|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.8.2007 13:34:36   
Pikca
Ojla,
mal sem vas zanemarjala zadnje dniuser posted image , včeraj sem imela obiske, pa že par dni brskam po netu in sprašujem na enem astronomskem forumu, namreč mojmu bomo kupili za RD teleskop, in sem se morala mal poučiti kaj izbrati. Sem čisto not padlauser posted image  se bom še za astronomijo začela zanimat.

Drugače smo OK (sezam, hvala za vprašanje).
Jernej se je pozdravil (hvala za pikepoke), danes sva imela posvetovalnico, ampak smo se zmenili, da bomo po pikico raje prišli septembra. Je še vedno bolj manekenske postave: 64 cm in 6.330 g. Ampak p. pravi, da ni panike, ker je videt zadovoljen in ima "čist luštna bedrca"user posted image . Tudi z GH naj še počakamo.
Za uček (zožan solzni kanal) je rekla, naj ga pač spiramo s fiziološko, če pa bo več gnojnega izcedka, naj ga mažemo z antibiotično kremico. Je rekla, da ona ni pristašica izpiranja solznih kanalov (razen če ni res zelo hudo) in da se ponavadi samo popravi, ko otrok zraste.

vseslovensko srečanje - bravo tinaaja, da si prevzela organizacijo, se strinjam z vsem. Varianta z očki mi je simpatična, ampak bomo tudi mi, ko pridemo z morja, imeli vikende precej zasedene, ker nam sledijo trije RD (najprej moj, pol bratranec, 4. oktobra pa že Živa), tko, da s tega vidika bi bila zame vseen boljša varianta med tednom.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8101
21.8.2007 14:10:54   
Sibil_
Dan!

Vsem zobatim in obmesečnikom vse najboljše, bolančkani pa se čimprej pozdravite...user posted image user posted image

Vseslovensko srečanje-prvi dve soboti v oktobru mi ne moremo nikakor, med tednom bi raje, bi pač moj mož vzel dopust.No, najraje bi kakšen petek-petrek je meni tko lep dan, ker mu seveda sledi sobota-hehe.
Kraj-važno je, da se fino papa, da ima zavetje v primeru dežja ali mraza in po možnosti kakšna igrala itd.Mi smo v Ljubljani redno gostje Jurmana, je zelo dobra hrana in igralnice imajo....
Ampak smo odprti za vse nove predloge, itak ne poznamo kaj dosti.user posted image

Obalke-srečanje v petek?Kaj pravite?Sem pa bila danes v kapitaniji sama z obema-poleg nas pa v igralnici še dve dvojčici stari kako leto pa pol.In ena od njih vzame stolček in ga drajsa na ves glas po lokalu-na vratih za ven je pa kelner popizdu in nakuril mamico-ki je stala zraven in gledala.Pol pa gre ta mala in spleza na en kavček, sesuje vse cukre na mizi in nato na mizo še spleza.In mamica gleda.Pa spet prileti un kelner in jo napizdi....mislim-a se vam to zdi ok?Da pusti otroka na mizo?Jao....user posted image

Pred nekaj dnevi sem kupila za oba otroka (mišljeno je bilo bolj za Lukasa) en tak rdeč avto od Fisher price.Je kot una hruška za asfalt, zadaj ima tak krog prozorne barve, noter pa žogice.In ko pelje naprej te žogice do fula ropotajo-kar je seveda zanimivo.In zdaj je ta avto predmet spora.Pa smo bili vsi trije včeraj na postelji.In Patrik vozi ta avto-nakar mu rečem naj ga pokaže Lukasu.In Lukas malo pošlata-pa že Patrik plane po avtu.In Lukas v odgovor-brrrrrrrrr, prav tko jezno.In vsakič znova-ko je šel avto mimo je Lukas z rokico grabil in ga hotel ujet.Pol mu je Patrik avto vzel in brrrr-kao:Brother, you suck!Joj kako sem se smejala....user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8102
21.8.2007 14:22:10   
tinaaja
ferdo- ti si carica user posted image user posted image ziga in vozicek sta spica user posted image
draja super za vrtecuser posted image user posted image

ja,si kar predstavljam kup pavov = nasih moskih na srecanju, kako bodo: nas/a pa to, a vas tud, ja tole tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d nam ne bodo druzno ukinili rruser posted image user posted image

koje cudno vreme je v lj user posted image oblacno, dez,sonce in jovo na novo. nasa kuza pa ima prebavne motnje, tko da sva z brino na delu - jo ven vozit.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8103
21.8.2007 14:24:10   
tinaaja
aja, da mal popiz.. vceraj koncno zberem slike za delat dat. jih narocim, ustrezno stevilo (babice, dedki, tete, strici,...) in danes recejo v fotostudiju, da narocilo ni prislo da jovo na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8104
21.8.2007 14:34:23   
sezam
barči - pa saj ne morem verjet, kaj vaš Žan že obvlada user posted image user posted image  Naslednjič boš že napisala, da hodi user posted image

