|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.8.2007 9:12:52   
erna14
mami zahtevna

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8551
24.8.2007 9:24:56   
erna14
np ni voda evian zdele je spet zeleno kakal zdaj pa ze en tedn tko ne vem kaj naj nardim,pa nism nc zelenjave jedla tko da user posted image aja mal kaslja,kva ste ve ponavad nardile k je tamal kasljov

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8552
24.8.2007 9:33:51   
tinaaja
kva ste ve ponavad nardile k je tamal kasljov

pri nas kaslja zaradi pozornosti user posted image tko da se nic. najprej me je ful skrbelo, pa sem P vprasala je poslusala pljuca in rekla, da ni nic. cudezno neha pokasljevat, ce se z njo ukvarjas user posted image kt da je tok zanemarjena, rit razvajena user posted image
ce se ti zdi, da je kaselj pravi, poklici P.
zeleno blato - ukini za par dni mlecne izdelke.

pri nas pa imamo koncno spet zlatorumeno blato user posted image danes je bila kot neka mala klobasica not user posted image zgleda, da kasica dela svoje user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8553
24.8.2007 9:52:31   
tinaaja
kje bi lahko z neta snela pesmi od romane kranjcan oz a mi katera posodi CD za presnet?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8554
24.8.2007 10:13:12   
erna14
na e mulu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8555
24.8.2007 10:14:36   
K_a_t_i
Erna, a si že ukinla zeliščni čaj od hippa? Po njem se kaka zeleno.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8556
24.8.2007 10:14:37   
Dajadada
kje bi lahko z neta snela pesmi od romane kranjcan oz a mi katera posodi CD za presnet?

Na eMule vem da so.

Drgač pa čveke, čvekaste, spet ste mi vzele pol ure dragocenega cajta, ko sine pančka. Pa kaj ve se zvečer čist nč z možeki ne crkljateuser posted image  jej, jejuser posted image  Al pa vsaj mal tv glejte, da nam ne bo treba tok brat. Sej zdej si nobena še na dopust ne bo upala iti, ker pol ne bo več na tekočem, al bojo pa mulcu/-ki loverko/-ja zmaknl.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8557
24.8.2007 10:16:09   
Dajadada
pa zakaj mene zmer ena prehitiuser posted image user posted image
erna a tvoj spet spi?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8558
24.8.2007 10:20:47   
Taya85
Dobro jutro!

Res klofate k nore.
Mate pridne otročke, da mate tolk cajta.

No mi drugač že 2 kitico šlafamo.
kakec-mi že ene 2 meseca kakamo samo zelenouser posted image , res je pa da se ne dojimo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8559
24.8.2007 10:38:05   
*sonchek*
Čveke, jaz vas sploh več ne dohajam user posted image

Sicer pa se javljam čisto na hitro, ker mulo ravno spi (to je za nas praznik, glede na to, da čez dan ne spimo NIČ!). Noči so se uredile, tako da je bilo nočno godrnjanje verjetno res zaradi zobkov. Z GH zadnje dva dneva nekaj štrajka - dopoldansko malico še, kosilo bi jedel isto kot midva user posted image , rižolinota ima pa še vedno najraje. Zdajle šibava do BC po piškotke, rižolinota in plenice.

No, smo že zbujeni user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8560
24.8.2007 10:41:57   
tinaaja
ok, thx za emule :)
mi smo pa jabucka papal, no bolj okusal. grimase so bile v stilu, kot bi ji ki dala user posted image user posted image a dajete svojim pikcem kaksno posebno vrst jabolk? jaz bom na trznici za belicnike pogledala.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8561
24.8.2007 10:44:20   
Dajadada
Taya85, Lina pa Nejc bi bla tudi lep parček, k imata oba take lepe dolge rjave laske. A misliš, da sta si bla všeč zanč v CP?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8562
24.8.2007 11:22:56   
erna14
dajadada-kako ves da spiuser posted image user posted image user posted image
kati-ma ja v nedelo sm mu ga nazadne dala,sam sm lih kar se spomlna da sm vcer kumare jedlauser posted image  

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8563
24.8.2007 11:34:29   
draja
Jaz se vdam. Sem mela tolk za komentirat, pa ste me vse prehitele in že odgovorile, tko da ne bom nič pisala. Edin pesmico od Žigata pa moram pohvalitiuser posted image user posted image user posted image . Bogi revček,kak mu je Hana strla srček.

