isti visini,da prvo zizanje komot v kinderpetu dobi,mami se samo malo nagne,zizo ven skrat papa,pa spi naprej....Potem ta druga runda pa pride v posteljo,okoli 6ih vecinoma in ostane tam...midva z pa vsak na svoji strani..sam nekak ne cutimo prostorske stiske...ampak najbolj komot je ziher skrat ko da vse stiri stran od sebe
|