Pikca - user posted image user posted image  sam da ste OK. Naše srečanje je prestavljeno po dopustu? user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 8105
21.8.2007 14:36:15   
Anonimen
IKea - user posted image user posted image user posted image sem klicala na Ikea d.o.o. in so rekli, da pri njih lahko samo katalog dvignes ali dobis kaksno informacijo. Za ostalo se je pa treba obrnit na trgovino v Graz. Potem sem ga se malo povprasala, ce boo v bliznji prihodnosti tudi v Lj in je rekel, da salb kaze, da bodo pa koenc drugega leta verjetno odprli pri Gorici na italjanski strani. Tako.. se vedno nam ostane Graz ali pa salzburg ali Innsbruck.....

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8106
21.8.2007 14:43:12   
tinaaja
ko smo ze pri ikei - mi imao pa antilopa  doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8107
21.8.2007 14:59:20   
Pikca
Naše srečanje je prestavljeno po dopustu?
ja na žalost... samo še dobre 3 dni do dopusta in imam še veliko za postorit... kdaj greste vi na morje oz. kdaj pridete nazaj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8108
21.8.2007 15:40:25   
*sonchek*
Midva sva bila pa na dooolgem sprehodu, pojedla sva kosilo (rižek z zelenjavo mu je bil fuuul všeč), potem pa je zaspal, jaz pa sem mu medtem naredila tortico user posted image

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8109
21.8.2007 15:44:01   
Žabika
Madona imate cajta; predvsem Ferdo ga ima. Hvala Ferdo! A ti si se pa že začela izobraževat na temo GH? Pa sej boš še malo počakala, a ne?

No jaz imam pa eno slabo in eno dobro novico. Lupus nima tumorja na jajčkih, splošno zdravstveno stanje pa je danes spet malo slabše. Jutri imamo kontrolo krvi, pa da vidimo kje smo.

S Hano se že cel dan potepava, pa še zdej greva kar ven. Danes ful veliko spi - očitno je krivo tole muhasto vreme. Aja, pa danes je ugotovila, da je duda lahko ful dobra. Celo ratalo ji jo je vzet v usta in jo kar nekaj časa vlečt. Sej ne da bi ji jo nujno hotla poturit, ampak včasih ko je pa sitna, jo bo pa mogoče malo pomirilo vlečenje. Imamo zdaj ene dvakrat na dan napad tiste ta orto sitnobe; Hanine in posledično očitove.user posted image Včasih je taka situacija, da ne vem koga naj popestvam.user posted image

Kati: nacionalni šport - kok sem se narežala user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8110
21.8.2007 15:48:49   
tinaaja
Hanine in posledično očitove. Včasih je taka situacija, da ne vem koga naj popestvam

haha sem se nasmejala...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8111
21.8.2007 16:01:49   
Dajadada
Pred nekaj dnevi sem kupila za oba otroka (mišljeno je bilo bolj za Lukasa) en tak rdeč avto od Fisher price.Je kot una hruška za asfalt, zadaj ima tak krog prozorne barve, noter pa žogice.In ko pelje naprej te žogice do fula ropotajo-kar je seveda zanimivo.

Jaz sem tudi danes razpakirala takšno hruško. Smo jo že pred časom dobili v dar. Zanimiva zadevca. Nejc se je najprej kar ustrašil ropotanja, tako da se je igral samo z žogicamiuser posted image .

Tole bojevanje za igračko med bratci mora biti pa res smotano. Ampak kupiti dve enaki igrači je pa tudi brez vezeuser posted image .  