Grem zdaj Multi Tomya sestavit in se igrat preden se Živa zbudi, ker pol mi ga bo sigurno hotela vzet in se ona z njim igratuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8564
24.8.2007 11:41:21   
soncek78
Hello čvekice... težko vas dohitevam .. user posted image  

Mi smo drugače v redu... paamo, spimo in se smejimo... kaj lepšega od tega! Naša miška je pravi cukrček. user posted image  Pančka od 22:00 pa do 8:30 zjutraj, zaslišim brrrrrrr in ko pogledam v zibko zagledam en lep nasmejan obrazek.
user posted image  Sonček moj! No obalke so verjetno sedaj na user posted image , jaz pa čepim doma... uuufffaaa! Manjši poseg na prstu na nogi me je zaustavil... user posted image Počivati moram! Lepo se imejte dekleta in načvekajte se še za mene....    

VSESLOVENSKO SEPTEMBERSKO SREČANJE MARCEVK 2007

da ne pozabim vsega, kar delam v sluzbi, se bom spustila v organizacijo tegale dogodka a ste za? SEVEDA
Zdaj, jaz bom predlagala, ve komentirajte. Komentirajte z direktnimi predlogi ali argumenti.
YES! user posted image

Ali bi zelele ta dogodek med tednom, da smo same z malcki (ocki zraven po zelji) ali cez vikend, da je vec ockov lahko zraven? ZAME JE BOLJŠE VIKEND, AMPAK TUDI ČEZ TEDEN BI ŠLO… SEVEDA PRIDE TUDI NAŠ TATI Z NAMA

Predlagam drugo polovico septembra.
MI SMO ZA  KONEC SEPTEMBRA ALI ZACETEK OKTOBRA

Vsaka pripravi nekaj za pod zob. NI PROBLEMA

Lokacija: osrednjeslovenska - Ljubljana z okolico, da imate z vseh koncev Slovenije  priblizno isto.
V REDU

Trajanje - dopoldne zacnemo, traja dokler se komu ljubi. SE STRINJAM

Naredimo si badge z RR nicki in pravimi imeni + ime pikca/pikice za lazjo spoznavanje SUPER

Thaiss – ma je frajer vaš Matia, pravi sonček, user posted image za bp kri in za pikec

Pokrivanje – moja se v trenutku prekucne in odkrije, tako da prakticiram dolgo pižamico brez nogavičk… ne vem kako bo pozimi, verjetno se bomo odločili za kak žakeljček.

Blanči – lepa je vaša princeska ko tako kuka iz stolčkauser posted image

Dajdada – user posted image za Nejca

Tejčica – je pa navihan pri jedi vaš Vid… user posted image mogoče je imel samo slab dan…

Žabika – user posted image  za lepo frizurco in dudouser posted image

A-N-J-A - tale risanka je res zakon! user posted image

Kr_enamami – kakšen luštkan otroček… cukrček user posted image

Dskubin – user posted image za Draža, upam, da ni nič hujšega

K_a_t_i – kako luštna pesmica … je pa hudomušen vaš Žiga user posted image

Čestitke vsem minislavljencem za nazaj… Žan čestitke za 6 minisvečk!user posted image

Lepo se imejte ... user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8565
24.8.2007 12:21:19   
Anonimen
jaz se moram pa pohvalit.... zdajle smo ze drugic sli ven v storkli za cca uro in princeska ful uziva :) pa se vceraj sva tako skuhale kosilo ;)  sem mislila da bo problem glede spanja, pa samo glavico polozi na rob storkle in zapre oci :)

pa ful se buni, ce jo dam ven.. bravo mi user posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8566
24.8.2007 12:27:10   
Pikca
uf, nimam cajta nič brat... pakiram... mislim, da bomo drugo leto morali nujno nabavit "trugo" za na strehouser posted image , res pa, da mogoče drugo leto en voziček odpade... torej, še 1x spat in morjeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8567
24.8.2007 12:51:13   
Taya85
Dajadada seveda bi si bla ušeč, pa men je tud vaš Nejc tok kjut, k ma tako bolj temno polt, z Lino bi bla skupi k VIKI KREMAuser posted image .
Se bosta fajn lasala user posted image .
Upam da je tvoj škrat tud tak zaspanc k naša pupa, zdele že ta 3. kitico vleče.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8568
24.8.2007 13:09:43   
erna14
nas tamal pa pancka ze 3.5 ure kok je pridenuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8569
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 13:33:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 8570
24.8.2007 14:08:10   
Barči78
Žani, srček moj, enga velicga cmoka za 6 tamalih svečkic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala punce, ker ste se spomnile na njega.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8571
24.8.2007 14:50:13   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: urla
Sem se pa pridružla Hani - tut jest sem uspela dons do frizerja pridt. Jeeeeeuser posted image

Jaz grem pa dons.

