skačica
|
čer! Mater klofate, da sem vas zdele pol ure brala. Jaz o GH nimam ravno pojma, bom mal vprašala sestro pa mal svakinjo pa čim manj komplicirala in upam, da bomo skoz prišli. No, začetek že vem kako bo zgledal, nadaljevanja se bom pa še naučila Čestitke vsem današnjim slavljenčkom! draja- za vrtec. Mene pa zanima kje je naša odločba . Mi še vedno nismo nič dobili in me prav skrbi, sicer pa sploh ne vem, če bi jo dala v vrtec, če pa že pa v skrajšani program (4-6) ur. A katera od vas razmišlja o 4 urnem delavniku???? Midva z možem sva se odločila, da grem jaz za 4 ure v službo, skratka koristim to ugodnost, ki mi kot mamici pripada. Seveda bo prisoten izpad dohodka , ki mi ga bo pokrival mož . Imam dobrega moža, kaj? Danes sem bila na firmi v kadrovski in jih s tem seznanila in so mi rekli, da morajo to predebatirat in se slišimo drug teden. Mislim, da bom pri tej odločitvi vztrajala, drugače bom lahko dajala Izo samo spat zvečer , denar pa ne igra pri tem tako pomembne vloge, da bi pretehtal. Tam nekje do njenega tretjega leta, vmes upam, da bo še kak otroček potem pa selitev bližje LJ in pol tam pri 30-ih oziroma še kasneje začnem delat po 8 ur. Dober načrt, kajne, samo treba ga je realizirat. srečanje- mnenje sem povedala, tudi meni je vseeno, lahko je čez teden, mož pa bo prišel zraven, če bo hotel. Povabila ga bom potem se bo pa sam odločil. tašča- ja, tud jaz komaj verjamem, da sem jo bla tako vesela , sicer sem pa že večkrat napisala, da je dobra ženska, bolj specialen je tast tinaaja- točno tako, men gre cel bataljon dreves okoli bajte in vrt tak, da lahko zalagamo z zelenjavo celo vas pa še bi ostalo prav na jetra. Pa malo trte za senčko pa cel bataljon vodenka na oknih pa okrasna korita pred hišo - skratka če že bajto potem tlakovci okoli in malo travce in morda kak grmiček. Pa ne prevelika parcela. Se bova z možem še odločila. Kati- se men zdi, da tisti, ki smo živeli ves čas v bajti, želimo it v blok, sploh če je bila to bajta z zgoraj opisanim vrtom in sadovnjakom. Jaz sem v otroštvu živela celo na kmetiji in mi zato nikakor ne diši delo na vrtu, da sem vpiknjena v zemljo kot noj Zdej pa rajši grem dol, ker sem naložila za naprej in nazaj.
|