Pikca
|
Ojla, mal sem vas zanemarjala zadnje dni , včeraj sem imela obiske, pa že par dni brskam po netu in sprašujem na enem astronomskem forumu, namreč mojmu bomo kupili za RD teleskop, in sem se morala mal poučiti kaj izbrati. Sem čisto not padla se bom še za astronomijo začela zanimat. Drugače smo OK (sezam, hvala za vprašanje). Jernej se je pozdravil (hvala za pikepoke), danes sva imela posvetovalnico, ampak smo se zmenili, da bomo po pikico raje prišli septembra. Je še vedno bolj manekenske postave: 64 cm in 6.330 g. Ampak p. pravi, da ni panike, ker je videt zadovoljen in ima "čist luštna bedrca" . Tudi z GH naj še počakamo. Za uček (zožan solzni kanal) je rekla, naj ga pač spiramo s fiziološko, če pa bo več gnojnega izcedka, naj ga mažemo z antibiotično kremico. Je rekla, da ona ni pristašica izpiranja solznih kanalov (razen če ni res zelo hudo) in da se ponavadi samo popravi, ko otrok zraste. vseslovensko srečanje - bravo tinaaja, da si prevzela organizacijo, se strinjam z vsem. Varianta z očki mi je simpatična, ampak bomo tudi mi, ko pridemo z morja, imeli vikende precej zasedene, ker nam sledijo trije RD (najprej moj, pol bratranec, 4. oktobra pa že Živa), tko, da s tega vidika bi bila zame vseen boljša varianta med tednom.
|