Smo se dopoldan potepal. Šli pogledat v vrtec. Spoznali vzgojiteljico. Prvi vtis je super. Bi še jaz začela v vrtec hodit user posted image

tinajaa - pri nas sem pri krstu držala Žiga jaz, svečo boter, prtiček pa botrica user posted image

Žabika - Kuža (pametnega) mi nimamo, ga pa ima sestra in je bla ful navdušena, tamal pa tud. Naš ga bo dobil za miklavža. Je pa verjetno spet odvisno od otroka do otroka, katera igrača mu je všeč user posted image

skačica - o šit user posted image user posted image  da čimprej okrevaš. u, konjička bomo pa še mal sprobal. sam mal ga bo treba spustit, ker je zdej za Ano bolj napihnjen user posted image  Je pa ta konjiček res zakon user posted image user posted image  

Kopanje - ajej. Ni važno al se umivamo v čebričku ali v banjici je v kopalnici poplava user posted image  Žiga čist ponori not user posted image

Pesmice - pri nas sta pa sedaj aktualni Gosenica od Romane Kranjčan in Mi gremo pa na morej od Čukov user posted image user posted image

Kati - user posted image user posted image  res faca vaš mali. sem tud že naovedala, da ko se vrnemo z dopusta ven privlečemo stajco in hojco user posted image , pa pospravmo šotor, da bomo lahko sploh kje hodili user posted image

Kr_enamami - user posted image user posted image user posted image  da se tudi ti čimprej pozdraviš user posted image user posted image  za vašga frajerčka

Pikca - lepo se imejte na morju

Dost za zdele, vidim da mi je še kar nekaj strani ustal, ste dons pa včeri zvečer čist ponorele po tipkovnici user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8572
24.8.2007 15:46:40   
slumpo
kr neki to vreme....pa sonce pa oblaki...pa nizek pritisk...

kaj ste se načvekale v tivoliju...žabika, kati...

moj se pazi pri babi da jaz lahko skuham...danes rabi 100% pozornost že cel dan...jaz pauser posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8573
24.8.2007 16:12:07   
tinaaja
Po ene 8 meseceih mi je uspelo odnest prijavo teme dipl dela v podpis predstojnici katedre.. user posted image user posted image user posted image Mal me je pogrelo, ker tud pogledala ni, kaj prijavljam, a morala sem cakat 1 uro na ta kur.... podpis. me je bilo strah, ker je tema cist iz druzga podrocja, nic veze z mojo smerjo na faksu. Bi samo poslala pa naj si ona vzame en dan za vadenje podpisa, kukr pa da cakamo ko budaleuser posted image na sreco sem jo predala mojmu za ta cas, ker bi znorela, ce bi se se ona tam kaj drla (je fasala histericnega pri mojmu user posted image user posted image user posted image , no jo je umiril in uspaval user posted image )... ahh vazn, da je urejeno.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8574
24.8.2007 16:12:36   
*sonchek*
Jaz moram pa pohvalit svojega pikca danes - dopoldne je pridno pojedel jabučka, pa spal urco, potem sva letela do BC, kjer sva "malo"zapravljala (no, o tem, da sem pozabila kupit tisto po kar sem šla, raje ne bi user posted image ), pojedel je 150ml za kosilo (korenček, cvetača, krompirček in žlička kisle smetane - še čakam reakcijo user posted image ), zdaj pa že spet skoraj eno urico spi - a ni cuker no? user posted image  user posted image Jaz sem medtem že pripravila kosilo, pospravila, oprala dva stroja...
Zvečer pa me čaka romantična večerja - imava z očitom tak ritual že odkar se poznava - on me preseneti vsak petek z večerjo, ki jo sam skuha... Danes bo spet nekaj morskega... user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Na katerih forumih sodelujete?
KIKI****

Sodelujete na spletnih forumih?

DA (62%)

NE (38%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!