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8112
21.8.2007 16:03:59   
Dajadada
Hanine in posledično očitove. Včasih je taka situacija, da ne vem koga naj popestvam

haha sem se nasmejala...

jst tud
mislim, da ima vsaka kdaj tako situacijouser posted image user posted image user posted image  Ah, ti očki, kako jih imamo radeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8113
21.8.2007 16:06:12   
Dajadada
Midva sva bila pa na dooolgem sprehodu, pojedla sva kosilo (rižek z zelenjavo mu je bil fuuul všeč), potem pa je zaspal, jaz pa sem mu medtem naredila tortico

A tortico bo tudi zmazaluser posted image ? Bravo za popapano kosilo, jedec Anejuser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8114
21.8.2007 16:07:05   
Pikca

haha sem se nasmejala...
user posted image jaz tudi, si tko fajn povedalauser posted image , tudi vem, kako to zgleda, je moj isti - čist živčen rata, če otrok tuli, kaj šele, če obauser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8115
21.8.2007 16:09:29   
Pikca
ja un avto-hruško imamo tudi mi, je Jernej dobil za darilo, ampak je tudi Živa posvojilauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8116
21.8.2007 16:19:39   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

A tortico bo tudi zmazaluser posted image ? Bravo za popapano kosilo, jedec Anejuser posted image .

Po mojem bi jo, če bi mu jo ponudila user posted image user posted image
Ne, ne, tortico bo mami zmazala - ne bo noben sploh vedel, da sem jo naredila user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8117
21.8.2007 16:20:23   
Taya85
Cao.

Lina spančka, ima lepotni spanec. Mami je pa bajto zribala user posted image zame.

GH nam kar ne gre in ne gre, se že skoraj 1. mesec matramo z raznoraznim sadjem in zelenjavo, samo da žlico zagleda usta zapre in ji je treba potem igračke pred usta tlačit, da jih odpre.user posted image

erna14 res boš doktorirala iz GH, lahko še našo Lino prepričaš da usta odpre
tinaaja user posted image  za idejo o srečanju, nam je vseeno kdaj, saj na morje itak zaradi Line ne smemo

sibil RR joj, dva otročka, ena igračka, vem kako je to, se nečak in nečakinja vedno kregata........
pikca user posted image user posted image  za Jernejev uček
darja user posted image  za vrtec

*sonchek* user posted image user posted image user posted image  za torto, a tolk dolg je spal, da ti je tako umetnino ratal narest, svaka čast

žabika user posted image  za kužija, jz mam pri mami labradorko staro 14 let, ki je ful bogica (ji včasih tace klecajo), ampak na kavč pa še vedno skoči user posted image

ikea  jz bi tudi eno v Lj. imela............

uživajte papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8118
21.8.2007 16:27:40   
tinaaja
draja, kateri ste bili v cakalni vrsti za vrtec?

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8119
21.8.2007 16:48:24   
draja
Evo Tinaaja sem šla zdaj prav odločbo iskat - bili smo 70. mestuuser posted image . Tko, da imaš še vedno upanje. Sam vprašanje v kateri enoti - mi smo dobili v drugi kot pa smo želeli, samo smo vseeno happy, happy, happy. Bolj ne bi mogla bit happy. Ok, dost me mate.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8120
21.8.2007 17:07:28   
*sonchek*
Mi smo 71. - upanje umre zadnje user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8121
21.8.2007 17:26:24   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Tinaaja od Plasmona sirček se dobi pri sosedih, je brez glutena itd, od 4. meseca dalje. Shranjen pa je v kozarčkih po 80g, edini šit je ta, da ga je treba v 2hdneh porabit... no pa ga mama zmažeuser posted image

Thaiss, a se ta sirček dobi v Famili a moreš prav v Trst it ponj?

Tinaaja in Tejčica ta sirček papcamo, kupim ga v Famili, pomoje ga imajo tudi v Pamu
http://www.plasmon.it/prodotti/391_awPlasmon.aspx?pType=p&navType=eta&idProdotto=6083&ageRange=1

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8122
21.8.2007 18:47:09   
erna14
zabika-jp se slab mesec bom pocakala kot sm rekla nc prej ceprov mi je dons ena mami poslala eno skatlo hippove hrane ampak bom dec pa bom pocakala do 12.9 user posted image user posted image user posted image
taya85-javi se 13.9 za hranjenje nc prej jasno

ferdo povedal svoje

no ns tamal je spet kakal zeleno romeno kr neki pa zdaj kr vsak dan kaka user posted image ampak sam enkrat men ni jasn zdaj vec zakaj bi blo to k tiste buce pa solata od nedele so pa mende ze sli vn ni vrag

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8123
21.8.2007 18:47:45   
erna14
tinaja prpopi to antilopo kako to zgleda jaz sm bl hribovc pa ne vemuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8124
21.8.2007 18:50:49   
tinaaja
tale plasmon ima zanimive zadeve user posted image a jih poznate/uporabljate?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!